olo53 21.09.07, 17:48 Dokad, zmierzamy, niby wiemy, a jednak? Dokad idziemy, kurde Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
immanuela Re: Dokad 21.09.07, 18:09 ja na ten przykład idę dzisiaj wcześnie spać! Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Dokad 22.09.07, 12:38 Przepraszam Immanuele, ze nie podziekowalem za zdjecia, podziekowalem ale cos pokrecilem w adresie poczty, wlasnie przyszlo fajler itp. Ubierz sie, bo sie przeziebisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dokad 21.09.07, 21:38 Matko ale mnie Pani , Pani Liro podlamala .... Koncze szychte i ide do domu. Tzn. i tak kazda droga do grobu... Napije sie szeri na lepszy humor. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Dokad 21.09.07, 23:50 Jak dotad ,to slyszalem,ze wszystkie drogi prowadza do : 1. Rzymu 2. Jerozolimy 3. Naszwil 4. Korneliusza Pacudy Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Dokad 22.09.07, 04:34 Pomrocność jasna CENTRUM ARTYSTYCZNE MONTOWNIA zaprasza 15 września 2007 r. na premierowy spektakl „POMROCNOŚĆ JASNA” („Fuddy Meers”) Davida Lindsay’a – Abaire‘a Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Dokad 22.09.07, 09:04 A kapusta rzecze smutnie: "Moi drodzy, po co kłótnie, Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w zupie!" Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Dokad 22.09.07, 11:05 niektorzy koronowani szli do kata, taka boleyn na przyklad. pani Janowa, pani nie boleye, nie jest wcale pewne, ze tam gorzej. nie wracajo, więc logiczne, ze moze nawet lepiej. Idziemy zreszto od karnawału do karanwału. Ja juz pomau maskie szykuje i płaszcz domino. Pani Zielona, pieczemy pączki z dżemem różanym? Odpowiedz Link Zgłoś