brezly 17.10.07, 14:06 Na ponizszym obrazku wskaz wszystkie elementy, ktore sprawiaja ze po 0.3 s jestesmy pewni ze jest to tzw. Europa Srodkowo-Wschodnia. www.funpic.hu/files/pics/00033/00033093.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Zadanie 17.10.07, 14:16 Wszyscy, co do jednego, z plastikowymi tasiami, i ta brama... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Zadanie 17.10.07, 14:23 Ja bym dodal jeszcze stroje wszyskich psotac, was pana napierwszym, obuwei i budynki na dalszym planie. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Zadanie 17.10.07, 17:37 nierówny, sfałdowany asfalt i to cos cieknące po nim, oraz obskurny przystanek i potencjalni pasażerowie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Zadanie 17.10.07, 17:38 Sloneczko, chodnik to dziwnie porzadny jest, IMHO Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Zadanie 17.10.07, 20:02 a jesli ten asfalt to jest chodnik to psieprasiam:) Bez okularów lukałażem to mogłam nie za dobrze widzieć :D Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Zadanie 18.10.07, 08:19 Ja bym powiedziala ze moze to byc tez np Grecja..czy Turcja. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Zadanie 18.10.07, 08:21 Sie nie zgadzam, pani Myszko. Kobita bez chustki, niechlujny fryz faceta, no i nade wszystko - facet robiacy zakupy?! I sam je niosacy do domu?! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Zadanie 18.10.07, 08:27 Przeciez to Budapeszt, po stronie Pesztu, przy jakims Piac, czyli targu, mnie to na okolice zaplecza Vaci ut (nie utca! utca jest od deptaku wzdluz Dunaju, a ut to trasa przelotowa od mostu Malgorzaty na polnoc) w XIII dzielnicy wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra A ja idę o zakład o każde pieniądze 18.10.07, 11:02 że zrobię taka fotę w każdym (słownie każdym) europejskim mieście, z wyjątkiem może Norwegii (bo nawet w Szwajcarii już sie podejmę bez obaw). Kto przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: A ja idę o zakład o każde pieniądze 18.10.07, 11:06 W Norwegii zrobisz bez problemu , nawet w Oslo , o prowincji nie wspominam:) Chcesz namiary ? Kran:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Chciałem mie pewnoś wygranej :) 18.10.07, 11:08 Bo nie widziałem Norwegii :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Chciałem mie pewnoś wygranej :) 18.10.07, 11:15 Spoko :) Mozesz zrobic zdjecia Norge jak sobie maly Jas ja wyobraza: lodowce , fjordy , Grieg, losos :) Ale tez narkomanow pod Dworcem Glownym , biede i brud. Tak kazdy kraj ma , no nie :)))) Kran Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A ja idę o zakład o każde pieniądze 18.10.07, 11:54 Pewnie. Tak jak wszedzie znajdziesz ludzi noszacych rozne rzeczy w wielkich bialo-rozowo-niebieskich torbach ze scinkow PET. Oraz dzielnice emigrantow. Zarowno geograficzynch jak i socjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś