grandepunto 25.10.07, 15:32 Wybiera sie ktos ? W teatrze Bajka w Wawie , 20-21 listopada.Ja juz sie zarejestrowałem i mam nadzieje ze taka impra mnie nie ominie.tu mozna poczytac o imprezie i oczywiscie sie zarejestrowac www.canon.pl/esodiscovery Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cisowskibartek Re: EOS Discovery Show IP: *.unused.derbynet.waw.pl 26.10.07, 01:10 Ja też już jestem zarejstrowany i wybieram się 20 listopada. Dobrze, że się załapałem, bo brakuje takich imprez w warszawie. Teatr Bajka - 20-21 listopada. A "sign in" na canon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miraculum Re: EOS Discovery Show IP: *.aster.pl 26.10.07, 15:12 kurcze, no fajna impra ale wiecie cos moze czy bedzie we Wrocku ? jak nie to przyjade do stolicy bo jestem maniakiem takich rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
grandepunto Re: EOS Discovery Show 12.11.07, 20:50 Gość portalu: miraculum napisał(a): > kurcze, no fajna impra ale wiecie cos moze czy bedzie we Wrocku ? > jak nie to przyjade do stolicy bo jestem maniakiem takich rzeczy. No niestety warsztaty beda tylko w Warszawie, ale dla pasjonatów mysle ze to wszystko jedno i tak na nie przyjada ;-) w raze czego zdamy relacje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alek06 Re: EOS Discovery Show 18.11.07, 18:08 juz nie moge sie doczekac.został tylko tydzien, idziemy cała paczka 21 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: EOS Discovery Show IP: *.unused.derbynet.waw.pl 20.11.07, 21:40 Jak wrażenia p odzisiajeszym Show Canona??? Czym Was zaskoczyli? Czy faktycznie były te warsztaty (bo głównie na tym mi zależy. A były jakieś gratisy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Re: EOS Discovery Show IP: *.centertel.pl 20.11.07, 22:03 bylem dzisiaj. prowadzil Tomasz Tomaszewski. facet jest dla mnie mistrzem fotografi. bije aurą spokoju, serdecznosci, humoru a przede wszystkim profesjonalizmem i prawdziwa charyzma. fajnie, ze zrobili to w Polsce. Dotychczas EOS discovery byl tylko w Europie zachodniej, a Warszawa jest jako pierwsza i jedyna w tej czesci Europy. Po 'wykladach' mozna bylo sie zapoznac bezposrednio z systemem EOS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manolino Re: EOS Discovery Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 18:24 Mnie też się strasznie podobało i cieszę się, że Canon zdecydował się zorganizować tę imprezę także w Warszawie. A co do pana Tomaszewskiego, to podzielam w pełni opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: EOS Discovery Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 14:34 Dla mnie takie imprezy powinny byc zdecydowanie czesciej,było bardzo fajnie, a i ciasteczka pyszotka. Odpowiedz Link Zgłoś