azi81 23.11.07, 12:23 WItam! Chce zrobic ozdoby choinkowe :) kto mi powie jak?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solmilar Re: jak zrobic ozdoby choinkowe 24.11.07, 18:17 Zajrzyj tutaj: www.kuradomowa.com/zrobtosama/pomysly_na_ozdoby_choinkowe_z_masy_solnej.html www.kuradomowa.com/zrobtosama/masa_solna_ozdoby_na_choinke.html www.kuradomowa.com/zrobtosama/anioly_z_masy_solnej.html www.kuradomowa.com/zrobtosama/figurki_z_masy_plastycznej.html macdalenka1.blox.pl/html Tutaj znajdziesz przepisy na masę solną: www.kuradomowa.com/zrobtosama/masa_solna.html www.abcgospodyni.pl/masa_solna.html A tutaj inspiracje: www.dough-si-dough.com/classics.html www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=13053 www.masasolna.com.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=47 mojaszuflada.bloog.pl/gal,275881,title,Masosolne-ozdoby,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
solmilar Re: jak zrobic ozdoby choinkowe 24.11.07, 18:31 Zajrzyj jeszcze tutaj: asket.blox.pl/2007/11/Aniolek-z-masy-solnej.html i na forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=24472272&v=2&s=0 Życzę udanych ozdóbek:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakonwalia Re: jak zrobic ozdoby choinkowe 04.12.07, 19:39 ja tez sie przymierzam do ozdobek na swieta dla babek z pracy, wiec bedzie troche masowa produkcja. Mysle, ze powstana kwiazdki z dziurkami na jakis sznureczek. Wycinane foremka do ciasta z rozwalkowanej plaszczyzny, jakies motywy odbijane ksztaltami typu zakretka do pisaka, potem suszenie na powietrzu (nie mam odwagi wsadzic do piekarnika,,, lepiej juz poczekam :), nastepnie malowane bialo-perlowo akrylowkami i jakims nablyszczydlem na koniec. Zobaczymy, jak to pojdzie :) A mam jeszcze taki pomysl, zeby zrobic w gwiazdce wiecej dziurek i zaglebien wokol tych dziurek, zeby sie po pomalowaniu dalo przytwierdzic koraliki w strategicznie wybranych punktach. Robil ktos cos takiego moze? Odpowiedz Link Zgłoś
musli.1 Re: jak zrobic ozdoby choinkowe 05.12.07, 23:24 www.christiancrafters.com/craft_lamb.html zajrzyj tu ja osobiscie zrobilam 2 takie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś