brezly Re: Kontrol robię 04.03.08, 18:07 To jest dzies wountek bukalny. Rzyczliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Kontrol robię 04.03.08, 18:32 rzyć li wy? idę poszukać a następnie wyciągać konsekwencje (kąsękwęcję) dyscyplinarne.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Kontrol robię 05.03.08, 13:25 a z kont będziesz te kąsekwęcje wyciągać? bo jak ostatnio szafy i różne zakamarki przeglądałam, to nie widziałam tam żadnych kąsekwęcji - ani dyscyplinarnych ani żadnych innych Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kontrol robię 05.03.08, 16:55 mędluję posłusznię iż jestem! gumofilc ochronny wdzian rękawic też beretka, acz filuternie acz naciagnieta stanowczo jest na biureczku porządunio i łołówek za uszkiem lewem jak behape przykazuje. będą jakieś premie? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Kontrol robię 05.03.08, 17:21 Dzejms jest lizus < napis w toalecie menskiej > K:p Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kontrol robię 06.03.08, 11:31 ale zaraz, zaraz..a co pani robiła w męskiej toalecie? Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: Kontrol robię 06.03.08, 14:36 bo w damskim zawsze kolejka, to kolezanka do menskiego skoczyla, no co? nie mozna, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Kontrol robię 06.03.08, 18:22 Pani Grzybowa mnie odpowiedz z ust wyjela . Ja rzeczywiscie i realnie czesto korzystam z meskiej bo tam z reguly pusto. Nie wiem dlaczego , moze by jakas pracke naukowa z tego strzelic ? Tylko nie wiem czy w dzedzinie biologia czy psychologia. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kontrol robię 06.03.08, 18:27 Bynajmniej do gazety bedzie poczytna artykula:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kontrol robię 07.03.08, 10:10 brezly napisał: > Bynajmniej do gazety bedzie poczytna artykula:-) :-D)))))) abo to wiadomym jest, iż męczizny większe ciśnienie w sobie mają niźli kobiałki -szybciej im kapie, i to jest raz dwa, są bardziej zorganizowani: wyjmują-leją-wyczhodzą. a kobiałki po każdej wizycie tualetowej do remontu przystępują: tu loka poprawić, tu szminką zaznaczyć wlot, tam koronkie filuternie wystawić... łot i przyczynek pustości tualet męskich a poza tym.. wy wiecie jak tam śmierdzi? nie idzie wyczymać Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Kontrol robię 07.03.08, 10:20 na kąferęcjach matematycznych jest dokładnie odwrotnie. "Twierdzenie Fermata a prostata" Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Kontrol robię 06.03.08, 13:51 a czy w menskiej toalecie moga załatwiać różne pilne sprawy tylko czunkowie i czuonkinie mensy? Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Kontrol robię 07.03.08, 17:30 a czuonkinie to w jakiej postaci masz na myśli?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś