Dodaj do ulubionych

Gdzie do SPA..?

• Gość: gość Re: Gdzie do SPA..? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.06.14, 13:38
      A ja polecam Hotel Spa Mazury byłam tam w zeszłym roku. Poza spa i zabiegami mają wiele innych atrakcji. My korzystaliśmy z kortu do tenisa basenu i kręgli, Warto tam jechać
      • maria.sz.85 Re: Gdzie do SPA..? 01.02.16, 22:22
        Ja natomiast polecam Park Hotel Łysoń - mają tam bardzo fajne pakiety SPA.Ostatnio byłam tam z przyjaciółką i świetnie się bawiłyśmy! Tutaj można sprawdzić ich ofertę - www.parkhotellyson.pl/SPA-8.html.
    • Gość: monka Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.14, 11:45
      ja polecam spa nad wodospadem w Jeleniej Górze – Jagniątkowie. Świetne miejsce, cudowne zabiegi. Mogłabym tam normalnie zamieszkać ;))
      • Gość: andzia Re: Gdzie do SPA..? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.08.14, 11:57
        ja fajnie wspominam pobyt w Spa w www.sichlanski.pl/ mają jacuzzi, saunę suchą i mokrą. wybrałyśmy się tam na weekend z koleżankami i wróciłyśmy zrelaksowane i wypoczęte.
    • bal-bal88 Re: Gdzie do SPA..? 27.08.14, 22:07
      Ja polecam Pałac Sulisław na Opolszczyźnie. Tam jest świetne Spa, a wszystkie zabiegi są zgodne z medycyną ajurwedyjską. Oprócz hotelu i Spa jest tam Centrum Jogi i Ajurwedy . A jeśli chcecie jechać na dłużej, to jako nieliczni w Polsce mają panchakarmę, kurację oczyszczającą organizm z toksyn. Działa niesamowicie.
      • Gość: Jolka Re: Gdzie do SPA..? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.14, 16:48
        może nie mam dużego rozeznania w innych miejscach,ale po tym co zobaczyłam podczas pobytu w www.marinagolfclub.pl/ myślę,że na Mazurach nie znajdziesz niczego lepszego. hotel położony jest w pięknej okolicy,a w Spa odpoczęłam jak nigdy. chętnie wybiorę się tam jeszcze kiedyś...
    • Gość: Anna Re: Gdzie do SPA..? IP: 91.193.41.* 09.09.14, 13:06
      Polecam Hotel Uroczysko w Cedzynie koło Kielc. Hotel z basenem i saunami zlokalizowany w lesie koło jeziora. Można skorzystać z zabiegów SPA w przystępnych cenach jak na obiekt 4*, po za tym obsługa w spa przemiła - Panie kompetentne, wspaniale nas przywitały i wykonanie zabiegów cudowne. Można wykupić pakiet nocleg + zabiegi juz zrabatowany.
      • Gość: goja Re: Gdzie do SPA..? IP: 5.174.72.* 29.01.15, 15:10
        Polecam Zalesie Mazury. Spa jest malowniczo położone, poza tym to spory osrodek i naprawde jest co robić. Ja akurat pojechałam głównie na zabuegi i masaze, wybrałam ten pakiet chwila relalaksu: kąpiel błotna, masaż stów plus sporo siedzenia w basenie no i saunie koniecznie.
    • Gość: A. Re: Gdzie do SPA..? IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.15, 12:29
      Polecam Spa Osowa www.spaosowa.pl !!! Otwarcie już na wiosnę, miejsce będzie rewelacyjne! Gabinety masażu, kosmetyczne, pedologiczne, dietetyczne, psychologiczne, sauna!
      • Gość: A.S.N Re: Gdzie do SPA..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.15, 11:01
        Hej,
        A ja polecam krótki wyjazd do jakiegoś hotelu SPA. Dostałam ostatnio w prezencie taki voucher, bon podarujspa.pl :-) mam zamiar skorzystać z takiego weekendowego wyjazdu. Musze tylko wybrać sobie miejsce.
        Polecacie coś? Jakieś Hotele SPA na pomorzu?
        Co mnie właśnie zadziwiło w tym bonie, że on nie jest do konkretnego hotelu tylko na konkretny pakiet.
    • Gość: Magda Re: Gdzie do SPA..? IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.15, 22:06
      W Katowicach mogę polecić SPA Nowa Linia - www.nowa-linia.pl
    • kasiaopalczyk Re: Gdzie do SPA..? 27.11.15, 20:46
      Mogę polecić super Spa w Warszawie - Samui SPA... Jeśli nie macie kilku dni urlopu lub po prostu chcecie przez chwilę się odprężyć podczas dobrego masażu tajskiego lub balijskiego... naprawdę warto! panie są rewelacyjne!
      www.samui-spa.pl/masaze-orientalne
      • weronika1155 Re: Gdzie do SPA..? 08.01.16, 15:50
        Wszystkim zabieganym Warszawiakom, którzy nie mają czasu na kilkudniowe wyjazdy polecam klinikę Estetiqa, która jest również Day SPA. Cudowna atmosfera, można się zrelaksować na np. masażu świecą, który ubóstwiam albo gorącymi kamieniami - cudownie rozgrzewa w te zimowe dni ;)
        • adriann564 Re: Gdzie do SPA..? 22.01.16, 09:00
          Warszawa? Nie dość że masa ludzi to pewnie jeszcze mega drogo ;). Super spa jest prawie nad samym morzem, nazywa się Srebrny Dzwon. Ceny nie są kosmiczne jak w warszawie, a komfort i atrakcje superr :))
    • hotel_klimek Re: Gdzie do SPA..? 14.03.16, 15:36
      Zapraszamy do Hotelu ze SPA i Aquaparkiem w przepięknym Beskidzie Sądeckim.
      www.hotelklimek.pl/spa-wellness
    • wojcio234 Re: Gdzie do SPA..? 27.03.16, 20:46
      U mnie z pracy koleżanki ostatnio pojechały do SPA Talaria gdzieś pod Warszawą i bardzo chwaliły. Jako facet jakoś się nie znam, ale one to już chyba w każdym w Polsce były, więc jak polecają to musi być kot :P Coś wspominały, że tylko dla kobiet i wgl wow, że pięknie, że luksus, że odpoczynek od facetów i wgl :P
    • Gość: Rafał Re: Gdzie do SPA..? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.16, 21:04
      Polecam bardzo fajny ośrodek spa na mazurach folwarklekuk.pl/wellness-spa/. W swojej ofercie mają rewelacyjny pakiet Leniwe SPA dla takich leniuchów jak ja.
      • magdziuchaem Re: Gdzie do SPA..? 01.03.17, 17:30
        Jeśli chodzi o fajne SPA z hotelem, to polecam także W Krainie Alicji, w Nałęczowie. Bardzo fajne zabiegi, można się zrelaksować i zapomnieć o wszystkich troskach. poza tym fajne pokoje i dobra kuchnia.
    • jadwisiakornik Re: Gdzie do SPA..? 22.03.21, 09:12
      Jeśli chodzi o spa to mocno polecam Spa w samym centrum Krakowa :)
      • traveller85 Re: Gdzie do SPA..? 20.10.21, 12:35
        W centrum Krakowa? A które dokładnie? Blisko Krakowa jest fajne SPA w Ogrodzieńcu. Byłyśmy tam na babskim wypadzie, z pakietem SPA Open - wychodzi bardzo korzystnie finansowo, a zabiegi mają bardzo fajne. My korzystałyśmy z rytuału Winnica czy jakoś tak, gdzie do masażu dostałyśmy lampkę pysznego winka. www.poziom511.pl/kategorie/511_organic_medi_spa
    • balik24 Re: Gdzie do SPA..? 28.10.21, 20:36
      Heeeej moja siostra tydzien temu wrociła ze spa w górach jest mega zadowolona atrakcyjne ceny super widoczki i smaczne jedzonko gestyy.com/epPpSY . maja super oferte i na prawde nie wychodzi to drogo
    • wedzonaszynka11 Re: Gdzie do SPA..? 04.02.22, 15:50
      Hej, też polecam wszystkie spa dr Ireny Eris. Byłam ostatnio w tym w okolicy Poznania i spełniło oczekiwania. Polecono je na liveasily.pl, stąd wiem o tym miejscu.
    • lenamagda11 Re: Gdzie do SPA..? 09.03.22, 08:02
      Ja bardzo lubię Świeradów Zdrój :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka