zaklinacz_koni 01.09.03, 19:24 Jutro jadę do Wawy na sesję poprawkową. Trzymajcie za mnie kciuki ósmego i dwunastego! Do napisania po sesji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.4 Re: Trzymajcie za mnie kciuki! 01.09.03, 19:31 Niech moc bedzie z Toba.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: Trzymajcie za mnie kciuki! 01.09.03, 21:10 Wiem coś o tym bólu, bo też czeka mnie bitwa w kampanii wrześniowej (na szczęście tylko jedna). Trzymam więc i ja kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: Trzymajcie za mnie kciuki! 01.09.03, 22:00 powodzenia!!!!!!!!!z czego masz poprawki? a oto wirtualny kopniak przynoszący szczęście:ŁUP!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee szczęście...;) 01.09.03, 22:17 mag26nov napisała: > powodzenia!!!!!!!!!z czego masz poprawki? a oto wirtualny kopniak przynoszący > szczęście:ŁUP!!! ;)))) ....już nie ma ograniczeń na TT. Nie biją już - teraz kopią ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: szczęście...;) 01.09.03, 22:21 awee napisała: > ....już nie ma ograniczeń na TT. Nie biją już - teraz kopią ;))) ale,ale - ja to robię w dobrej intencji ;-D ,a poza tym,to mogę jeszcze wysyłać pozytywne wibracje: trrrrrrrrrrr!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Trzymajcie za mnie kciuki! 01.09.03, 23:02 zaklinacz_koni napisał: > Jutro jadę do Wawy na sesję poprawkową. Trzymajcie za mnie kciuki ósmego i > dwunastego! Do napisania po sesji. Zaznaczylem w kalendarzu. Bede trzymal. Wieczny Student Ogabignac:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Trzymajcie za mnie kciuki! 02.09.03, 09:40 Już zaznaczam w swoim kalendarzu. Aureliano - kiedy trzeba trzymać za Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Trzymajcie za mnie kciuki! 02.09.03, 10:53 ja bede trzymac wszystkie palce u nog, bo inaczej nic nie wyklepie na klawiaturze :) Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: Trzymajcie za mnie kciuki! 02.09.03, 12:10 W tzw. "imieniny miesiąca" - 09.09, czyli w następny wtorek. Z góry dzięki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: A Saunne, kiedy ma egzamin? 02.09.03, 15:36 Saunne pozdrowienia i powodzenia Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
saunne w ten sam dzień co Aureliano 02.09.03, 20:12 Dziękuję. To miłe, że pamiętałeś :-) O 14:30, pisemny. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Wolfie i Aureliano - bądźcie dzielni! 02.09.03, 20:15 Powodzenia chłopaki! Trzymam kciuki. ps. Aureliano - co studiujesz (przepraszam, że zapomniałam...)? Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: Wolfie i Aureliano - bądźcie dzielni! 04.09.03, 20:32 saunne napisała: > Powodzenia chłopaki! Trzymam kciuki. > > ps. Aureliano - co studiujesz (przepraszam, że zapomniałam...)? Studiuję ekonomię na naszym białostockim uniwerku... Nie przepraszaj, nie masz za co :) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Wolfie i Aureliano - bądźcie dzielni! 05.09.03, 11:21 aureliano.83 napisał: > Studiuję ekonomię na naszym białostockim uniwerku... Nie przepraszaj, nie masz > za co :) a to niespodzianka - byłam przekonana, że jesteś studentem Politechniki Białostockiej :) Jeszcze raz - powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: Wolfie i Aureliano - bądźcie dzielni! 08.09.03, 09:42 saunne napisała: > a to niespodzianka - byłam przekonana, że jesteś studentem Politechniki > Białostockiej :) Ja i mnóstwo przedmiotów ścisłych?? Brrr... niedoczekanie :) > Jeszcze raz - powodzenia! Nawzajem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wolfie i Aureliano - bądźcie dzielni! 08.09.03, 09:47 aureliano.83 napisał: > saunne napisała: > > > a to niespodzianka - byłam przekonana, że jesteś studentem Politechniki > > Białostockiej :) > > Ja i mnóstwo przedmiotów ścisłych?? Brrr... niedoczekanie :) > > > Jeszcze raz - powodzenia! > > Nawzajem! :) A na ekonomii to co? Nie ma ścisłych? Jak przypomnę sobie swoje sudia to znajdę tam analizę matematyczną, algebrę liniową, statystykę, ekonometrię... Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: Wolfie i Aureliano - bądźcie dzielni! 08.09.03, 09:53 ralston napisał: > A na ekonomii to co? Nie ma ścisłych? Jak przypomnę sobie swoje sudia to znajdę > > tam analizę matematyczną, algebrę liniową, statystykę, ekonometrię... Niby tak... ale wszystko jest tak pięknie rozłożone, że mam po jednym ścisłym przedmiocie na każdym roku. Do tego zamiast 2 pierwszych, które podałeś, miałem matematykę ogólnie. Jakoś da się przeżyć. Chociaż czy się da...? To się okaże jutro :D Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: w ten sam dzień co Aureliano 02.09.03, 20:15 Ojej - mam nadzieję, że nikt więcej już w tym samym dniu nie będzie zdawał. Kciuków mi zabraknie... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: w ten sam dzień co Aureliano 02.09.03, 20:20 Spoko Rals - ja już jestem doświadczona... ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: w ten sam dzień co Aureliano 07.09.03, 23:13 ralston napisał: > Ojej - mam nadzieję, że nikt więcej już w tym samym dniu nie będzie zdawał. > Kciuków mi zabraknie... No tak, to na mój "odbiór obiektu" już nie starczy kciuków...:) Ale to nic, tak się napakowałam optymizmem, że wogóle się nie boję! Odpowiedz Link Zgłoś
awee Kciuki..... 07.09.03, 23:35 habitus napisała: > No tak, to na mój "odbiór obiektu" już nie starczy kciuków...:) Ale to nic, > tak się napakowałam optymizmem, że wogóle się nie boję! Z pewną nieśmiałoscią powiem, że ktoś tu dawał na szczęście kopniaki.... Ale optymistycznie powiem, że jeden kciuk pozostał wolny - bo ja wszystko mam w jednym palcu / kciuku / ;) Tylko pytanie, kiedy należałoby trzymać ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Kciuki..... 07.09.03, 23:55 Habi i wszyscy inni cos zdajacy obiekt czy egzamin, trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Kciuki..... 08.09.03, 00:11 chatka_ napisała: > Habi i wszyscy inni cos zdajacy obiekt czy egzamin, trzymam kciuki! Dziękuję, jestem wdzięczna... Chatko, jakie ja piękne miejsca widziałam! Nareszcie mam co pisać w wątku "Dziki jest ten świat"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Dziki świat 08.09.03, 08:42 habitus napisała: > > Dziękuję, jestem wdzięczna... > Chatko, jakie ja piękne miejsca widziałam! Nareszcie mam co pisać w > wątku "Dziki jest ten świat"!!! No to zaglądam sobie na "dziki wątek" i co? I nic! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dziki świat 08.09.03, 08:45 ralston napisał: > > No to zaglądam sobie na "dziki wątek" i co? I nic! Zaraz, nie tak szybko. Muszę rozpakować klamoty i rozejrzeć się po domu :) No i nie mam wprawy w opisywaniu wypraw. :) Jak odgruzuję pracę - napiszę napewno! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dziki świat 08.09.03, 08:52 Z doświadczenia własnego: trzeba pisać na świeżo, albo przynajmniej krótkie notatki porobić, bo inaczej zadziwiająco szybko umykają z pamięci różne smakowite szczególiki. Czasami zamiast notatek można używać zdjęć, ale to nie zawsze starcza - nie wszystko da się sfotografować. Tak czy inaczej czekam z niecierpliwością na opowieści... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dziki świat 08.09.03, 09:09 ralston napisał: > Z doświadczenia własnego: trzeba pisać na świeżo, albo przynajmniej krótkie > notatki porobić, bo inaczej zadziwiająco szybko umykają z pamięci różne > smakowite szczególiki. Czasami zamiast notatek można używać zdjęć, ale to nie > zawsze starcza - nie wszystko da się sfotografować. > Tak czy inaczej czekam z niecierpliwością na opowieści... Chyba masz rację... Miałam taki pomysł gdy wracaliśmy samochodem, ale nie mogę pisać w pojeździe :)) bueee... Zrobię herbatę BEZ CUKRU (!) i sporządzę notatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dziki świat 08.09.03, 09:15 habitus napisała: > > Chyba masz rację... Miałam taki pomysł gdy wracaliśmy samochodem, ale nie mogę > pisać w pojeździe :)) bueee... Zrobię herbatę BEZ CUKRU (!) i sporządzę notatki > . Pamiętam jak robiłem notatki w trakcie jazdy autobusem w Tanzanii :))) Asfalt miał tam duże braki a kierowca dużą fantazję. Jak patrzę w tej chwili na literki (mam notesik przy sobie) to wygląda, jakbym to ja był po dużej wódce :))) W ramach kary za profanację - piję Pu-Erha - bez cukru ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dziki świat 08.09.03, 09:19 ralston napisał: > W ramach kary za profanację - piję Pu-Erha - bez cukru ;)))) Aż takich ekspiacji chyba nie trzeba!!! Jeszcze coś Ci się stanie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: w ten sam dzień co Aureliano 08.09.03, 08:30 habitus napisała: > ralston napisał: > > > Ojej - mam nadzieję, że nikt więcej już w tym samym dniu nie będzie zdawał > . > > Kciuków mi zabraknie... > > > No tak, to na mój "odbiór obiektu" już nie starczy kciuków...:) Ale to nic, tak > > się napakowałam optymizmem, że wogóle się nie boję! Bez obaw - rodzina już zatrudniona do trzymania :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Trzymajcie za mnie kciuki! 08.09.03, 18:26 zaklinacz_koni napisał: > Jutro jadę do Wawy na sesję poprawkową. Trzymajcie za mnie kciuki ósmego i > dwunastego! Do napisania po sesji. Wolfie i jak tam po pierwszym z egzaminów? Kciuki trzymałem solidnie, więc wszystko powinno byc w porządku... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Trzymajcie za mnie kciuki! 08.09.03, 18:36 Pierwszy egzamin, chyba juz był. czekamy na efekty.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Trzymajcie za nich kciuki! 08.09.03, 22:18 Jutro 9.09, pamietajmy o Saunne i Aureliano. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Trzymajcie za nich kciuki! 09.09.03, 09:14 chatka_ napisała: > Jutro 9.09, pamietajmy o Saunne i Aureliano. Pamiętamy. I pamiętamy o odbiorze obiektu Habi. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Trzymajcie za nich kciuki! 09.09.03, 18:14 Niech Wam herbaty i wrzątku nigdy nie zabraknie! Dziękuję wszystkim za pamięć i trzymanie kciuków. Wyniki będę znała w piątek w południe. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Trzymajcie za mnie kciuki 12.09.03, 22:41 jutro w dzien i w nocy, mamy 24 h do pokonania 250 km, na rowerach. Wcale nie musze, ale chcialabym. Impreza nazywa sie "Zażynek"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Trzymajcie za mnie kciuki 12.09.03, 22:53 A jaką trasą będziecie się zarzynali? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Trzymajcie za mnie kciuki 12.09.03, 22:58 habitus napisała: > A jaką trasą będziecie się zarzynali? Tego dokladnie nie wiemy, ale dowiemy sie po pierwszym okrazeniu tj. po pierwszych 50 km potem juz bedzie w kolko to samo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee "Zażynek" 12.09.03, 23:06 chatka_ napisała: > Tego dokladnie nie wiemy, ale dowiemy sie po pierwszym okrazeniu tj. po > pierwszych 50 km potem juz bedzie w kolko to samo! :) To coś w podobnym stylu tak jak Formuła-1 ? Oni też jeżdzą w kółko...;) Pozostaje tylko życzyć abyś "zażyła" innych uczestników i aby do mety.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: 'Zażynek' 12.09.03, 23:22 awee napisała: > chatka_ napisała: > > > Tego dokladnie nie wiemy, ale dowiemy sie po pierwszym okrazeniu tj. po > > pierwszych 50 km potem juz bedzie w kolko to samo! :) > > To coś w podobnym stylu tak jak Formuła-1 ? Oni też jeżdzą w kółko...;) > Pozostaje tylko życzyć abyś "zażyła" innych uczestników i aby do mety.... :))) i aby do mety ...dożyła ? :)))Dzieki :) > Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: 'Zażynek' 12.09.03, 23:52 Pozostaje tylko życzyć abyś "zażyła" innych uczestników i aby do mety.... :))) chatka_ napisała: > i aby do mety ...dożyła ? :)))Dzieki :) ....nie tylko. Żebyś nawet nie wypruła sobie przy tym ani jednej żyły :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Trzymajcie za mnie kciuki! 13.09.03, 07:55 Mozna juz przestac? Palce bola. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Trzymajcie za mnie kciuki! 13.09.03, 10:05 ormond napisał: > Mozna juz przestac? Palce bola. Ormond...trzymales naprawde, ojej? To tylko takie powiedzenie, gdy sie komus bardzo zyczy szczescia, nie trzeba trzymac kciukow doslownie! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus A gdzie Wolf? 13.09.03, 10:14 Ciekawe czemu Wolfie się nie odzywa. Nie zdał i się wstydzi, czy zdał i szaleje z radości... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A gdzie Wolf? 14.09.03, 01:49 Musiałem się zreformować. A egzaminy zdane. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: A gdzie Wolf? 14.09.03, 06:41 freewolf napisał: > Musiałem się zreformować. > A egzaminy zdane. Hejjj! Brawo! A przez te hmm... reformy to koniki nie poszły w odstawkę? Smutno by było. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A gdzie Wolf? 15.09.03, 11:52 freewolf napisał: > Musiałem się zreformować. > A egzaminy zdane. Gratulacje! A reformy to czego dotyczą? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A gdzie Wolf? 15.09.03, 14:29 ralston napisał: > Gratulacje! A reformy to czego dotyczą? Długo by opowiadać. Przy okazji odpowiem Ogabignacowi - jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to prawdopodobnie będę zmuszony do rezygnacji z koni. Wszystko ma swoje priorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A gdzie Wolf? 15.09.03, 14:50 freewolf napisał: > ralston napisał: > > > Gratulacje! A reformy to czego dotyczą? > > Długo by opowiadać. > Przy okazji odpowiem Ogabignacowi - jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to > prawdopodobnie będę zmuszony do rezygnacji z koni. Wszystko ma swoje > priorytety. Priorytety, to rozumiem. Ale czemu konie miałyby pójść w odstawkę? Co ja teraz Ulce będę opowiadał, jak mnie bedzie o koniki zaczepiać? Tak to mogłem mówić, że jak wujek wróci z wakacji... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A gdzie Wolf? 15.09.03, 19:29 ralston napisał: > Priorytety, to rozumiem. Ale czemu konie miałyby pójść w odstawkę? Co ja > teraz Ulce będę opowiadał, jak mnie bedzie o koniki zaczepiać? Tak to mogłem > mówić, że jak wujek wróci z wakacji... Teraz możesz mówić, że dla Uli wujek jest gotowy zrobić wyjątek. Jak już pisałem: wszystko ma swoje priorytety - uśmiech dziecka jest najważniejszy. Po prostu - konie są czasochłonne, a ja chwilowo tego czasu nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: A gdzie Wolf? 15.09.03, 14:30 Wolfie gratulacje!!! Pierwsze koty za płoty? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: A co z Aureliano? 15.09.03, 15:19 Ask me no questions, I'll tell You no lies... Opowiem wszystko później... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: A co z Aureliano? 15.09.03, 22:11 Trzymam za słowo :-) Jakby co to zapraszam na priv lub na gadu-gadu. Odpowiedz Link Zgłoś