ula_ 28.12.01, 02:51 Co robić w nocy, gdy się człowiek nudzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula_ Re: Nocny wątek 28.12.01, 02:52 ula_ napisał(a): > Co robić w nocy, gdy się człowiek nudzi? I nie może zasnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Nocny wątek 28.12.01, 02:52 ula_ napisał(a): > > Co robić w nocy, gdy się człowiek nudzi? > I nie może zasnąć? A w TV nic nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Nocny wątek 28.12.01, 02:53 ula_ napisał(a): > > > Co robić w nocy, gdy się człowiek nudzi? > > I nie może zasnąć? > A w TV nic nie ma? I książki przeczytane? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Nocny wątek 28.12.01, 02:53 ula_ napisał(a): > > > > Co robić w nocy, gdy się człowiek nudzi? > > > I nie może zasnąć? > > A w TV nic nie ma? > I książki przeczytane? I prasa także przekopana, nawet w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Nocny wątek 28.12.01, 02:54 ula_ napisał(a): > > > > > Co robić w nocy, gdy się człowiek nudzi? > > > > I nie może zasnąć? > > > A w TV nic nie ma? > > I książki przeczytane? > I prasa także przekopana, nawet w necie? I na Forum pustki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xgwiak Re: Nocny, smutny wątek IP: *.cvx19-bradley.dialup.earthlink.net 28.12.01, 04:23 Droga ULU, Znalezc partnera i do roboty, a jak nie to sie "ululac"???????? Pozdrrrrrrr!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Nocny, smutny wątek 28.12.01, 05:12 Gość portalu: xgwiak napisał(a): > Droga ULU, Znalezc partnera i do roboty, a jak nie to sie "ululac"???????? > Pozdrrrrrrr!!!!!! Taaa, partner w pracy:(( A "ululac"? Sama? E tam. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Nocny, wesoły wątek 28.12.01, 11:44 ula_ napisał(a): > Taaa, partner w pracy:(( Abo to jeden partner na świecie????? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Nocny, wesoły wątek 28.12.01, 17:01 borys-krakow napisał(a): > Abo to jeden partner na świecie????? BORYS!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Nocny, wesoły wątek 29.12.01, 00:24 borys-krakow napisał(a): > ARWENAAAAAA!!!! hmm to bylo przywolanie do porzadku! ale skoro tak uwazasz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Nocny, lojalny wątek 29.12.01, 01:04 borys-krakow napisał(a): > ula_ napisał(a): > > > Taaa, partner w pracy:(( > Abo to jeden partner na świecie????? A i owszem, mój - jeden i niepowtarzalny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Nocny, lojalny wątek 29.12.01, 13:01 ula_ napisał(a): > A i owszem, mój - jeden i niepowtarzalny. A, to przepraszam. I zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Re: Nocny, smutny wątek 28.12.01, 13:53 ula_ napisał(a): > Gość portalu: xgwiak napisał(a): > > > Droga ULU, Znalezc partnera i do roboty, a jak nie to sie "ululac"???????? > > Pozdrrrrrrr!!!!!! > > Taaa, partner w pracy:(( W NOCY ! PARTNERA DO ROBOTY, nie do jakiejś tam pracy :) > A "ululac"? Sama? Kiepski pomysł, dla małolatów raczej Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Nocny, smutny wątek 29.12.01, 00:58 ok+ napisał(a): >> Taaa, partner w pracy:(( > > W NOCY ! PARTNERA DO ROBOTY, nie do jakiejś tam pracy :) No też bym chciała, ale życie to nie bajka :))) Służba nie drużba i takie tam... ;) Pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ ... i takie tam 03.01.02, 08:16 ula_ napisał(a): > ok+ napisał(a): > > >> Taaa, partner w pracy:(( > > > > W NOCY ! PARTNERA DO ROBOTY, nie do jakiejś tam pracy :) > No też bym chciała, ale życie to nie bajka :))) > Służba nie drużba i takie tam... Prokreacja. BEZ TEGO WYGINIEMY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Wyslij mi SMS ze nie mozesz spac IP: *.teleton.pl 28.12.01, 16:53 :)))))))) a jak dostane to wstane i z Toba pogadam :)))) Nawet o 3 :))))))) Bo czego sie nie robi dla Uli Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Wyslij mi SMS ze nie mozesz spac 29.12.01, 00:59 Gość portalu: koko napisał(a): > :)))))))) a jak dostane to wstane i z Toba pogadam :)))) > Nawet o 3 :))))))) > Bo czego sie nie robi dla Uli Taaa ;) Ale miło, mimo wszystko ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Nocny wątek IP: *.teleton.pl 28.12.01, 17:38 Ja w nocy maluję, piszę wiersze,marzę. Noc to moja ulubiona pora dnia Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Nocny wątek 29.12.01, 00:21 Gość portalu: Karolina napisał(a): > Ja w nocy maluję, piszę wiersze,marzę. Noc to moja ulubiona pora dnia a co ze snem? serio pytam. mnie on potrzebny w duzych ilosciach. ale faktem jest ze nastroj nocny nie do przecenienia. pozdrawiam bezsennie dzis. a Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Nocny wątek 04.01.02, 01:30 Gość portalu: Karolina napisał(a): > Ja w nocy maluję, piszę wiersze,marzę. Noc to moja ulubiona pora dnia Moja też, nie mam tylko duszy artystycznej, więc spędzam część nocy na klepaniu w klawiaturkę, czytaniu wszystkiego co zadrukowane, inne przyjemne rzeczy robię...:) Czasem jednak jestem znudzona i nie wiem co ze soba robić. A wtedy ganiam Toruń ;) Pozdrówka dla nocnej artystki i marzycielki. U. Odpowiedz Link Zgłoś
suchy2? Re: Nocny wątek 29.12.01, 00:37 Ja otwieram forum , a potem dwa tygodnie wstydzę się za to co napisałem. I siedzę cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Nocny wątek 29.12.01, 01:01 suchy2? napisał(a): > Ja otwieram forum , a potem dwa tygodnie wstydzę się za to co napisałem. > I siedzę cicho. E, daj spokój, gdybym ja się miała tak za wszystko co piszę wstydzić, to purpura zalewałaby moją twarz non stop ;))) I nie siedź cicho, gadulińskich tu braki ostatnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Nocny wątek dyżurujących 29.12.01, 01:20 suchy2? napisał(a): > dziękuję , Ula . Do usług :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Dziś dyżur pełni... 29.12.01, 01:24 ... też mi niespodzianka :) Zawsze obecna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
suchy2? Re: Dziś dyżur pełni... 29.12.01, 01:25 ula_ napisał(a): > ... też mi niespodzianka :) A ja jaj. Znowu lepiej się poczułem. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Dziś dyżur pełni... 29.12.01, 01:30 suchy2? napisał(a): > A ja jaj. Znowu lepiej się poczułem. Pozdro. Nawzajem pozdrówka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Dziś dyżur pełni... 29.12.01, 01:26 ula_ napisał(a): > ... też mi niespodzianka :) > Zawsze obecna. > :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Dziś dyżur pełni... 29.12.01, 01:31 ula_ napisał(a): > > Zawsze obecna. > > :) Ale nie sama! Hura! Odpowiedz Link Zgłoś
suchy2? Re: Dziś dyżur pełni... 29.12.01, 01:33 ula_ napisał(a): > > > Zawsze obecna. > Ale nie sama! > Hura! A Suchy2 sam.Pozdrooooooooooo. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Dziś dyżur pełni... 29.12.01, 01:36 suchy2? napisał(a): > A Suchy2 sam.Pozdrooooooooooo. A ja to co? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
suchy2? Re: Dziś dyżur pełni... 29.12.01, 01:39 ula_ napisał(a): > suchy2? napisał(a): > > > A Suchy2 sam.Pozdrooooooooooo. > A ja to co? > ;))) A więc Ulu , wiedz , właśnie wsiadam w taxi i jadę na adres ula.itd@.pl cobyś nie była tak samotna. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Dziś dyżur pełni... 29.12.01, 01:45 suchy2? napisał(a): > A więc Ulu , wiedz , właśnie wsiadam w taxi i jadę na adres ula.itd@.pl cobyś n > ie > była tak samotna. Pozdro. Nooo, bo się przestraszę ;)) Miło tak sobie żartować :) Bo to żarty, nie? ;))) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Dziś dyżur pełni... 29.12.01, 01:34 > Zawsze obecna. > :) > Ale nie sama! > Hura! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Dziś dyżur pełni... 29.12.01, 01:46 suchy2? napisał(a): > żartowałem . Ufff, ale się zdenerwowałam ;))) Pozdro. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ A może by tak lista obecności? 29.12.01, 01:52 Pierwsza podpisuję się wszystkimi kończynami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: A może by tak lista obecności? 02.01.02, 22:34 ula_ napisał(a): > Pierwsza podpisuję się wszystkimi kończynami :)) I ostatnia :(( Odpowiedz Link Zgłoś
suchy2? Re: Dziś dyżur pełni... 29.12.01, 01:53 ula_ napisał(a): > Ufff, ale się zdenerwowałam ;))) > Pozdro. > :) A może jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pora na dobranoc bo już księżyc świeci... :)) 03.01.02, 00:25 A ponieważ doginili Kielce, na dziś czas na odpoczynek. Dobrej nocki wszystkim forumowiczom. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko AAA aaaaaa szare bure szare bure obydwa ach śpij IP: *.teleton.pl 03.01.02, 00:25 Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Ula o tej porze nie chodzi spać :) 03.01.02, 08:13 Gość portalu: koko napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. Ula w sieci ? To już tak późno ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 23:46 ula_ napisał(a): > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. Re: Ostatnio wcześniejsze godziny moje ... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 00:15 ... a późniejsze moje :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Ostatnio wcześniejsze godziny moje ... 04.01.02, 00:19 Gość portalu: Marek P. napisał(a): > ... a późniejsze moje :) Ano właśnie, a cóż to za zmiany grafików? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. ... a ja jestem w fazie: "przejdzie mi" IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 00:18 ula_ napisał(a): > ula_ napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. Gnomek mnie wkurzył :( IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 00:19 Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Gnomek mnie wkurzył :( 04.01.02, 00:58 W którym wątku podnoszą poziom adrenalinki? Niech no tam pójdę! ;) A poważnie, co byś Marku zrobił, gdyby nie było takich Gnomków? Lubię czytać Forum ze względu na różnice zdań (między innymi), Ty lubisz podejmować rękawicę w potyczkach słownych i nieźle Ci to idzie. Ja tam uważam, że nie wszyscy muszą się ze sobą zgadzać, gdyby tak było, pousypialibyśmy z nudów, więc chyba jest OK? Tak więc myślę, że faza "przejdzie mi" powinna zmienić nazwę na "przeszło mi". Pozdrówka serdeczne :) I trzymaj się i walcz dalej :) U. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Nocny wątek 29.12.01, 10:12 suchy2? napisał(a): > Ja otwieram forum , a potem dwa tygodnie wstydzę się za to co napisałem. > I siedzę cicho. nooo mi sie tam podobala ta anegdota... :))))) kurde, zawsze nie wiem o co biega i najlepsze mnie omija:)) pozdrowka prawie noworoczne:) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xgwiak Re: Nocny wątek IP: *.cvx19-bradley.dialup.earthlink.net 04.01.02, 02:34 No arwenko niema to jak nocne watki nie wieasz nie widzisz a czujesz. Odpowiedz Link Zgłoś