brezly 06.04.08, 09:32 Bo ciagle latam za tym po necie i ni ma: tinyurl.com/6cd49k (jakby kto nie wiedzial: Wyspianski "Bitwa pod Grunwaldem wedle Matejki") Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szubad Re: Dla upamietnienia 06.04.08, 12:02 no i jak znalazł wzór na haft! (może by się dało ściegiem atłaskowym?) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dla upamietnienia 06.04.08, 12:08 Haft rewizjonistyczno-patriotyczny. Kolejny temat do sporu pol-de. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Dla upamietnienia 06.04.08, 19:48 Interesujace sa te trzy w prawym rogu, jakby nie do konca sie bily:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Dla upamietnienia 09.04.08, 08:38 Prawda, Panie Olu. Nawet, jakby zamiast sie bic, by sobie ilustrowaly swa postawa jakies " plus minus nieskonczonosc". Ciekawe, jakiej one narodowosci? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dla upamietnienia 09.04.08, 08:41 Dzien dobry pani Kurzowa Poranna:-) Co to sie mianowicie tego ze pani tak w ogole? PS. Mysle ze one sa ponadetniczne. Wtedy to chyba jeszcze takie wazne nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Dla upamietnienia 09.04.08, 09:06 Grunwald jest boski, ale moj ulubiony - Napoleon, tegoz. Linkownicy cos nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dla upamietnienia 09.04.08, 09:08 Dzein dobry, pani Fiorciu. Zanczy nie ma linku do Napoleona? Aha, a ja za to mma link do czegos co mi ongi bardzo podeszlo: pl.youtube.com/watch?v=LKt2zHK4v50 Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Dla upamietnienia 09.04.08, 09:21 Mlody Stuhr jest po prostu boski. W Boskiej. Co polecam uwadze gdyby ktos do Wwy z szan.panstwa zawital. Nota bene bede w Krakowie 20 maja I pani Szu tez i licze/czymy na jakies piwo z IMM, pania LI i panem OLem. Nochyba ze ktos jeszcze z Miasta K. jest to tez.. 21 05 mkniemy dalej. Da sie to zrobic jakos?? Imm, jak ty tam z praca? Wieczorkiem dasz rade? Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Dla upamietnienia 09.04.08, 10:10 Ooo, to jest wiadomość wprost znakomita! Lira posiada wtorkowe wolne popołudnie + wieczór, chętna na posiad :-))) PS. Kto mi zmieni sygnaturkę? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Dla upamietnienia 09.04.08, 18:36 Super.Mam nadzieje ze inni tez sie nam zglosza. Tylko musimy wymyslec jakies zabojcze miejsce.Ale najpierw popracujemy z Szu nad noclegiem. Odpowiedz Link Zgłoś