Dodaj do ulubionych

Canon 450D

30.04.08, 15:53
Zamierzam kupic ten aparat /obecnie mam zwykty Canon powershot 5
IS/mam pytanie jaki obiektyw jest dobry do fotografowania
ptakow ,zwierzat plochliwych ,czyli z duzej odleglosci?Jak najlepiej
fotografowac ptaki w locie?
Joanna
Obserwuj wątek
    • lotardesign Re: Canon 450D 18.08.08, 22:25
      Witam, kupiłem ten aparat pare miesięcy temu jako aparat zapasowy, ( jako ze
      pracuje jako fotograf) i stał sie on moim ulubionym modelem, bardzo lekki i
      wygodny, może tylko plastikowa obudowa przeszkadza, ale tu chodzi tez o cenę,
      polecam

a jeśli chodzi o obiektyw morzeszk kupić obiektyw canona ze stabilizacją, 70 -
      300, za jakieś 1800zł, i możesz również kupić sigme 70 - 300, bez stabilizacji
      za 600 - 800zł, oczywiście są to ciemne obiektywy, ale miałem sigmę i zrobiłem
      parę ptaszków, tylko przy maksymalnej ogniskowej czasem ostrość szwankowała, ale
      nie taka sama cena co canon
      • joanna.d2 Re: Canon 450D 22.02.09, 11:59
        dzieki za odpowiedz.,minelo troche czasu jak pisze,ale jakby kogos
        interesowalo to polecam obiektyw canona 70-300mm is usm ,jest to moj
        ulubiony obiektyw.Mam tez sigme 150-500mm ale jest to obiektyw
        ciezki i jakos nie moge sie jeszcze do niego przyzwyczaic.
      • mierzwiciel Re: Canon 450D 07.01.10, 12:41
        450D jest świetny. Sam używam Sony a700, ale miałem okazję mieć 450D w rękach i
        strzeliłem parę fotek. Ma się wrażenie, że aparat jest bardzo spójny, dobrze
        skonstruowany, nie trzeszczy. Jakość zdjęć gwarantuje marka Canona - cudowne :)
        Ciężko zrobić nim złe zdjęcie, chyba że technicznie, ale to kwestia praktyki,
        kadrowania, wyrobienia sobie oka. Teraz można go kupić w promocji
        www.electro.pl/produkt-CANON_Aparat_Canon_EOS_450D_2B_obiektyw_EF_S_18_55-66014,231.html
        za 2289zł. W styczniu warto kupować tego typu sprzęt, ceny spadają
    • nezavisly Re: Canon 450D 05.01.10, 12:24
      Bardzo dobry aparat, polecam, z resztą jak każdą lustrzankę Canona. Jeżeli
      dłużej fotografujesz, to możesz pokusić się o 50D www.ceneo.pl/1764403
      Widzę, że jeden sklep (win-mar) proponuje ten aparat na raty bez zaświadczeń i
      pierwszej wpłaty.
    • miluu-usia Re: Canon 450D 17.06.11, 22:23
      Hej, wejdźcie na stronę culture.pl piszą wiele ciekawych rzeczy m.in. o realizowaniu polskich przedstawień w Europie..:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka