olo53 11.05.08, 21:20 Kobieta z ziobry sie poczela? czy jakos tak? ktus mi wytlumaczy bo tak nie kumam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Poczecie 11.05.08, 21:27 Transplantacja pierwsza to byla, stad niechec do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Poczecie 11.05.08, 21:42 Taki maly kutasik Ziobro, ludzie i ta Pati Koti? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 11.05.08, 21:49 Nawet ta wymyslona w dziale PR przez spin doctorow. Okropnie mnie smieszy ta nazwa. Okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Poczecie 11.05.08, 21:52 Okropnie, masz racje, kurde masz racje okropnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 11.05.08, 21:54 Wlasnie mi przyszlo do glowy ze to przez spin doktorow elektrodynamika kwantowa sie kupy nie trzyma. Cos nakrecili. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Poczecie 11.05.08, 22:01 Sie nie trzyma kupy, fakt:) spin im sie kreci odwrotnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Poczecie 11.05.08, 22:19 Przystawka, wiadomo ze z pistoletem, kaliber 6,53 Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Poczecie 11.05.08, 22:22 Albo jak to jabłko napoczęte. ps. Pani pewnie zna to słowo, co tak śmieszy panów. Myślę, że powinno ono wybrzmieć pełnią tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 11.05.08, 22:30 Google prawde ci powie:-) pl.wikipedia.org/wiki/Spin_doktor Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Poczecie 11.05.08, 22:32 To poczekam do wtorku. We wtorek bramy Sezamu otworzą się przede mną. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poczecie 11.05.08, 22:39 Troszke otepialam i nie wiem o ktore slowko chadza Pani Grecie? Takie uniwersalne, en masse dzialajace? Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Poczecie 11.05.08, 22:44 A ja słońcem oświecona, tylko że komputer cofnąć mi się nie pozwoli. A miłości dotyczyło, pana Brezly i Aleksandra bardzo rozśmieszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poczecie 11.05.08, 22:49 Uzgodnili stanowiska co do slepoty uczuciowej. Kiedys byl na ten temat dluuuugi watek dziewiarski. Zaraz poszukam. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poczecie 11.05.08, 22:52 O, tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12233&w=16015006&a=17509972 Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poczecie 11.05.08, 22:54 A potem tradycyjnie watek zakrecil, i tyle go bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Poczecie 11.05.08, 23:10 Merci beaucoup. ps. brat się rozwodzi i ciągle dzwoni. Teraz przerwało, bo do samolotu wsiada. Drugą noc będzie chyba do rana. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Poczecie 12.05.08, 07:26 O tu właśnie zostawiłam, na wczytywaniu zostawiłam. Do rana wątek się wczytał, a to, że tak wcześnie, to nie z mojej winy i szereg na to czynników, ale co do meritum, to w 2004 roku, to już był p.Tymochowicz? Bo coś z tą miłością p.porucznik Olo i p.Brezly, czyżby był majorem? o PR zahaczyli. Spieszę się make-up nakładać i pierwszy raz robić to będę nie w drodze do pracy :))) no i tego, Łokera Wam niosę bo chyba zdobędziecie dzisiaj następny szczyt. Jak wejdziecie Państwo na Halę, będzie tam czekało na Was moje dzień dobry Pańsgtwu. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Poczecie 12.05.08, 08:07 Czy w taki archaiczny wątek można dopisywać zaciekawiła mnie taka myśl, tylko sprawdzić nie mogę, bo musiałabym znowu do jutra czekać, by mi się wczytał. Pracuję dziś prawie do jutra rana. Tak jest. Nie kłamię. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poczecie 11.05.08, 23:19 Zaraz, zaraz, pani Greto, bo jestem na etapie kojarzenia na wprost: w sensie wojskowym czy zwiazkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Poczecie 11.05.08, 23:23 W sensie szkolnym, bo o edukacji rozmawia się z Panią miło. Z historii też miałam stopień najgorszy. Ale w wojsku to jest chyba falowanie, i to też się Pani wprost skojarzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Poczecie 11.05.08, 23:31 Greta nie badz taki generale, my tu oprucz Brezla sami porucznicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Poczecie 11.05.08, 23:37 Generalnie Olo, to ja się w stopniach nie orientuję, bo do orientu mi bliżej, to Wy oficerowie? wszystko przede mną, ponoć każdy buławę swoją od dziecka już nosi Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poczecie 12.05.08, 00:11 Koty, tak kiedys nazywano swiezych poborowych. O wszyscy swieci, co sie Pani Bratu trafilo??!! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poczecie 12.05.08, 00:15 olo53 napisał: > Millefiori wie Panie Olo, dzis wyjatkowa nielotnosc nadeszla, powoli i, jak wspomnialam, na wprost i duzym drukiem kojarze. Co mam wiedziec, bo nawet nie wiem, w ktorej szufladzie szukac...? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 13.05.08, 10:53 To jest w niupolisz cos co idzie po "podryugie" a przed "poszfarte"? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 13.05.08, 11:14 Posspene bo seim w lutym jeden dzien za darmo prasuje. Taka byla sionszka. "Szeka possepna". Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poczecie 13.05.08, 11:19 I "Fierna szeka" tesz bya. A niefierna szeka to taka, co wylewa na wiosne? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 13.05.08, 11:23 Nie, taka co okresowo odchodzi. pl.wikipedia.org/wiki/Rzeka_okresowa To sie chyba wiaze z tzw. wadami en.wikipedia.org/wiki/Wadi Rzeka epiozdyczna w kontekscie wiernosci mnie zafascynowala. Pani czuje, hydrologia zwiazkow erotycznych, te sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poczecie 13.05.08, 11:31 Aha i kropla drazaca skale, ze ab ovo zaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poczecie 13.05.08, 11:37 Powiedzmy, ze doprowadza do uksztaltowania zylki wodnej:) Niektorym potem przechodzi w gejzery. Natomiast czesc cierpi na cofke powodziowa (fu, brzmi jak gastryczna dolegliwosc...) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poczecie 13.05.08, 11:40 I w takiej sytuacji tylko isc i sie utopic w studni artezyjskiej (pamieta pan to wyrafinowane morderstwo bohaterki ksiazkowej, opisane przez jednego z polskich przedwojennych literatow?) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 13.05.08, 11:43 Tu o tym czytalem niedawno i zachwyt mnie ogarnal i w ogole. Pani poda notke bibliograficzna, prosze. Za czasow szkolnych funkcjonowalo okreslenie "ty ciemnoto artezyjska" Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poczecie 13.05.08, 11:46 To sie musze udac w kierunku ksiazkowym i odnalezc wlasciwe tomiszcze, w ktorym referencja. A, i znalazlam obiecana Chadzynska w archiwalnych wnetrznosciach drugiej maszyny. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 13.05.08, 11:48 A ja sobie pojde w miedzyczasie cos zjesc do StolPracu. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 13.05.08, 11:42 Widziala pani te zdjecia jak burza wali w wybuch wulkanu? tinyurl.com/4b5tf8 Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Poczecie 13.05.08, 12:08 Przestałam wierzyć, że na tym forum piszą kobiety - oprócz Imm oczywiście, bo po pierwsze kocha szafiry (najpiękniejsze są oprawione w złoto) i po pierwsze powinno wystarczyć. Tu są same umysły ścisłe, a z kobiet o umysłach ścisłych znam tylko dwie. Są to niestety moje ciotki i na całe szczęście, ciotek mam tylko dwie. Ale Imm też zna tablicę mendelejewa oczywiście. Ja jestem ni to ni owo jak zawsze twierdzi moja piękna matka. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 13.05.08, 12:26 Dzien dobry, pani Greto. To ja jeszcze doloze ten link: deser.gazeta.pl/deser/1,83453,5206128,Wybuch_wulkanu_w_trakcie_burzy_z_piorunami.html Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Poczecie 13.05.08, 14:03 Dziękuję za deser i dzień dobry panie Brezly. Ja teraz ćwiczę odwyk odruchu jaki mam nadzwyczaj niekorzystnie wpływający na mój PR, a mianowicie, gdy ktoś wchodzi to ja tak, jakbym właśnie podbierała komuś drugie śniadanie. Płynności ruchów w płynnym przechodzeniu z rozrywki do udawania, że pracuję się uczę. Trudne to. To pierwsze jest bardziej nęcące, przyzna Pan, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 13.05.08, 14:14 No na pewno. Czlowiek zle sie czuje udajac. Ja to nawet wole juz normalnie popracowac, tak tego udawania nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Poczecie 13.05.08, 14:52 Zagadka na hali? Nad czym pracuje Brezly? Stawiam na mlode kadry:) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Poczecie 13.05.08, 15:06 Myśli Pan, panie Aleksander, że w drodze do Doliny Krzemowej na chwilę u łowców głów się zatrzymał? Ja to widzę następująco: oni, tak jak Hanibal wyjadają mu łyżeczką te potrzebne im płaty mózgowe Pana Brezly. Ale ja się za dwóch przyczyniam do rozkwitu naszej Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Poczecie 13.05.08, 15:12 Ja się tam z panem Brezly w zupełności zgadzam co do udawania. Też wolę się rozrywce oddawać jawnie a nie, udając, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 13.05.08, 15:14 Prawda? A, pani Greto, pani sie nie obleje tym PKB co go pani tam wytwarza, bo to trudno sie spiera. A pracowniczo to ja sobie dalej cichutko ziewam nad tym co sam pisze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Poczecie 13.05.08, 15:24 Dziękuję, ale - patrzą mi na ręcę - Pan to sobie wyobraża w stanie ciekłym? - a mi to brzęczy albo szeleszczy A, już wiem co tam Pan sobie wyobraża, ale do prania to ręki nie przykładam, chyba że coś już jest post factum. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 13.05.08, 15:29 Nie, konsystencji sobie nie wyobrazalem, moze byc stale i tez sie czepiac ubrania. Moze brzeczec, szeleszcic, postukiwac albo ryczecrykiem pracujacej stali, ewentualnie ociekac od wartosci dodanej w procesie przetwarzania umyslowego. Ja kiedys krotko wytwarzalem PKB ale sie nie sprawdzalem. Potem GNP gdzie indziej nawet jakos szlo, ale serca nie mialem do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Poczecie 13.05.08, 15:38 Nie mam kieszeni, te co mam, pozaszywane, ale owszem, niesamowicie czepia się mego ubrania sierść głupiutkiej ślicznotki mojej. To koniecznie zmienić, jak mój brat żonę. Serce trzeba mieć przynajmniej jak stodoła. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 13.05.08, 15:49 Aha, kudlaczka jakas? No, szybko sie polapalem gdzie moje miejsce i juz. Stodola to moze przesada, ale z praca to wystarczy minimalistycznie. Lubmy sie i nie przeszkadzajmy sobie, o! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poczecie 13.05.08, 16:07 Notuje ostatnia fraze jako motyw do wyhaftowania na kolejnej makatce ankurazujacej w PomSocu. Stodola bedzie wyobrazona w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 13.05.08, 16:17 Makatka propagandowa, zachecacz do pracy. Mam jeszcze troche kawy w termosie i batony na ziarenkach. polewa cytrynowo-jogurtowa. Reflektuje pani? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poczecie 13.05.08, 16:27 O tak, bardzo prosze, wlasnie sie rozgladalam za dzbankiem celem nastawienia kolejnej porcji. Miske truskawek ustawiam jako uzupelniacz kolorystyczno-aromatyczno-smakowy. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poczecie 13.05.08, 16:32 Na skrzynce stoi napisane Espana. Ale galijskie juz tez sa od parunastu dni. Co do autora akcji Marzanna w studni artezyjskiej dokopalam sie do ksiazki podejrzanej o zawarte wskazowki co do autora, ale to nie ta. Chyba jednak u Lorentowiczowny. A Lorentowiczowna chyba az w Wa-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 13.05.08, 16:39 Ale jakie ladne nazwisko. Jak z przedwojennej powiesci, Jak idzie o truskawki to w domu nad morzem niedlugo sie zacznie. Budki w ksztalcie truskawek, niedzwiedzie o truskawkowej fakturze futra etc. I uwierzy pani, ze dwa razy tansze jak tu w kraju winorosli? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Poczecie 13.05.08, 16:51 Bo i przedwojenna panna. Bardzo lubie te zensko-panienska, z rzadka juz obecnie uzywana odmiane nazwisk zakonczonych na -icz. Babcine nazwisko tez sie tak odmienialo:) Strawberry fields, forever and everywhere? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Poczecie 13.05.08, 16:54 No, fakt ma to taki staroswiecki urok. Tylko mnie od szkoly przesladuje wiadoma literowka w Rodziewiczownie. Odpowiedz Link Zgłoś