hobbema 29.05.08, 17:10 nie ma lepszego sposobu na relaks ;) polecam sklep.fatty.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1katarynka Re: Fatty=relaks 03.06.08, 17:55 kupiłam materac fatty jakiś rok temu dla syna i nie powiem fajna rzecz, ale się trochę uklepał, i ja nie mogę na nim leżeć:( bo mi tyłek na podłodze leży, ale znajomi mają fatty ale worek sako i mimo że się trochę uklepał nadal jest bardzo wygodny, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franita Re: Fatty=relakski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 16:11 do worków takich można dokupic granulat i bedzie jak nowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorazynt Re: Fatty=relaks 05.01.09, 11:30 Ja widziałem meble typu fatty w tym sklepie www.gerlico.com.pl/index.php?cPath=40 Bardzo mi się podobają,podobnie jak całość sklepu. Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fatty=relaks IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 15:39 Swego czasu kupowałem meble w sklepie www.gerlico.com.pl i muszę przyznać, że bardzo miło mnie obsłużono, mebelki pierwsza klasa, dobra cena ! Polecam również Odpowiedz Link Zgłoś
lawikas Re: Fatty=relaks 06.04.09, 15:12 Z firmy gerlico.com.pl maja dobre i solidne meble. Widziałem u znajomych. BArdzo ładnie wygladają i cena tez w pozradku. Odpowiedz Link Zgłoś
veganka.dl.pl Re: Fatty=relaks 16.04.09, 23:46 a ja mam do tego fatty pytanie - czy ktoś może próbował siedzieć/leżeć na tym fatty i pracować na laptopie jednocześnie, czy to wygodne [na dłuższą metę] ? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - pozdro Veganka, fanka tofu i i medytacji :o) Odpowiedz Link Zgłoś