milimaniak Re: Milimaniak 11.04.04, 15:17 ralston napisał: > Witamy wśród herbaciarzy... A dziękuję, dziękuję.. troszkę niżej już się przywitałam :] Fajnie tu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Wo_rk 18.03.04, 23:01 Przybyła nam nowa Foremka. Witamy na pokładzie herbacianego klipra. Herbata do znalezienia w kambuzie (szafka na lewo od okapu). W tej chwili serwuje trzecia wachta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Golfistka.bia 24.03.04, 20:53 Witamy na Tea Time. :) A da się na tym Moście Lipowym herbatkę wypić? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Jobu1 29.03.04, 22:36 Witamy sąsiadkę na Tea Time. U nas pełen Wersal. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Korky 30.03.04, 15:02 Witamy na TT. Herbata jest w szafce przy okapie. Aspartam w szufladzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Aniajarecka 01.04.04, 21:55 Ania. Grzeczna. Ubrana. Może i herbaty chciałby się napić? Aniu witaj na Tea Time. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Stiah 02.04.04, 18:34 Witamy w naszych niskich progach. Witamy. Herbatki może? Kolega pewnie najbardziej taką gotowaną na koherku lubi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: chciałam sie przywitać?? 05.04.04, 21:15 Oczywiście. Witaj. Czuj się. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczanka Re: chciałam sie przywitać?? 06.04.04, 17:37 o tej porze to chyba afternoon, choc juz po five o'clocku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: chciałam sie przywitać?? 06.04.04, 17:46 Ale łyk gorącej herbaty się zawsze znajdzie :). Aha - gdyby następnym razem się okazało, że chwilowo nikogo nie ma, to herbata stoi w szafce przy okapie (po lewej stronie). Zaparzasz. Zarzucasz nowy wątek i czekasz cierpliwie. Czasem trzeba zaparzyć trzykrotnie, zanim się ktoś odezwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: chciałam sie przywitać?? 08.04.04, 09:22 ralston napisał: (....) Czasem trzeba zaparzyć trzykrotnie, zanim się ktoś odezwie ;) Herbata trzeciego parzenia to żadna herbata :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: chciałam sie przywitać?? 08.04.04, 09:58 Niektóre zielone herbaty można z powodzeniem parzyć i pięciokrotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Slomkaasia 10.04.04, 19:57 Witamy na Tea Time. Zapraszamy na łyk wirtualnej herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Koszysta 11.04.04, 13:34 Witamy nowego Forumowicza na herbacianym forum. Zaparzyć czegoś? Odpowiedz Link Zgłoś
milimaniak Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 11.04.04, 15:12 W sumie pojawiłam się tu już jakiś czas temu, ale warto by było nareszcie przywitać się z wami :] Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 12.04.04, 14:44 Ależ już Cię przywitaliśmy. o tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10955&w=8050207&a=11350925 Ufff... a przez chwilę już pomyślałem, że się zaniedbanie jakieś zdarzyło.. Odpowiedz Link Zgłoś
milimaniak Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 12.04.04, 17:34 Tak tak wiem :D Wy (tzn ralston) mnie przywitaliście, wiec teraz chciałam się z wami przywitać :D Odpowiedz Link Zgłoś
aand Losiu4 13.04.04, 10:21 Po świętach odwiedził nas Losiu. Witaj Losiu :) Herbaty z leśnych jagód? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Kameljanda_forum 14.04.04, 21:30 Witamy z filiżanką gorącej herbaty w dłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
milimaniak Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 16.04.04, 22:01 Witam i ja WAS! Nie chcę nikomu źle i nikogo nie zaczepiam, ale duzo obserwuję i niektore moje wnioski sa niebywałe.Zapewniam! Odpowiedz Link Zgłoś
milimaniak Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 16.04.04, 22:03 Ojojojoj.. no i pomyliłam forum.. na tylu juz się wpisuję, ze juz sama nie nadążam :P Sorry! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 16.04.04, 22:33 A na który przystanek pani chciała? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milimaniak Re: Wątek do powitań nowych Tea Time'owiczów 17.04.04, 16:55 Na przystanek, pt. "jakieś inne forum" :P Odpowiedz Link Zgłoś
ralston K.reskator 16.04.04, 23:09 A kolegi K.reskatora to nikt nie przywita?! Witamy na Titajmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
k.reskator Re: K.reskator 17.04.04, 17:55 i ja witam koledzy i koleżanki(czy też koleżanki i koledzy-jak kto woli) przodujący w spożyciu trunku szlachentego i rozmowie przysparzającej okazję do rozluźniania i spinania w odpowiednich ilościach:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Djsw 19.04.04, 22:25 Witamy Kolegę na Tea Time. Woni tytoniu z fajki wodnej raczej tu u nas nie uświadczysz - ale jazzu posłuchać można czasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Kokolores 04.05.04, 18:58 Witamy Koleżankę serdecznie. Zapraszamy na herbatkę - jakby nikogo aktualnie nie było - to herbata stoi w szafce na lewo od okapu. Kubeczki w szafce nad zlewem :) Odpowiedz Link Zgłoś
archin Re: Archin 04.05.04, 23:39 Dobry wieczór, Ralstonie, miło byc powitanym w kulturalny sposób na tym arcykulturalnym forum (zasłyszane :)). A wątek przewodni tej pięknej nocy - jaki proponujesz Waćpan/ Odpowiedz Link Zgłoś
clickkey Re: arcykulturalni 05.05.04, 06:00 Ralston, dopisuje się do listy bywalców forum. Aha, w Białymstoku byłem 2 razy w życiu, a mieszkam pod Warszawą. Pozdrawiam wszystkich tubylców. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Clickkey 05.05.04, 10:20 clickkey napisał: > Ralston, dopisuje się do listy bywalców forum. > > Aha, w Białymstoku byłem 2 razy w życiu, a mieszkam pod Warszawą. > > Pozdrawiam wszystkich tubylców. No to widzę kolega sam się przywitał w przeznaczonym do tego wątku, czym trudu innym zaoszczędził. To się chwali :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Archin 05.05.04, 10:22 archin napisał: > Dobry wieczór, Ralstonie, > miło byc powitanym w kulturalny sposób na tym arcykulturalnym forum > (zasłyszane :)). A gdzież to takie kalumnie na nas rzucają? > A wątek przewodni tej pięknej nocy - jaki proponujesz Waćpan/ > Najchlubniej jest jak się nie czeka na wątki przewodnie ino jak się samemu jakowyś zapoda. A ja tu nie jestem od proponowania ino od sprzątania :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Szpulkaa 06.05.04, 08:46 Witamy wiecznie śpieszącą się kobietę. Znajdzie się u nas jakiś earl grey w szafeczce... Odpowiedz Link Zgłoś
szpulkaa Re: Szpulkaa 18.05.04, 09:49 dziekuje bardzo za mile powitanie! jak tylko znajde czas, postaram sie upiec jakies smaczne ciasteczka do herbaty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Szpulkaa 18.05.04, 11:51 szpulkaa napisała: > dziekuje bardzo za mile powitanie! jak tylko znajde czas, postaram sie upiec > jakies smaczne ciasteczka do herbaty ;-) A szarlotka mogłaby być? Odpowiedz Link Zgłoś
szpulkaa Re: Szpulkaa 18.05.04, 21:12 moze byc szarlotka... ale polecam sernik - robie znnnaaakomity :-P Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Szpulkaa 19.05.04, 10:38 zanim cokolwiek napisze chcialam sie przywitac.... jestem tu nowa a link dostalam od jednej osoby z tego forum, za co serdecznie dziekuje... zycze milego dnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re:..... 19.05.04, 11:13 Nic nie dzieje się z przypadku i nie ma skutku bez przyczyny.... :) Odpowiedz Link Zgłoś