Dodaj do ulubionych

LODZIARKE ZAPOPOZNAM :))

IP: 193.0.117.* 07.01.02, 19:59
Z WARSZAWY, ALBO JAKOS NIEDALEKO :))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: LODZIARKE ZAPOPOZNAM :)) IP: *.unl.edu 07.01.02, 23:03
      Gość portalu: 20-PARE napisał(a):

> Z WARSZAWY, ALBO JAKOS NIEDALEKO :))))))))))

Jak juz chcesz kogos ZAPOPOZNAC, to znam jedna z LIMPOPO.
      • pippin! Re: LODZIARKE ZAPOPOZNAM :)) 09.01.02, 10:37
        A wolicie Algidę, czy Schoellera, dzieciaczki?
    • nictowujek Re: LODZIARKE ZAPOPOZNAM :)) 09.01.02, 10:38
      A może Zieloną Budkę, co ?
    • Gość: 20-pare Re: LODZIARKE ZAPOPOZNAM :)) IP: *.*.*.* 09.01.02, 16:05
      No nie!!! to jest bardzo powazne forum, bo ja naprawde szukam lodziarki. I
      prosze mi tu nie sciemniac o szelerach i algidach :)) Czekam z utesknieniem :)
      • pippin! Re: LODZIARKE ZAPOPOZNAM :)) 09.01.02, 18:37
        A ona ma byc gałkowa czy typu włoskiego? Bo włoskich to ja dawno nie widziałem...
        • Gość: :) Re: LODZIARKE ZAPOPOZNAM :)) IP: *.*.*.* 30.01.02, 15:16
          Prosze wszystkie panie, zeby to forum jeszcze ne umieralo :))))
          • Gość: bajka Re: LODZIARKE ZAPOPOZNAM :)) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 21:10
            No dobrze - żeby podtrzymać rozmowę to powiedzcie - czy wszyscy chłopcy
            przepadają za zimnymi deserami? Odpowiedzi tylko z uzasadnieniem!
            • Gość: Andrzej Re: LODZIARKE ZAPOPOZNAM :)) IP: *.unl.edu 30.01.02, 23:15
              Gość portalu: bajka napisał(a):

> No dobrze - żeby podtrzymać rozmowę to powiedzcie - czy wszyscy chłopcy
              > przepadają za zimnymi deserami? Odpowiedzi tylko z uzasadnieniem!

Lubie.
              Uzasadnienie: lubie jak taki zimny deser rozpuszcza sie w moich ustach !!!
              mniam, mniam.
              • Gość: bajka Re: LODZIARKE ZAPOPOZNAM :)) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 23:55
                Ja też uwielbiam jak mi się taki zimny deser rozpuszcza w buzi, mniam mniam...
                • Gość: 72%kakao Re: LODZIARKE ZAPOPOZNAM :)) IP: *.*.*.* 06.02.02, 16:17
                  a ja uwielbiam jak jakas bajeczna bajaderka zaczyna mieknac pod cieplym
                  jezorkiem mmmmrauuu.... :)))) w ogole tak juz mam, ze lubie slodkie i cieple :)
                  • Gość: bajka Re: LODZIARKE ZAPOPOZNAM :)) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 14:18
                    Oj, 72% kakao - widzę że jesteś prawdziwym smakoszem. Lubię profrsjonalistów!
                    • Gość: 72%kakao Re: LODZIARKE ZAPOPOZNAM :)) IP: *.pw.edu.pl 27.02.02, 20:28
                      Bajka ma w swobie kawalki orzeszkow, a z wierzchu polana czekoladowa polewa??
                      Mniam, ja lubie bajke i baton turysta, pamietasz? Buzi
          • irzyk Re: LODZIARKE ZAPOPOZNAM :)) 05.02.02, 17:07
            Dlaczego wspominasz o Paniach przy okazji Lodziarek :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka