Dodaj do ulubionych

Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace

17.10.08, 08:51
www.youtube.com/watch?v=XnamP4-M9ko
Obserwuj wątek
    • jan.kran Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 18.10.08, 07:17
      pl.youtube.com/watch?v=5FQVF5-_saM&translated=1
      • jan.kran Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 18.10.08, 07:18
        pl.youtube.com/watch?v=tkuWLJkbqP8&feature=related
    • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 18.10.08, 09:40
      pl.youtube.com/watch?v=LD5sahXoj0U
    • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 18.10.08, 10:03
      pl.youtube.com/watch?v=pk-wnKS54-Q
      • brezly Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 18.10.08, 10:17
        Czolem:-)
        pl.youtube.com/watch?v=LB3b1W6rEDw
        • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 18.10.08, 14:05
          pl.youtube.com/watch?v=mNT9dXRQ0aE&feature=related
    • olo53 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 18.10.08, 17:22
      Fajnie wiedziec ze so bardzi rabnieci niz ja, najlepszy Brezly, solowa prawie
      jak H a bebny prawie jak u Santany, piekne
      • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 18.10.08, 19:58
        Olo,Olo !Nie rąbnięci.
        Tu ukazali się finezyjni koneserzy i smakosze.
    • jan.kran Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 19.10.08, 07:06
      W ramach dobudzenia słucham:

pl.youtube.com/watch?v=lObVilGPjHc
      pl.youtube.com/watch?v=n3sT5Ucyw_0

pl.youtube.com/watch?v=6YShQZUMe7g&feature=related
      • kanuk Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 19.10.08, 13:36
        Dobudze sie tym z checia nieco pozniej;-)
        • szubad Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 19.10.08, 14:21
          cze :-)

pl.youtube.com/watch?v=IoKZvMkjFGk
          pl.youtube.com/watch?v=GXttQkGHw6c
          • greta.garbon Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 19.10.08, 14:50
            pl.youtube.com/watch?v=Iq48JAJF2Eo
            • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 20.10.08, 08:21
              W ten poniedziałek potrzebowałam zdecydowanej zaczęty do powstania.
              To działa !

pl.youtube.com/watch?v=EjAsyMj-oQc
              • brezly Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 20.10.08, 08:23
                Na mnie tylko to dzis moze zadzialac:)
                pl.youtube.com/watch?v=PuLebpUBCio
                • jan.kran Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 20.10.08, 08:30
                  Puszczają to u Ciebie w fabrycznym radiowęźle ? :PPPPPP
                  • brezly Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 20.10.08, 08:50
                    ja im puszczam jak chce ich postraszyc.
                    Ale ale, jakie smiszne fluidy. Ostatnio pracowemu podopiecznemu polecilem
                    ksiazke, w Amazonie znalazlem i dwa dni pozniej Michnik do tej ksiazki wraca :-))))
                    wyborcza.pl/1,88975,5824044,Adam_Michnik__Z_dziejow_honoru_i_zgnilizny.html
                    • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 20.10.08, 08:56
                      To ja zagram o tak...

pl.youtube.com/watch?v=XXMr3yAqfTM
                      Have a nice day.
                      • brezly Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 20.10.08, 09:00
                        To ja doenergetyzuje starymi/niezywymi Amerykankami. CzeModl:-)
                        pl.youtube.com/watch?v=6xhYk9PEmXA
                        pl.youtube.com/watch?v=C-GFqhCq2HA
                        • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 20.10.08, 09:09
                          Skoro już mowa o starych i do tego nieżywych Amerykanach,to rzucę te
                          optymistyczne nutki i idę zawijać sreberka.

pl.youtube.com/watch?v=uA3OnIYW5u4
                          • koza.podkuta Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 20.10.08, 11:29
                            Ciągle jeszcze zaspanym, werwę do pracy jak nic, przywrócę...;)

pl.youtube.com/watch?v=rkRIbUT6u7Q
    • jan.kran Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 20.10.08, 11:35
      OT , poprosze o wyjaśnienie o co chodzi z tym świstakiem.
      Kilka razy slyszałam ten zwrot ale sieę nie orientuję ...
      • koza.podkuta Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 20.10.08, 11:54
        Szanowna Pani, bynajmniej nie o Świstaka tu chodzi ani o złotka lub sreberka,
        tylko o tę minę, też bynajmniej nie piechotną.
        • jan.kran Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 20.10.08, 12:05
          Mnie chodzi o wytLumaczenie tego zwrotu bo nie jestem w kursie dzieła :)
          • koza.podkuta Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 20.10.08, 12:40
            Serio?
            Pieczątki przybija
            lub, jak kto woli, przez osiem godzin siedzi w taśmie i czekoladki w papierki
            zawija.
          • brezly Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 20.10.08, 12:41
            Aha, to idzie o taka reklame czekolady Milka. Ze niby widac chalupe w Alpach,
            gdzie zwierzeta rozne robia czekolade. Swistak zawijal w sreberka.
            A potem facet w sklepie przy kasie tlumaczyl kobiecie ze "a swistak zawija w
            sreberka". I sie to stalo w pl. przyslowiowe.
            • jan.kran Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 23.10.08, 10:06
              Jak kogoś to nie dobudzi to jest martwy.
              Tylko glośno trzeba słuchać , sąsiedzi też mają prawo do przeżyć estetycznych:o)

pl.youtube.com/watch?v=uhW0VPsZpeo
              • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 23.10.08, 18:23
                Rozkleiłam się wspomnieniami o ELP.W czasach mojej młodości wszyscy moi sąsiedzi
                poznali cały dorobek artystyczny tej drużyny.
                Spektakl zaczynał się wczesnym rankiem.Teraz,po latach czuję się dumna,że
                ubogaciłam ich duchowo.
                • jan.kran Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 24.10.08, 07:41
                  pl.youtube.com/watch?v=LQEqb70yW8A

Ale nie mogę za głośno bo Junior śpi. Też miłośnik ELP ale nie mam sumienia
                  dziecka z łóżka zrywać tak z rana ...
                  • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 24.10.08, 08:19
                    Własnej młodzieży nie budzi się niepotrzebnie.To sąsiadów należy nawracać.
                    Przy śpiącym potomku na głośniki narzuca się piernaty i softly,softly..
                    pl.youtube.com/watch?v=sSTckcaV4YA&feature=related
                    Miałam kiedyś długoplej z tą piosnką.Ho,ho,tak ,tak,kiedy to było...
                    (tak mawiał dziadziuś w Dzieciach z Bullerbyn)
                    • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 24.10.08, 09:50
                      Bardziej trywialne,ale sen potrafi przerwać.

pl.youtube.com/watch?v=KWP0xLkmS0g&NR=1
                      • drzejms-buond Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 24.10.08, 09:53
                        ...nie maaa rady na miiiiłoooość złooooom
                        :-D)))
                        • drzejms-buond Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 24.10.08, 09:57
                          a ja pozdrawiam wszystkich szybko i lecę do fabryki,na taśmę!!!
                          pl.youtube.com/watch?v=r2knnyA-8xw&feature=related
                          ;]
                          • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 26.10.08, 21:58
                            pl.youtube.com/watch?v=OiwY_Crq-zo
    • jan.kran Re: Pieśń wieczorna z Jutuby usypiająca. 26.10.08, 00:15
      pl.youtube.com/watch?v=vBPTqZXMvUc&feature=related
      OT dodam że uwielbiam porządki wrrr! bo makowiec stoi w jakimś idiotycznym
      miejscu , Junior miał napad sprzatania , grrr !
      podobno jutro wróci do normy...
      A do tego zjadlo mi iTunes nie mam siły po nocy sie szarpać więc została mi
      Jutuba:o)
      • modliszka61 Re: Pieśń wieczorna z Jutuby usypiająca. 26.10.08, 14:30
        Rzecz się dzieje w jaskini Lamprechtsofen-Vogelschacht.
        Produkcja niskobudżetowa videoclipu spirytystycznego.
        Formentera Lady sing your song for me
        Formentera Lady sweet lover.
        Formentera Lady dance your dance for me.
        Formentera Lady dark lover.
    • jan.kran Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 28.10.08, 08:39
      Do porannej kawy:

pl.youtube.com/watch?v=IUtPODn7cCc&NR=1
      • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 28.10.08, 09:49
        Kawę wypiłam ,mazurka schrupałam i poczułam się jakoś tak rasowo i luksusowo...
        • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 06.11.08, 19:17
          Imię to nie wszystko..

pl.youtube.com/watch?v=BxJ44SZ8UOo&NR=1
          • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 12.11.08, 17:13
            pl.youtube.com/watch?v=bpRpysPh_-g
            • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 13.11.08, 22:49
              Na piątek rano jak znalazł

pl.youtube.com/watch?v=2Sf3Z5sURMQ
          • immanuela Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 13.11.08, 22:57
            modliszka61 napisała:

> Imię to nie wszystko..
            >
            > pl.youtube.com/watch?v=BxJ44SZ8UOo&NR=1

omatkokochana! A on się czasem nie wybiera koncertować w Polsce? Bo jakby go
            prezenter zapowiadał? :-DDDD
            • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 14.11.08, 20:14
              Coś ekstra zapodam na weekend

pl.youtube.com/watch?v=vnRqYMTpXHc
              • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 16.11.08, 22:55
                pl.youtube.com/watch?v=jYKErINrpe4&feature=related
                • brezly Dobudzajaco popoludniowa 20.11.08, 15:17
                  pl.youtube.com/watch?v=V55FfDnkQ6o&feature=related
                  • modliszka61 Re:Poranna 25.11.08, 22:30
                    pl.youtube.com/watch?v=eUlIFpUuQY8
                    • brezly Re:Poranna 26.11.08, 07:49
                      Bardzo mi odpowiadaja twoje gusta muzyczne, Modliszko. Bardzo.
                      To jeszcze cos z tej muzyki co zawsze koajrzyla mi sie z jakims duzym, ciezkim,
                      wolno poruszajcym sie urzadzeniem mechanicznym, mozolnie poruszjacym sie do
                      przodu, od czasu do czasu torujacym sobie droge z uzyciem lufy. Cos miedzy Rudym
                      102 a Obronca z Edenu Lema.

pl.youtube.com/watch?v=OqQOaA2LPRo
                      • modliszka61 Re:Poranna 26.11.08, 09:52
                        Skoro tak się rzeczy mają,to w darach dorzucę resztę,którą głupi człowiek
                        rozdzielił maczetą na dwa organizmy.Nie da się po trochu słuchać.
                        Gdy na początku lat siedemdziesiątych słuchałam ich,ludzie mówili,że psychika mi
                        szybko siądzie.I co? Głowę mam w porządku. ;D
                        pl.youtube.com/watch?v=AS_JvIelxbA
                  • zbyfauch Re: Dobudzajaco popoludniowa 25.11.08, 22:41
                    "The STP sticker may be from the motor oil company, but he was refering to the
                    drug which was similar to LSD with a few key differences. The real name of it is
                    2,5-Dimethoxy-4-methylamphetam ine or 'DOM' for short. The STP stands for
                    Serenity, Tranquility and Peace."

Czego to człowiek się przy okazji nie nauczy...:)
                    • drzejms-buond próba budzenia 26.11.08, 11:12
                      wolfspider.wrzuta.pl/audio/uEZKJWXpuA/sbb_ze_slowem_biegne_do_ciebie
                      • jan.kran Re: próba budzenia 26.11.08, 13:14
                        Takim czyms próbuję sie dobudzić ...

pl.youtube.com/watch?v=bfAS-6WoeF0
                        • modliszka61 Re:Niekonwencjonalnie jakoś 28.11.08, 21:53

pl.youtube.com/watch?v=SkKFPhTW_EM
    • zbyfauch Pyosseńka genetyczna...znaczy 28.11.08, 22:04
      o krzyżówce, crossroads znaczy...

pl.youtube.com/watch?v=_X2GxctHJOA
      • modliszka61 Re: Pyosseńka genetyczna...znaczy 28.11.08, 22:27
        Znaczy,że artysta jest samoukiem.Instrumentu nie umie trzymać prawidłowo
        (no,chyba,że ma tremę).Gitara to samoróbka i na dodatek nieheblowana(w czasie
        gry wyciąga drzazgi z paluchów).
        • zbyfauch Re: Pyosseńka genetyczna...znaczy 28.11.08, 22:42
          modliszka61 napisała:
          > Znaczy,że artysta jest samoukiem.

Gdybym ja tak potrafił się sam uczyć...
          Papieżem byłbym albo innym Mułłem Naczelnym...
          Drzazgi wyciągałby mi Naczelny Oberdrzazgowy z Murgrabiowskiej Rodziny...
          • modliszka61 Re: Pyosseńka genetyczna...znaczy 28.11.08, 23:04
            Gdyby jednak pański znajomy chciałby dowiedzieć się jak wygląda prawdziwa ludzka
            trzymaczka gitary i jaki ma skręt tlenionej trwałej,to proszę bardzo,moi koledzy
            z bliska mogą pokazać...
            pl.youtube.com/watch?v=FiL1sjGIcew
            • zbyfauch Re: Pyosseńka genetyczna...znaczy 28.11.08, 23:10
              Mam tu odpowiedni pokaz slajdów z posiedzenia Gminnego Koła Gospodyń ilustrujący
              podobnie, aczkolwiek niewspółmiernie dobitniej...
              • zbyfauch Re: Pyosseńka genetyczna...znaczy 28.11.08, 23:10
                pl.youtube.com/watch?v=ryZCHb1W8OI
                • zbyfauch Wypastowałem komentarz. 28.11.08, 23:15
                  ¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨
                  ¨°º¤ø„¸ LED ZEPPELIN „ø¤º°¨copy and paste if
                  ¸„ø¤º°¨ROCKS FOREVER!``°º¤ø„¸your a led zep fan
                  ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸¨°º¤ø /Cassiopeija
                  • modliszka61 Re: Wypastowałem komentarz. 28.11.08, 23:30
                    Radam bardzo,że zrozumiałeś swój niefortunny wybór.Z gitarką ogniście trza tak
                    jak z kochanką.Powiedz panu Gwynu Ashtonu,że to nie sztuka tak przełożyć przez
                    kolana jak jaką miotłę i skubać ją paluchami.
                    Cudowne nawrócenie zostało przyjęte.;>
                    • zbyfauch Na dobranoc. 28.11.08, 23:44
                      pl.youtube.com/watch?v=fff7xunqgtI
                      • modliszka61 Re: Na dobranoc. 29.11.08, 00:01
                        Aluzju paniała.Potem jednak zniechęcił mnie brak światełka w tym tunelu.
                        Dobranoc.
                        • zbyfauch Re: Na dobranoc. 29.11.08, 00:19
                          modliszka61 napisała:
                          > Aluzju paniała.(....)

Przepraszam, linki mi się popierdoliły. :)

pl.youtube.com/watch?v=3Z2satkIEjE&mode=related&search=
                          • modliszka61 Re:Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 14.12.08, 22:12
                            Faceci w beżu.
                            pl.youtube.com/watch?v=Rl8Q-euIdDc
                            • brezly Re:Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 15.12.08, 08:28
                              Bardzo dobra odtrutka na poranny grudniowy klimat obszarow, ktore tylko dlatego
                              nadaja sie do zycia ze Golfstrom laskawie za szybko nie zakreca :-)
                              • modliszka61 Re:Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 16.12.08, 19:58
                                pl.youtube.com/watch?v=c6E_ND7nExI&feature=related
                                • modliszka61 Re:Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 17.12.08, 23:15
                                  To przez tą dilajlę.

pl.youtube.com/watch?v=8ib2b4BOZIQ&feature=related
                                  • modliszka61 Re:Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 18.12.08, 21:45
                                    Do tej muzyki nie przyznaję się,ale ta choreografia ma działanie rozbudzające.

pl.youtube.com/watch?v=ApX7q8PSYpk
                                    • modliszka61 Re:Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 20.12.08, 19:21
                                      Przecudny dźwięk i obraz.

pl.youtube.com/watch?v=vvTF6B5XKxQ&feature=rec-HM-fresh+div
                                      • szubad Re:Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 21.12.08, 12:44
                                        god only knows

www.youtube.com/watch?v=BC_UILNwWrc
                                        • kanuk Re:Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 21.12.08, 15:04
                                          pl.youtube.com/watch?v=19a7YvhN3Zk
                                          • modliszka61 Re:Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 22.12.08, 09:56
                                            Bardzo to lubię i nawet rozumiem.

pl.youtube.com/watch?v=Oeue85yh1Gg
                                            • brezly Dobrze budzi 22.12.08, 10:03
                                              Cze Modli:-)
                                              pl.youtube.com/watch?v=y-mintvBH8M
                                              • brezly Modliszka, a to znasz? 22.12.08, 10:09
                                                pl.youtube.com/watch?v=0lWui2ju77I
                                                • modliszka61 Re: Modliszka, a to znasz? 22.12.08, 10:17
                                                  CzeBre.Tom się dziś nauśmiechała.
                                                  Chacha chachacha cha.
                                                  Idę do sreberek.
                                                  • modliszka61 Re: Modliszka, a to znasz? 30.12.08, 21:02
                                                    pl.youtube.com/watch?v=uopjMuYY3F8&feature=related
                                                  • modliszka61 Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 01.01.09, 23:36
                                                    pl.youtube.com/watch?v=q6qhoCvH5UM&feature=related
                                                  • modliszka61 Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 05.01.09, 09:35
                                                    Jak rusałki i elfy bawiły się nad wodą a Wodnik Szuwarek się przyglądał. ;))

pl.youtube.com/watch?v=LeljhpmjiA4
                                                  • modliszka61 Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 07.01.09, 21:32
                                                    pl.youtube.com/watch?v=v1i-vzsohLM
                                                  • modliszka61 Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 16.01.09, 08:22
                                                    pl.youtube.com/watch?v=rAckMJd8zlA
                                                  • modliszka61 Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 16.01.09, 20:49
                                                    pl.youtube.com/watch?v=sGfVK1V26lA&feature=channel
                                                  • kanuk Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 16.01.09, 21:45
                                                    Modliszka mesmeryzuje ;-)
                                                  • modliszka61 Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 16.01.09, 22:30
                                                    Dobrze,koniec z robieniem wody z mózgu.Jeszcze tylko to:

pl.youtube.com/watch?v=YegBVSRtg54
                                                    Nie mogłam się powstrzymać ;}
                                                  • modliszka61 Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 21.01.09, 08:34
                                                    pl.youtube.com/watch?v=ClWDc6tkyQw
                                                  • modliszka61 Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 25.01.09, 22:37
                                                    pl.youtube.com/watch?v=BRU1o-sCnqY
                                                  • brezly Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 26.01.09, 19:42
                                                    fluffy.wrzuta.pl/audio/wyINbgOmty/nazerath_-_please_don_t_judas_me
                                                  • immanuela Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 26.01.09, 19:50
                                                    ale piszo, że majo małe problemy techniczne. Cześć Brezu :-)
                                                  • modliszka61 Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 26.01.09, 22:07
                                                    pl.youtube.com/watch?v=JRX_xV_yg0U
                                                  • modliszka61 Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 29.01.09, 08:55
                                                    pl.youtube.com/watch?v=ciDp2WaiY3M&feature=related
                                                  • brezly Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 29.01.09, 09:00
                                                    Porcja energii:

de.youtube.com/watch?v=JIk6obtRLrI
                                                  • modliszka61 Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 29.01.09, 09:03
                                                    pl.youtube.com/watch?v=K0Xb2VADZCU
                                                  • modliszka61 Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 01.02.09, 20:08
                                                    pl.youtube.com/watch?v=S8OA9JTuHGw
                                                  • brezly Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 01.02.09, 20:12
                                                    Ja dzis te plyte tam i z powrotem:

kubawujek.wrzuta.pl/audio/AjUzrUu8CL/breakout_-_daje_ci_prog
                                                  • modliszka61 Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 03.02.09, 08:06
                                                    pl.youtube.com/watch?v=ZDUjt6iH52E
                                                  • modliszka61 Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 04.02.09, 09:29
                                                    :-D

www.youtube.com/watch?v=Qm6dHdMS3Y8
                                                  • modliszka61 Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 05.02.09, 22:51
                                                    Ta samodwiżuszczijesia maszina mogłaby występować w Ogrodzie Dawidowym u
                                                    Żelaznego Motyla.

www.youtube.com/watch?v=eqtGFAZ8zXo&feature=related
                                                  • brezly Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 07.02.09, 09:45
                                                    www.youtube.com/watch?v=BCmWa2N4ZPY
                                                    Genialny teledysk
                                                  • brezly Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 07.02.09, 09:49
                                                    www.youtube.com/watch?v=x5FYkSO2a98
                                                  • modliszka61 Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 07.02.09, 12:17
                                                    www.youtube.com/watch?v=uJzqOi2Abjc
                                                  • modliszka61 Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 11.02.09, 21:22
                                                    www.youtube.com/watch?v=t-BU_Vty6gw
                                                  • brezly Re: Re Pieśni poranne z radiowęzła dobudzające 27.03.09, 21:13
                                                    www.youtube.com/watch?v=fXvt25IsIZ0&feature=related
    • jan.kran Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 12.02.09, 11:36
      To mnie dobudziło na dziś:)

www.youtube.com/watch?v=I-s-uj2uiAc
      O curwa ale kyrk :)

• drzejms-buond Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 12.02.09, 12:10
        a mnie od kilku dni budzi to...
        pieśń, jak pieśń ale obrazek ciekawie zrobiony
        www.youtube.com/watch?v=DQA1d0QQvf8
        • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 16.02.09, 18:01
          www.youtube.com/watch?v=Vj7vU3ZYeDk
          • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 19.02.09, 20:31
            Ach!Och!

www.youtube.com/watch?v=ud1Y7rXFEQg&eurl=http://www.lastfm.pl/music/Cream/+videos/+1-ud1Y7rXFEQg
            • brezly Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 22.02.09, 13:06
              polset.wrzuta.pl/audio/4k8CUqFKCM/emerson_lake_palmer-_are_you_ready_eddy
              • pluton333 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 22.02.09, 13:39
                Wysłuchałem Eddiego siedem razy i pewnie wysłucham go jeszcze nie raz.
                Aż dziw, tego nie znałem. Kolega rozpisze mi choreografię.
                Ale dam czadu.
                • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 22.02.09, 13:41
                  :-}
                  www.youtube.com/watch?v=-B3UrB_dex8
                  • pluton333 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 22.02.09, 13:52
                    Kuć żelazo, póki gorące.
                    www.youtube.com/watch?v=p-hrNrMQKT0
                    To wcale nie z gatunku "lekkie, łatwe i przyjemne".
                    Szczególnie "łatwe".
                    Ja pogubiłbym się w tych kabelkach.
                    • brezly Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 22.02.09, 14:23
                      Wrocmy do pociagu ze Smietanka:

www.youtube.com/watch?v=xdxxSBVwRYg&feature=related
                      • pluton333 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 22.02.09, 14:33
                        www.youtube.com/watch?v=ayvrWWSrhJQ
                        • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 23.02.09, 10:44
                          www.youtube.com/watch?v=6Dm2L9q6zLQ
                          • brezly Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 23.02.09, 13:41
                            Ciekawe i fajne.

Ostatnia u dolu jutuba stad:

letsrock.blox.pl/2009/02/Podroz-do-ZSRR-i-z-powrotem.html
                            • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 28.02.09, 20:25
                              www.youtube.com/watch?v=A8z5Tdv_3r8
    • jan.kran Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 28.02.09, 22:01
      Dość mnie dobudziło wieczornie:

www.youtube.com/watch?v=GXLp4_iLtEs
      Ale choć nastawiłam na ful to i tak nic nie przebije słuchania o trzeciej nad
      ranem na czternastym piętrze w znanych architektonicznie budynkach w Breslau
      na pl. Grunwaldzkim kilkadziesiat lat temu ...
      • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 01.03.09, 13:47
        ;-}

www.youtube.com/watch?v=8RUNx06sk50
        • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 02.03.09, 20:54
          www.youtube.com/watch?v=rAi2CbVQIqw&feature=related
          • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 06.03.09, 21:56
            www.youtube.com/watch?v=4w9EksAo5hY
            • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 09.03.09, 09:03
              www.youtube.com/watch?v=AKGHyRdBkEU
              • brezly Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 09.03.09, 20:10
                www.youtube.com/watch?v=lxn48wSiCzg&NR=1
                • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 09.03.09, 21:10
                  Pozytywnie :-}

www.youtube.com/watch?v=wqc209-rwNI&feature=related
                  • brezly Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 09.03.09, 21:20
                    Piekne :-)
                    • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 11.03.09, 07:48
                      www.youtube.com/watch?v=1Aj4rmutIqA
                      • drzejms-buond Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 12.03.09, 11:21
                        dobudza BARDZO...od tygodnia
                        www.youtube.com/watch?v=1RVl7TDz0hc
                        • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 16.03.09, 09:36
                          A tera,Brezu? Czy tera chcenie trochę jakby trochę bardziej afirmatywne? :-}

www.youtube.com/watch?v=8C_0OkcapCA
                          • drzejms-buond Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 16.03.09, 10:08
                            ja wam dam ALTERNATYWĘ!
                            ;]

www.youtube.com/watch?v=kd6DUjJtBYY

• modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 16.03.09, 10:49
                              Alternatywnie można się też zwrócić z aktem strzelistym do Lady of Częstochowa.

www.youtube.com/watch?v=I60XdoRJAJ8
                          • brezly Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 16.03.09, 11:14
                            modliszka61 napisała:

> A tera,Brezu? Czy tera chcenie trochę jakby trochę bardziej afirmatywne? :-}
                            >
                            > www.youtube.com/watch?v=8C_0OkcapCA

Oj, zdecydowanie:-)
                            Rzeklbym:

www.youtube.com/watch?v=MII3ns2KTBc
                            www.wrzuta.pl/audio/dSDqyvuIfB/pawel_kukiz_i_piersi_-_jestem_iron_man
                            • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 16.03.09, 11:58
                              Z branży metalurgicznej druga część tryptyku.

www.youtube.com/watch?v=6jpUOYs4lC0
                              • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 16.03.09, 12:06
                                I tem oto nowe jutro wykuwam powoli.

www.youtube.com/watch?v=Ah9CYldO7Ek
                                • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 17.03.09, 09:25
                                  www.youtube.com/watch?v=TIXBp0LHQ0E
                                  • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 18.03.09, 08:12
                                    www.youtube.com/watch?v=p7XuFFmPknE&feature=related
                                    • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 21.03.09, 13:29
                                      www.youtube.com/watch?v=VT77BzpMoEM
                                      • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 23.03.09, 23:07
                                        www.youtube.com/watch?v=zbBCke8H4Bs&feature=PlayList&p=6B1E5703A4BF6705&playnext=1&playnext_from=PL&index=26
                              • brezly Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 27.03.09, 22:04
                                Sllllyyyyyczne!
    • jan.kran Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 24.03.09, 09:48
      www.youtube.com/watch?v=FadFEvxvMfc
      Bezly rzucił na forum za ścianą i dobudziło mnie definitywnie:PPP
      • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 27.03.09, 23:42
        Na koniec imprezy po wernisażu,artysta zapuścił ten utwór.To było pamiętne
        wydarzenie artystyczne.:-}}

www.youtube.com/watch?v=oVKdDOnMyOE&feature=PlayList&p=EF8FE08FD0FC5E11&playnext=1&playnext_from=PL&index=26

Podobnie jak w komentarzu do klipu.
        • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 03.04.09, 10:08
          ;-}}

www.youtube.com/watch?v=VjhO5CO2MzA
          • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 10.04.09, 09:15
            www.youtube.com/watch?v=ERqzrkDSnsY&feature=related
            • drzejms-buond Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 14.04.09, 13:12
              nić izraelska
              thru-you.com/
              kutiman rulzzzzz!
              • brezly Maggie nie a ja musze. Sluzbowo:-) 16.04.09, 11:51
                www.youtube.com/watch?v=8-1WfkM1qso
                • modliszka61 RE :dobudzające 21.04.09, 22:20
                  www.youtube.com/watch?v=fhNrqc6yvTU&feature=related
                  • modliszka61 Re: RE :dobudzające 22.04.09, 23:16
                    www.youtube.com/watch?v=hnXCzFnkxtY&feature=related
                    • modliszka61 Re: RE :dobudzające 20.05.09, 09:29
                      www.youtube.com/watch?v=_p9cUThEwXc
                      • modliszka61 Re: RE :dobudzające 24.05.09, 09:50
                        www.youtube.com/watch?v=FnJ52P4-sas
                        • modliszka61 Re: RE :dobudzające 25.05.09, 09:29
                          www.youtube.com/watch?v=jJZOAWg19r8
                          • drzejms-buond bez mydła 29.05.09, 09:34
                            wchodzę!
                            www.youtube.com/watch?v=hS380tHh2GQ&feature=related
                            • modliszka61 Re:Dobudzające 06.06.09, 11:41
                              www.youtube.com/watch?v=hK9Ae9DsWuc
                              • modliszka61 Re:Dobudzające 16.06.09, 09:13
                                www.youtube.com/watch?v=Awmy1fMjljU
                                • modliszka61 Re:Dobudzające 30.06.09, 23:07
                                  www.youtube.com/watch?v=rzwMe-3XVn4
                                  • modliszka61 Re:Dobudzające 01.07.09, 22:12
                                    I nikt nam nie wmówi ,że Black is Black

www.youtube.com/watch?v=Tqgwnv0HCk8&feature=related
                                    • kanuk Re:Dobudzające 04.07.09, 07:40
                                      axisoflogic.com/artman/publish/Article_56017.shtml
                                      • modliszka61 Re:Dobudzające 06.07.09, 10:53
                                        Odtańczyłam dokładnie tak jak pani z pierwszego planu. :]

www.youtube.com/watch?v=6GXzOxPHJaU
                                        • modliszka61 Re:Dobudzające 08.07.09, 10:09
                                          www.youtube.com/watch?v=1591gryAMyo
                                          • modliszka61 Re:Dobudzające 10.07.09, 09:02
                                            www.youtube.com/watch?v=51V1VMkuyx0
                                            • modliszka61 Re:Dobudzające 13.07.09, 08:53
                                              Raz jeszcze w innym wydaniu :]
                                              www.youtube.com/watch?v=Iw0il2EFoWQ
                                              • modliszka61 Re:Dobudzające 14.07.09, 10:39
                                                www.youtube.com/watch?v=ukY0nX_Lixo
                                                • modliszka61 Re:Dobudzające 26.07.09, 08:18
                                                  www.youtube.com/watch?v=98qu6prxg2M
                                                  • modliszka61 Re:Dobudzające 03.08.09, 10:08
                                                    No nie mogę się napatrzec

www.youtube.com/watch?v=1WSNraCN5Zg&feature=related
                                                  • modliszka61 Re:Dobudzające 04.08.09, 08:26
                                                    www.youtube.com/watch?v=76eoyyem2K8
                                                  • brezly Re:Dobudzające 05.08.09, 08:53
                                                    aniolektoja11.wrzuta.pl/audio/9EB5AUF9Tz0/universe_mr.lennon
                                                  • modliszka61 Re:Dobudzające 06.08.09, 08:35
                                                    www.youtube.com/watch?v=SPI8niO08wQ&feature=related
                                                  • modliszka61 Re:Dobudzające 08.08.09, 19:39
                                                    Psychodelicznie :-}

www.youtube.com/watch?v=LjE4u5co2bE&feature=channel
                                                  • modliszka61 Re:Dobudzające niektórych właśnie ;-}} 19.08.09, 18:25
                                                    www.youtube.com/watch?v=Jh2TJ2DAy_o
                                                  • jan.kran Re:Dobudzające niektórych właśnie ;-}} 20.08.09, 04:25
                                                    Ten supertramp to bolesne wspomnienie porusza ...
                                                    Tak to jest z muzyką ...
                                                  • modliszka61 Re:Dobudzające niektórych właśnie ;-}} 20.08.09, 09:28
                                                    Bolesne wspomnienia ubogacają życie.W doświadczenia.To takie paradoksalne...
                                                  • jan.kran Re:Dobudzające niektórych właśnie ;-}} 20.08.09, 09:31
                                                    Wolałabym żyć bez takiego doświadczenia...
                                                    Już nigdy nie posłucham supertrampa z moją ukochaną przyjaciółką .. taki lajf ...
                                                  • modliszka61 Re:Dobudzające niektórych właśnie ;-}} 20.08.09, 09:34
                                                    Pani Kranowo,nadziewam Supertramp.Może Pani go odrzucic... ;-}

www.youtube.com/watch?v=OypGg5qTW8E&feature=related
    • abbisynia Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 21.08.09, 00:51
      Zostawiam Paniom piosenkę...:)

www.youtube.com/watch?v=RDdc4WPY_SY
      • jan.kran Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 22.08.09, 08:56
        Dziekuję Pani M:)))
        • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 23.08.09, 00:11
          www.youtube.com/watch?v=rblE9nEiffk&feature=related
          • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 23.08.09, 00:21
            mam pewne skojarzenia :-}
            www.youtube.com/watch?v=mqrAwEz4QxI&feature=related
            • drzejms-buond Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 08.09.09, 10:30
              z uwagi na TEKST i WYKONANIE
              www.youtube.com/watch?v=n_cOkWjYEiE
    • buka007 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 21.09.09, 07:41
      www.youtube.com/watch?v=6CLN-2hwvBg
      do porannej bagiegtki :-)
      • brezly Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 21.09.09, 09:29
        A mnie to przesladuje:

www.youtube.com/watch?v=AbCmMaqG8_Q
        • buka007 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 23.09.09, 07:38
          a to jeszcze da sie wytrzymac :-)
          A tu prawdziwa piesn poranna, mozna powiedziec klasyka porannej
          piesni:-) dzien dobry
          www.youtube.com/watch?v=O4PDiR8dOm8&feature=related
          • kanuk Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 23.09.09, 07:54
            a tu odmienny klimat ;-)
            www.youtube.com/watch?v=fn_sfE02Exg&feature=related
            • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 24.10.09, 16:04
              www.youtube.com/watch?v=wH2_I2f9Pd8&feature=related
            • buka007 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 29.10.09, 06:35
              tu tez :-)
              www.youtube.com/watch?v=Z3O_sGFrOm4&feature=related
              • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 04.11.09, 07:55
                www.youtube.com/watch?v=iXVu3_1-53E
                • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 05.11.09, 10:14
                  www.youtube.com/watch?v=l2ZR9skToa0
                  • modliszka61 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 07.11.09, 08:23
                    www.youtube.com/watch?v=zVyt7Wd9Bp4
                    • modliszka61 Re:Ludzieeee! Jaka dziewiarska perła!! 07.11.09, 09:03
                      Właśnie się pierwsza poczęstowałam

www.youtube.com/watch?v=5tw7-qI0upI
                      • modliszka61 Re Nastrajające 08.11.09, 10:22
                        www.youtube.com/watch?v=zm5xEbSabgk
                        • modliszka61 Re: Re pozytywnie nakręciło mnie dziś 11.11.09, 11:10
                          www.youtube.com/watch?v=dppYeCwhrTs&feature=related
    • buka007 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 29.01.10, 08:12
      www.youtube.com/watch?v=tGoj0jxd7PI
    • buka007 Re: Piesni poranne z radiowezla/dobudzajace 03.02.10, 07:41
      www.youtube.com/watch?v=sqbH5ndd0Xk&feature=related

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka