ralston 21.10.03, 13:18 Dziś rano, jadąc do pracy widziałem trabanta z rejestracją "WO DYKTA". Wzruszyłem się. Taka zamawiana tablica rejestracyjna chyba z tysiąc złotych kosztuje. Tym samym wartość samochodu została podwojona :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
all2 Re: Trabant 21.10.03, 14:19 U mnie na osiedlu jest trabant kabriolet, śliczny, ciemnogranatowy. Bardzo elegancki. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Trabant 21.10.03, 14:29 Bo to jest elegancki samochód. Nie darmo otrzymał ksywkę Ford Karton :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Trabant 21.10.03, 14:33 ralston napisał: > Bo to jest elegancki samochód. Nie darmo otrzymał ksywkę Ford Karton :) ...a Japończycy chcieli fuzję przeprowadzić. Powstałaby Trabzda... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Trabant 21.10.04, 09:51 ralston napisał: > Bo to jest elegancki samochód. Nie darmo otrzymał ksywkę Ford Karton :) zemsta Honeckera, mydelniczka, no i oryginalna nazwa: Trabant Limuzyna :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Trabant 21.10.03, 14:36 Widzieliscie jakies fajne numery rejestr. podobne do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Trabant 21.10.03, 14:38 Widziałem kiedyś dresiarza z rejestracją KAFAR. Wypisz-wymaluj... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Trabant 22.10.03, 15:03 poziomk napisał: > Widzieliscie jakies fajne numery rejestr. podobne do tego? > Niezbyt podobne, ale kiedys zrobilem sobie zdjecie przy samochodzie z rejestracja HUJ 2378 Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Trabant 22.10.03, 15:11 ormond napisał: > poziomk napisał: > > > Widzieliscie jakies fajne numery rejestr. podobne do tego? > > > Niezbyt podobne, ale kiedys zrobilem sobie zdjecie przy samochodzie z > rejestracja HUJ 2378 To zdjęcie, to jako przykład niepoprawnej pisowni? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Trabant 22.10.03, 15:17 ralston napisał: > ormond napisał: > > > poziomk napisał: > > > > > Widzieliscie jakies fajne numery rejestr. podobne do tego? > > > > > Niezbyt podobne, ale kiedys zrobilem sobie zdjecie przy samochodzie z > > rejestracja HUJ 2378 > > > To zdjęcie, to jako przykład niepoprawnej pisowni? ;) ... i wymowy, bo anglosasi wymawiali to jak "hadż", ale kiedy im powiedzialem no czym polega szpas, to byl niezly ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Trabant 22.10.03, 16:10 Na Pogórzu Przemyskim jest wieś, która kiedyś nazywała się pięknie: Hujsko. A teraz pretensjonalne Nowe Sady z niej zrobili :( Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Trabant 22.10.03, 16:21 ralston napisał: > A Hujniki zmienili na Huwniki ;) Ponoc slowo "huj" pochodzi od chujec - wieprz rosplodowy. Nie darmo mowia: "Lubiezny jak wieprz". :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Trabant 22.10.03, 16:25 Słyszałem, ale żadnego pisemnego potwierdzenia tego faktu nie udało mi się znaleźć, że te nazwy nadawał w swoich włościach jeden z Fredrów, który miał trochę na pieńku z miejscowym klerem. Na złość ponoć im robił... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Trabant 21.10.04, 09:53 moje prawie że rodzinne strony :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Trabant 21.10.04, 11:06 losiu4 napisał: > moje prawie że rodzinne strony :) > > Pozdrawiam > > Losiu Często tam bywam w okolicach - a kolega z Przemyśla? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Trabant 22.10.04, 14:28 nie, bardziej spod Bieszczad :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Trabant 22.10.04, 15:42 ralston napisał: > No to jeszcze piękniej. Sanok? Ralstonie, nie bądź wścibski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Trabant 22.10.04, 18:23 To nie z chęci do wściubiania nosa nie w swoje - tylko z zamiłowania do tamtych terenów wypływa... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Trabant 23.10.04, 22:46 tropchę wyzeuj :) okolice Brzozowa :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Trabant 21.10.03, 18:27 To jeszcze coś dla miłośników trabantów - galeria zdjęć ze zlotu w Krakowie: www1.gazeta.pl/krakow/5,35815,1733063.html tramborghini diablo - to jest to! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Trabant 22.10.03, 16:23 Kafar to coś w rodzaju gigantycznego młota - maszyna służąca do wbijania w grunt pali. W tym wypadku idealne dopasowanie ksywki do właściciela samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Trabant 22.10.03, 16:35 :-)))))))))))))))) Ciekawe czy to był przejaw samokrytyki czy niewiedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Trabant 22.10.03, 16:50 :))) Ten gościu ma taką ksywę. Może i nie rozumie jej znaczenia, a może rozumie i mu imponuje? Ma już dwa auta z rejestracją KAFAR :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Trabant 21.10.04, 01:19 ralston napisał: > :))) Ten gościu ma taką ksywę. Może i nie rozumie jej znaczenia, > a może rozumie > i mu imponuje? Ma już dwa auta z rejestracją KAFAR :))) Widze ze go dobrze znasz;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Trabant 21.10.04, 11:13 Hehehe - gościa poznałem kilka lat temu. Służbowo. Jest współwłaścicielem i szefem dużej hurtowni. Gabinet ma odjazdowy. Po lewej stronie tuż przy wejściu znajduje się kącik do przyjmowania gości: skórzane kanapy, kominek na nim drogi sprzęt stereo. Połścianka z luksferów odgradza właściwy gabinet pana prezesa - tam stoi okazałe biurko i przykryty kurzem laptop. Między ścianką z luksferów a kanapami stoi... atlas. Bo pan prezes nosi t-shirta i nie może sobie pozwolić na to, żeby masa mięśniowa wyglądała byle jak :))) Zaraz straciłby reputację w środowisku :))) Zresztą energii starcza mu jedynie na pakowanie. Jakiekolwiek merytoryczne rozmowy musieliśmy odbywać z personelem, bo pan prezes był bardzo zajęty... Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Trabant 27.10.04, 23:45 Hihihi...Przez chwile myslalam, ze to moze jakis podroznik...:))))) ralston napisał: Między ścianką z luksferów a > kanapami stoi... atlas Odpowiedz Link Zgłoś