chatka_ 27.10.03, 23:15 Warto juz teraz zaplanowac: www.terra.waw.pl/festiwal_terra.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Festiwal slajdów 28.10.03, 09:36 To sie już pomału staje markowa impreza. Na pewno warto się wybrać. Mam nadzieję, że w tym roku uda mi się tam zajrzeć choćby na jeden z pokazów... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Festiwal slajdów 28.10.03, 11:14 PoziomK tez idzie tylko dajcie znac ze 2 dni wczesniej.... q przypomnieniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Festiwal slajdów 28.10.03, 11:18 PoziomK chyba jedzie, nie idzie bo to się we Warszawie odbywa... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Festiwal slajdów 28.10.03, 11:26 PoziomK być może wówczas w Warszawie lub niedaleko. A ja mogę potaksówkarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Festiwal slajdów 28.10.03, 11:30 Hoho - no to super! Czyżby się więc szykowało nieoficjalne spotkanie Tea Time'owiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Festiwal slajdów 28.10.03, 12:52 No tak poziomK w Stolicy 19-go listopada ... do konca tyg..... na 99,99999% Odpowiedz Link Zgłoś
awee Nie rozumiem... 28.10.03, 11:31 ralston napisał: > (... ) bo to się we Warszawie odbywa... ...dlaczego wszystko musi być w Warszawie, a Białystok to co, pies...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nie rozumiem... 28.10.03, 11:37 A w Białymstoku były już pokazy innych slajdów. Od czasu do czasu i w Warszawie może się coś odbyć nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Nie rozumiem... 28.10.03, 12:10 ralston napisał: > A w Białymstoku były już pokazy innych slajdów. Od czasu do czasu i w > Warszawie może się coś odbyć nie? ;) Nawet musi, jeśli to sprowadzi Białostoczan do stolicy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Nie rozumiem... 28.10.03, 12:15 ralston napisał: > Od czasu do czasu i w Warszawie może się coś odbyć nie? ;) Przecież coś się odbywa. Macie strajki górników, pielęgniarek, taksówkarzy... Mało ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nie rozumiem... 28.10.03, 12:15 awee napisała: > ralston napisał: > > > Od czasu do czasu i w Warszawie może się coś odbyć nie? ;) > > Przecież coś się odbywa. Macie strajki górników, pielęgniarek, taksówkarzy... > Mało ? ;) > A tym to bym się chętnie podzielił. Chcesz taksówkarzy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś