ormond 28.10.03, 11:50 Zobacz: www.aforgottenodyssey.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freewolf Re: A Forgotten Odyssey 28.10.03, 12:01 Kiedy można to zobaczyć w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: A Forgotten Odyssey 28.10.03, 12:23 freewolf napisał: > Kiedy można to zobaczyć w Polsce? O ile mi wiadomo jest to polskie przedsiewziecie. Wiem, ze sa w nie zaangazowani ludzie w kraju, chociaz nie tylko. Brak ".pl" w URL-u niczego nie przesadza. Odpowiedz Link Zgłoś
kotwicz69 Re: A Forgotten Odyssey 28.10.03, 22:45 Dzieki Ormondzie za link. Wspaniala strona z bardzo bogatym zbiorem fotograficznym jak i zrodlowym. Kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A Forgotten Odyssey 29.10.03, 01:31 ormond napisał: > O ile mi wiadomo jest to polskie przedsiewziecie. Wiem, ze sa w nie > zaangazowani ludzie w kraju, chociaz nie tylko. Brak ".pl" w URL-u niczego > nie przesadza. Wiem, ale na stronie są info o premierach zagranicznych, a nic o polskiej, więc myślałem, że może wiesz coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: A Forgotten Odyssey 29.10.03, 02:35 freewolf napisał: > ormond napisał: > > > O ile mi wiadomo jest to polskie przedsiewziecie. Wiem, ze sa w nie > > zaangazowani ludzie w kraju, chociaz nie tylko. Brak ".pl" w URL-u niczego > > > nie przesadza. > > Wiem, ale na stronie są info o premierach zagranicznych, a nic o polskiej, > więc myślałem, że może wiesz coś więcej. Zwroce sie o wiecej info do osoby zaangazowanej w to przedsiewziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A Forgotten Odyssey 29.10.03, 10:09 To przykre, że mija tyle lat od chwili, kiedy można już głośno mówić o tych problemach a temat umożliwienia powrotu tym ludziom nie został podjęty. Poza nielicznymi inicjatywami niektórych gmin, które zdecydowały się na pomoc pojedynczym rodzinom, niewiele się dzieje. Znam jeden taki przypadek. Mój kolega ze studiów, pracujący dziś jako nauczyciel w wiejskiej szkole, dzieli dom (bliźniak) z taką rodziną sprowadzoną z Kazachstanu. Miałem okazję ich poznać - bardzo zacni i pracowici ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś