gph Re: siki Weroniki 25.11.08, 10:00 zależy jakie ale od burzona nowego każde piwo lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: siki Weroniki 25.11.08, 21:58 onienie, budweiser z kukurydzy 2% jest najpodlejszy Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: siki Weroniki 01.12.08, 12:54 shachar napisała: > onienie, budweiser z kukurydzy 2% jest najpodlejszy to chyba tylko farmerzy z kentucky ciągną.. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick Re: siki Weroniki 30.11.08, 12:11 Zgoda! nie potośmy wynalezli destylacje żeby teraz tam takie siuśki prosto od drożdży pić Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: siki Weroniki 01.12.08, 12:53 latarnick napisał: > Zgoda! nie potośmy wynalezli destylacje żeby teraz tam takie siuśki > prosto od drożdży pić no, a jeszcze opowiadać o posmaku bananów czy truskawek, czy jak mu tam... :D Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick Re: siki Weroniki 03.12.08, 08:45 > no, a jeszcze opowiadać o posmaku bananów czy truskawek, czy jak mu tam... :D to "czy jakos tam" to kropla glikolu dodajaca jakosci winu z nieudanego rocznika Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: siki Weroniki 03.12.08, 16:29 latarnick napisał: > > no, a jeszcze opowiadać o posmaku bananów czy truskawek, czy jak > mu tam... :D > > to "czy jakos tam" to kropla glikolu dodajaca jakosci winu z > nieudanego rocznika glikol powiadasz? zara zapuszczę swoje wino, coby urody nabrało :d Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: siki Weroniki 17.12.08, 20:06 siki sie opatrzyly teraz bedzie o kupowaniu, slucham. butelki znaczy jakie na swieta Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: siki Weroniki 19.12.08, 00:00 shachar napisała: > siki sie opatrzyly teraz bedzie o kupowaniu, slucham. > butelki znaczy jakie na swieta butelkę oliwy mam kupić Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: siki Weroniki 19.12.08, 00:00 gph napisał: > latarnick napisał: > > > no i jak? zyjesz? znaczy postawiłem na dojrzewanie naturalne ;) ale mi to gdzieś zjadło. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick Re: siki Weroniki 19.12.08, 09:34 masz na mysli ze drozdze zjadly wlasne siki? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: siki Weroniki 19.12.08, 12:32 latarnick napisał: > masz na mysli ze drozdze zjadly wlasne siki? drozdże poszły weg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: siki Weroniki!!! 25.12.08, 14:27 jak ten gph się rozwija, już jest przy sikach!! Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: siki Weroniki!!! 25.12.08, 14:29 tylko cham peteen jakoś nudzić się nie potrafi. No cóz, cham to tylko cham! Odpowiedz Link Zgłoś