ralston 06.11.03, 21:36 Po pół godzinie 1:0. Przegrywamy od szóstej minuty po golu Anelki. Ale otwartą grą Groclinu jestem zaskoczony. Grają zupełnie bez respektu dla tak utytułowanej drużyny jak Manchester City. Jak nie polska drużyna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Manchester -Groclin 06.11.03, 21:54 My chcemy gola! - słychać z trybun, choć mecz w dalekiej Anglii przecież się toczy. Co ciekawe Groclin ciśnie atakami Manchester a ten drugi gra z kontry. Przecież to miało zupełnie inaczej wyglądać. Odwrotnie. No i skończyła się I połowa. Przegrywamy 1:0 - ale Groclin mnie zadziwia. Pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston 1:1!!!! 06.11.03, 22:32 Sebastian Mila z rzutu wolnego! Groclin gra bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Manchester -Groclin 07.11.03, 12:43 No to trener przeciwników musiał jednak docenić Groclin: Trener Manchesteru City Kevin Keegan, który chciał wysoko wygrać pierwszy mecz z Groclinem Grodzisk Wlkp., powiedział że remis 1:1 jest sprawiedliwym wynikiem. „Zaczęliśmy bardzo dobrze, ale zmarnowaliśmy kilka dogodnych okazji do zdobycia gola. Jestem rozczarowany, choć wcześniej ostrzegałem zawodników, że wicemistrzowie Polski nie będą się tylko i wyłącznie bronić, że lubią grać ofensywnie” – powiedział Keegan. „Zatem ich postawa wcale mnie nie zaskoczyła i wynik nie jest sensacyjny. Wręcz przeciwnie – uważam remis za rezultat zasłużony. Nie boję się zimy w Grodzisku, bo my, Anglicy, lubimy śnieg” – dodał trener Manchesteru City. Odpowiedz Link Zgłoś