Dodaj do ulubionych

Isabel pisze wiersze, odc. 2

• Gość: wojtek Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.aster.pl 25.02.09, 21:57
      Ale ten pajac Figurski , fircyk kabotyn niewiele lepszy!
    • Gość: Smutek Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.tvk.torun.pl 26.02.09, 10:00
      Na swojej nowej stronce Mały Kaziu, wyparł się czwórki swoich dzieci, nie wspomniał o nich nawet słowem. Co za gnida.

Rozumiem można miec nową kobitę ale dzieci się wstydzic? to po co je pajac z Gorzowa narobił?

Co o tym sądzicie?
    • walislaw_konski Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 26.02.09, 13:39
      Weźcie się od nich odpie*dolcie. Dziękuję za uwagę.
    • Gość: Jan Depa Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 21:46
      W zasadzie w interpretacjach utworów literackich nie zywa się ironii, ale dzisiaj w przypadku tak znakomitego utworu...

Docere, delectare, permovere... Aż miło poczytać.
    • Gość: gość Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.belchatow.msk.pl 27.02.09, 13:14
      nie mogę uwierzyć że taki chłopczyna był premierem, może to nie ten? Ja taką siuś-majtkę zerznął bym we wszystkie otwory,dostała by perfumy, a rodziny bym nie skrzywdził. Przecież te dzieci mogą go kopnąć w dupe, tyle jest wart.
    • Gość: aneta Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: 86.43.103.* 27.02.09, 14:56
      W sumie to moze oczywiscie Marcinkiewicz robic co chce. Narzeka nikt nit szanuje jego zycia prywatnego, ale tak naprawde sam je upublicznia. Prowadzi blog, ma strone internetowa, gdzie pisze o swoich prywatnych sprawach i tylko prowokuje glupie komentarze
    • Gość: Adeodatus86 Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 12:49
      Styl patetyczny, jakże wzniosły,
      Szkoda tylko, że temat żałosny.(Rym he, he)
      Rymy - Częstochowskie - tak złośliwi mówią.
      Forma wielce straszna i te archaizmy.
    • Gość: Elektro-magnes Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 11:45
      A ja taką krótką radę mam
      Od kochanków choć głupich wara Wam...
      Czyż belkę w swym oku widzicie?
      Jeśli chcą niech żyją jak wola
      Zamknijcie już medialnego Trola...
      Bo gdzie Wy wstajcie o świcie?

Czy to napewno małżeńskie łoże?
      O Boże...
    • Gość: majkel Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 00:17
      Jeżeli jestem taki głupi jak ona to proszę zabijcie mnie! Dzieci w szkołach specjalnych piszą ciekawsze wierszyki...
    • Gość: zewsząd i znikąd Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.aster.pl 04.03.09, 08:59
      Ja tylko parę słów o "życiu prywatnym" - zresztą nie ja jedna to powtarzam, ale muszę napisać, bo ludzie mają nadmiar litości dla Marcinkiewicza. Otóż to nie jest tak do końca jego prywatna sprawa, skoro tak się afiszował ze swoim jedynie słusznym katolicyzmem. A jak się pojawiła taka laska, to już nauka Kościoła na temat rodziny w kąt? Taka postawa się nazywa "hipokryzja".
    • Gość: RS Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.09, 17:37
      w czasach bardziej cywilizowanych Isabel byłaby wywieziona za rogatki na wozie z gnojówką, k***a rozbijająca małżeństwa
    • Gość: gość Aga Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 12:23
      To jest żenujące!!!! jak można być tak bezkrytycznym wobec siebie?
    • wiki850627 Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 26.07.09, 14:20
      on jest bardzo pusty,poniewarz na początku mówi że rodzina jest najważniejsza,a póżniej się rozwodzi i to co niby było dla niego najważniejsze zostawia.tacy ludzie są dlamnie idiotami i nie warci niczego.
    • Gość: Ja Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.oc3.tsk.pl 14.08.09, 13:34
      to Kazia prywatna sprawa a Wam nic do tego,niech bedzie szczesliwy,zasluzyl sobie na relaks po gnebieniu przez PIS,pozdrwaiam go,i kocham go.
    • Gość: Ja Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.oc3.tsk.pl 14.08.09, 13:37
      Kaziu KOCHAM CIE nie ,nie to nie Isabel ona odpada
    • Gość: smetny Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.acn.waw.pl 04.10.09, 10:05
      a mnie tam jara poezja izabel
    • Gość: miodzio Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.wroclaw.mm.pl 16.11.09, 10:29
      Michałku cudowna interpretacja....łzy wzruszenia, emocje sponiewierane od wzruszenia, aż do korzenia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka