Gość: uasiczka IP: *.kkcmkp.pl 21.11.03, 13:54 gdzie można (oprócz szkół jogi - gdzie sprzęt jest odpowiednio droższy) kupić matę do jogi. chodzi mi o jakiś sklep? czy one rzeczywiście są tak drogie jak w szkołach (od 80 zeta)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aldi Re: mata do jogi IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.11.03, 08:57 Też chciałabym wiedzieć ,dlatego podciągam wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: mata do jogi IP: *.kkcmkp.pl 24.11.03, 09:07 dowiedziałam się że podobno w decathlonie w dziale joga sa po 20-30 zeta tylko nie kojażę gdzie taki decathlon jest czekam na podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: mata do jogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 12:50 Jeden jest w M1 w Markach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldi Re: mata do jogi IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.11.03, 09:23 Drugi jest w al.jerozolimskich obok Centrum Handlowego Reduta,w sobotę sprawdzę czy rzeczywiście je mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicio Re: mata do jogi IP: *.isep.pw.edu.pl 25.11.03, 12:19 A zwykła karimata jest niedobra??? Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: mata do jogi 25.11.03, 14:50 zwykła karimata jest zbyt mało wytrzymała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAHID AL Re: mata do jogi IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.11.03, 14:53 Ludzie o czym wy wogole mowicie. Jestem instruktorem jogi od 16 lat w Polsce od 3 i nigdzie na swiecie nikt tak jak w Polsce nie przejmowal sie mata! Powinniscie sie skupic na samych cwiczeniach umylu i ciala a nie na czym sie kladziecie. Przeciez moze to byc dywan lub zwykla karimata. OPANOWANIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicio Re: mata do jogi IP: *.isep.pw.edu.pl 25.11.03, 15:06 Ale pewnie na "prawdziwej" macie do jogi za 100zł można się lepiej skupić! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: mata do jogi IP: *.kkcmkp.pl 26.11.03, 10:16 1. raczej trudno jest utrzymać pozycję na parkiecie - wszystko (tzn ręce i nogi) się strasznie rozjeżdża. 2. ćwiczymy przy otwartum oknie i jednak "ciągnie" po girkach - ja po kilku latach ternowania na bosaka mam proble z nerkami, korzonkami, pęcherzem i okolicami - a w skarpetach jeszcze gorzej. liczę na to, że taka mata będzie - mam nadzieję - jakąś izolacją 3. jesli ktoś lubi - może ćwiczyć i na szkle - ja nie koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicio Joga na zdrowie (?!) IP: *.isep.pw.edu.pl 26.11.03, 15:06 Gość portalu: uasiczka napisał(a): > 2. ja po kilku latach ternowania na bosaka mam proble z nerkami, korzonkami, pęcherzem i okolicami No proszę! A wszyscy naokoło trąbia jaka ta joga jest zdrowa i w ogóle!!! Buehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Joga na zdrowie (?!) 27.11.03, 08:07 no akurat nie jogę tylko co innego przez trzy lata mnie zajmowało a tak samo zdrowa pewnie jak wpieprzanie sterydów na siłowni co nieś? Odpowiedz Link Zgłoś