mariolka19721 14.04.09, 08:31 Witam! maclisc.phorum.pl/ Zapraszam w imieniu swoim i moich przemiłych, nadzwyczajnych użytkowników. :D Myślę, że niepożałujecie. Odwiedźcie, zobaczcie, zostańcie! U Nas jest "milusio"... Pozdrowionka! Mariola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
62norbi Re: Forum integracyjne. 14.04.09, 20:02 mariolka19721 napisała: > Witam! > maclisc.phorum.pl/ > Zapraszam w imieniu swoim i moich przemiłych, nadzwyczajnych > użytkowników. :D Myślę, że niepożałujecie. > Odwiedźcie, zobaczcie, zostańcie! > U Nas jest "milusio"... > Pozdrowionka! Mariola > > Tak potwierdzam powyższe słowa. U Marioli jestem od dawna i jest zawsze milutko, interesująco i gorąco... Miła atmosfera, zawładnie waszą ciekawość i chęć bycia z nami... Zapraszam na maclisc.phorum.pl/ jak i na moje fora duetkolezenski.phorum.pl/ www.sprawniinaczejzawadzkiego.fora.pl/ napromieniowani.pl.tl/ www.napromieniowani.darmowefora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: Forum integracyjne. IP: *.33.28.78.cable.petrus.pl 17.04.09, 21:51 Fajnie tam! Odpowiedz Link Zgłoś