Dodaj do ulubionych

Szymon Majewski odpowiada na spot PiS

• Gość: hehe Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.chello.pl 28.04.09, 21:32
      ALE TY JESTEŚ DUREŃ A TO NIE ZADNA DEBATA PUBLICZNA TYLKO MANIPULOWANIE TVNU INFORMACJĄ
    • Gość: hehe Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.chello.pl 28.04.09, 21:34
      Służalcze wypociny dyżurnego idioty SM
    • Gość: hehe Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.chello.pl 28.04.09, 21:36
      Nudno tu, z idiotami się nie dyskutuje.
    • Gość: atylla Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.sol2.cable.ntl.com 28.04.09, 21:41
      Majewski dla mnie przestales byc niezaleznym satyrykiem,a zostales partyjnym blaznem.Tyle tylko,ze jest juz was dwoch.
    • Gość: gośc Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:43
      nic dodac
    • Gość: bla bla Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:46
      Dobre, ja też tak chcę!! :)
    • Gość: Lodzermensz Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:46
      Czytając głosy oburzenia PISiorków mam jeszcze większy ubaw niż z samego spotu Majewskiego.
      Chłopcy w sztabie - dajcie spokój - ludzie się z was tylko śmieją!
    • m6000 Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS 28.04.09, 21:47
      Super, szkoda ze nie ma belkoczacego Gosiewskiego
    • czarna.pati Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS 28.04.09, 21:48
      Są tak zwani frajerzy, którzy za pieniądze jakie dostają od swojego wydawcy (szefa) zrobią wszystko.A że pracuje się w Tusk Network Vision, Gów.nych Wypocinach czy Radiu Zgred to jeden czort.I co tu nad tym dalej dyskutować.Frajerstwo do kwadratu.
    • Gość: wrocławianin Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:51
      te filmiki zarówno pisowskie jak i po to dowód że ani jedni ani drudzy nie mają żadnego konkretnego planu na przyszłość Polski, po prostu trzymają się kurczowo koryta
    • por1 Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS 28.04.09, 22:00
      Pisiorki rozłożeni , na łopatkach. Szymon twój spot 100x lepszy od tych Kursko-kamińsko-brudzinskich.Zawsze leżącego było żal ,ale tych mi nie zal...
    • Gość: wtx Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.93.classcom.pl 28.04.09, 22:00
      przeciez to oczywiste ze szefowie kazali majewskiemu zrobic ten spot
    • Gość: misio Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.chello.pl 28.04.09, 22:10
      Piękne i zabójczo śmieszne.
    • Gość: marianna Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 22:19
      G*E*N*I*A*L*N*E
    • maxik-g Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS 28.04.09, 22:20
      Pati-koti-black, weź idź się utop i nie wyłaź ze stawu nawet jako kappa, wodny demon... Powiaki i "hehe" - walcie się od razu na całego.
      A w ogóle to z was i tak jest (nomen omen) kupa śmiechu :P
    • Gość: Gość Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 22:22
      Super panie Majewski super.
    • Gość: muun Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.acn.waw.pl 28.04.09, 22:31
      hahaha ktos wreszcie "metorycznie" podszedl do debaty :) Ale troche to nie fair - PiS reklamuje PO, TVN tez - nic tylko wszyscy promuja partie tuuska :) W czepku urodzony ten Donald!
      Czy sie kiedys wreszcie dowiemy z PiS spotow co oni maja konstruktywnego do zaproponowania?
    • athman29 Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS 28.04.09, 22:44
      totalne dno... Majewski jak zwykle zabłysnął idiotyzmem...
    • Gość: mamab_pl Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: 212.76.37.* 28.04.09, 23:04
      Super, ale jeszcze lepsze od filmiku Szymona są komentarze zwolenników PiS. Jasno widać, że grunt mi się pali pod nogami i tracą biedaczyska zimną krew. Panie Szymonie prosimy o więcej
    • Gość: zygi Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 23:21
      Znakomite. Nareszcie ktoś pokazał elektoratPIS-u.
    • Gość: chirl Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 23:26
      rewelacja! w pisiorskim szambie aż zawrzało. zawsze wiedziałem że ci ludzie mają poczucie humoru jak muszka owocówka.
    • Gość: TT Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.chello.pl 28.04.09, 23:49
      Nie wiem, co jest śmieszniejsze: ten skad inąd zajebisty spot, czy reakcje ciasnodupnych PiSdzielczyków...ale co się dziwić, hipokryzja nie lubi smiechu.
    • Gość: Spermotron Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 23:50
      Hahaha - uwielbiam, jak PiSiorom ze złości żyłki pierdzące pękają :D Nie było chyba durniejszej partii w III RP. Kij wam w oko, peronowe smrodki i kacze wścieklizny :D

A co do PO - tych też nie lubię. Nie lubię żadnej partii w Polsce. Polska miała już przerąbane po wycieczce postkomunistycznych władz po instrukcje Bilderbergów w 1990 :]
    • Gość: Anna Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.range86-162.btcentralplus.com 29.04.09, 00:45
      Brawo Panie Szymonie! Arcydzielo. A z tego, ze PiSowcy glupio na pana zaczynaja pluc widac ze skuteczne. Mocno ich musialo zabolec. Hehe, panie i panowie pisowcy pod wplywem. sliczne.
    • Gość: powiak Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.chello.pl 29.04.09, 07:51
      TVN to najlepsi spin doctorzy PO, trafione w 10, niedość, że naiwni myślą że TVN to obiektywna TV to jeszcze nie musimy brudzić rączek, całą czarną robotę wykonuje za nas TVN.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka