Gość: hehe Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.chello.pl 28.04.09, 21:32 ALE TY JESTEŚ DUREŃ A TO NIE ZADNA DEBATA PUBLICZNA TYLKO MANIPULOWANIE TVNU INFORMACJĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.chello.pl 28.04.09, 21:34 Służalcze wypociny dyżurnego idioty SM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.chello.pl 28.04.09, 21:36 Nudno tu, z idiotami się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atylla Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.sol2.cable.ntl.com 28.04.09, 21:41 Majewski dla mnie przestales byc niezaleznym satyrykiem,a zostales partyjnym blaznem.Tyle tylko,ze jest juz was dwoch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:43 nic dodac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla bla Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:46 Dobre, ja też tak chcę!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzermensz Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:46 Czytając głosy oburzenia PISiorków mam jeszcze większy ubaw niż z samego spotu Majewskiego. Chłopcy w sztabie - dajcie spokój - ludzie się z was tylko śmieją! Odpowiedz Link Zgłoś
m6000 Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS 28.04.09, 21:47 Super, szkoda ze nie ma belkoczacego Gosiewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS 28.04.09, 21:48 Są tak zwani frajerzy, którzy za pieniądze jakie dostają od swojego wydawcy (szefa) zrobią wszystko.A że pracuje się w Tusk Network Vision, Gów.nych Wypocinach czy Radiu Zgred to jeden czort.I co tu nad tym dalej dyskutować.Frajerstwo do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:51 te filmiki zarówno pisowskie jak i po to dowód że ani jedni ani drudzy nie mają żadnego konkretnego planu na przyszłość Polski, po prostu trzymają się kurczowo koryta Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS 28.04.09, 22:00 Pisiorki rozłożeni , na łopatkach. Szymon twój spot 100x lepszy od tych Kursko-kamińsko-brudzinskich.Zawsze leżącego było żal ,ale tych mi nie zal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtx Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.93.classcom.pl 28.04.09, 22:00 przeciez to oczywiste ze szefowie kazali majewskiemu zrobic ten spot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.chello.pl 28.04.09, 22:10 Piękne i zabójczo śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 22:19 G*E*N*I*A*L*N*E Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS 28.04.09, 22:20 Pati-koti-black, weź idź się utop i nie wyłaź ze stawu nawet jako kappa, wodny demon... Powiaki i "hehe" - walcie się od razu na całego. A w ogóle to z was i tak jest (nomen omen) kupa śmiechu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 22:22 Super panie Majewski super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muun Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.acn.waw.pl 28.04.09, 22:31 hahaha ktos wreszcie "metorycznie" podszedl do debaty :) Ale troche to nie fair - PiS reklamuje PO, TVN tez - nic tylko wszyscy promuja partie tuuska :) W czepku urodzony ten Donald! Czy sie kiedys wreszcie dowiemy z PiS spotow co oni maja konstruktywnego do zaproponowania? Odpowiedz Link Zgłoś
athman29 Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS 28.04.09, 22:44 totalne dno... Majewski jak zwykle zabłysnął idiotyzmem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamab_pl Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: 212.76.37.* 28.04.09, 23:04 Super, ale jeszcze lepsze od filmiku Szymona są komentarze zwolenników PiS. Jasno widać, że grunt mi się pali pod nogami i tracą biedaczyska zimną krew. Panie Szymonie prosimy o więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 23:21 Znakomite. Nareszcie ktoś pokazał elektoratPIS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chirl Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 23:26 rewelacja! w pisiorskim szambie aż zawrzało. zawsze wiedziałem że ci ludzie mają poczucie humoru jak muszka owocówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.chello.pl 28.04.09, 23:49 Nie wiem, co jest śmieszniejsze: ten skad inąd zajebisty spot, czy reakcje ciasnodupnych PiSdzielczyków...ale co się dziwić, hipokryzja nie lubi smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spermotron Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 23:50 Hahaha - uwielbiam, jak PiSiorom ze złości żyłki pierdzące pękają :D Nie było chyba durniejszej partii w III RP. Kij wam w oko, peronowe smrodki i kacze wścieklizny :D A co do PO - tych też nie lubię. Nie lubię żadnej partii w Polsce. Polska miała już przerąbane po wycieczce postkomunistycznych władz po instrukcje Bilderbergów w 1990 :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.range86-162.btcentralplus.com 29.04.09, 00:45 Brawo Panie Szymonie! Arcydzielo. A z tego, ze PiSowcy glupio na pana zaczynaja pluc widac ze skuteczne. Mocno ich musialo zabolec. Hehe, panie i panowie pisowcy pod wplywem. sliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiak Re: Szymon Majewski odpowiada na spot PiS IP: *.chello.pl 29.04.09, 07:51 TVN to najlepsi spin doctorzy PO, trafione w 10, niedość, że naiwni myślą że TVN to obiektywna TV to jeszcze nie musimy brudzić rączek, całą czarną robotę wykonuje za nas TVN. Odpowiedz Link Zgłoś