mustafa3232 31.03.10, 02:16 No właśnie, po co to bo nie rozumiem. Co kogo obchodzą moje prywatne sprawy i przeżycia? Dlaczego ludzie tak bezmyślnie się "otwierają"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatroha Re: facebook? 31.03.10, 09:00 Spójrz na to forum...setki, tysiące ludzi uzewnętrznia swoje bardzo intymne sprawy... Koleś jest popyt, więc jest podaż... Bezmyślnie? A kto dał ci prawo myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: facebook? 31.03.10, 10:57 Portale spolecznosciowe to zaden przymus. Kazdy robi to co chce. Mam znajomych rozsianych po wszystkich kontynentach i ciezko byloby mi nie tylko ze wszystkimi na biezaco sie kontaktowac, ale tez wszystkich pamietac ;) Facebook pozwala mi nieco znajomych ogarnac. Zamieszczaja rozne komentarze, opisy, zdjecia, relacje dotyczace tego co robia i gdzie sa, udzielajac tym samym informacji, ktore inaczej musialbym uzyskiwac poprzez bezposredni kontakt, na ktory nie zawsze mam czas. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_potega_swiatowa Facebook czyli- Newsy o mnie i moich znajomych!!! 31.03.10, 16:06 mustafa3232 napisał: > No właśnie, po co to bo nie rozumiem. Co kogo obchodzą moje > prywatne sprawy i przeżycia? Dlaczego ludzie tak bezmyślnie > się "otwierają"? Wiesz co, wczoraj znalazlem po 10 latach niewidzienia dwoch kolegow z wojska w USA, nie wiedzialem ze jeden z nich jest teraz w Gwardii Narodowej, i pilnowal porzadku w Nowym Orleanie w czasie Huraganu Katrina. Z kolega nie widzialem sie od 2001 roku, ale dzieki temu wiem ze jedzie wkrotce do Iraku. Poza tym widziec zdjecie kolegi z ktorym sluzylem w US Marines, stojacego w pelnym rynsztunku ze semi automatic bronia w reku przed gmachem Sadu Najwyzszego Stanu Louisiana...i cygarem w ustach :) I to nie byla jakas produkcja Hollywoodzka i jakis aktor tylko real life- prawdziwe zycie i moj znajomy! Nie mialem pojecia ze kolega tam byl w samym centrum Katriny. Wlasnie dlatego Facebook jest nadzwyczajnym narzedziem! Dzieki Facebook mozemy dowiedziec sie wielu cennych informacji ktorych dotycza kazdego z nas z osobna. Przedtem czytalismy w prasie o ludziech ktorych nie znalismy, teraz mozemy czytac newsy o naszych przyjacielach, kolegach, kolezankach itd! Odpowiedz Link Zgłoś