kvinna a gdzie chcesz? 18.03.04, 14:02 My, tzn. kolega yukka i ja sprawdzamy, jak ludzie reagują na pierwszy, wiosenny rechot żab. Stąd kvitest. Przeszedłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_sztumski Re: a gdzie chcesz? 18.03.04, 14:11 ściemniacie. Żaden rechot, wy na boku coś uprawiacie, propagandę a nie nowalijki Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna tja, party-zantkę 18.03.04, 14:23 Yukka, jak sama nazwa wskazuje, posiał na talerzu rzeżuchę, a mi wyrastają już pierwsze kiełki bazylii. Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: tja, party-zantkę 18.03.04, 14:40 ja tylko hoduję pędzlaki i kropidlaki. Marzy mi się kariera Pasteura :-) ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna a z cebuli yucce wyrósł koperek 18.03.04, 14:43 Skrzaty nie dotarły? Dostaną wciry! No wiesz? (mam alergię na penicylinę) Czy na Kabatach też asfalt rozpuszcza się pod butkami? Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: a z cebuli yucce wyrósł koperek 18.03.04, 14:54 to pomówienie z tym koperkiem :-) No nie dotarły. Może gdzies zapiy o drodze lub zwodziy kogoś na manowce? :-) Rozpuszcza się. Trochę. Bo tylko trochę asfaltu jest :-) ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: kvitest 18.03.04, 17:53 Odważny jesteś, Kolego. Ja to uznałam za prywatne zaproszenie... Wiosenne uśmiechy Marta Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: kvitest 19.03.04, 11:17 możesz się dołączyć do dyskusji, jak chcesz :-) i ja się uśmiecham wiosennie. Piękny dzień dziś mamy. Śiczny wręcz. ps, YH P.S. Kvi, znów jestem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: kvitest 19.03.04, 12:07 To dodam, że zauważylam moje b.b.b. brudne okna. Myć nie lubię - poproszę o krasnoludki, odpal Yukka. Chociaż ze dwa, byle robotne. Mogą dostać za to pyszną kolacyjkę, nawet z winem, nawet na wynos. Tylko mi się nie śmiać - w końcu wiadomo do czego służą krasnoludki. ;-) Marta Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: kvitest 19.03.04, 12:52 na krasnoludki do okien to i ja się piszę! wystarczy ich? :) Odpowiedz Link Zgłoś