realista_nr1 20.02.11, 15:52 Bart Simson z serialu The Simsons znalazl sobie blue woman. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia po rozwodzie koscielnym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poppy_hills Re: Gratulacje 20.02.11, 16:28 Taak, masz racje, dzis pisuja tu jako "znawcy" uzywajac niebieskiego koloru dla podkreslenia swojej "arystokrycznej" krwi. Coz mamy prawdziwych arystokratow i arystokratki na forum.:=) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Gratulacje 20.02.11, 20:39 realista_nr1 napisał: > Bart Simson z serialu The Simsons znalazl sobie blue woman. > Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia po rozwodzie koscielnym. Tak się zastanawiam, czy realiście bliżej do adriany czy ledy i jakoś nie mogę się zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana_ada Re: Gratulacje 20.02.11, 21:18 mona.blue napisała: > realista_nr1 napisał: > > > Bart Simson z serialu The Simsons znalazl sobie blue woman. > > Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia po rozwodzie koscielnym. > > Tak się zastanawiam, czy realiście bliżej do adriany czy ledy i jakoś nie mogę > się zdecydować. Zostaw Adriane w spokoju, ja Ci zle nie zycze. Nie jestem Leda ani Realista. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Gratulacje 20.02.11, 21:24 adriana_ada napisała: >> > Tak się zastanawiam, czy realiście bliżej do adriany czy ledy i jakoś nie > mogę się zdecydować. > > Zostaw Adriane w spokoju, ja Ci zle nie zycze. Nie jestem Leda ani Realista. > A może wiesz, kim jest realista? Czy to leda albo jakaś jej kumpela? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Gratulacje 20.02.11, 22:25 realista_nr1 napisał: > Bart Simson z serialu The Simsons znalazl sobie blue woman. > Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia po rozwodzie koscielnym. Zazdrosny/a jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś