caorle 01.05.04, 23:14 to jest dobry czy zły? Bo tak brzydko pisze.A jak niektórzy piszą ładnie, a potem ktoś taki brzydko - to się wydaje że on jest zły. I burzy całą estetykę.A jak jest ładnie na świecie to jest przyjemniej przecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryb Re: Czy Komandos57 IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.05.04, 23:22 No chyba nie chcesz kilka a moze kilkanascie stron tlumaczen dlaczego jest dobry. Musisz sam/a ocenic...Estetyka to nie wszystko. Dla przykadu powiem Ci ze widzialem ostatnio polski film w ktorym znani aktorzy strasznie brzydko mowili... Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Czy Komandos57 01.05.04, 23:24 Acha, to on jest B.Linda!!! Ale numer!!! Ale numer, nie wierzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Czy Komandos57 IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.05.04, 23:25 :))) Jeszcze bylo tam kilku innych ktorzy baaaardzo brzydko mowili... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Czy Komandos57 02.05.04, 21:25 caorle napisała: > Acha, to on jest B.Linda!!! > Ale numer!!! > Ale numer, nie wierzę!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx widzisz,w prymitywnych kategoriach myslenia Linda czy JRoberts urasta do nieba.Porownania....jest to policzek dla mnie....porownanie do Lindy.Ten facet tworzy rzeczy komercyjna dla plebsu.Zrobi wszystko by cos zarobic.Ty kupisz. Powiem historie...kiedys J Roberts byla tu.Mial z nia byc wywiad.I ten tepak musial dostac pytania na 2 dni przed programem.Bo sam nic od siebie nie moze wybzdziec.(ma 10 oddzialow)Ale z nowa morda ci dobrze.Bzdzij. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Czy Komandos57 02.05.04, 21:36 Ajajaj! Komandos, nie burz mego nieba. Oni mogą jechać gdzie chcą np. do Włoch na plażę, albo codziennie jeść avocado albo kupić se mieszkanie w Londynie. I nawet w Richmond. Ja też chcę być aktorką. Najlepiej w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Czy Komandos57 02.05.04, 21:39 caorle napisała: > Ajajaj! Komandos, nie burz mego nieba. > Oni mogą jechać gdzie chcą np. do Włoch na plażę, albo codziennie jeść avocado > albo kupić se mieszkanie w Londynie. I nawet w Richmond. > Ja też chcę być aktorką. Najlepiej w USA. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ty juz jestes aktorka........forumowa.Calkiem niezle ci idzie.Dzialaj tak dalej.Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Czy Komandos57 02.05.04, 21:49 caorle napisała: > Te forumy są naprawdę fajne. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx no to buzka.Dzisiaj tez mam taki popieprzony dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Ryb uwazaj.Sprzataczka w akcji IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.05.04, 23:40 O to dobrze, bo ja lubie robic balagan :) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Czy Komandos57 01.05.04, 23:37 A Panocku ino pozamiatam trochu. A no weż trochie te nogie. Odpowiedz Link Zgłoś