Dodaj do ulubionych

Psychologiczny portret

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 17:09
pisząc na forum mozna na podstawie reakcji ( odpowiedzi ) na swoje posty
sporo dowiedzieć się o sobie. Ja uzyskałam następujaca charakterystykę
własnej postaci. Podobno jestem: sfrustrowana, samotna , niezbyt mądra ( moje
wypowiedzi są głupie, kretyńskie, porażające ), narzucam się w nieprzyzwoity
sposób, choć i potrafię zaimponować. Dowiedziałam sie ile też mogę mieć lat i
że jestem blondynką ( mam nadzieje , że nie tą z dowcipów). Rzekomo lubię
perwersję, kręci mnie ekshibicjonizm , podniecają badania ginekologiczne.
Myję się i zmieniam bieliznę idąc tylko do lekarza.
A ja piszę to co piszę, tylko inni nie potrafią czytać cudzego tekstu ze
zrozumieniem, wyciagając fałszywe i niemające nic wspólnego z rzeczywistością
wnioski.
Czy w też tak macie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Imagine Re: Psychologiczny portret IP: *.unl.edu 13.05.04, 17:16
      ostatnio dowiedzialem sie ze ... bzdze jak baba w maglu ... calej listy nie
      podaje. nie chce Michnikowi zapelnic twardego dysku po brzegi.
      Imagine.
    • moc_ca Re: Psychologiczny portret 13.05.04, 17:37
      Gość portalu: Gabi napisał(a):

> Czy w też tak macie?

Tak mamy. :-)
      Bo jesteśmy tu tylko literkami, nikt nie widzi uśmieszku w czasie dotykania
      klawiaturki, zaciętych ust, błogiej lub filuternej miny .., nie słyszy
      intonacji która przede wszystkim oddaje nasze nastawienie do tematu...itp.,
      a w dodatku nie wszystko da się powiedziec w kilku zdaniach, nawet drobny skrót
      myślowy jest czytelny dla myślących podobnie, ci, mający odmienne poglądy, inne
      spojrzenie na świat odczytują Cię odmiennie.
      pozdrawiam i wcale nie myślę (i nie myślałam) że myjesz się tylko idąc do
      ginekologa.:-))
      • Gość: Luty Re: Psychologiczny portret IP: *.dialup.mindspring.com 13.05.04, 17:50
        Te myslowe skroty...zupelnie nie odszyfrowane, no i wychodze na glupka...
        • moc_ca Re: Psychologiczny portret 13.05.04, 17:55
          Gość portalu: Luty napisał(a):

> Te myslowe skroty...zupelnie nie odszyfrowane, no i wychodze na glupka...

Kiedy?? Gdzie???
          • Gość: Luty Re: Psychologiczny portret IP: *.dialup.mindspring.com 13.05.04, 19:07
            Jak to gdzie...na forumie..
    • Gość: Luty Re: Psychologiczny portret IP: *.dialup.mindspring.com 13.05.04, 17:54
      Ja sobie Ciebie wyobrazam jako madra, odwzna, ciekawa ludzi i
      swiata...niestereotypowa...z poczuciem humoru...mloda kobitke...
      Mam racje...?
      • Gość: Gabi Re: Psychologiczny portret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 17:58
        kogo sobie tak wyobrażasz Mocce, Gabi , czy Imagine?
        • Gość: Imagine Re: Psychologiczny portret IP: *.unl.edu 13.05.04, 18:01
          ja jestem stara bzdzaca baba w maglu .... hihihihihihihi
          • Gość: Luty Re: Psychologiczny portret IP: *.dialup.mindspring.com 13.05.04, 18:06
            ...nie inaczej...
        • moc_ca Re: Psychologiczny portret 13.05.04, 18:04
          Gość portalu: Gabi napisał(a):

> kogo sobie tak wyobrażasz Mocce, Gabi , czy Imagine?

Pod Twoim postem 'się podpiął' Luty, więc Ciebie.:-)
          • Gość: Gabi Co to znaczy siła wyobraźni i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 18:10
            jak łatwo się pomylić. A potem tyle rozczarowań kiedy ludzie z wirtualu
            przechodzą na real.
          • Gość: Luty Re: Psychologiczny portret IP: *.dialup.mindspring.com 13.05.04, 18:11
            moc-ca jest dla mnie dostojna niewiasta z malym garbkiem na nosie, strasznie
            madra i zaangazowana...
            • moc_ca Re: Psychologiczny portret 13.05.04, 18:17

> moc-ca jest dla mnie dostojna niewiasta z malym garbkiem na nosie, strasznie
              > madra i zaangazowana...

Z tą dostojnością trochę przesadziłeś ... gdyby dostojność z odrobiną
              szaleństwa.. Może nie z odrobiną .. :-))
              ale ów garbek .. hmmm.. :-))
              • Gość: Luty Re: Psychologiczny portret IP: *.dialup.mindspring.com 13.05.04, 19:05
                Zastosowalem skrot myslowy...patrzaj wyzej...
                • moc_ca Re: Psychologiczny portret 13.05.04, 20:19

> Zastosowalem skrot myslowy...patrzaj wyzej...

Patrzałam i rozumiem, choć jesteś TYLKO rządkiem literek .. :-)
                  • Gość: Luty Re: Psychologiczny portret IP: *.dialup.mindspring.com 13.05.04, 20:23
                    za rzadkiem literek stojam ja...
                    • moc_ca Re: Psychologiczny portret 13.05.04, 20:31

> za rzadkiem literek stojam ja...

Gdzieeee??? Ja widzę tylko rządek literek! On Cię zasłania na tyle skutecznie
                      że nie widzę czy się cieszysz , czyś smutny? Czy ronisz łzę a może krztusisz
                      się że śmiechu? hę??? :-)
                      • Gość: Luty Re: Psychologiczny portret IP: *.dialup.mindspring.com 13.05.04, 20:38
                        Prawdziwy mezczyzna NIGDY nie placze...czyje to slowa...he?
                        • moc_ca Re: Psychologiczny portret 13.05.04, 20:44

> Prawdziwy mezczyzna NIGDY nie placze...czyje to slowa...he?

Zbyt się zagalopowałam .., przyznaję. :-)
                          Ten rządek prawdopodobnie nie płacze acz nigdy się tego nie dowiem na pewno bo
                          moje przypuszczenia są wyłącznie konsekwencją analizy tekstu i patrzania na
                          literki, prawda?
                          • Gość: Luty Re: Psychologiczny portret IP: *.dialup.mindspring.com 13.05.04, 20:47
                            Nie placze, bo nie ma powodu...
                            • moc_ca Re: Psychologiczny portret 13.05.04, 20:50

> Nie placze, bo nie ma powodu...

A kiedy jest, płaczesz wówczas? Przytocz jeden z nich, hipotetyczny.
                              • komandos57 Przytocz luty,przytocz 13.05.04, 20:53
                                szkapa czeka,ja tez.Co ty ze mozesz przytoczyc,pokickancu umyslowy?
                              • Gość: Luty Re: Psychologiczny portret IP: *.dialup.mindspring.com 13.05.04, 21:15
                                Plakac moge jedynie nad wlasna glupota....
                                • moc_ca Re: Psychologiczny portret 13.05.04, 21:16

> Plakac moge jedynie nad wlasna glupota....

Nie płacz, nie masz powodu. :-)
                                  pozdrawiam
                                • komandos57 Re: Psychologiczny portret 13.05.04, 21:18

> Plakac moge jedynie nad wlasna glupota....
                                  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                                  to caly czas jestes zaplakany,conie!
        • Gość: Luty Re: Psychologiczny portret IP: *.dialup.mindspring.com 13.05.04, 18:08
          No i kokieteryjna tez lubisz byc...Gabi..
          • Gość: Gabi Kokieteria to nasza broń kobieca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 18:13
            jak nie siła argumentów to siła wdzięku
            • Gość: jez Re: Kokieteria to nasza broń kobieca IP: *.dial.proxad.net 13.05.04, 18:31
              Jedno albo drugie ?
              A to nie mozna byc kobieta i inteligentna ?
              Znowu jestem w jaskini, czy tylko musze sie obudzic ?
    • Gość: Richelieu* Re: Psychologiczny portret IP: 217.98.107.* 13.05.04, 19:04
      Gabi, bo to post do mnie, tak czuję
      co można powiedzieć o osobie, która twierdzi to, co twierdzi. Słowa mówią o
      osobie. A to na postawie gadki o tym, że rozbieranie się przed ginekologiem
      jest ekshibicjonizmem i perwersją. Jak to odebrać inaczej jeśli wszystkie
      Twoje, Gabryś, posty były nacechowane ogromną różnicą między płciami, tak jakby
      wszystkie problemy świata wynikały z różnic płci. A teraz, że ginekolog lepszy
      mężvzyzna.

inne zarzuty już nie do mnie ;)
      • Gość: Gabi Re: Psychologiczny portret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 16:27
        nie tylko, Richelieu.
        Co do różnic płci , to następnym razem chciałabym urodzić się mężczyzną.
        To co życie przynosi kobiecie już przerobiłam. Pozdr.
    • Gość: frustro po co to robię i dla kogo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:29
      czy zadajesz sobie takie(lub podobne) pytanie występując na forum? Jeśli tak, to
      powiedz proszę czy udało Ci się osiągnąć już to co zamierzałaś i czy
      rzeczywiście spodziewałaś się w tym wątku (nie)zaprezentowania portretu Gabi...
      w krzywym zwierciadle?
      • Gość: Gabi Re: po co to robię i dla kogo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 13:33
        Robię to dla zabicia czasu, bo większość chwil spędzam sama, czekając. Tu mam
        możliwość pogadać, wymienić poglądy z innymi.Jedno wiem ,że taka forma nie
        zastąpi bezpośredniego kontaktu, jest to tylko namiastka, surogat.Tu mozna się
        kreować,stwarzać pozory,pisać co się myśli lub to co chcą przeczytać inni.Nic
        nie chcę osiągnąć , bo tak naprawdę nie zalezy mi jak i innym stałym bywalcom,
        na cudzej opinii, choć przyznam, że miłe słowa łechczą. Wątek załozyłam , zeby
        ukazać , u co niektorych, brak umiejętności empatycznego słuchania ( czytania).
        Najłatwiej wychodzi krytyka, ze zrozumieniem jest gorzej. Kochamy dowalać
        innym, udowadniać, że nie mają racji, ukazywać swoją " wyższość".
        • Gość: ? Re: po co to robię i dla kogo ? IP: *.dialup.mindspring.com 15.05.04, 13:44

> Najłatwiej wychodzi krytyka, ze zrozumieniem jest gorzej. Kochamy dowalać
          > innym, udowadniać, że nie mają racji, ukazywać swoją " wyższość".

> Ja sobie Ciebie wyobrazam jako madra, odwzna, ciekawa ludzi i
          > swiata...niestereotypowa...z poczuciem humoru...mloda kobitke...
          > Mam racje...?

• Gość: Gabi Re: po co to robię i dla kogo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 14:09
            Nie wiem, Luty, czy masz rację, bo najtrudniej ocenić siebie samego ( jedni
            mają duże poczucie swojej wartości, inni mają kompleksy ), odmiennie też
            jesteśmy postrzegani przez różnych ludzi. Pozdrawia Cię - kobieta, choć szkoda,
            że już nie kobitka.
            • Gość: ? Re: po co to robię i dla kogo ? IP: *.dialup.mindspring.com 15.05.04, 14:19
              Dokopac zle, pochwalic niedobrze....O jejciu!!!
              • Gość: Gabi Re: po co to robię i dla kogo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 14:30
                Chwal , chwal, łaknę ,jak kania dżdżu.
                • Gość: ? Re: po co to robię i dla kogo ? IP: *.dialup.mindspring.com 15.05.04, 14:39
                  Dla mnie jedyna miara jestem ja sam, nikt nie wie jak jestem "dobry" ani jak
                  jestem "zly".Pochwaly lub nagany innych sa nieadekwatne. Jednak sobie, latwo
                  jest odpuszczac, dlatego uwaznosc jet tu niezbedna, uwaznosc i WIELKI dystans
                  do siebie, czego Ci zycze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka