komandos57 31.05.04, 15:19 Mozna to WYTEGOCIC! Co to znaczy?Czy jezeli powiem Otritii ze moge ja wytegocic,bedzie to cacy czy bec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krish Re: Jezeli ktos mowi..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 15:28 Co Ty masz na myśli nie wiem. Na ogół wytegocić znaczy to samo co wypierdolić, tylko krócej. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jezeli ktos mowi..... 31.05.04, 15:31 Gość portalu: krish napisał(a): > Co Ty masz na myśli nie wiem. Na ogół wytegocić znaczy to samo co wypierdolić, > > tylko krócej. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hahahahahahahaha...tez zem tak sadzil.Ale to slyszalem w dialogu i sznurku ktorego nie mozna bylo wytegocic z z czegos tam.Fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 Re: Jezeli ktos mowi..... 01.06.04, 00:44 komandos, taz Ty w zestawieniu z co poniektorymi krishnami tego forum zdajesz sie mi byc jakim janiolem, abo co? i to Ty wlasnie masz zaszczyt dzierzyc bulawe najwiekszej zakaly ps ? oczom nie wierze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Jezeli ktos mowi..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 08:59 No, no, proszę mnie tu w hare nie mieszać... Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Jezeli ktos mowi..... 31.05.04, 22:38 albo "wytegowac" zamiennie za kazdy czasownik :) gdy sie odpowiedni zapomnial :) pozdr.cossa komandos57 napisał: > Mozna to WYTEGOCIC! > Co to znaczy?Czy jezeli powiem Otritii ze moge ja wytegocic,bedzie to cacy > czy bec? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Oooo.... 01.06.04, 01:21 ...a myślałam, że tylko ja tak mam ;-))) Co za ulga... że nie ;-D cossa napisała: > albo "wytegowac" > zamiennie za kazdy czasownik :) > gdy sie odpowiedni zapomnial :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Oooo.... 03.06.04, 23:47 heh.. staram sie ganic sama siebie, ale sie zdarza ;) "poszlam tam i wiesz.. no.. wytegowalam.. i teges.. i sie zategowalo" ;)) pozdr.cossa jmx napisała: > > ...a myślałam, że tylko ja tak mam ;-))) > Co za ulga... że nie ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
jmx :-) 04.06.04, 03:05 cossa napisała: > "poszlam tam i wiesz.. no.. wytegowalam.. i teges.. i sie zategowalo" ;)) Jakbym siebie słyszała... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jezeli ktos mowi.....MYSLALAM ZE SKONAM 01.06.04, 16:47 Mloda dziewczyna w rozmowie z inna......MYSLALAM ZER SKONAM.Ta druga....widzialas go,ta pierwsza-tak widzialam i myslalam ze skonam.Przez piec minut sluchania MIALEM wrazenie ze zaraz ktoras rzeczywiscie skona.Ale one tylko myslaly. Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 Re: Jezeli ktos mowi.....MYSLALAM ZE SKONAM 03.06.04, 11:01 komandos57 napisał: > Mloda dziewczyna w rozmowie z inna......MYSLALAM ZE SKONAM.Ta > druga....widzialas go,ta pierwsza-tak widzialam i myslalam ze skonam.Przez piec minut sluchania MIALEM wrazenie ze zaraz ktoras rzeczywiscie skona.Ale one > tylko myslaly. Sam bylem przelotnym swiadkiem podobnej wymiany zdan 2 nastolatek, z tym, ze - nie uwierzycie - jedna do drugiej zwracala sie z emfaza per 'kurwa'... druga odpowiadala jej dokladnie w ten sam desen... Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Jezeli ktos mowi.....MYSLALAM ZE SKONAM 03.06.04, 12:04 oj te nastolatki, takie delikatne teraz, a to podobno autentyk dyskoteka, kolega podchodzi do panienki -zatanczymy lala? -chetnie tylko jebne szczocha.. Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 Re: Jezeli ktos mowi.....MYSLALAM ZE SKONAM 03.06.04, 12:15 A seby sprawa saby nie odesla w mglistosc... 8) One na dodatek tym slowem sie z rowna emfaza TY-kaly i... o bozym swiecie zapomnialy... brzmialo to nieprzymierzajac niczym mocno uwspolczesniona wersja hecy na 44 fajerek... 'MYSLALEM, ZE SKONAM' /za moich czasowe mowilo sie: 'padne trupem'/ NA MIEJSCU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmax20 Re: Jezeli ktos mowi..... IP: *.b.dial.de.ignite.net 01.06.04, 19:26 to jest superwątek, słucham dalej :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmax20 Re: Jezeli ktos mowi..... IP: *.b.dial.de.ignite.net 01.06.04, 19:37 "wytegować" = wy tego wać(pan), to staropolskie? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Jezeli ktos mowi..... 02.06.04, 02:15 Nie, sklerotyczne ;-D PS. Komandos, tworzysz "Słownik nowoczesnej polszczyzny"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmax20 Re: Jezeli ktos mowi....."wytegowac" IP: *.b.dial.de.ignite.net 04.06.04, 07:46 cossa napisała: > albo "wytegowac" > zamiennie za kazdy czasownik :) > gdy sie odpowiedni zapomnial :) żeby za każdy, to konieczne są odmiany: odtegować=np. pobrać pieniądze z banku, stegować=zepsuć, wytegować!=naprawić, otegować=pomalować, utegować=kogoś załatwić .... :))) teguję, mmax20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komandos57 Z ostatniej chwili IP: *.jg.k.pl 04.06.04, 10:19 Podsluchane.dziewczyny......."palke mial jak banan,ja cie krece"To o chlopaku. Odpowiedz Link Zgłoś