caorle 11.06.04, 11:43 Wyobraż sobie, że w dużej sali na krzesełkach w kółeczku siedzą forumowicze. Wchodzisz do tej sali, jeden rzut okiem i poznałbys kto jest kto? A po czym, jeżeli tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krish Re: Temat bezmięsny. IP: 62.233.233.* 11.06.04, 11:45 jar ma rogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Nie chcesz chyba IP: 62.233.233.* 11.06.04, 11:53 raczej większe i diaboliczne. :) A Ciebie poznałbym po krucyfiksie. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Poznałbys?:-) 11.06.04, 11:54 Eee...mało widziałeś chyba w swoim życiu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Poznałbys?:-) 11.06.04, 12:21 hehehe... dobre, ale wg mnie okrutnie wrecz nietrafione;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek hit the table 11.06.04, 11:55 Podobno rodzice zajmuja na wywiadowkach podobne miejsca do tych, na ktorych na codzien siedza ich dzieci. Mam kilka typow do tego, kto siadalby na przeciw drzwi (tylko z atawistycznego punktu widzenia najwazniejsze miejsca). a bardziej odpowiadajac na pytania chyba bym rozpoznal kilka osob, niektorzy na pewon nie potrafia usiedziec w spokoju przez jedna minute, podobnie jak nie odpuszcza, zeby nie zabrac glosu w wiekszosci watkow...? Aj. Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: no to dawaj... 11.06.04, 12:02 ach nie psuj, nie psuj Carole daj scissors sie odezwac. Aj. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: A nie uniknąłbyś zdziwienia 11.06.04, 11:53 czy też zaskoczenia, że np. to jest Komandos a to Kwieto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: A nie uniknąłbyś zdziwienia IP: *.magtel.net.pl 11.06.04, 11:57 O, z pewnością wielokrotnie byłbym zdziwiony i zaskoczony. A i krishowi opadłaby szczęka, gdybym to ja miał krucyfiks, a nie Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Az 11.06.04, 12:01 a ty jesteś kolorowo ubrany, prawie jak tęcza czasami. I jesteś wesoły. Często. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Az IP: *.magtel.net.pl 11.06.04, 12:08 > a ty jesteś kolorowo ubrany, prawie jak tęcza czasami. Bingo! Nie mam pojęcia jak co i co się nosi. Ubieram się na zasadzie kontrastu. Jak to ciemne, to tamto jasne. Od czasu do czasu jakaś życzliwa koleżanka coś tam podszepnie. Więc powolutku ewoluuję w tym temacie. > I jesteś wesoły. Często. A tak. Z wyboru. I tak mi pozostało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Kwieto 11.06.04, 11:53 Zrelaksowany, uśmiechnięty, z rozstawionymi nogami. AZ-spokojnie siedzi. Ma okulary. Qw5-chichocze. Ładna i bystra. Strzela oczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Kwinna 11.06.04, 11:56 ascetyczna, stonowana, kolorystycznie spokojna. Kwieto - burza loków. cdn Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna faaakt 11.06.04, 11:58 Ostatnio trochę monochromatycznie. Ale z ascezą nietrafione :) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re:Miałam na myśli ubranie:-) 11.06.04, 11:59 Kwinny. Ale okularów nie nosisz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Temat bezmięsny. 11.06.04, 12:07 Dobre, dobre. Rzut oka - to chyba nieee. No chyba że coś w oczach.. Ale tak na pierwszy "rzut" tematem. A to juz łatwiejsze. Byle temat odpowiedni. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Tylko bez rzucania tematami: ! -) 11.06.04, 12:12 procesor, ty jesteś ...nie widzę, nie widzę...wcale nie brzydka...nie, nie... wręcz odwrotnie:-) Ale kwinna miałaby ochotę cię trochę przerobić pewnie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Tylko bez rzucania tematami: ! -) 11.06.04, 12:17 Cos zdradzę. :) Przez te pare lat były tu juz takie rozważania. Więcej - były tu wyznania jak to my wyglądamy. :)) Jak ktos ambitny to wyszukiwarka wiele może zdradzić.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Ale mi się niechce:-))) 11.06.04, 12:19 Zresztą nie umiem,ja z komputerem nie za pan Brat niestety...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: to Wy już tu parę lat??? 11.06.04, 23:11 caorle napisała: > A kto jest tu weteran ?:-) Imagine (pod róznymi nickami) Malwina - z róznicami w pisowni Kwieto Roseanne ich jestem pewna ale pojawiają sie przelotem tacy co kiedyś dużo ich tu było a teraz ucichli właśnie wypatrzyłam onnanohito :) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Ivek? Wysoki? Trochę jak Szymon Majewski 11.06.04, 12:07 OT-zajrzyj do kioseczku, jest nowe "ELLE DECORATION", piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Ivek? Wysoki? Trochę jak Szymon Majewski 11.06.04, 12:26 No do mojej pasji przydałoby sie te 190 parę cm, ktore ma Sz.M. Ale wtedy bym już tak dobrze nie kozłował piłki. Czyżbyś Kvinna grudniowe ('03) zwierciadło ponownie dopadła i czytała jak on to z żoną ten tego w kuchni itd? Za to Ty Kvinna (bez obrazy please), tylko odpowiedz szczerze, nie jesteś wysoka prawda? Bo wysoki wzrost nie pasuje mi do Twojego charakteru. A tak wracając do Zwiercialda i jego stałych dziennikarzy, to mam też kilka typów kogo W. Eichelberger uznałby za piękną kobietę (on to pojmuje w duuużym uproszczeniu, jako pogodzona ze sobą i swoim ja). mój typ to Malvinna. pzdr, Aj. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Bez obrazy 11.06.04, 12:41 Malwina wypowiada się z wysiłkiem, a to mi się kłóci z obrazem pięknej kobiety. Ale to Twój typ. Ale ten-tego fajnie wszędzie :) p.s. 1,60 m i dobrze mi z tym. Może jeden, dwa jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Bez obrazy 11.06.04, 12:46 kvinna napisała: > Malwina wypowiada się z wysiłkiem Nie mam takiego wrażenia. > Ale to Twój typ. Pewnie, że mój. > Ale ten-tego fajnie wszędzie :) Ba. Jeśli tylko ktoś akurat lubi owies... Aj. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Ivek, nie podoba mi się to, co tu sugerujesz 11.06.04, 12:49 To nie ja napisałam o seksie na stole i proszę bez porównań z panią Beger! Mam prawo uznawać Malwinę za mało kompetentną, a Ty masz prawo zachwycać się jej Pięknem. To nie jest temat do dyskusji. I trochę kultury! EOT Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Ivek, nie podoba mi się to, co tu sugerujesz 11.06.04, 12:58 kvinna napisała: > To nie ja napisałam o seksie na stole i proszę bez porównań z panią Beger! Nie porównałem Cię do niej. Nie chciałem właśnie napisać wprost. Zabrakło emoticona ;) ? > Mam prawo uznawać Malwinę za mało kompetentną, a Ty masz prawo zachwycać się > jej Pięknem. Nie polemizuje przecież z tym. Zdecydowanie, do dyskusji potrzebne są co najmniej dwie osoby. > I trochę kultury! nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Temat bezmięsny. 11.06.04, 12:16 Luty to blondyn wieczorową porą.Potrafi się wkurzyć, że uuuuuuuuu!:-) Jmx bardzo sympatyczna i dobrze jeżdzi samochodem. bawi się kluczykami. Frustro ooo...inteligencik w okularach. OK. Ryb wiercipięta, siedzi a właściwie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Ryb kojarzy mi się z Pędziwiatrem 11.06.04, 12:19 Przez te wyścigi. Imagine chodzi w szarawarach. A iwan_w chyba wypoczywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: Temat bezmięsny. 11.06.04, 12:28 eeeeeeeee..... ja myslalem ze tu dadza nalesniki a tu TAKI temat... no wiec dobrze... Komandosa rozpoznalbym po walonkach, Imka po tym ze akurat oKUPYwalby..., a Ciebie Caorle po tym, ze od razu przywalilabys mi w oczy :))))) ...chociaz to wcale nie jest smieszne... :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: Temat bezmięsny. 11.06.04, 12:38 Hm, mysle, ze poznalabym (wielu):) Ale nie po wygladzie zewnetrznym, bo to czasem bywa wielka zmylka:) Raczej po tym, gdzie ( odleglosc od prowadzacego spotkanie, jesli taki jest) i jak kto siedzi - wzgledem siebie i wzgledem inny; mialoby znaczenie rowniez spojrzenie, jakim by mnie obdarzono:) Slowem - zmierzylabym blyskawicznie poziom blysku w oczach:)Na pierwszych zajeciach na studiach podyplomowych dostalismy zadanie rozpoznania ( jakie studia skonczyl, jaki zawod wykonuje, czy ma rodzenstwo, ktorym dzieckiem z kolei jest w rodzinie) naszych nowo poznanych kolegow i kolezanek po kilku, kilkunastu zdaniach autoprezentacji. Mialam 19 trafien na 22, a wszystko dlatego, ze wlasciwie w ogole nie sluchalam tego, co mowili:) Wystarczylo popatrzec, jak mowili i czego usilnie powiedziec nie chcieli:) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: To powiedz Tea 11.06.04, 12:40 jak mnie widzisz:-) A powiem Ci prawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: To powiedz Tea 11.06.04, 12:56 Caorle, jak pewno zauwazylas nie bylo mnie czas jakis, czas, w ktorym Ty pieknie obecnosc swoja tutaj zaznaczalas:), na podstawie tego okruchu wiedzy, jaka o Tobie nabylabym - myslac Caorle szukalabym pieknej promiennej kobiety z diabelskim blyskiem w oku. I w otoczeniu mezczyzn;) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Ale w otoczeniu 11.06.04, 12:38 gwiazdek wyglądałbym przepięknie...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: To do Sama było. 11.06.04, 12:42 Ten-Sam - jakby z Ameryki przyjechał...widać, że kasę ma...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Ty Caorle 11.06.04, 13:13 to potrafisz chwytliwie nazwać temat, no no. Człowiek wchodzi z dreszczem biegnącym po kręgosłupie do dużej sali, tfffu, wróć, do nowego wątku, jeden rzut oka, i już rozpoznanie, znowu razgawory o forum...;) Ale z tymi diablikami coś jest na rzeczy, daję-słowo-daję. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: :-))) 11.06.04, 13:21 Jak przed chwilą zmywałam podłogę, wpadło mi do głowy mnóstwo pomysłów na mnóstwo filmów...:-))) To forum jest naprawdę jak nie z tego swiata:-))) A o tobie zaraz napiszę, jak zmyję kubki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: :-))) 11.06.04, 13:24 caorle napisała: > Jak przed chwilą zmywałam podłogę, wpadło mi do głowy mnóstwo pomysłów na > mnóstwo filmów... A to trzeba od razu spisać idee. Tym bardziej, że na domowym podwórku cieńko z dobrymi scenariuszami... ;) > To forum jest naprawdę jak nie z tego swiata Jeszcze się pani przeje aj. Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: :-))) 11.06.04, 13:28 Dawniej bywałeś tu częściej? I uniezależniłeś się uże? Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: :-))) 11.06.04, 13:43 iwan_w napisał Dawniej bywałeś tu częściej? I uniezależniłeś się uże? Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Też go chyba złapałem 11.06.04, 14:05 Ten moment. Ale czuję, że to może być przejściowe. Też lubię odwiedzać niektóre wątki, w których nie pisuję. Nie ma - powiadam - czystszego źródła melancholii;) Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: :-))) 11.06.04, 13:28 Ciszaj, Ivek, niech sie Caorle cieszy:), a poza tym entuzjazm bywa zarazliwy, zatem Caorle - moze podrzucic Ci do zmywania i kubki moje?:) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: :-))) 11.06.04, 13:37 tea_time napisała: > niech sie Caorle cieszy:) Ależ to był tylko cytat z seksmisji: Max: Teraz sie zacznie wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy.. Albert: Jeszcze się panu przeje.. > a poza tym entuzjazm bywa zarazliwy, to fakt.:) pozdrawiam aj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: :-))) IP: *.magtel.net.pl 11.06.04, 13:44 Głupiś... Ależ to tylko cytat. Nie wiem z czego, ale gdzieś już to słyszałem. Może ktoś mi to mówił... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek az 11.06.04, 13:55 Gość portalu: az napisał(a): > Głupiś... masz rodzeństwo? Wtedy się częściej słyszy takie teskty. Ja na przykład pierwsze czytam. I to nie byl cytat (wyjątko tym razem). aj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az ivek IP: *.magtel.net.pl 11.06.04, 14:07 Z tego, że mam rodzeństwo, które niechybnie raczyło mnie takimi tekstami, nie wynika, że swobodnie mogę tymi słowami raczyć innych. Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Az 11.06.04, 14:16 Gość portalu: az napisał(a): > takimi tekstami, nie wynika, że swobodnie mogę tymi słowami raczyć innych. Fajnie, że to Ty to napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Az IP: *.magtel.net.pl 11.06.04, 14:48 Cieszę się, że Cię cieszę. Napisałeś coś, a potem głowa w piasek - to nie ja powiedziałem, to był tylko cytat. Temu się zdziwiłem. Nie piję teraz do Ciebie, a i tematyka tu dość rozkoszna, ale takie jak powyższe czyny mogą być manipulacją. Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Az 11.06.04, 15:05 > Napisałeś coś, a potem głowa w piasek aaaa tam zaraz głowa w piasek. ;) > a i tematyka tu dość rozkoszna, Piątek jest to i tematyka luźniejsza. Nie lubię manipulacji, choć zdarza mi się niestety czasem pomanipulować. Aj. -- It's always funny until someone gets hurt And then it's just hilarious! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: :-))) IP: *.magtel.net.pl 11.06.04, 13:24 Pracuś. Kontynuuj dzieła. Zmyj mu głowę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Pisz, pisz:) 11.06.04, 13:25 Będę się mógł przekonać, czy dobrze się maskuję;) Osobiście, o niewielu mogę się wypowiadać, taaaaki nowicjusz ze mnie. Greenhorn:) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Ty to 11.06.04, 13:47 Iwan duszę masz, ale jak tak dalej będziesz za babami ganiał...to...wszystkie filmy tego świata będą twoje:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w tak, tak... 11.06.04, 14:01 Filmy to tak... I to nie ja, to one... One filmy... Tak ganiają... A co do duszy, to jeszcze nie wiem. W filmach to niekiedy mówią, że jest takie coś*. Ale ja to jeszcze nie wiem. Może kiedy spotkam? Podam rękę i tak dalej? *Miś. Zamiast duszy wstawić miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Proszę się nie droczyć 11.06.04, 14:08 jak na psychologicznym filmie. Jak mówię że masz to masz. I cicho być :-) Odpowiedz Link Zgłoś