ten_sam 11.06.04, 22:43 ze zlapie w sidla komary przczoly i biedronki ktore przyleca do mojego ogrodka i niezwlocznie powiadomie o tym urzad ochrony panstwa ten_sam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jmx Re: W obronie wlasnej oswiadczam, 11.06.04, 22:46 ten_sam napisał: > przczoly [...] A co to za cudo? Może wpierw do urzędu patentowego w celu ogłoszenia odkrycia nowego gatunku? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: W obronie wlasnej oswiadczam, 11.06.04, 22:54 jmx napisała: > ten_sam napisał: > > > przczoly [...] > > A co to za cudo? Może wpierw do urzędu patentowego w celu ogłoszenia odkrycia > nowego gatunku? ;-) to pewnie jakis wynalazek genetykow :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: W obronie wlasnej oswiadczam, 11.06.04, 23:14 To może nie żądlą a Ty już tak negatywnie nastawiony! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vlad_palovnik na temat przczoly rzekł poeta : 11.06.04, 23:24 leciała pani z panem aeroplanem a on jej puscił przczołe na pipe gołe :D Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Vladku 11.06.04, 23:29 rozczulasz mnie...:-)))) Jaki piekny wierszyk:-) Wyobrażam cię z procą w ręku i w krótkich spodenkach, a minę masz aniołka:- )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vlad_palovnik Re: Vladku 12.06.04, 00:49 caorle napisała: > rozczulasz mnie...:-)))) No dobrze Miła, A dreszcze ? Dreszcze masz ? > Jaki piekny wierszyk:-) No. Zajefajny. > Wyobrażam cię z procą w ręku i w krótkich spodenkach, a minę masz aniołka:- > )))))) Krótkie spodenki a w nich długi ... ... suwak :D Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam zakladam :) 11.06.04, 23:40 caorle napisała: > lepiej super_sam ze zwierzątkami. Zarobisz.:-) alez Caorle... ja nie robie tego dla zarobku - ale w obronie wlasnej! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: a kto cię lepiej obroni 11.06.04, 23:42 jak nie z super-samu zyski...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: a kto cię lepiej obroni 11.06.04, 23:45 caorle napisała: > jak nie z super-samu zyski...:-))) gdybym handlowal z super-samem - padlbym z glodu! za pozno placa a powiedz przemila:) Caorle co tam serwuja w tych knajpach kolo Ciebie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam ..nie czaruj...:) 12.06.04, 00:04 caorle napisała: > ogniska czar i piwko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: .no mówię 12.06.04, 00:10 piwko to co inszego to lanie wody ale zadne tam czary nie nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: .pełne czary!:-) 12.06.04, 00:11 ale ja tylko patrzę...nie czaruję...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Caorle... 12.06.04, 00:18 ogniska ZAR - to mi pasuje :) ale nie czary... no ale patrz dalej..., moze cos jeszcze wypatrzysz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Tensamie... 12.06.04, 00:21 moja głowa już poszła spać...dawno...:-) Nie zdziw sie jak zaraz stąd zniknę...ssssssssssssssss... DDdddddddddddoooooooobbbbbbb.........rrr.....aaa........oo...... Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: Tensamie... 12.06.04, 00:27 moja chyba tez! bo cos zdawa mi sie ze snie...:) to kolorowych z przewaga... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś