Dodaj do ulubionych

Burdel tego swiata

18.07.13, 12:36
I ja jako jego obserwatorka. NIc mnie tak nie interesuje jak podgladanie pie...ietych. Rodzina z pozoru przyzwoita, stary na szpitalnych szczytach, corka chociaz ku... nie byla, chodzila ubrana do pracy jak prostytutka, zeby starego z rownowagi wyprowadzac, w wieku 30 lat skonczyla proba samobojcza. Nie do wiary, stary w szpitalnej dyrekcji, a corusia miala porod bez znieczulenia, przy ktorym sam stary byl,co potem tlumaczyl, ze to byla kara za probe samobojcza sprzed lat i zeby nabrala checi do zycia bez durnych pomyslow. Ta z kolei zaczela sie mscic na kolegach ojca i kolezankach wyzywajac od kurew i kloszardow. Narzekalam na rodzicow, ale moi to idealni, dzieciaczki po cesarkach i zywocik na luziku.
Obserwuj wątek
    • marcin905 Re: Burdel tego swiata 18.07.13, 12:48
      A tak poza tym to jak leci? Nie zapominasz o lekach?
      • dressja Re: Burdel tego swiata 18.07.13, 13:04
        Psycha pewnie proszki vooda popila, do tego slonce i efekt gwarantowany.
    • lifeisaparadox Re: Burdel tego swiata 18.07.13, 13:26
      Podobieństw ze swoim domem nie wychwytywałaś?
      • aquasit Re: Burdel tego swiata 18.07.13, 15:02
        Moze i wychwytywalam ale u mnie takich przegiec nie bylo. W sumie jej sie nie dziwie, tez bym caly swiat bluzgala gdyby mnie tak potraktowano.
    • shachar Re: Burdel tego swiata 18.07.13, 20:22
      Człowiek normalny nie czerpie satysfakcji z patologii innych rodzin.
      • dressja Re: Burdel tego swiata 18.07.13, 22:17
        shachar napisała:

> Człowiek normalny nie czerpie satysfakcji z patologii innych rodzin.

Dokladnie tak i Life zadal dobre pytanie, z tym, ze odpowiedz na nie byla praktycznie zadna. Autorka posluzyla sie projekcja moim zdaniem, widzi nieprawidlowosci w swojej wlasnej rodzinie i skupila sie na tych ludziach, u ktorych w jej oczach te nieprawidlowosci sa jeszcze wieksze.
    • quaz0 Re: Burdel tego swiata 18.07.13, 20:24
      Zakladajac nawet, ze jest to prawda (arcyplotkarska) to za brak szacunku do zycia zostala ukarana. Zrozumiala pewnie czym jest strach o wlasne zycie i dziecka, a ty chlejesz nadal i nadal zycia nie szanujesz. Zajmij sie swoim pazdziochem, a najlepiej czyms pozytecznym zamiast plotkowac o cudzej dupie, to ci wiecej korzysci przyniesie i twoim dzieciom, ktore pewnie bawi matka w czasie, gdy chlasz i zajmujesz sie bzdurami siedzac przed komputerem.
    • paco_lopez Re: Burdel tego swiata 24.07.13, 21:07
      a ja jako obserwator dostrzegom mnóstwo osób, które przede wszystkim powinny stuknąć się w czoło. oceniam ich liczbę na jakieś lekko 17 milonów. kibole, demonstranci pod wezwaniem jarosława, katastrofiści smoleńscy, sympatycy sportów mma itp, czytelnicy gazet codziennnych, słuchacze i twórcy muzyki środka, witch, maniacy mody i przepysznych wnętrz, kierowcy skody octavii, nauczyciele a w szczególności nauczyciele historii, księża.
    • gocha033 sloohaj, ja ci poviem: 24.07.13, 21:29
      twoje problemy sa niczym - w porownaniu z moimi problemami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka