Dodaj do ulubionych

a moze watek z sentencjami forumowymi

29.10.13, 13:03
ktore Was urzekly? nie te znane powszechnie, ktore mozna wygooglac

ale te ktore sie narodzily podczas dyskusji
krotkie tresciwe trafiajace w sedno

no i oczywiscie jesli pamietacie - autor

jesli podejmiecie pomysl, proponuje wklejac je juz bezposrednio w temat, jesli sie zmieszcza;) jesli nie - tez:D
Obserwuj wątek
    • yaxe Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 29.10.13, 14:30
      no dobrze, moze przesadzilam z tym urzeknieciem,

po prostu takie ktore utknely Wam w pamieci...
    • yaxe ok, nie ma chetnych to ja zaczne, licze na 29.10.13, 18:07
      poczucie humoru Hansii, ze sie nie obrazi....

bo to jego chcialabym zacytowac na poczatek

do dzis bawi mnie to najbardziej, jak wspomnę....

byc moze powinno to byc mottem tego forum..;)
    • yaxe naturalne zeby zamienilem na sztuczna szczeke - 29.10.13, 18:08
      - znakomicie zrobiona

by Hansii
    • kropidlo5 Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 30.10.13, 11:25
      pewnie byloby tego sporo.
      utkwilo mi w pamieci pytanie w jakiejs dyskusji cos ala ' a ty to kto, psychiatra, czy ekspert jakich miedzy wisla a odra 36 milionow'. to w ogole tekst dobry do zastosowania, uniwersalny, bo jak mowia czasem, jestesmy narodem 36 milionow lekarzy, trenerow pilkarskich i politykow.

rozbawil mnie tez lutsyfer w watku 'paradoxie nv pisz' kiedy jakos tak napisal ' jestes, , balem sie ze cie nie ma, ale juz jestes, uspokoilem sie' skojarzylo mi sie to ze skeczem 'twoje radio' by za chwile dalszy ciag programu.

ogolnie to sporo tego leci, zabawne teksty,
      ciekawy ten watek swoja droga.

pewni uzytkownicy maja konwencje bardziej sarkastyczno- humorystyczna (jak hansi, lutsyfer, arandano) wiec pewnie bedzie glownie od nich.
      ciekawi mnie czy ja cos kiedys zabawnego napisalem (chwila na moment egocentryzmu:)) czasem staram sie pisac z przymruzeniem oka a czasem wchodze w ton sarkazmu czy ironii, ale raczej naleze do tych 'powazniejszych' forumowiczow, chyba. innymi slowy- nudziarzy:D

(moment egocentryzmu zakonczony)
      • lutsyfer Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 31.10.13, 13:15
        Juz nie narzekaj na brak humoru i nudziarstwo... patrz, tak spokojna osoba jak Mona i ten watek. Urzeklo mnie:)
        forum.gazeta.pl/forum/w,210,140803583,,Fragment_z_Listu_do_Rzymian.html?v=2
        • to.niemozliwe Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 31.10.13, 20:16
          No, pojechała Mona po bandzie...:-)
          • yaxe Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 01.11.13, 10:31
            to.niemozliwe napisał:

> No, pojechała Mona po bandzie...:-)

mistrzyni suspensu ?
      • yaxe Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 01.11.13, 10:28
        kropidlo5 napisał:

> pewnie byloby tego sporo.
        > utkwilo mi w pamieci pytanie w jakiejs dyskusji cos ala ' a ty to kto, psychiat
        > ra, czy ekspert jakich miedzy wisla a odra 36 milionow'. to w ogole tekst dobry
        > do zastosowania, uniwersalny, bo jak mowia czasem, jestesmy narodem 36 miliono
        > w lekarzy, trenerow pilkarskich i politykow.

zgadza sie, to samo sobie pomyslalam jak przeczytalam wpis Aggi w watku Depresja ;-)

>
        > rozbawil mnie tez lutsyfer w watku 'paradoxie nv pisz' kiedy jakos tak napisal
        > ' jestes, , balem sie ze cie nie ma, ale juz jestes, uspokoilem sie' skojarzyl
        > o mi sie to ze skeczem 'twoje radio' by za chwile dalszy ciag programu.

tez mi sie te wpisy podobaly

>
        >
        > ogolnie to sporo tego leci, zabawne teksty,
        > ciekawy ten watek swoja droga.
        >
        > pewni uzytkownicy maja konwencje bardziej sarkastyczno- humorystyczna (jak hans
        > i, lutsyfer, arandano) wiec pewnie bedzie glownie od nich.
        > ciekawi mnie czy ja cos kiedys zabawnego napisalem (chwila na moment egocentryz
        > mu:)) czasem staram sie pisac z przymruzeniem oka a czasem wchodze w ton sarkaz
        > mu czy ironii, ale raczej naleze do tych 'powazniejszych' forumowiczow, chyba.
        > innymi slowy- nudziarzy:D
        >
        > (moment egocentryzmu zakonczony)

lubie Twoje wpisy sarkastyczno-ironiczne, jak i te z przymruzeniem oka, i nie raz sie usmialam, byloby tego sporo aby zacytowac,
        jednak wpis Hansii byl tak lapidarny a jednoczesnie taki w rodzaju purenonsens, ze najlatwiej go bylo spamietac :-)

ten watek w pierwszej chwili byl przeze mnie pomyslany jako zbior zlotych mysli, niekoniecznie tylko tych zabawnych

dlatego dzis wpisze Twoja wypowiedz na temat tlumaczenia sie... to byla pierwsza rzecz jaka tu zanotowalam a nawet rozkolportowalam :-)
    • malwi.4 Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 30.10.13, 11:32
      fajny był wątek Kropidła (rozładowywujący jakaś burzliwą dyskusję w innym wątku) - "rodzice zrzućcie kajdany"

i lubię: "precz z mojego wątku" :)
      • kropidlo5 Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 30.10.13, 11:44
        malwi.4 napisała:

> i lubię: "precz z mojego wątku" :)

hehehe, to jest ciekawy fenomen, jak ludzie sie probuja szarogesic i wyganiac innych ze swych watkow (choc sam tez tak zrobilem kilka razy) troche mi to przypomina tez ten rysunek Nvv o gosciu, ktorego zona wola do lozka a on mowi 'ale jeszcze musze cos napisac, bo ktos sie myli w internecie'.

pogrzebcie w pamieci, moze cos zabawnego powychodzi.

powiedzialbym tez, ze na swoj sposob bawi mnie leda, mimo, ze argesywna, to jest w tym czasem zabawna- te sformulowania typu ' stara dziewucha nie ma pazurow do roboty' .

na swoj sposob bawil mnie tez czasem paradox, bo pisal niby proza ale czasem prawie jak poezja wspolczesna alternatywna, plus sformulowania slowotworcze typu przedomotywowania czy odranienia czy cos (zmyslam z glowy na podobienstwo), choc czasem to bylo blizej poezji turpistycznej, to dla fanow czarnego humoru, pelno kaftanow, katow i ofiar, krwi, wylupanych oczu, wyrwanych obcegami wlosow lonowych itp :D
        • brygada_ww Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 31.10.13, 21:47
          kropidlo5 napisał:

> powiedzialbym tez, ze na swoj sposob bawi mnie leda, mimo, ze argesywna, to jes
          > t w tym czasem zabawna- te sformulowania typu ' stara dziewucha nie ma pazurow
          > do roboty' .

Mnie u Ledy urzekl ten oto tekst:)

Ale klepać tutaj egocentryczne farmazony masz siłę? Pierwsze słyszę, że do sikania siły potrzeba :)))). A tak szczerze dzidzia - masz cewnik założony, czy szczasz do wyra?
          • nvv Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 31.10.13, 22:36
            Leda mi przypomina nauczycielkę z matematyki. Cała szkoła się jej bała i kłaniała w pas.
            Teksty miała takie, że je zapisywaliśmy.
            Inteligentne osoby z narcystycznymi cechami miewają cięty język.
      • yaxe Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 03.11.13, 15:43
        malwi.4 napisała:

> fajny był wątek Kropidła (rozładowywujący jakaś burzliwą dyskusję w innym wątku
        > ) - "rodzice zrzućcie kajdany"

czyli co? wkleję...:)

>
        > i lubię: "precz z mojego wątku" :)

wiem do kogo padly te slowa, nie pamietam autora

• brygada_ww by Hansii:) 30.10.13, 12:41
      Dwie godziny pozniej jakos dziwnie zaczynam sie czuc, tak jakbym byla zarowno pijana i na kacu.

Nic dziwnego. Rekiny szczegolnie lubia jesc Ruskich razerm z tymi ich medalami (bo te medale przeczyszczaja im zoladki...). A potem gdy Ty zjesz rekina to tez normalne, ze tez jestes pijana lub na kacu (na kacu - gdy Ruski byl tylko pijacy, a nie chlajacy.)

Do dzis sie sie smieje na mysl o rekinach wysrywajacych medale;)
      • malwi.4 Re: by Hansii:) 31.10.13, 22:57
        jakiś czas temu zauważyłam, iż pod maską ironii i dziwacznej gramatyki Hansii przemyca całkiem życiowe refleksje/wskazówki

• hansii Hansii nic nie przemyca... 03.11.13, 15:50
          malwi.4 napisała:
          > jakiś czas temu zauważyłam, iż pod maską ironii i dziwacznej gramatyki Hansii
          przemyca całkiem życiowe refleksje/wskazówki

Hansii nic ne przemyca...
          no owszem, 30 lat temu przemycalem magnetofony GRUNDIG z NRD do Polski...

a o dziwaczna gramatyke trza sie mnie nie czepiac.
          mimo 30 lat pobytu poza krajem...
          nadal uwazam, ze niezle pisze po polsku...
          • malwi.4 Re: Hansii nic nie przemyca... 03.11.13, 16:16
            ok, pomyliłam gramatykę z ortografią
            • hansii Re: Hansii nic nie przemyca... 05.11.13, 19:30
              z tom u mnie jeszcze goszej...
              chociasz sie staram...
            • brygada_ww Re: Hansii nic nie przemyca... 05.11.13, 21:47
              malwi.4 napisała:

> ok, pomyliłam gramatykę z ortografią

A czy to tak naprawde najwazniejsze na forum? Wazne, ze Hansi to bardzo madry chlopak.
              • malwi.4 Re: Hansii nic nie przemyca... 07.11.13, 07:50
                ależ nie ;) zwłaszcza, ze ta ortografia to jego własna inwencja, błędy są zamierzone - tak to wygląda
    • yaxe im bardziej sie tlumaczysz, wyjasniasz, prostujesz 01.11.13, 10:30
      przekonujesz- tym gorzej, bo wtedy wypuszczasz z rak lejce (choc wydaje sie, ze
      je wlasnie chwytasz)

by Kropidlo5
      • malwi.4 Re: im bardziej sie tlumaczysz, wyjasniasz, prost 01.11.13, 10:48
        kiedyś Kropidło napisał coś w stylu, że należy innych szanować, ale i też siebie nie traktowac źle, jakieś fajne słowa tam padły - nawet ktoś go od razu zacytował w innym wątku, ale nie mogę tego postu znaleźć
        • malwi.4 Re: im bardziej sie tlumaczysz, wyjasniasz, prost 01.11.13, 10:58
          w postach Witch dużo dla siebie znalazłam, wiele postów Nvv brzmiało jak jeden z głosów w mojej głowie
        • yaxe Re: im bardziej sie tlumaczysz, wyjasniasz, prost 03.11.13, 15:38
          malwi.4 napisała:

> kiedyś Kropidło napisał coś w stylu, że należy innych szanować, ale i też siebi
          > e nie traktowac źle, jakieś fajne słowa tam padły - nawet ktoś go od razu zacy
          > tował w innym wątku, ale nie mogę tego postu znaleźć

skorzystaj z wyszukiwania zaawansowanego, jesli pamiatasz choc jedno slowo i wiesz ze autorem jest Kropidlo5 oraz ze slowa padly na Psychologii, powinnas szybko wyszukac
    • yaxe jakby Twoj pies byl podobny do niego to bys mu 01.11.13, 10:34
      jakby Twoj pies byl podobny do niego to bys mu d... wygolil i
      kazal chodzic tylem

by Gralint
    • yaxe To forum powinno zmienic nazwe z Psycholgia na 03.11.13, 15:33
      Piaskownica.

by Kropidlo5
    • yaxe Rodzice- zrzuccie kajdany! 03.11.13, 15:46
      forum.gazeta.pl/forum/w,210,144513099,,Rodzice_zrzuccie_kajdany_.html?v=2

by Kropidlo5
    • yaxe won z mojego watku - by Arandano 03.11.13, 21:21
      • malwi.4 Re: won z mojego watku - by Arandano 03.11.13, 21:32
        Nie tylko w wątkach Arandano to się pojawiało. Postaram się potropić jeszcze te słowa Kropidlaka, co mi się kiedyś wydały całkiem całkiem.
        • yaxe prawda, Zentis tez:) 03.11.13, 21:36
          zaraz wkleje;)
        • yaxe Malvi 05.11.13, 19:01
          malwi.4 napisała:

> Postaram się potropić jeszcze te
          > słowa Kropidlaka, co mi się kiedyś wydały całkiem całkiem.

Malvi,
          nie szukaj tak intensywnie, bo w ogole Cię na forum nie widac ;)
          • malwi.4 Re: Malvi 06.11.13, 16:10
            Spokojnie, nie znikam :) Tylko nie mam nic do powiedzenia na temat tych Europejek z wątku obok, więc siedzę cicho.
            • yaxe Re: Malvi 06.11.13, 23:44
              malwi.4 napisała:

> Spokojnie, nie znikam :) Tylko nie mam nic do powiedzenia na temat tych Europej
              > ek z wątku obok, więc siedzę cicho.

że zacytuje klasyka: "juz sie uspokoilam, jestes na forum" :-)
              • malwi.4 Re: Malvi 07.11.13, 03:12
                ...juz się uspokoilam...

A wiesz, ze sobie pomyślałam, ze moja wypowiedz właśnie pomyslenie przez ciebie tych słów spowoduje?? :) A ty je nawet "głośno" cytujesz. Możliwe, ze one już na stale w obiegu będą. Bardzo do forum pasują.

Mnie się nieustannie podoba"won mi stąd", ale nie wiem kiedy i komu mogłabym je zacytować?? ;)
                • malwi.4 Re: Malvi 07.11.13, 07:57
                  > Mnie się nieustannie podoba"won mi stąd", ale nie wiem kiedy i komu mogłabym j
                  > e zacytować?? ;)

na forum jeszcze nikt mnie na tyle nie zirytował, by taki słów używać, ale kto wie...
                  choć w dyskusji wirtualnej łatwiej jest pohamować emocje niż w realu, łatwiej jest coś przemilczeć

• yaxe Re: Malvi 07.11.13, 22:11
                    malwi.4 napisała:

> > Mnie się nieustannie podoba"won mi stąd", ale nie wiem kiedy i komu mogła
                    > bym j
                    > > e zacytować?? ;)
                    >
                    > na forum jeszcze nikt mnie na tyle nie zirytował, by taki słów używać, ale kto
                    > wie...
                    > choć w dyskusji wirtualnej łatwiej jest pohamować emocje niż w realu, łatwiej j
                    > est coś przemilczeć
                    >

liczenie do 10-ciu mozna rozciagnac na kilka dni;) a potem spojrzec chlodnym okiem, i z perspektywy czasu pewne rzeczy widzi sie zupelnie inaczej
                    • brygada_ww Re: Malvi 08.11.13, 12:47
                      Moim zdaniem ten watek nalezy jeszcze raz przeczytac w calosci:)
                      forum.gazeta.pl/forum/w,210,141923705,141923705,Dostaje_psychotropy_a_przysadka_mi_niepracuje_.html
                      • yaxe Re: Malvi 08.11.13, 14:18
                        brygada_ww napisała:

> Moim zdaniem ten watek nalezy jeszcze raz przeczytac w calosci:)
                        > forum.gazeta.pl/forum/w,210,141923705,141923705,Dostaje_psychotropy_a_przysadka_mi_niepracuje_.html

trudno przeczytac nawet raz

co Cie urzeklo?
                        • brygada_ww Re: Malvi 08.11.13, 14:25
                          yaxe napisała:

> brygada_ww napisała:
                          >
                          > > Moim zdaniem ten watek nalezy jeszcze raz przeczytac w calosci:)
                          > > forum.gazeta.pl/forum/w,210,141923705,141923705,Dostaje_psychotropy_a_przysadka_mi_niepracuje_.html
                          >
                          >
                          > trudno przeczytac nawet raz
                          >
                          > co Cie urzeklo?

A no to, ze w taki sposob mozna trollowac:)
                          • yaxe Re: Malvi 08.11.13, 14:37
                            brygada_ww napisała:

>
                            > A no to, ze w taki sposob mozna trollowac:)

aaaa, ok, jesli faktycznie to bylo trollowanie,
                            pierwsze wrazenie moje ze pisala to osoba chora,
                            kto by pozytkowal tyle energii, nie bylo to copy/paste, gdyby to byl troll
                            a nawet jesli to troll, to to zdrowe nie jest ;)
              • kropidlo5 Re: Malvi 07.11.13, 08:07
                > że zacytuje klasyka: "juz sie uspokoilam, jestes na forum" :-)

No wlasnie;)
                • yaxe Re: Malvi 07.11.13, 22:24
                  kropidlo5 napisał:

> > że zacytuje klasyka: "juz sie uspokoilam, jestes na forum" :-)
                  >
                  > No wlasnie;)

:)

Ciebie jak nie ma, to jest zagadka, ze jednak jestes ;) zauwazyles?
                  • malwi.4 Re: Malvi 09.11.13, 10:13
                    no właśnie, właśnie, Kropidło, też jakieś uniki robi, ale na szczęście powraca ;)
                    • yaxe Re: Malvi 10.11.13, 07:16
                      malwi.4 napisała:

> no właśnie, właśnie, Kropidło, też jakieś uniki robi, ale na szczęście powraca
                      > ;)

chyba pora posluchac intuicji.....
      • yaxe wyjdz z mojego watku kobieto wreszcie. nikogo nie 03.11.13, 21:42
        wyjdz z mojego watku kobieto wreszcie. nikogo nie obchodza twoje smety. A JA SOBIE NIE ZYCZE ZEBYS UZYWALA MOJEGO WATKU KIEDY NIE MASZ GDZIE POWYC. masz cos na temat, prosze, nie masz, wyjazd.

by Zentis
      • yaxe moglabys zabrac swoj prymitywny tylek z mojego 03.11.13, 21:44
        moglabys zabrac swoj prymitywny tylek z mojego watku? masz cala polke w relayu itp.

by Zentis
      • yaxe Re: won z mojego watku - translacja 11.11.13, 15:34
        zwrot grzecznościowy, oznacza: 'do widzenia, dziękuję ci, bardzo skorzystała(e)m na rozmowie z tobą'
    • yaxe O jak dobrze, ze wrociles, juz sie martwilem, caly 03.11.13, 21:37
      O jak dobrze, ze wrociles, juz sie martwilem, caly sobotni wieczor bez ciebie na forum, poranek niedzielny tez. Ale juz sie uspokoilem, jestes na forum.

by Lutsyfer
    • yaxe zauwazylem jednak na tym forum niepokojace zjawisk 03.11.13, 22:00
      zauwazylem jednak na tym forum niepokojace zjawiska.
      Jednym z nich sa wojny miedzy uczestnikaimi.
      Drugim jest tendencja do traktowania wlasnych sadow
      zbyt powaznie, a opinii innych zbyt lekcewazaco.
      Trzecim i dla mie janbardziej zniechecajacym natomiast
      jest tendencja do kwestionowania faktow przytaczanych przez piszacych.
      Ktos sie tutaj loguje i opisuje problem i zbyt czesto
      nastepuje domyslanie sie 'reszty' a nawet czasem tworzenie faktow
      wyssanych z palca, nie majacych nic wspolnego z opisem. Interpretacja
      faktow moze byc rozmaita, ale fakty to fakty i nie widze zadnego sensu
      kiedy ktos kwestionuje opisywane fakty albo wymysla.
      Sam spotkalem sie tym wiele razy, na wlasnej skorze. Podobno mam
      'genetyczne uszkodzenei mozgu', podobno nienawidze swoich rodzicow,
      podobno nienawidze ludzi, podobno jestem agresywny, podobno ludzie
      ktorych przedstawiam jako przyjaciol sa wrogami a ci, ktorych przedstawiam
      jako toksycznych sa moimi najlepszymi przyjaciolmi.
      Podobno jestem psychopata, podobno jestem wykluczony ze spoleczenstwa,
      podobno zadam od rodzicow pieniedzy, podobno zyje z zasilkow, podobno...
      i tak moglbym ciagnac. Nic takiego nigdy nie napisalem, ale przypisano mi
      tutaj mnostwo zdarzen, ktore nie mialy miejsca.

by Kropidlo5
      • zauroczonaewa Re: zauwazylem jednak na tym forum niepokojace zj 08.11.13, 13:53
        yaxe napisała:

Nic takiego nigdy nie napisalem, ale przypisano mi
        > tutaj mnostwo zdarzen, ktore nie mialy miejsca.
        >
        >
        >
        Ludzie mają tendencję do tworzenia własnego wizerunku danej osoby obdarzając ją i jej postępowanie faktami,które nigdy nie miały miejsca,lubią puszczać wodze fantazji i według własnego uznania dopisywać :)) inaczej rzecz ujmując mitomania :)) mnie często zastanawia czy wywodzi się to ze złośliwości czy choroby? No ale biorąc pod uwagę fakt,ze "złośliwość" jest także defektem - można przyjąć,że większość jest po prostu uszkodzona.Zauważ,ze z reguły "obdarzają" negatywnymi cechami - prawie nigdy pozytywami.Sama się spotkałam z czymś podobnym i zaczęłam się zastanawiać o co chodzi,że poniektóre osobniki zamiast wydawać swoją opinię na podstawie faktów - często konfabulują.
        • yaxe Re: zauwazylem jednak na tym forum niepokojace zj 08.11.13, 18:47
          zauroczonaewa napisała:

> yaxe napisała:
          >
          > Nic takiego nigdy nie napisalem, ale przypisano mi
          > > tutaj mnostwo zdarzen, ktore nie mialy miejsca.
          > >
          > >
          > >
          > Ludzie mają tendencję do tworzenia własnego wizerunku danej osoby obdarzając ją
          > i jej postępowanie faktami,które nigdy nie miały miejsca,lubią puszczać wodze
          > fantazji i według własnego uznania dopisywać :)) inaczej rzecz ujmując mitomani
          > a :)) mnie często zastanawia czy wywodzi się to ze złośliwości czy choroby? No
          > ale biorąc pod uwagę fakt,ze "złośliwość" jest także defektem - można przyjąć,ż
          > e większość jest po prostu uszkodzona.Zauważ,ze z reguły "obdarzają" negatywnym
          > i cechami - prawie nigdy pozytywami.Sama się spotkałam z czymś podobnym i zaczę
          > łam się zastanawiać o co chodzi,że poniektóre osobniki zamiast wydawać swoją op
          > inię na podstawie faktów - często konfabulują.

na poczatek sprostowanie, to nie moje slowa, ale sie z nimi zgadzam w wyniku obserwacji

nie uogolnialabym, mysle ze to miejsce jest specyficzne, a stosowana taktyka niekoniecznie jest wynikiem choroby czy zlosliwosci, tylko narzedziem manipulacji, kto da sie wkrecic ten ofiara, a za kulisami smiech

inna sprawa ze to pewnie graniczy z choroba lub delikatniej mowiac jakimis zaburzeniami

ad. "złośliwość" jest także defektem - niektorzy twierdza ze jest oznaka inteligencji
      • 1klementyna Re: zauwazylem jednak na tym forum niepokojace zj 02.12.15, 19:09
        yaxe napisała:

przypisano mi
        > tutaj mnostwo zdarzen, ktore nie mialy miejsca.
        >
        >
        > by Kropidlo5

Mam podobne doświadczenia. ;) I zastanawiam się, dlaczego niektórzy ludzie mają potrzebę tworzenia komuś historii, choć sam niczego takiego nie napisał, czy negowania cudzych osiągnięć. Wynika to z nieakceptowania własnego doświadczenia, rodziny pochodzenia, z braku własnych sukcesów, zwyczajnej zazdrości?
    • yaxe ty jestes terapeuta? czy zwyklym "egzberdem", 04.11.13, 22:31
      ty jestes terapeuta? czy zwyklym "egzberdem", przekonanym o wielkosci swojej kompetencji w tej mierze, ktorego to towaru, w tej okolicy 30 kilka milionow.

by Arandano
      • kropidlo5 Re: ty jestes terapeuta? czy zwyklym "egzberdem", 04.11.13, 23:42
        Wlasnie, to samo zacytowalem ale mniej dokladnie;)
        • yaxe Re: ty jestes terapeuta? czy zwyklym "egzberdem", 05.11.13, 19:04
          kropidlo5 napisał:

> Wlasnie, to samo zacytowalem ale mniej dokladnie;)

a ja wytropilam autora ;)
    • to.niemozliwe Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 08.11.13, 21:25
      "Lepszy mały własny z przodu niż duży cudzy z tyłu" by Trypel.
      "Dobra żona, to powinna być przyjaciel, troskliwa matka, zaradna gospodynia i qrwa w łóżku" by Anonimowa babcia jednej forumki.
      :-)
    • yaxe Mężczyźni to dziwne stworzenia nie zdają sobie 27.11.13, 21:09
      sprawy z tego,że "męskość" to w 90% stan umysłu a nie narządów rodnych czy wyglądu zewnętrznego.

by Ankaskakanka14
    • yaxe To był LOT, zapowiedzi po polsku i po angielsku, 27.12.13, 21:01
      To był LOT, zapowiedzi po polsku i po angielsku, sądzę, że wszyscy dokładnie zrozumieli, co było mówione. Zwłaszcza, że o ile pamiętam, pani pilot miała podwójne nazwisko.

by Neojeriomina
    • nativeau Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 29.12.13, 01:02
      "Ja tam uwazam wszystko za zdrowe co mi smakuje, bo moj organizm wie najlepiej"- mona.blue albo brygada.wawa
      • brygada_ww Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 29.12.13, 13:06
        nativeau napisał:

> "Ja tam uwazam wszystko za zdrowe co mi smakuje, bo moj organizm wie najlepiej"
        > - mona.blue albo brygada.wawa

Dziekuje za komplement:)
    • duchswiety6 Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 01.12.15, 22:31
      [Magik]

Raz, dwa
      Raz, dwa

Mam jedną pie...ą schizofrenię
      Zaburzenia emocjonalne, proszę puść to na antenie
      Powiem Ci że to fakt, powiesz mi, że to obciach
      Pierdolę Cię, i tak rozejdziesz się po łokciach
      Bo ja jestem Bogiem, uświadom to sobie (sobie)
      Słyszysz słowa, od których włos jeży się na głowie
      O rany, rany, jestem niepokonany
      H-I-P H-O-P bez reszty oddany
      Przejebany, potencjał niewyczerpany
      Chyba w DNA on był mi dany
      Czekaj Fokus, Rah, jeszcze oszaleją wszystkie pizdy
      Gdy poznają mój urok osobisty
      Duszę artysty, to jaki jestem skromny i bystry
      Szczery do bólu, że aż przezroczysty i
      Wiesz co mnie boli? Że w głowach się pie...
      >>>Zakłócony pokój ludziom dobrej woli.<<<

Jestem Bogiem!
      Uświadom to sobie, sobie
      Ty też jesteś Bogiem!
      Tylko wyobraź to sobie, sobie

[Rahim]

W pełni poczytalny, za czyny swe odpowiedzialny
      Jak ty nieprzemakalny, pędzi tu jak halny
      Wyprzedza świat realny, nawiedza w wirtualny
      System binarny, materiał łatwopalny
      Da przepływ momentalny energii, cios werbalny
      Kandydat potencjalny na występ teatralny
      Doznaje szoku w 2000 roku, za to spalmy
      Pora na elaborat eksperymentalny
      W sposób niekonwencjonalny głoszę treści,
      słuchaj proszę
      Trafiam Cię w punkt centralny,
      wiedz, że niepewności spłoszę
      Nastroszę się, gniew boski jest nieobliczalny
      Unoszę Cię, z góry widok kapitalny
      I idealny obraz, jak krajobraz tropikalny
      Monstrualny krach! Rah nieprzewidywalny

Jestem Bogiem!
      Uświadom to sobie, sobie
      Ty też jesteś Bogiem!

[Fokus]

Widzę, widzę, widzę więcej
      Wiem więcej, tak to jest mniej więcej
      Uczę się sztuki życia, hip hop to mój sensei
      I rzu-cam tym, a to jak kauczuk
      Czysta technika, żadnego fałszu
      Niuanse, sensacyjne seanse
      W bezsensie sens jest jedynym awansem
      Balansem w naturze, równowagi korekta
      Unoszę się ponadto na specjalnych efektach
      Cel - eS eM O Ka na kartki biel
      A eN Be eL O Ka E Jot Be E eL
      Le - le- lekko jak hel napełniam trwogą
      I zapewniam, jak wrogom kontakt z podłogą
      Twą dozgonną chęć dorównania swym bogom
      Ogrom PFK podąża swą drogą
      Przysięgam na ogon, uwierzysz w co zechcę
      A poczujesz jeszcze od tych lepsze dreszcze

Jestem Bogiem!
      Uświadom to sobie, sobie
      Ty też jesteś Bogiem!

(O... widzę,
      że pan się ładnie przedstawił przed nami,
      tutaj w tej chwili słuchaczom,
      przed tymi milionami słuchaczy.)

Nie ma mnie dla nikogo...
      Nie ma mnie dla nikogo...
      Znasz to, nie?

(Rahim)
      Bo ogólnie dostępne na bieżąco
      Istne życie na gorąco
      Załatwiam sprawę pieklącą
      Jak zwykle nowe się wtrącą
      Mą głowę zmącą
      Często z równowagi wytrącą
      Z czasem
      Wpływa to na mnie męcząco
      Niepokojąco
      Z natłokiem spraw stresująco
      Wiesz, w ciągłym pędzie, biegu,
      Szarych ludzi szeregu,
      Czasem w błędzie. Szczegół!
      Pośród twardych reguł
      I na śniegu ślady
      Ludzkiej defilady
      ściemniane obiady
      Zajob do przesady
      Praca, laska, dom, wykłady
      Kumple i skład ponad składy
      Super podkłady, wywiady, kolejne estrady
      Całe miriady tych kwestii
      Nie dałbym rady bez autosugestii
      Załatwić tych z tych leżących w mej gestii
      Wtłoczony w szablon monotonii
      Jak w Diablo
      Wyrwany z agonii
      W matni problemowej toni
      >>>W nieustannej pogoni za spokojem<<<
      Czasem spędzanym we dwoje
      Gdy nastroje tworzą sentymentalne przeboje
      Kiedy wiem na czym stoję
      Swoje
      Smutki na partnerki ramieniu koję
      Całe roje spraw zostawiam poza pokojem
      Poję energię na kolejne boje
      Gnoję wewnętrzną paranoję
      I w kierat wkraczam
      Wpierw się dwoję
      Cele wyznaczam
      Potem troję
      Z drogi nie zbaczam
      Poza terytorium działań nie wykraczam
      Przytaczam sens mej nieobecności
      Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
      Bo smak wolności szkicuje
      Szkielet życia abstrahującego od skłonności
      Do zawiłości
      Do duchowej starości
      Ogłaszam wszem i wobec
      Nie ma mnie dla ludzkości

(Mag)
      Chcę mieć spokój
      W stresowych sytuacji
      Natłoku
      Jestem jak statek zadokowany
      W doku
      Od półtora roku
      Nikogo na widoku
      Tylko dźwięki hip hopu
      Na dziewiątym piętrze w bloku
      Tak między nami
      Sam na sam z płytami
      Nikt mi nie da tego
      Co to właśnie da mi
      Badam grunt pod stopami
      Gdzie mi ku... z butami?
      To jak Koontz'a #szepty
      Słyszane za uszami
      Wciąż sami jak palec
      To dobrze nie wróży
      Obcy jak ósmy pasażer podróży
      Milionami
      Na przestrzeni Ziemi rozsiani
      Obcują tu obcy wyobcowani
      Ludzie
      Co to ma być?
      Pytam
      Co to ma znaczyć?
      Tego wrogom nie można wybaczyć
      Niestety
      Wszystko ma swe priorytety
      Vis a vis z drzwiami
      Od pokoju do planety
      Panie i panowie
      Są tacy co stają na głowie
      Tak jakby wszyscy byli w zmowie
      Do czasu aż sobie jeden z drugim uzmysłowi
      Jacy oni wszyscy są małostkowi
      Aż rzygać się chce
      Ten kto to wie ku...
      Życie upstrzone jak gołębim gównem
      Bulwar
      Zrobi tak jak ja
      Pójdzie własną drogą
      Prócz cienia
      Nie ma ze mną nikogo
      (Fokus)
      W powietrzu czuć Heinekenem
      Gdy żegnam się z problemem
      Pokój dla tych co w pokoju są
      Sam na sam z tym sound systemem
      Wiem, że czasem trudno być Supermanem
      Gdy wtłaczany pod ciśnieniem
      stres jest działań terenem
      Znam jak Ty te noce nieprzespane
      By nad ranem
      Zawikłane kwestie podejść z nowym
      Planem jak z taranem
      Dokładnie znam to
      Mam te same
      Myśli skołatane
      Znam to, jest mi znane uczucie z tym związane
      Co jest grane?
      Marzenia niewypowiadane
      Zapominane bo nie doczekałem się na zmianę
      Przekonanie
      Że po którymś ciosie się nie wstanie
      Co jest grane?
      Czasem głupie pytanie, nie?
      Bakanie, popadanie w manię
      Życie diametralnie inne niż to na ekranie
      Walka o przetrwanie
      I kombinowanie
      Wprowadza mnie w stan gdzie jest zdecydowanie
      Za dużo sytuacji które szybko nużą nużą
      Za dużo ruchów które niczemu nie służą
      Dużo za dużo akcji które wszystko burzą
      Które źle wróżą
      Tak jak cisza przed burzą
      I łżą jak psy
      Pierdoląc trzy po trzy
      Ej, ej, ej biegnij
      Trzeba było myśleć gdy
      Po fakcie łzy zalały ci oczy
      I tak przez siedem dni
      Gdzie ten sen się śni
      Tak więc chcę Cię dniu z poziomu fotela
      Z wnętrzy M3
      Witam cię, dniu niewdzięczny
      Tu po tej drugiej złej stronie tęczy
      Witam bez kwiatów naręczy
      Bez zastrzeżeń
      Dzień, który przede mną piętrzy
      Jeszcze większy
      Cień nad światem wewnętrznym
      Witam, choć z dnia na dzień bardziej niezręczny
      Jest tenże gest nikt mnie nie wyręczy
      Wiesz jak męczy
      Myślenie o stanie rzeczy
      Wiesz jak jest, gdy czyjś czyn czyimś słowom przeczy
      Wiesz jak to leczyć
      Lecz to kaleczy
      Race THC
      Jak dwa ostrza mieczy
      Na razie walczę
      I na jaranie warczę
      Chcesz też uwierz ja
      Dostarczę Ci tarczę
      Może nie wystarczę
      Ale będę tuż obok
      Nie ma mnie dla nikogo

:D
      • mona.blue Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 01.12.15, 23:06
        Czy on przypadkiem nie wylądował w psychiatryku?

Dzięki za przytoczenie słów, bo na nagraniu praktycznie nie słychać o czym śpiewa.
        • duchswiety6 Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 01.12.15, 23:09
          mona.blue napisała:

> Czy on przypadkiem nie wylądował w psychiatryku?
          >
          a tego to nie wiem ale wiem,że ludzie mu tak dojepali,że miał dość.
    • nick.od.wczoraj Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 02.12.15, 18:36

"Sek w tym ze obie [leda i clarissa] mamy sie swietnie - a forum dzieki temu stalo sie do doopy." by feministka

smutne.......
      • 1klementyna Re: a moze watek z sentencjami forumowymi 02.12.15, 19:00
        Weszłam w ten wątek, aby wrzucić ten sam cytat. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka