Dodaj do ulubionych

Matka w szpitalu

05.12.13, 13:11
Jak skomentowalibyscie taka sytuację: matka jest w szpitalu, w cięzkim stanie. Chce widziec przy sobie tylko męża, przez całe dnie, a nie chce żeby córka ja odwiedzała, nawet nie chce z córka przez telefon porozmawiać. Mówi, że nie chce, żeby córka zaraziła się bakteria, którą ona jest zarazona, ale czy to nie tylko usprawiedliwienie.
Obserwuj wątek
    • yaxe Re: Matka w szpitalu 05.12.13, 15:17
      wyglada podejrzanie, przez telefon trudno sie zarazic
      • brygada_ww Re: Matka w szpitalu 05.12.13, 16:24
        yaxe napisała:

> wyglada podejrzanie, przez telefon trudno sie zarazic

Faktycznie dziwna sytuacja.
        • yaxe Re: Matka w szpitalu 05.12.13, 16:37
          brygada_ww napisała:

> yaxe napisała:
          >
          > > wyglada podejrzanie, przez telefon trudno sie zarazic
          >
          > Faktycznie dziwna sytuacja.

moze byc tak, ze matka nie zdaje sobie sprawy, ze jej stan jest bardzo ciezki, jest oslabiona i nie ma ochoty na rozmowy, wtedy mozna w jakis sposob to zrozumiec. odklada rozmowe na zas, jak jej stan sie polepszy
    • 51jolka Re: Matka w szpitalu 05.12.13, 16:55
      Może ma ukryty żal do córki i nie chce o tym mówić zwłaszcza teraz.
      • aqua48 Re: Matka w szpitalu 06.12.13, 14:50
        W zakaźnym jest? Jeśli nie chce kontaktować się z córką, to niech córka da jej spokój, musi ją w tym szpitalu odwiedzać? Ewentualnie może z lekarzem matki porozmawiać i powiedzieć, że ta się dziwacznie zachowuje..może jakiegoś psychologa matce podeślą? A może to efekt podawanych leków, jakieś urojenia?
    • mona.blue Re: Matka w szpitalu 06.12.13, 15:14
      Dowiedziałam się dzisiaj, e matka juz rozmawiała przez telefon, była juz duzo silniejsza i zgodziła sie na odwiedziny w szpitalu.
      Potwierdziła sie pierwotne podejrzenia, że nie chciała widziec córki dlatego, że nie chciała, żeby ja ogladac w takim słabym satnie, może tez czuła sie za słaba na odwiedziny.
    • martola80 Re: Matka w szpitalu 06.12.13, 16:01
      Może to być wielki lęk o córkę.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka