23.08.04, 20:27
Kiedys ktos napisal ze zrobil se moja kukle i dziobie mnie szpilka.Wyobrazam
se ze taki Iwan,stary zgrzybialy duren siedzi z kukelka i szpilka dziobie ja
w dupe.
Obserwuj wątek
    • komandos57 Re: Najlepsze 23.08.04, 20:29
      Gogol.........to pryszcz przy tych pomyslach.
      • Gość: baba zona Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:30
        Co my bysmy bez Ciebie, facet, zrobili...:)
        • Gość: pan_kracy Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:32
          dolkadnie - co bysmy zrobili bez tego faceta ?

kto by smieci codziennie wywozil ?
        • Gość: cien Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:41
          masz tu dobre notowania, ale chyba na wyrost
          czy w realu też masz zwyczaj uchylania czapki przed faciem, który pluje innym w
          twarz?
          dzięki takim jak ty odechciewa się pisania na forum
          wcale nie z powodu K57
          tylko z powodu takich osób jak ty
          wiem: napiszesz tak jak mocca kiedyś: to nie pisz
          pewnie
          nie piszę
          nie mam odwagi
          jestem tchórzem
          • komandos57 Re: Najlepsze 23.08.04, 20:44
            Gość portalu: cien napisał(a)
            > nie mam odwagi
            > jestem tchórzem
            xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
            Piszesz niczym Arus.Ale tez buzka za odwage......mozesz dac mi w lewy posladek.
          • Gość: baba zona Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:46
            Do mnie piszesz? Z powodu Komka?
            • Gość: cien Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:58
              > Do mnie piszesz? Z powodu Komka?

tak, do Ciebie
              ale nie z powodu K57
              z twojego powodu
              z powodu twojego zachowania wobec niego i pozostałych osób na forum
              • komandos57 Re: Najlepsze 23.08.04, 21:00
                Gość portalu: cien napisał(a):

> > Do mnie piszesz? Z powodu Komka?
                >
                > tak, do Ciebie
                > ale nie z powodu K57
                > z twojego powodu
                > z powodu twojego zachowania wobec niego i pozostałych osób na forum
                xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                Tak mi smutno ze AZ sperma mi cieknie cienkim strumykem.Buziaczki
          • Gość: baba zona Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:26
            No prosze, teraz kolej na mnie - OK.
            > masz tu dobre notowania, ale chyba na wyrost
            Moze, nie zastanawialam sie nad tym. Sa tu ludzie, ktorych lubie i cenie,
            ktorych zdanie jest dla mnie wazne. Jesli i oni mnie lubie, to tym lepiej dla
            mnie. Ze Ty mnie nie lubisz - no coz, nie mozna miec wszystkiego ;)

> czy w realu też masz zwyczaj uchylania czapki przed faciem, który pluje innym
            w
            >
            > twarz?
            Nie spotkalam sie z takim zjawiskiem. Jesli pijesz do Komandosa, to
            nieslusznie, on tego nie robi. Jego reakcje bywaja gwaltowne na proby zaczepki.
            A wczoraj urzadzono mu najzwyklejsza nagonke. Nie podoba Ci sie moja sympatia
            do Komandosa? Coz, wolno Ci. Nie znam Twoich sympatii, byc moze tez by mi sie
            nie podobaly. Nie widze powodu, dla ktorego tak mnie atakujesz demonizujac
            rownoczesnie. Nie zamierzam miec wplywu na Twoje checi i zamierzenia - chcesz
            to pisz, nie chcesz, nie rob tego.
            A na worek treningowy znajdz sobie inna ofiare.
            Pozdrawiam
            • c.i.e.n Re: Najlepsze 24.08.04, 15:37
              Gość portalu: baba zona napisał(a):

> > czy w realu też masz zwyczaj uchylania czapki przed faciem, który pluje
              > > innym w twarz?

> Nie spotkalam sie z takim zjawiskiem.

Ale tu na forum uważasz to za normę?

> Jesli pijesz do Komandosa, to nieslusznie, on tego nie robi.

Nie jesteś stałym uczestnikiem forum?

> Jego reakcje bywaja gwaltowne na proby zaczepki.

Możesz mi wskazać w poniższym wątku tę próbę zaczepki.
              Coś między wierszami???? Coś mi uciekło?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=12952181&a=12952181
              na marginesie dodam, że wątek pochodzi z dnia 26.05 (Dzień Matki)

> A wczoraj urzadzono mu najzwyklejsza nagonke.

nie prosił sie o to?

> Nie podoba Ci sie moja sympatia do Komandosa?

nie podoba mi się twoja postawa wobec jego bluzgów w stronę innych osób, bo to
              sie przekłada na twój stosunek do tych osób i do tego forum w ogólności

> Coz, wolno Ci. Nie znam Twoich sympatii, byc moze tez by mi sie
              > nie podobaly. Nie widze powodu, dla ktorego tak mnie atakujesz demonizujac
              > rownoczesnie.

a ty widzisz powód usprawiedliwiający jego zachowanie? jego ataki?
              wspomniałaś coś o zasadzie, której tutaj bronisz, a którą reprezenuje wg ciebie
              K57
              mogłabyś ją tutaj wyjaśnić?

nie atakuję ciebie
              czemu to tak odbierasz?
              może ja też działam w imię jakiejś zasady?
              on może, a ja nie?

demonizuję? ej, chyba żartujesz? czy dając wyraz swojej niechęci do postawy,
              którą reprezentujesz, wywołuję jakieś demony? jakie? w kim?

> Nie zamierzam miec wplywu na Twoje checi i zamierzenia - chcesz
              > to pisz, nie chcesz, nie rob tego.
              > A na worek treningowy znajdz sobie inna ofiare.

to taki żart? czy raczej próbujesz odwrócić kota ogonem?

• melanie Re: Najlepsze 24.08.04, 15:48
                O, zaistnialas dzieki babie zonie! Co bys splodzila, gdyby nie bylo do kogo sie
                doczepic? Kto by cie tu zauwazyl? Zawsze mozna cos zacytowac jak w glowie
                pusto. A moze podasz linka do swwojej tforczosci, moze jednak cos mi umklo i
                gdziec jest cos oprocz czepialstwa, tak, od siebie?
                • Gość: baba zona Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 16:13
                  Znamienne jest to, ze Komandosa lubi jeszcze kilka osob na tym forum, ale to
                  mnie sie czepia. Moze ja tu czegos nie rozumiem? Melanie, Ty jestes tutaj
                  dluzej - moze Ci cos przychodzi do glowy?
                  • melanie Re: Najlepsze 24.08.04, 16:14
                    Juz coi powiedzialam. Takie nic chce by go zauwazono.
                    • komandos_57 Re: Najlepsze 25.08.04, 02:05
                      melanie napisała:

> Juz coi powiedzialam. Takie nic chce by go zauwazono.
                      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                      czuje ze swierbi cie w pochwie.umyj sie i ci minie

• Gość: baba zona Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 16:10
                Odnosze ponowne wrazenie, ze jednak chcesz mi dokopac i po to tylko ta
                zaczepka. Wiesz, ja nie lubie sie z nikim klocic. Jesli mi ktos nie odpowiada,
                nie podejmuje rekawicy. I tak tez czynie teraz. Zycze powodzenia na forum.
                • melanie Re: Najlepsze 24.08.04, 16:13
                  I slusznie. Bo odpowiadanie tym kundelkom, to tak jakby ich nobilitacja. Wiesz,
                  jak ich skreca, gdy tak sie czepia a ty masz go w dupie?
                  "Aj, Moska, znac ona silna, czto lajet na slona" (Iwan Krylow).
                  • c.i.e.n melanie i baba żono 24.08.04, 17:42
                    życzę

powodzenia
                    • komandos57 Re: melanie i baba żono 24.08.04, 17:45
                      c.i.e.n napisała:

> życzę
                      >
                      > powodzenia
                      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                      I ich imieniu jak tez w swoim mowie ci ze BUZKA i spierdalaj.
                  • komandos_57 Re: Najlepsze 24.08.04, 23:26
                    melanie napisała:

> I slusznie. Bo odpowiadanie tym kundelkom, to tak jakby ich nobilitacja.
                    Wiesz,
                    >
                    > jak ich skreca, gdy tak sie czepia a ty masz go w dupie?
                    > "Aj, Moska, znac ona silna, czto lajet na slona" (Iwan Krylow).
                    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                    czuje ze swierbi cie w pochwie.umyj sie i ci minie
        • iwan_w Re: Najlepsze 24.08.04, 10:31

> (...)

Ach so...
        • komandos_57 Re: Najlepsze 24.08.04, 23:43

> Co my bysmy bez Ciebie, facet, zrobili...:)
          xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
          xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
          won pusty kocmoluchu
          • komandos57 Re: Najlepsze 24.08.04, 23:45
            komandos_57 napisał:
          • komandos57 Re: Najlepsze 24.08.04, 23:45
            komandos_57 napisał:
    • komandos57 Re: Najlepsze 23.08.04, 20:40
      Ziuta bedzie ostrzegac wszystkich ze jestem SWIRNIETY.Czy moze byc cos lepszego
      dla mnie na rozpoczynajacy sie tydzien?Dzieki Ziutka.
      • Gość: Luty Re: Najlepsze IP: *.dialup.mindspring.com 23.08.04, 20:46
        :
        komandos57 napisał:

> Ziuta bedzie ostrzegac wszystkich ze jestem SWIRNIETY.Czy moze byc cos
        lepszego
        >
        > dla mnie na rozpoczynajacy sie tydzien?Dzieki Ziutka.

Ty cieciu ironii nie czujesz...?
        Ale cieszy mnie Twoj dory humor, moze oszczedzisz dzisiaj jakiegos "nowego", a
        i przy okazji moje serducho...
        • Gość: baba zona Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:50
          Tomeczku, dzisiaj ja jestem na celowniku ...
          Komek bluzga, ja go bronie i mnie sie obrywa.
          • Gość: Luty Re: Najlepsze IP: *.dialup.mindspring.com 23.08.04, 20:53

> Tomeczku, dzisiaj ja jestem na celowniku ...
            > Komek bluzga, ja go bronie i mnie sie obrywa.

To go nie bron...albo w cichosci cierp babo mila...
          • Gość: cien Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:43
            > Tomeczku, dzisiaj ja jestem na celowniku ...
            > Komek bluzga, ja go bronie i mnie sie obrywa.

Komek bluzga, ja nie bluzgam na niego, to czemu go bronisz?
            Przed samym sobą?
      • Gość: pan_kracy Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:46
        Dzis pytanie - dzis odpowiedz.

Dla ciebie lepszy niz rozpoczynajacy sie tydzien bedzie nowy kochas posuwajacy
        cie w dupe.

• komandos57 Re: Najlepsze 23.08.04, 20:51
          Gość portalu: pan_kracy napisał(a):

> Dzis pytanie - dzis odpowiedz.
          >
          > Dla ciebie lepszy niz rozpoczynajacy sie tydzien bedzie nowy kochas posuwajacy
          > cie w dupe.
          O tak kiciu.Tylko czopka se naoliwij bys mnie srania nie porwal.Zes pierwszy w
          kolejeczce kiciu.Mam sliczne posladki.Takie ty lubisz.
        • komandos57 Re: Najlepsze 23.08.04, 20:51

> Dzis pytanie - dzis odpowiedz.
          >
          > Dla ciebie lepszy niz rozpoczynajacy sie tydzien bedzie nowy kochas posuwajacy
          > cie w dupe.
          O tak kiciu.Tylko czopka se naoliwij bys mnie srania nie porwal.Zes pierwszy w
          kolejeczce kiciu.Mam sliczne posladki.Takie ty lubisz.
          • Gość: pan_kracy Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:54
            czyzby juz teraz cie twoj kochas popchnal na klawiature ze ci sie enter wcisnal
            dwa razy ?

no widzisz jak wam dobrze idzie - popychajcie sie na zdrowie przez caly tydzien.
            • komandos57 Re: Najlepsze 23.08.04, 20:57

> czyzby juz teraz cie twoj kochas popchnal na klawiature ze ci sie enter
              wcisnal
              > dwa razy ?
              >
              > no widzisz jak wam dobrze idzie - popychajcie sie na zdrowie przez caly
              tydzien
              xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
              No kiciu,alez chetnie cie tez popchne.Co za problem.Ladna masz dupcie starcze?
              • Gość: pan_kracy Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:05
                hoho - co za propozycja. ale, nie - dziekuje.

na razie mozesz pochnac Pania Renie Grabowska, zreszta twoja dobra znajoma.

Ale jeszcze lepiej zostan tam gdzie teraz jestes - z kutasem swoje kochasia
                pomiedzy swoimi posladkami.
                Ta rola wychodzi ci najlepiej.

Chyba dlatego ze powtarzanie czyni mistrza.
                • komandos57 Czopek napisal 23.08.04, 21:07
                  Gość portalu: czopek napisal napisał(a):

> hoho - co za propozycja. ale, nie - dziekuje.
                  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                  Tylko kiciu ty sie kiczysz.A na bis dostaniesz sflaczalym chujem po oczach.
                  • Gość: pan_kracy Re: Czopek napisal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:12
                    Ze twoj jest sflaczaly to niewatpliwie fakt.

Dobrze ze chociaz twojemu menowi stoi to i razem macie troche radosci z jednego
                    chuja na dwoch.

A po oczach to sobie mozesz tuszem maznac i kreski flamastrem zrobic - to i twoj
                    men bardziej twoje wdzieki doceni i jeszcze mocniej bedzie cie posuwac.
                    • komandos57 Kiciu,spoko.... 23.08.04, 21:16

> Ze twoj jest sflaczaly to niewatpliwie fakt.
                      >
                      > Dobrze ze chociaz twojemu menowi stoi to i razem macie troche radosci z
                      jednego
                      > chuja na dwoch.
                      >
                      > A po oczach to sobie mozesz tuszem maznac i kreski flamastrem zrobic - to i
                      two
                      > j
                      > men bardziej twoje wdzieki doceni i jeszcze mocniej bedzie cie posuwac.
                      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                      Nie martwij sie.Juz zem umalowany.Nawet rzesy mam przyprawione.A jaja mam
                      wymalowane jak pisanki na Wielkanoc.Takiego mnie polubisz.O
                      tak,skromnisiu,pokochasz mnie.No wiesz,jak juz mi pocieknie w twoje
                      gardziolko,natura rzeczy ze mi sflaczeje na chwile i wtenczas "ankora"po
                      oczetach twoich dostaniesz.
                      • Gość: pan_kracy Re: Kiciu,spoko.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:24
                        oj chyba cie nie polubie.
                        ale nie martw sie - najwazniejsze ze dla swojego mena i kumpli z pigalaka jestes
                        najpiekniejsza.
                        tylko uwazaj zeby ci "ankora" w odbyt nie wsadzili, bedac tak podnieceni twoim
                        nowym wielkanocnym imydzem, bo potem problemy rozne moga cie czekac kiedy juz
                        zakonczysz kariere zawodowa.
                        • komandos57 Wygrales piescioszku,wygrales. 23.08.04, 21:28

> oj chyba cie nie polubie.
                          xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                          A moze jednak kiciu ci sie uda.A jaka szminke mam polozyc na swoje sliczne usta?
                          Nawet nie przypuszczasz jak jestem napalony na ciebie.Cmoooooooooooook
                          • Gość: pan_kracy Re: Wygrales piescioszku,wygrales. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:35
                            chyba jednak sie nie uda.

kicia zostaw dla swojego mena - nie watpie ze lubi kiedy do niego tak mowisz.

a jak jestes napalony a mena chwilowo nie ma, to poloz czerwona szminke na palec
                            wskazujacy a karminowa na kciuk Renii Grabowskiej i cmokaj do woli.

• komandos57 Re: Wygrales piescioszku,wygrales. 23.08.04, 21:41

> chyba jednak sie nie uda.
                              >
                              > kicia zostaw dla swojego mena - nie watpie ze lubi kiedy do niego tak mowisz.
                              >
                              > a jak jestes napalony a mena chwilowo nie ma, to poloz czerwona szminke na
                              pale
                              > c
                              > wskazujacy a karminowa na kciuk Renii Grabowskiej i cmokaj do woli.
                              Juz podkreslilem twojego nika szminka na czerwono i lize namietnie,delekujac
                              sie jak kawiorem.Podobasz mi sie.Nie mowie bym cie mial sypac teraz,o nie!Ale
                              taki trojkacik........Ty bedziesz jabal bulteriera,a ja was obu,obuchem od
                              siekiery.Co mysiaczku powiesz na to?
                              • Gość: pan_kracy Re: Wygrales piescioszku,wygrales. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:59
                                tylko zebys nie wylizal kineskopu na wylot bo delektowac sie bedziesz wysokim
                                napieciem.

jezeli chodzi o "bulteriera" - czy tak wolaja na twojego mena, czy to prawdziwy
                                piesek ?
                                wydaje mi sie moze byc jedno i drugie.

A w kazdym razie mysle ze nie powinienies dopuszczac nikogo postronnego do tak
                                udanego i zgranego zwiazku jak wasz - bezpieczny seks przede wszystkim.

A jezeli juz musisz miec trojkat i moze zawsze zaprosic Renie Grabowska - twoja
                                dobra znajoma - ona zawsze dotrzyma ci towarzystwa.
                            • komandos57 Mnie4 juz sie tez pieprzy.To Grabowska ! 24.08.04, 01:42

> chyba jednak sie nie uda.
                              >
                              > kicia zostaw dla swojego mena - nie watpie ze lubi kiedy do niego tak mowisz.
                              >
                              > a jak jestes napalony a mena chwilowo nie ma, to poloz czerwona szminke na
                              pale
                              > c
                              > wskazujacy a karminowa na kciuk Renii Grabowskiej i cmokaj do woli.
                              xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                              No widzisz.Nie wisniewska.Grabowska chca mi tu wcisnac
    • fizia.ponczoszanka Re: Najlepsze 23.08.04, 21:46
      komandos57 napisał:

> Kiedys ktos napisal ze zrobil se moja kukle i dziobie mnie szpilka.Wyobrazam
      > se ze taki Iwan,stary zgrzybialy duren siedzi z kukelka i szpilka dziobie ja
      > w dupe.

Komandos, ty przynajmniej wiesz,z a co cie ktos po dupencji kłuje:))))
      Szcześciarzu! Byle tak dalej.
      • komandos57 Re: Najlepsze 23.08.04, 22:00
        fizia.ponczoszanka napisała:

> komandos57 napisał:
        >
        > > Kiedys ktos napisal ze zrobil se moja kukle i dziobie mnie szpilka.Wyobra
        > zam
        > > se ze taki Iwan,stary zgrzybialy duren siedzi z kukelka i szpilka dziobie
        > ja
        > > w dupe.
        >
        > Komandos, ty przynajmniej wiesz,z a co cie ktos po dupencji kłuje:))))
        > Szcześciarzu! Byle tak dalej.
        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        Czyz nie jestem sliczny?A tak mnie napadaja te zboje.Dwoje sie i troje by
        sprostac.Az mnie palce bola.Oki.Buzka.Aha,Mocca,tez mordulka.Napisz watka o
        mnie.No wez sie w garsc i wybzdzij cosik.pa
        • fizia.ponczoszanka Re: Najlepsze 23.08.04, 22:07
          E tam, buzka? Podejrzewalam, ze kopa dostanę, cholerkas!!! Czuje sie
          zawiedziona, nie przezyję!
          Buzka, też mi cos.
    • komandos57 Re: Najlepsze 24.08.04, 17:32
      Tak zem zerknol co riebionek wypocil po przerodzeniu sie w tego stworka.Otoz
      napisal ze kapal(kompal) sie i zaczol sie topic.I wtenczas podplynol pies i go
      wyratowal.Mam kiciu pytanko.Czy to byl BULTERIER i czy cie wyholowal na brzeg
      za jaja?
      Fajnie zes taki szczesciarz.....ze masz takiego kundla.Buzka
      • vlad_palovnik Masz tu świrku jeszcze fajną laskę ,wiem że takie 25.08.04, 07:26
        ...lubisz kobzać bezposrednio w plenerze .To znaczy na pastwisku. Oto ona:

www.photo.net/photodb/photo?photo_id=2376223
        • komandos57 Wladzio Pulkownik z czerwonym powrozem 25.08.04, 20:52
          vlad_palovnik napisał:

> ...lubisz kobzać bezposrednio w plenerze .To znaczy na pastwisku. Oto ona:
          Kiciu,czemu podsylasz mi fotki czlonkow swojej rodziny?Wiesz przecie ze i tak
          tam nie zerkam.Bo nie wtracam sie w twoje prywatne sprawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka