Dodaj do ulubionych

Dzień jak horror

21.07.14, 23:20
Dawno tak nie miałam.
Najpierw jadę na rowerze koło domków jednorodzinnych do klienta z ogłoszenia, a tu jakiś nieprzytomny jegomość, furtkę zostawił otwartą i zakupy z bagażnika samochodu do domu nosi. Na podwórku owczarek niemiecki, który się połapał iż furka otwarta i bach mnie za nogę, spódnice mi rozdarł i za łydkę zębami złapał, teraz sina od uderzenia i tylko rower mi życie uratował bo się tym rowerem zasłaniałam, zanim otumaniony gospodarz nie przegonił spowrotem psa. Pies podobno szczepiony, więc wsiadłam na rower i do klienta pojechałam. Wchodzę na podwórko , cała rodzina na zewnątrz bo ciepło, jeszcze się trzęse po tym psie i na gest powitania lękiem zareagowałam i widząc odruch własny tłumacze, że pies po drodze mnie ugryzł i dlatego lękliwie raguje, ale widzę że mi się tu nie podoba, ludzie jacyś cwani, takie cwaniackie zachowania ciałem pokazywali, nieufni, szepczą między sobą żebym ja nie słyszała. Właściciel w sprawie do której przyjechałam do domu na rozmawianie mnie zaprasza, trajluje co i jak, atmosfera jakaś gęsta, a ten mi nagle bez ogródek wywala...że bozia patrzy. Najpierw nie zrozumiałam o co mu idzie, a ten dobitnie, że internetu nie chce bo bozia patrzy na to co on robi i go ukarze. To już zrozumiałam i odruchowa przez okno szukam furtki, jakby tu no wiecie wiać trzeba, wariat. Kolejny odruch, rozglądam się po mieszkaniu czy gdzieś siekiera nie leży i mnie nie łupnie. Właściwie słucham go i tego jego o bozi, jakby to całkiem naturalne było, a bardziej skupiam się czy zaraz czym mi nie przywali i szukam przedmiotów zdatnych do przywalenia i czy nie planuje i drogi ucieczki, wyrwać się z tego koszmaru. Pogadał jeszcze trochę, nic nie załatwiłam, zresztą mi się odechciało interesy robić i teraz sama nie wiem czy bardziej przeraził mnie ten katolik czy ten pies, ale jeśli z psem, wiadamo jak sobie radzić to z szalonym gdzie bozia na niego patrzy nie bardzo wiadomo. No cała jestem roztrzęsiona.
Obserwuj wątek
    • brygada_ww Re: Dzień jak horror 22.07.14, 00:17
      Mnie ktos dzisiaj nicka probowal wypierpapier, ale zalogowalam sie po raz drugi i nick wrocil.
    • nvv Re: Dzień jak horror 22.07.14, 16:20
      Seksowna jesteś.
      • hansii nie tylko... :) 22.07.14, 19:26
        Barbie szaleje, moc truchleje...

kolysanke jej wyslalem, ale udalo sie mi ja wyciac :)
        • nvv Re: nie tylko... :) 22.07.14, 20:38
          Ciekawe czy jest ładna.
          • hansii uwazasz... ? 22.07.14, 21:30
            ze sypianie nawet z jakas ladna provincjalka (nie potrafiaca wychylic oka za rodzime podworko)

i do tego fanatyczka anty-klerykalna - to bylby jakis FIREWORK ?
            • bardotka35 Re: uwazasz... ? 22.07.14, 23:34
              Hansil
              Coś strasznie dużo tych antyklerykałów może jeszcze w przeciwieństwie do ciebie mają mózg

www.youtube.com/watch?v=Kt-s1MmQB5s&feature=youtube_gdata_player
              • hansii Aniele, vel Schatzi.. 23.07.14, 04:44
                bardotka35 napisał(a):
                Coś strasznie dużo tych antyklerykałów może jeszcze w przeciwieństwie do ciebie mają mózg

moze...?
                Radzilbym jednak wpadac na Foro Spoleczenstwo.
                1. tam 80 % anty-klerykalow. bedziesz miedzy swoimi.
                2. Tu jednak ludzie przychodza z problemami.
                Szanuje ich rozterki, bo tak sie dziwnie sklada, ze osobiscie nie mam zadnych (wiekszych)
                Dzieki Bogu.
                • bardotka35 Re: Aniele, vel Schatzi.. 23.07.14, 11:02
                  Hansil
                  Głównym zarodkiem problemów jest to co w polsce wyczynia kler, gdyż w każdym szczególe, jest to skrajna patologia, jak kobiety mają być nieagresywne, nieprzemanipulowane, niezaburzone w związku jeśli ludzie mają naśladować wzory patologiczne im narzucone, jak mają nie kwitnąć problemy psychiczne gdy nauka kleru niszczy relacje, tworzy świat obłudy i hipokryzji, gdzie mówi się co innego i robi co innego. Ile kobiet nigdy nie powiedziało mężowi że miało w podziemiu aborcje bo jest tak propaganda nienawiści lana z ambon przez frustratów seksualnych, tym samym wasze matki, córki, sąsiadki są obce bo zepchniete do ukrywania same siebie nawet przed najbliższymi, bo a nóż jeszcze wpadnie się w łapy katogestapo, wyjący z nienawiści śmiedzący dół społeczny, który terroryzuje, nachodzi, bo patologiczna mafia w czarnych sutannach takich psycholii i kryminalistów podpuszcza na normalnych ludzi . Od dłuższego czasu masz opentanych wariatów którzy wyją ty masz rodzić zdegenerowane płody, ty masz być bez praw bo psychopatia w sutannach tak chce, wyjąc że skrajna patologia to cnota itd.. Tu się dzieje tragedia narodu pod wszelkim kątem i każdy rykoszetem od tego obrywa.
                  • hansii Barbie, Skarbie :) 23.07.14, 20:43
                    masz od TERAZ wolne pole :)

twoich uwag wiencej nie bende komentowal.

natomiast bede komentowal uwagi INNYCH na Twoj temat.

- bendzie trudniej.
    • paco_lopez Re: Dzień jak horror 23.07.14, 10:49
      a ja idę przez sześć miesięcy i widzę, że katolik czy nie katolik , to jednak wampir i jebut mu siekierą prosto w łeb.
      • bardotka35 Re: Dzień jak horror 23.07.14, 11:13
        Paco

A ja się zastanawiam ile ofiar i ile chazanów jeszcze będzie katolickiego terroru, gdy ten naród wkońcu przegoni i powiesi na lataniach tych bydlaków, bo będzie gorzej.
        • paco_lopez Re: Dzień jak horror 23.07.14, 18:59
          jesteś bardzo podatna na wampiryzm. masz zaostrzoną siekierę ?
          • bardotka35 Re: Dzień jak horror 23.07.14, 19:53
            Paco
            Bardzo podatna jest na oprawców którzy wyrządzają tylko cierpienie, to znaczy nie jestem w stanie przejść spokojnie i ignorować ofiary. I moim zdaniem z tego co fanatycy z biskupami wyprawiają doprowadzą do tragedii już bezpośredniej, bo teraz pośrednio gotują koszmar . Polacy czy w internecie czy realu mają dość tego terroru i jest coraz więcej emocjonalnych wypowiedzi, które świadczą o tym że tak im te kreatury czarnej zaraz dolegają swoim terrorem że się zagotuje.
            • paco_lopez Re: Dzień jak horror 24.07.14, 17:38
              nic się nie zagotuje. wymrze jedno pokolenie i będzie gnoza jak w innych krajach dawniej również katolickich. wkońcu wszyscy zrozumieją że gadał dziad do obrazu itp. na to potrzeba jedynie czasu. ty tego nie doświadczysz , ale twoje dzieci jako dorośli już tak. własnie po to są dzieci, żeby widzieć rzeczy ich oczami.
    • lifeisaparadox Re: Dzień jak horror 23.07.14, 17:31
      pl.wikipedia.org/wiki/Psychotyczno%C5%9B%C4%87

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka