kvinna 27.09.04, 15:38 Od razu przepraszam za drastyczny tytuł. Noblistka napisała "tyle wiemy o sobie/ile nas poznano". Czy coś was kiedyś w was przeraziło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baabett Re: I Ty możesz być mordercą? 27.09.04, 16:17 kvinna napisała: > Od razu przepraszam za drastyczny tytuł. > > Noblistka napisała "tyle wiemy o sobie/ile nas poznano". > > Czy coś was kiedyś w was przeraziło? w kwestii formalnej: "tyle wiemy o sobie/ile nas sprawdzono" Odpowiedz Link Zgłoś
baabett Re: tak jest 27.09.04, 16:38 kvinna napisała: > a w merytorycznej? > > odwagi! to nie brak odwagi nie przypominam sobie zacznij może od siebie co Ciebie w sobie przeraziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: tak jest IP: *.chello.pl 27.09.04, 19:16 kvinno, Twój sposob odwracania uwagi od wlasnego bledu tym razem juz moze tylko bawic Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna krish, 28.09.04, 11:28 ostatnio wywaliłam się w autobusie. Miałam przeżywać to tydzień? Otrzepałam spodnie i za chwilę nie pamiętałam. Jesteś głupi. Nie błądzisz? Pogarda. Proszę: myślę, że łatwo jest zabić (tak). w konkretnym przypadku. gdy ktoś doprowadzi Cię na skraj wyczerpania nerwowego. mnie przeraził mój własny wrzask w obronie własnej. głos spoza mnie zdarłam struny głosowe Odpowiedz Link Zgłoś
indiana_dzons Re: krish, 28.09.04, 11:51 kvinna napisała: > Jesteś głupi. classic!!! > Nie błądzisz? > > Pogarda. > no pewnie, jakzeby inaczej... sorry krish, ze sie wtracam... ale wiesz, ze jestes nr 1 na mojej liscie seksappealu, nie moge cie wiec pozostawic ...na pastwe (to zbyt mocne slowo) do kwinny : nie zaleznie od Twojego "a ty bijesz Murzynow", skierowanego do osoby lepiej znajacej Szymborska niz Ty (jakzesz to byc moze???!!!) tyle mam do powiedzenia na zadany temat:(bo na tyle zasluguje) free.polbox.pl/m/majka1/ www.sciagawa.pl/t/10.html sciaga.nauka.pl/index.php/id=index/dept=54/cath=223/news=1241/view=1 powodzenia z szukaniem odpowiedzi na niezwykle intelektualnie zaciete pytania.... pozdrawiam jak wredna malpa wredna malpe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna za moich czasów nie korzystało się z tzw. bryków 28.09.04, 12:05 Pogarda dla korzystających. Mam prawo nie pamiętać dokładnie - czytałam go w podstawówce. Zatem na długo przed Noblem Pani Wisławy. a końcówka (postu) jest żenująca kropka Odpowiedz Link Zgłoś
indiana_dzons Re: za moich czasów nie korzystało się z tzw. bry 28.09.04, 12:07 kvinna napisała: > Pogarda dla korzystających. > > Mam prawo nie pamiętać dokładnie - czytałam go w podstawówce. > Zatem na długo przed Noblem Pani Wisławy. > > a końcówka (postu) jest żenująca ale przwdziwa ;))) przecinek Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: I Ty możesz być mordercą? 28.09.04, 11:57 kvinna napisała: > Od razu przepraszam za drastyczny tytuł. > > Noblistka napisała "tyle wiemy o sobie/ile nas poznano". > > Czy coś was kiedyś w was przeraziło? > Popadlem w zadume po przeczytaniu watku i kilku innych.. Powrocilem wczoraj do dwoch ksiazek w tym "Krytyki czystego rozumu" (powroty oczywiscie czeste), ktorej niektore fragmenty chcialbym zatytowac, ale nie ma ich w necie, musialbym wystukac. Pytanie jest we wlasnym przerazeniu i granicach, do ktorych jestesmy zdolni sie przyblizyc a nie w istocie sensu jako takowego. Granica jako stol? Szklanka. Kategoria. Gdzie tu zwiazek? W Kancie.. Czyz nie pewna piosenkarka disco polo powiedziala "niebo nade mna a we mnie spiewa maj.." M.S. zasmucony faktem, iz rosnaca radosc jednego czlowieka jest wprost propocjonalna do smutku innego. Zaleznosci nie do odwrocenia. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
otryt Re: I Ty możesz być mordercą? 28.09.04, 12:00 Słyszałem zdanie, że prędzej ludzie przyznają się do popełnienia morderstwa niż do tego, że nie posiadają poczucia humoru. A tu i z mniejszymi przerażeniami są kłopoty. Myślę, że pytanie postawione przez Ciebie nie ma szans na odpowiedź, bo nawet przed samym sobą ukrywamy tę prawdę o sobie, a cóż dopiero przed innymi:-) Specjalistka od psychologii humoru stwierdziła, że prawie wszyscy je mają, jednak jest ono bardzo zróżnicowane. Nie mają jedynie osoby cierpiące na stany neurotyczne. pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna >Specjalistka od psychologii humoru 28.09.04, 12:13 Tak z ciekawości. Kto? Chodziłam na zajęcia z humorologii. Warto. Psychologia to nie tylko pesymizm, depresje etc. Odpowiedz Link Zgłoś
otryt Re: >Specjalistka od psychologii humoru 28.09.04, 12:36 Dr Anna Radomska z UW. kiosk.onet.pl/charaktery/1179872,1251,artykul.html www.atvn.pl W internetowej akademickiej telewizji naukowej mozna obejrzeć jej wykłady zatytułowane: "Powiedz mi, co cię śmieszy, a powiem ci, kim jesteś", które są w archiwum pod datą 25 i 26 września 2004.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: I Ty możesz być mordercą? 28.09.04, 13:49 "tyle wiemy o sobie na ile nas sprawdzono" przerazilo? nie zaskoczylo i zdziwilo tak pozytywnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna ale mi chodzi właśnie o cień 28.09.04, 13:59 nie jesteś w posiadaniu? niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: ale mi chodzi właśnie o cień 28.09.04, 14:11 a moze ja swinstwa robie swiadomie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: I Ty możesz być mordercą? 28.09.04, 16:25 kvinna napisała: > Od razu przepraszam za drastyczny tytuł. > > Noblistka napisała "tyle wiemy o sobie/ile nas poznano". > > Czy coś was kiedyś w was przeraziło? > nie, to nie prawda z tym poznaniem nas... natomiast 'sprawdzono' jest sprawdzone w wielu okresach historycznych i tragediach ludzkich, ladnie to okreslil Grzesiuk Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: I Ty możesz być mordercą? 28.09.04, 17:57 nie, nic mnie w sobie nie przeraziło, wszystko okazało się być czymś w gruncie rzeczy dziwnie znajomym - właściwie na wstępie powinienem się przerazić rozmiarów swej ignorancji, ale nie byłem ich świadom, a potem jakby... nie tyle zmalała, co straciła ostrość Odpowiedz Link Zgłoś