anna_bella 28.09.04, 16:47 Mezczyzni lubia takie kobiety, chce taka byc, jesli nia nie jestem. Jak to zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ejurop Re: ===jak byc ciepla i kobieca??=== 28.09.04, 18:04 1. nie pal 2. nie oszukuj 3. nie przeklinaj 4. naucz się słuchać 5. dochowuj tajemnicy 6. okazuj szacunek 7. ucz się czegoś 8. Spiewaj pod przysznicem 9. unikaj złośliwych uwag 10. bądź damą 11. nie komplikuj 12. nie gderaj 13. nie marudź 14. trzymaj nerwy na wodzy .....itd Nie gwarantuję to Ci oczywiście osiągniecia sukcesu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: ===jak byc ciepla i kobieca??=== 28.09.04, 18:11 masz to w sobie, tylko trzeba pogrzebać :D najlepszą wskazuwką są - inne kobiety, które rozwinęły w sobie tę specyficzną zmysłowość - przypatrz się, jak się poruszają, jak i co mówią - i już! bo tego się nie da opowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: ===jak byc ciepla i kobieca??=== 28.09.04, 19:28 a po co ? dlatego ze mezczyzni to lubia ???? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: ===jak byc ciepla i kobieca??=== 28.09.04, 22:24 a znasz taka jedna co ja wszyscy lubia? badz soba, to najcenniejsze bo prawdziwe :) pozdr.cossa pees. a skad te dane? ;) i jak sie mierzy cieplote i kobiecosc? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: ===jak byc ciepla i kobieca??=== 28.09.04, 22:26 cossa napisała: > a znasz taka jedna co ja wszyscy lubia? > badz soba, > to najcenniejsze > bo prawdziwe :) > > pozdr.cossa > > pees. a skad te dane? ;) i jak sie mierzy cieplote i kobiecosc? ;)) > ************************* cieplote aptecznym termometrem, kobiecosc meskim termometrem. wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: ===jak byc ciepla i kobieca??=== 28.09.04, 23:04 a apteczny znaczy sie damski? pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro do cossy 28.09.04, 23:10 cossa napisała: > a apteczny znaczy sie damski? > > pozdr.cossa > ************** cossa, ty jestes takie kochane dziecko jeszcze .... Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: do cossy 28.09.04, 23:14 i mi w to graj :) i to jeszcze kochane :) ryli.cieplo.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: ===jak byc ciepla i kobieca??=== 28.09.04, 22:34 cossa napisała: > badz soba, > to najcenniejsze > bo prawdziwe :) > bedzie soba, ale to nie znaczy ze bedzie ciepla i kobieca jesli z natury taka nie jest, a o to przeciez jej chodzi cieplutka kicia trzeba sie urodzic... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: ===jak byc ciepla i kobieca??=== 28.09.04, 23:02 cholera, a ja chcialabym... :)) a pozniej jeszcze bym chciala... ;) i nici, bo sie taka nie urodzilam co robic Panie Doktorze? uczyc sie byc kims innym niz sie jest? pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: ===jak byc ciepla i kobieca??=== 28.09.04, 23:06 hm cosso... Pan Doktor musialby cie chyba najpierw przebadac... Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: ===jak byc ciepla i kobieca??=== 28.09.04, 23:15 czy ja cos mowilam? ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam do cossy 29.09.04, 14:41 ten_sam napisał: > cossa napisała: > > > badz soba, > > to najcenniejsze > > bo prawdziwe :) fakt, moze to i najcenniejsze w tym zaklamanym swiecie, ale czy zawsze ktos to doceni? PRZYKLAD skladajac kiedys pewnej osobie zyczenia podarowalem jej prezent przyjela go, ale zamiast za niego mi podziekowac, to skwitowala tylko ze dalem jej go tylko po to, zeby byla latwiejsza zabolalo! i to jak!? wiec czy warto byc soba, czy rznac z siebie malpe? Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam COSSA!!! 29.09.04, 21:10 wiec jak to jest??? warto w koncu byc soba - czy nie warto? ludzie dozgonnie pamietaja doznane krzywdy, ale to co innym wyrzadzili puszczaja w niepamiec do tego nie chca wracac i o tym nigdy nie potrafili rozmawiac cicho sza... oni sa oki - a ci pozostali to skonczone dranie, prawda...? Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: ===jak byc ciepla i kobieca??=== 28.09.04, 22:53 Duzo w kuchni siedz i gotuj - ale dobrze; samo przyjdzie z. Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: ===jak byc ciepla i kobieca??=== 28.09.04, 22:59 ziemiomorze napisała: > Duzo w kuchni siedz i gotuj > "dobra badz dla zwierzat" Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: eeetam 29.09.04, 10:16 miłość przychodzi wtedy, kiedy jest się sobą, siebie się lubi i lubi się innych kobiecość ma się w sobie i sama wyłazi a poza tym dla jednego kobieca jest mięciutka kicia zawsze na tak, a dla innego zdecydowana, silna, pewna siebie panowie są różni i damy ich serca są różne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: ===jak byc ciepla i kobieca??=== IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.09.04, 20:14 dwa dni temu poznałam faceta ktoremu bardzo podobaja sie kobiety z..owłosionymi nogami. takze jak widzisz ile facetów tyle gustów. Kazdy mezczyzna widzi w kobiecie cos innego.Nie mozna powiedziec jednoznacznie ze kobieta słodzac na okragło jest ciepla i kobieca, bo moze własnie facet juz jest przez taka zagłaskany i ma juz tego dosyc.Badz soba , faceci to zawsze docenia, a sztucznosc i nasladowanie to zawsze wyjdzie na minus Odpowiedz Link Zgłoś