08.05.18, 19:42
Mam podejrzenie graniczące z pewnością, iż stalking jest od dłuższego czasu również moim problemem.
Jest to prawdopodobnie jedna z opcji ” gdy sprawca zakłada imitujące prawdziwe konto na portalu społecznościowym i umieszcza na „swoim” profilu fotomontaże zdjęć ofiary np. w kontekście seksualnym.”
Piszę podejrzenie, ponieważ nie posiadam twardych dowodów tzn. osobiście nie widziałem tego konta.
W wyniku różnych zasłyszeń ustaliłem, że prawdopodobnie jest to Facebook, na którym nie posiadam swojego konta.
Proszę o jakieś porady jak się do tego zabrać ?

Obserwuj wątek
    • firenziano ja tesz na facebooku nie posiadam stalego konta 09.05.18, 00:02
      wienc sie nim k...
      nie przejmuje.

a ty po cco ?
      • pit-25 Re: ja tesz na facebooku nie posiadam stalego kon 09.05.18, 13:20
        Jak się nie przeprowadzam, a ktoś mi meble wynosi gdy nie widzę, ty mówisz, że robię porządki.
        • firenziano Re: ja tesz na facebooku nie posiadam stalego kon 09.05.18, 15:23
          dalej nie wiem (i nie zamierzam wiedziec) co to jest ten facebook i do czego sluzy
          i dlatego g... (on) mnie interesuje.

a gdy Ty interesujesz sie kloaka w ktorej nie bywasz - to moze jednak lepiej nie tracic czasu i wpadac do takiej, ktora sie uzywa...
          • pit-25 Re: ja tesz na facebooku nie posiadam stalego kon 09.05.18, 17:33
            Mnie jak Ty to nazwales ta "kloaka" tez nie interesowala ale przypuszczam ze tez bylbys zainteresowany kto wklada tam reke i obrzuca g.uanem Twoje plecy.
            • firenziano nie bylbym 10.05.18, 04:44
              pit-25 napisał:
              > Mnie jak Ty to nazwales ta "kloaka" tez nie interesowala, ale przypuszczam ze tez bylbys zainteresowany - kto wklada tam reke i obrzuca g.uanem Twoje plecy.

NIE bylbym
              - mam swoje zycie - co Tobie tez polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka