22.08.04, 01:27
...bezcenny kawałek gruntu pod nogami. Jak ktos ma w nadmiarze i chetnie by
odstapil to zglaszac sie do mnie. Moj grunt sie juz prawie skruszyl i dlugo
tak nie pociagne zawieszona w prozni.. (dluzsze zawieszenie w prozni bez
gruntu grozi: strachem, choroba Tourreta etc.etc)
Obserwuj wątek
    • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 01:31
      Grunt to się nie przejmować.
      Grunt to forsa.
      Grunt to zdrowie.
      A jak Ci mało to gruntuj w basenie! :D
      Pozdrawiam serdecznie DJ
      • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 14:08
        Przemysl to gruntownie, czy by mi gruntu nie sprzedac?
        • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 15:38
          I sprowadziłaś mnie do poziomu gruntu. Zachwiał mi się grunt pod nogami i już
          nie wiem czy Ci tego gruntu jednak nie sprzedam...
          Pozdrawiam DJ
          • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 17:00
            Grunt to potrafic przeciwnikiem gruntownie zachwiac, zeby mu sie grunt wysunal
            spod nóg, a potem ten grunt konspiracyjnie przejac, ugruntowujac go
            jednoczesnie w przekonaniu, ze się gruntu nie wzielo, nie wezmie i wziasc nie
            ma zamiaru.
            • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 17:13
              Czyli mówiąc krótko polityka USA!
            • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 19:46
              Czy wyłudzony komuś trwały grunt może być takim również dla Ciebie?
              Inne macie przecież punkty nacisku i oporu. Chyba, że chodzi tylko o to, żeby
              ktoś stracił, a Ty sam masz gdzieś wątpliwy zysk.
              Aneta
    • mskaiq Re: Kupie... 22.08.04, 09:22
      Mysle ze to co trzyma to wszystko w kupie to wartosci, wiara a takze milosc.Nie
      mozna tego kupic bo to masz, tylko nie za czesto po to siegamy.
      Napisz wiecej, co Cie meczy.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 14:00
        A ty naprawde jestes prawdziwy? :)
        • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 15:23
          prawdziwy niczym prawdziwek:)
          • sabeena Re: Kupie... 23.08.04, 13:00
            > prawdziwy niczym prawdziwek:)

...a nie jak sweter z anilany...
    • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 10:48
      o-ren_ishi napisała:

> ...bezcenny kawałek gruntu pod nogami. Jak ktos ma w nadmiarze i chetnie by
      > odstapil to zglaszac sie do mnie.
      Każdy ma akurat. Nikt Ci nieodstąpi. Nie da się i basta.

> Moj grunt sie juz prawie skruszyl
      Dupa tam... Widać to były ruchome piaski albo grząskie bagienka.
      Ciągle, od nie wiem już jakiego czasu nadaję, nadaję na tym Forumie: znajdź
      oparcie w sobie.

> i dlugo
      > tak nie pociagne zawieszona w prozni..
      A jakbyś się nauczyła latać? Historia zna przykłady.

>(dluzsze zawieszenie w prozni bez
      > gruntu grozi: strachem [...]etc.etc)
      A życie grozi śmiercią. Sto na sto.

Skąd mi się ubzdało, że jesteś facetem? Może przez tego jelenia na szpilkach...
      A niech to!

Aneta

• o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 13:52
        > Skąd mi się ubzdało, że jesteś facetem?

I przejrzalas mnie.. Jestes najbardziej meskim z wszystkich meskich mezczyzn,
        do tego mam wielki urok, ktory naraz potrafi powalic tysiac nieuzbrojonych
        kobiet. Ha... A na forum jestem w celach matrymonialnych :)))
    • gloom Re: Kupie... 22.08.04, 11:11
      Hej, O-ren, co sie tu wyprawia?
      • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 13:57
        Aj nic gloomku :) Juz nic. Tylko probuje tanio kupic gruntu kawalek, w jakims
        milym, zacisznym impresjonistycznym miejscu.
    • carlabruni Re: Kupie... 22.08.04, 13:03
      Chętnie odstąpię Ci kawałek gruntu, gdyż mimo wszystko uważam, że mam go w
      nadmiarze. Co to jest ta choroba Tourreta?
      • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 13:50
        Dzieki za ten grunt. Na poczatku potrzebuje 3 m2. Place z gory (czekiem,
        gotowka - forma dowolna).

PS: Choroba..wlasciwie to zrobilam byka, bo poprawnie to powinno byc Tourette'a
        charakteryzuje sie: nadmierna nerwowoscia, hiperaktywnoscia, tikami, szybkim
        refleksem, impulsywnoscia i naglymi wybuchami gniewu.
        • sabeena Re: Kupie... 22.08.04, 13:54
          > Dzieki za ten grunt. Na poczatku potrzebuje 3 m2.
          Tourette'a
          > charakteryzuje sie: nadmierna nerwowoscia, hiperaktywnoscia, tikami, szybkim
          > refleksem, impulsywnoscia i naglymi wybuchami gniewu.

To moze od razu zamow wiecej, bo jak sprzedajacy beda zwlekac i dostaniesz
          choroby Tourette'a to bankowo bedzie Ci potrzeba wiecej niz 3m2 ;)))
          Pozdrawiam
          S.
          • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 13:59
            To masz racje. Ludzie tu nieufni bardzo i gruntu tak latwo nie kupie :) A jak
            mnie zacznie nosic... (chyba musze kupic klawiature z wiekszymi przyciskami, bo
            gdy przyjdzie atak to z trudem bedzie mi trafic w te male klawisze)
            • sabeena Re: Kupie... 22.08.04, 14:05
              o-ren_ishi napisała:

> Ludzie tu nieufni bardzo i gruntu tak latwo nie kupie :)

Moze nie nieufni, tylko nie sa pewni swojego gruntu pod nogami. Wszyscy takich
              gierojow udaja, i niby ze to jakas sciema z tym gruntem, ale popatrz, ziarno
              niepewnosci zasialas, kazdy pewnie teraz patrzy pod stopy z niepokojem i
              zaczyna sie zastanawiac, czy jakby co, to sprzedajacy bedzie mial tego gruntu
              jakos wiecej, bo a nuz sie przyda. Juz mialam odpisywac, ze odstapie calkiem
              chetnie, za darmo nawet, tylko miejsce malo impresjonistyczne, ale jak sie
              zaczelam zastanawiac, to poczulam w sobie to ziarno watpliwosci, ilez ja tego
              gruntu faktycznie mam...
              Pozdro
              S.
              • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 15:26
                zapraszam na moja dryfujaca lajbe, grunt to chwiejny ale twardy:)
                • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 19:50
                  Proponuję katamaran: wolny, niezgrabny, lecz niezatapialny.
                  Aneta
              • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 16:56
                sabeena napisała:

> Moze nie nieufni, tylko nie sa pewni swojego gruntu pod nogami. Wszyscy
                takich
                > gierojow udaja, i niby ze to jakas sciema z tym gruntem, ale popatrz, ziarno
                > niepewnosci zasialas, kazdy pewnie teraz patrzy pod stopy z niepokojem i
                > zaczyna sie zastanawiac, czy jakby co, to sprzedajacy bedzie mial tego gruntu
                > jakos wiecej, bo a nuz sie przyda. Juz mialam odpisywac, ze odstapie calkiem
                > chetnie, za darmo nawet, tylko miejsce malo impresjonistyczne, ale jak sie
                > zaczelam zastanawiac, to poczulam w sobie to ziarno watpliwosci, ilez ja tego
                > gruntu faktycznie mam...
                Tyle , ile potrzebujesz,trąbo jedna!
                Jakby co, uprawiam sobie symboliczny ogródek. Zawsze, choć nie kazdemu, mogę
                część odstapić. To tak trochę, jak z poletkiem Pana Boga.
                Aneta

> Pozdro
                > S.
        • carlabruni Re: Kupie... 22.08.04, 20:56
          Wyobrażam sobie jak trudno żyć z taką chorobą. Wspieram Cię z całego serca.
          Pozdrawiam.
    • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 15:38
      Sprzedam 3x2, miłe sąsiedztwo, dużo zieleni. Otrzymałem w spadku.
      • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 16:27
        cisza, spokoj, tylko towarzystwo troche sztywne co?
        • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 17:01
          I o nagrobek potknąć się można, a od zniczy pranie się zajmuje.
          • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 17:04
            ..ale za to cisza i spokoj. Biore? Powiedz tylko ile? (tylko nie za duzo,
            wyruhac sie tak latwo nie dam)
            • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 17:44
              Zaskakujesz mnie! Przecież uzyskasz nie tylko grunt, ale i przyjemność.
              • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 17:48
                A grunt to przyjemność!
                • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 17:49
                  Skoro grunt = przyjemnosc to o co chodzi?
                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 17:50
                    No własnie
                    • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 17:54
                      ..co nie zmienia faktu, ze moge sie troche potargowac ;)
                      • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 17:58
                        A może Ty z Krakowa jesteś? Targowanie to nasz sport lokalny!
                        • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:02
                          Nie. Ja nie z Krakowa. Hm. Hm. Ja z okolic Jaworzna :D
                          • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:03
                            > Nie. Ja nie z Krakowa. Hm. Hm. Ja z okolic Jaworzna :D

I z czego cieszysz ryja o-ren?

O ren II
                            • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:06
                              Kocham Cię!
                              • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:07
                                O ren: Kogo?
                                O ren II: wlasnie?
                                • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:10
                                  Was! Jak mi powiedział jeden Niemiec.
                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:14
                                    O ren II do O ren: NIe dawajcie sie towarzyszko, bierze was na milosc..
                                    O ren <nie sluchajac>: Nas?:))))))))))))
                                    • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:24
                                      Oj nie dawajcie się! Należy się oprzeć. Polecam o parapet!
                                      • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:27
                                        Towarzyszu..my gruntu nie mamy..a co dopiero parapet...
                                        • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:32
                                          To znajdź oparcie w kimś na forum i o niego mi się oprzyj.
                                          • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 21:07
                                            to z gruntu bledne zalozenie:)
                                            mozna sie gruntownie zalamac.
                                  • aneta10ta Spekulujecie 22.08.04, 20:02
                                    devinjammer napisał:

> Was! Jak mi powiedział jeden Niemiec.

Podbijacie cenę gruntu, który i tak nie można kupić, jedynie wystawić na
                                    sprzedaż.
                                    Aneta
                                    • aneta10ta Re: Spekulujecie 22.08.04, 20:04
                                      Podbijacie cenę gruntu, którego i tak nie można kupić, jedynie wystawić na
                                      > sprzedaż.
                                      > Aneta
                      • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 17:59
                        Do negocjacji. Przupuścy raz od metra i za każdun razem inaczej. (przypominam
                        6x2=6)
                        • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:01
                          Eeeee... na pewno?
                          • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 18:02
                            To dla zmyłki
                            • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 20:45
                              Kolejne zawężenie kręgu zainteresowanych. Też dobrze.
                              Aneta
                        • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:02
                          przypominam
                          > 6x2=6)

Zanotowalam towarzyszu. Aha... towarzyszu... A przepis partyjny nr 1 tez
                          zmienic (ten co mowi, ze 2+2=5), czy zostawic.. bo plebs sie buntuje?

Oddana Towarzyszka

Niech zyje towarzysz Abdon!
                          • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:03
                            2 nigdy nie będzie równe 3. Nawet przy bardzo dużej wartości 2.
                            • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:06
                              > 2 nigdy nie będzie równe 3. Nawet przy bardzo dużej wartości 2.

Niech no sie tylko Partia dowie, ze kolega taki madry to zaraz kaza kolege
                              importuja na Syberie.
                              • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:07
                                I każą udowadniać swoje twierdzenia matematyczne niedźwiadkom.
                                • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:09
                                  > I każą udowadniać swoje twierdzenia matematyczne niedźwiadkom
                                  <szeptem do towarzysza X.> Skad on wie o naszych nowy metodach dociskania
                                  wrogow ludu?
                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:11
                                    Od pingwina Tak-Tak
                                    • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:18
                                      Widzialam taka reklame. Leza na sobie dwa pingwiny i jeden do drugiego "tak-
                                      tak".
                                      • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:23
                                        A jakby nie gadały tylko przeszły do sedna... to reklama by była po 23.
                                        • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 20:56
                                          I znaczna część widzow byłaby pozbawiona jednego z wzorców znajdowania gruntu
                                          pod nogami.
                                          Aneta
                                          • Gość: zauroczony Re: Kupie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:56
                                            a Aneta taka nieczuła.. :/
                                            • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 21:01
                                              Nieuczona raczej.
                                • Gość: Wittgenstein Re: Kupie... IP: *.autocom.pl 22.08.04, 18:11
                                  > 2 nigdy nie będzie równe 3. Nawet przy bardzo dużej wartości 2.

nie jestem pewna, przy założeniu że 2 to suma dwóch zbiorów, a jeden ma wartość
                                  2 a drugi 1, tak jak 2+2 nie musi być 4

kasia - maszya
                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:20
                                    > nie jestem pewna

Nikt nie pisz, ze czegos nie jestes pewna. Idz w zaparte.

• devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:22
                                      "A jak Cię złapią na kradzieży za rękę- mów że to nie Twoja ręka"
                                      • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:26
                                        "Niech lewa ręka nie wie co robi prawa"
                                        • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:27
                                          O-ren czy O-renII?
                                          • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:30
                                            > O-ren czy O-renII?

Wlasciwie to powinno byc:
                                            O ren - biala
                                            O ren II - czarna

• devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:36
                                              Byłybyście ciężkim wrogiem dla rasisty- "bić czy czcić?"
                                              • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:49
                                                > Byłybyście ciężkim wrogiem dla rasisty- "bić czy czcić?"

Dobra odpowiedz. Oceniamy wspolnie na 8+ (skala jest do 10). Zeby bylo 10
                                                musialbys dodac troche wazeliny... (wiadomo pod czyim adresem).
                                                • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:50
                                                  Nie uznaję wazeliny. Przy odpowiedniej technice nie jest potrzebna.
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:53
                                                    O ren: Bycie lizusem to tez jakas forma przetrwania.Marna, podla, ale zawsze
                                                    jakas.
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:55
                                                    Lubię lizać i być lizanym, ale nie samym chlebem człowiek żyje. A kto rano
                                                    wstaje ten leje jak z cebra.
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:58
                                                    Na krzywe drzewo i Salomon nie naleje. TO a propo lania.
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 19:03
                                                    No chyba, że się zaopatrzy w sklepie Salomona.
                                                  • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 21:15
                                                    Ja, Klaudiusz.

Czasem samo przetrwanie jest niezwykle cenne. Formy przetrwalnikowe na przykład.
                                                    Aneta
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 21:25
                                                    Wypadłem z wątka, bo ciągle mam kłopoty
                                                • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 21:12
                                                  Tekst przeintelektualizowany. Nie nadążam do kogo z tą wazeliną i po co.
                                                  Aneta
                                                  • sabeena Re: Kupie... 23.08.04, 13:05
                                                    . Nie nadążam do kogo z tą wazeliną i po co.
                                                    > Aneta

Na wszelki wypadek do kazdego. Niewazne po co, zawsze moze sie okazac ze bylo
                                                    po co.
                                                    Pozdro
                                                    S.
                                              • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 21:10
                                                devinjammer napisał:

> Byłybyście ciężkim wrogiem dla rasisty- "bić czy czcić?"

Obśmiać setnie!
                                            • aneta10ta Skoro tak mówicie, to musi być przydatne 22.08.04, 21:08
                                              Ale do czego?
                                              aneta
                                              • abdon Re: Skoro tak mówicie, to musi być przydatne 22.08.04, 21:12
                                                Mam jakąś zagwozdkę z komputerem. Nie wyświtla mi w drzewku
                            • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 18:10
                              O I COS TAM napisała:
                              Zanotowalam towarzyszu. Aha... towarzyszu... A przepis partyjny nr 1 tez
                              zmienic (ten co mowi, ze 2+2=5), czy zostawic.. bo plebs sie buntuje?

O, widzę,że zorientowana. A ile liczysz sobie latek?
                              • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:15
                                A ile mi dasz? Tak oceniajac po wygladzie..? :)

• abdon Re: Kupie... 22.08.04, 18:16
                                  E, tyle to chyba jeszcze nie masz.
                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:18
                                    > E, tyle to chyba jeszcze nie masz.

No co ty. Mammm :) Mam nawet wiecej, tylko sobie z rana na twarz kilogram
                                    roznych anty-utleniaczy zakladam i patrz jaki efekt :) Jak nastolatka jestem.
                                    • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 18:20
                                      Od młodości wolę starsze od siebie
                                      • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:22
                                        Dla towarzysza Abdona to ja wszystko...

Partia to my!
                                        • lucyna_n z partyjnyc to znam tylko to 22.08.04, 21:13
                                          pomozecie ?- zazartowal Abdon
                                          pomozemy! zazartowaly Oren_ishi.
                                • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:21
                                  czypiendziesiont
                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 18:22
                                    Jasne!!!!!!
                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:25
                                    > czypiendziesiont

.. ee ...
                                    • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 18:26
                                      Uwierz w siebie!
                                    • gloom Re: Kupie... 22.08.04, 18:26
                                      Widzisz, O-re, te madrale w ogole nie potrafia Cie docenic:) Obudzilem sie
                                      wlasnie, hihi
                                      • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:29
                                        No patrz. A ja sie tak staram, staram.. A oni mi czypiendziesiat.. Mowie Ci,
                                        jakby ktos ostro.. takim proletariackim kilofem miedzy oczy.. Taki bol.
                                        • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:34
                                          To za kalitalistyczną reakcję towarzyszko.
                                      • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 18:29
                                        O-re!

Zaczynasz mnie interesować
                                        • gloom Re: Kupie... 22.08.04, 18:30
                                          Nie lapac mi tutaj za literowki. O-ren jest wojowniczka i zaraz ci tym kilofem
                                          przylozy,hihi;)
                                          • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:36
                                            > Nie lapac mi tutaj za literowki. O-ren jest wojowniczka i zaraz ci tym
                                            kilofem
                                            > przylozy,hihi;)

Wlasnie :))) Ja jestem taka postkomunistyczna Xena.
                                            • gloom Re: Kupie... 22.08.04, 18:38
                                              Pamietaj, plakat mialas zrobic:)
                                              • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:40
                                                > Pamietaj, plakat mialas zrobic:)

Juz zrobilam :)))
                                                • gloom Re: Kupie... 22.08.04, 18:41
                                                  bomba:) moze uda mi sie nie zasnac zaraz
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:47
                                                    Tak orientacyjnie, to ile juz spales?
                                                  • gloom Re: Kupie... 22.08.04, 18:53
                                                    5 godz. jakos. po poludniu
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:01
                                                    Ja tez mialam zamiar pospac.. Ale mnie lektura wciagla i jakos tak wyszlo.
                                                  • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 21:31
                                                    Gdzie ci mężczyźni...
                                                  • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 21:28
                                                    A już miałam spróbować sie dociebie zbliżyć.
                                                    Aneta
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 21:32
                                                    Uważaj na O-re. Jest zazdrosna
                                                  • aneta10ta Re: Kupie... 30.08.04, 15:12
                                                    Przecież: i miałam, i spróbować.
                                                    Aneta
                                        • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:38
                                          > O-re!
                                          >
                                          > Zaczynasz mnie interesować

W sensie..?
                                    • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:29
                                      Jestem biednym studentem. I tak musiałem się zapożyczyć od współlokatora na
                                      1,75. Wybacz.
                                      • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 18:33
                                        Bardzo lubię obrywać kilofem, zwłaszcza jeżeli robi to kobieta'
                                      • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:33
                                        > Jestem biednym studentem. I tak musiałem się zapożyczyć od współlokatora na
                                        > 1,75. Wybacz.

Co to, tym razem na litosc?
                                        • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 18:35
                                          Każdy sposob jest dobry, byle skuteczny
                                          • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 21:34
                                            Zależy, co chcesz osiągnąć.
                                        • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:36
                                          Na kasę nie mogę, na języki nie poszło, za twierdzenia matematyczne wysłałaś
                                          mnie na syberię. Tylko litość mi została.
                                          • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 18:37
                                            I tak miałeś szczęście. Mogła wysłać Cię na Księzyc
                                          • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:37
                                            ..a ja tu czekam na jakis w miare konstruktywny szantaz.
                                            • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 18:39
                                              Jak nie kupisz mojego gruntu na moich warunkach, to zasypię Cię kartkami
                                              miłosnymi
                                              • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:45
                                                jakie macie kolego te warunki? :)))))))
                                                • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 18:52
                                                  To ja nie z Tobą pertraktowałem w tym wątku o sprzedazy mojego gruntu?
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:54
                                                    Ze mna. Wiec sie pytam o warunki. Naleze, do typow ludzi, ktorzy czuja i lubia
                                                    wiedziec wiecej..
                                                • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:53
                                                  Moment! Kumpel jeszcze trzy mi dorzucił!. Oferuję fefćpieńdziesiont
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 18:54
                                                    Niestety, nie w tej walucie
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:57
                                                    Moge wymienić na ruble. Albo razy.
                                                  • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 21:51
                                                    Proponuje innocenty. Królowa - waga ciężka. Wszystko może, niczego nie musi.
                                                    Aneta
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 18:56
                                                    > Moment! Kumpel jeszcze trzy mi dorzucił!. Oferuję fefćpieńdziesiont

O ren <naiwnie>: A na co te pieniadze? :D Jakas skladka?
                                                    O ren II: Ustawiczna amnezja. Musisz jej wybaczyc.
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 18:58
                                                    Ponawiam ofertę: grunt 3x2, miłe sąsiedztwo, dużo zieleni. Sprawa legalna,
                                                    spadek
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:07
                                                    > miłe sąsiedztwo

To brzmi dwuznacznie.

> Sprawa legalna,
                                                    > spadek

Ile mam czas na przemyslenie transakcji?
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 19:08
                                                    Do dwunastej. Potem cyrograf sam się spali.
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 18:59
                                                    Na suchy chleb... wiecie dla konia
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 19:01
                                                    Jesteś koniem?
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 19:06
                                                    Dziewczyna mówi na mnie Ogierze. A poza tym rżę nieustannie. Może coś w tym
                                                    jest...
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:11
                                                    > Dziewczyna mówi na mnie Ogierze. A poza tym rżę nieustannie. Może coś w tym
                                                    > jest...

Intelektualnie to kolega wysoko. Moze czas popracowac nad miesniami? :)
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 19:11
                                                    I tu mnie masz.
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 19:06
                                                    O-ren poszła chyba oglądać dziennik TV, a ja bez niej usychan
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 19:09
                                                    Przepraszam za nieuwagę: Niej
                                                  • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 21:59
                                                    Co tam u Morgany? Nad czyją zaczeską lata z żelem ?
                                                    Aneta
                                                  • gloom Re: Kupie... 22.08.04, 19:09
                                                    chyba tez bym poszedl, za krotkie posty, za duzo postow
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 19:12
                                                    Krótkie ale dobre. Dawno tak nie rżałem.
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:37
                                                    No i juz nie rzysz. A przynajmniej my cie nie slyszymy.
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 19:38
                                                    Bo się stagnacja chwilowa zrobiła, więc wyskoczyłem do reala żeby niuchnąć
                                                    sobie owies.
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:13
                                                    :))))
                                                    Kolacje juz jadles? Bo mam takie dziwne wrazenie, ze ty tylko cukierki ostatnio
                                                    wcinasz.
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:11
                                                    > O-ren poszła chyba oglądać dziennik TV, a ja bez niej usychan

Zaraz dziennik. Grzanki robie. Towarzysz zyczy sobie?
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 19:13
                                                    Jak dziennik zredagowała to po co oglądać będzie?
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:15
                                                    > Jak dziennik zredagowała to po co oglądać będzie?

Tak wysoko to ja w partii nie stoje. Co najwyzej napisy koncowe redaguje.
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 19:16
                                                    To ja się idę spakować. Na Syberii nosi się slipy czy bokserki?
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:26
                                                    Devin: To ja się idę spakować. Na Syberii nosi się slipy czy bokserki?
                                                    Abdon: Grzanki z masłem.

Tak. Posmarowana strona do wnetrza ciala.
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 19:37
                                                    Aaaaa! Żeby ciepło było. Sprytne, sprytne...
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:43
                                                    Chyba nie watpiles w spryt naszej partii?
                                                    ----
                                                    Liga rzadzi, liga radzi, liga w oczy kilof Ci wsadzi!
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 19:45
                                                    Nigdy! Ani partii ani (nie bójmy się tego słowa) jej członków!
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:48
                                                    Czlonki w naszej partii to podstawa. Nie nalezy watpic w ich wielkosc!!!

• devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 19:54
                                                    Każdy członek partii twardym jest członkiem. I w razie konieczności obrony jej
                                                    honoru stanie na rozkaz
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 20:01
                                                    > Każdy członek partii twardym jest członkiem. I w razie konieczności obrony
                                                    jej
                                                    > honoru stanie na rozkaz

Dobrze, Dobrze. Z taka wiedza to niemozliwe zes ty niepartyjni... Podaj haslo!
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 20:09
                                                    Permanentna inwigilacja członka. Masz rację kłamałem- mam cukierki!
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 20:11
                                                    Cos czulam od poczatku... Ten nie dajacy sie z niczym pomylic zapach landrynek.
                                                    Ile ich macie? Nie ociagac sie. Szybko towarzyszu.
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 20:17
                                                    Czypieńdziesiont
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 20:25
                                                    > Czypieńdziesiont

Dobrze.Gdzies ty sie chowal do tej pory, ze Cie moje partyjne oko nie potrafilo
                                                    wypatrzec?
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 20:29
                                                    Wystrzelili mnie do stratosfery za schowanie konserwy turystycznej pod klepką w
                                                    podłodze. A teraz jestem po resocjalizacji.
                                                  • aneta10ta Re: Kupie... 23.08.04, 05:03
                                                    o-ren_ishi napisała:

> > Każdy członek partii twardym jest członkiem. I w razie konieczności obron
                                                    > y
                                                    > jej
                                                    > > honoru stanie na rozkaz

ryć kamienisty grunt przesądów!
                                                    Aneta
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 19:14
                                                    Grzanki z masłem
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:16
                                                    > Grzanki z masłem

Tylko my partyjni mamy maslo.
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 19:17
                                                    Z konsumu w Komitecie Powiatowym
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 19:18
                                                    A ja nie partyjny więc nie mam cukierków.
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:19
                                                    > A ja nie partyjny więc nie mam cukierków.

Ja w Twoim wieku nie jadlam.
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 19:19
                                                    Nie tylko cukierków, ale i szyneczki
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 19:22
                                                    O grzankach nie wspominając.
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 19:24
                                                    Eh! Łza się kręci w oku
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:28
                                                    Mi nawet dwie :D
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 19:29
                                                    Wracam do oferty. Decydujesz się?
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:34
                                                    > Wracam do oferty. Decydujesz się?

Jeszcze jedno pytanie. Tak, zeby niedomowien nie bylo pozniej.
                                                    Gdzie masz ten grunt?
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 19:35
                                                    Nie byle gdzie. Na Starych Powązkach.
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:39
                                                    Genialnie! Wlasnie o takim gruncie marzylam.. (z tym milym towarzystwem to nie
                                                    przesadziles). Powtorz towarzyszu cene, a juz szukam w mojej skarbonce
                                                    zlotowek.
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 19:40
                                                    Cena nie w złotówkach
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:42
                                                    > Cena nie w złotówkach

:D Czyzby.. <rozmyslajac na boku: e to niemozliwe..? on taki spokojny mial
                                                    wyraz twarzy na poczatku, i ten usmiech.. niby intrygujacy..ale kto by pomyslal?
                                                    > hm...a w czym?
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 19:44
                                                    Wyżej już wyjaśniłem. Pamiętaj, ze lubie starsze od siebie
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:51
                                                    > Wyżej już wyjaśniłem. Pamiętaj, ze lubie starsze od siebie

<i strzala amora upadla na bruk roztrzaskana..>
                                                    To co z ta cena?

• abdon Re: Kupie... 22.08.04, 19:53
                                                    Pierwszy raz rozmawiam z Tobą i od razu się zakochałem. Podzielę się gruntem z
                                                    Tobą.
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 19:56
                                                    Potwierdzisz to na pismie?
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 19:59
                                                    Ale co? To że się zakochałem w Tobie, czy to, że podzielę się z Tobą gruntem,
                                                    czy jedno i drugie?
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 20:05
                                                    Jedno i drugie.
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 20:06
                                                    Naturalnie! Jesteś przecież kobietą
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 20:15
                                                    Naciskac bede nadal. Co z cena? Enigmatycznie mi okrazasz ten temat.
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 20:17
                                                    ..za darmo nie wezme (po przemysleniu).
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 20:19
                                                    Coś czuję, że chce wymęczyć talon na sok smalec wieprzowy! Nie dajcie się!
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 20:18
                                                    Kochana O-re!

Jeżeli chcesz jeszcze ze mną rozmawiać, to zaczekaj cierpliwie, bo muszę zrobić
                                                    sobie kawę, inaczej nie dojedziemy do 500. Po powrocie odpowiem na postawione
                                                    pytanie. Jeżeli już nie masz ochoty kontynuować, to szczerze napisz
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 20:22

Mam ochote kontynuowac :) Towarzyszka zawsze ma ochote.. :)
                                                  • Gość: zoltanek Re: Kupie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:30
                                                    ble ble ble sranie w banie!!!!
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 20:32
                                                    Powiedziałeś co miałeś do powiedzenia. Teraz wracaj pod swój kamyczek! Sio!
                                                  • Gość: zoltanek Re: Kupie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:33
                                                    byłem tu prędzej niz Ty sam wracaj!
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 20:37
                                                    Już mnie nie ma! Papa!
                                                  • Gość: zoltanek Re: Kupie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:37
                                                    nie bierz wszystkiego dosłownie devin ;)
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 20:39
                                                    Nigdy w życiu! :D
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 20:35
                                                    > ble ble ble sranie w banie!!!!

To bylo niesmaczne.
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 20:36
                                                    No, więc. Powyżej proponowałem sprzedaż gruntu za fizyczną miłosć. Ale z Tobą
                                                    jest inaczej Przecież zakochałem się w Tobie i gotów jestem podzielić się moim
                                                    gruntem. Naturalnie liczę na jakąs wdzięczność
                                                  • Gość: zoltanek Re: Kupie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:37
                                                    jak jesz to nie czytaj :)
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 20:41
                                                    > jak jesz to nie czytaj :)
                                                    Dwie czynnosci na raz? Przeceniasz mnie. Moj dziadek zawsze powtarzal..
                                                    "Jak jesz to mysl o jedzeniu, jak sie uczysz to mysl o nauce"
                                                    I ja sie tej maksymy trzymam jak tonacy brzytwy.
                                                  • Gość: zoltanek Re: Kupie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:42
                                                    wiesz ja moge nawet wiecej rzeczy robic na raz.. :P
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 20:38
                                                    Wdziecznosc to ja mam wypisana na twarzy. To ja juz ide sie pakowac..
                                                    NAturalnie, troche tych walizek ze soba zabiore.
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 20:40
                                                    Rany! Co na to powie moja żona?
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 20:41
                                                    Prawdopodobnie: "może grzaneczkę?".
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 20:50
                                                    3 grzanki :) Dla mnie, abdona i zony. A co?
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 20:51
                                                    Partia nadal liczy kalorie? Niewiele się zmieniło odkąd mnie wystrzelili!
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 21:00
                                                    Nie dosc, ze liczy to jeszcze domaga sie zwrotu kilogramow jak ktos bezczelnie
                                                    schudnie.
                                                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 21:01
                                                    Bo nam to zmniejsza masę produkcyjną!
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 21:08
                                                    Tak. A my zawsze na plus byc musimy.
                                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 20:48

> Rany! Co na to powie moja żona?

Dostanie talony na zakupy w Selgrosie :) My partia, mamy swoje wtyki (zreszta
                                                    wiesz o tym najlepiej:)
                                              • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 21:45
                                                Ofiaruj jej te zakątki Twojego ogrodu, które sama sobie wybierze.
                                                Z erupcją kartek daj sobie spokój. Nie przerabiaj księżniczki na sprzątaczkę z
                                                wielką miotłą.
                                                Aneta
                                            • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 21:38
                                              A jak sie nie doczekasz? Facet niezbyt gramotny.
                                              Aneta
                                          • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 21:36
                                            Niejestem facetem, ale i mnie przynosisz wstyd. Rusz łbem...
                                            Aneta
                                            • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 21:38
                                              Jestem tępy, bo ruszam, ruszam i nic mi nie wychodzi
                                              • aneta10ta Re: Kupie... 23.08.04, 05:21
                                                Prawidłowia anatomia i fizjolologia. Przy ruszaniu łbem nic wychodzić nie
                                                powinno.
                                                Aneta
                            • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 20:52
                              Przy pewnej dozie subiektywizmu i dobrej woli będzie nawet więcej niż 3.
                              Moze stanowić nieskończoność.
                              Aneta
                          • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 20:49
                            o-ren_ishi napisała:

> A przepis partyjny nr 1 tez
                            > zmienic (ten co mowi, ze 2+2=5), czy zostawic..
                            Zostawić, jesli taka jest potrzeba chwili.

> bo plebs sie buntuje?
                            Plebs jest masą nieświadomą swoich niezbywalnych potrzeb.

Aneta
                        • aneta10ta Re: Kupie... 22.08.04, 20:42
                          Zdecydowanie zawężenie oferty, ale to i dobrze. Po co kasa temu, kto nie umie
                          liczyć?
                          Aneta
                          • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 20:44
                            Aneto!

O-re kocham, a Ciebie uwielbiam
    • Gość: zauroczony Re: Kupie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:44
      nie ma to jak zakochac sie w literkach :))))
      • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 20:46
        Pewnie. Mniej kłopotów.
        • Gość: zauroczony Re: Kupie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:49
          Aneto kocham Cie!!
          • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 20:50
            A to bezczelniak!
          • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 20:53
            Widze, ze tu sie wolna milosc panoszy :) Ale to jest wbrew haslu partyjnemu:
            "Wstrzemiezliwosc to wolnosc". Co na towarzysz devin i abdon?
            • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 20:55
              Zdecydowanie protestuję! Jestem za szybką miłością! Natomiast nieco jestem
              wstrzemięźliwy w stosunku (pardon) do tej wolności.
              • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 20:56
                Tez. Szybko. Sprawnie.
                • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 21:00
                  Byle skutecznie.
                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 22.08.04, 21:04
                    > Byle skutecznie.

Trzeba strzelac celnie. Tak, to fakt.
                    • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 21:15
                      Nie marnować nasienia. Nie po to partia was karmi nieroby, żebyście sobie
                      strzelali dla przyjemności!
                      • o-ren_ishi Re: Kupie... 23.08.04, 12:13
                        > Nie marnować nasienia. Nie po to partia was karmi nieroby, żebyście sobie
                        > strzelali dla przyjemności!
                        ...pamietacie towarzyszu, ze nadmiar nasienia macie co rano wstrzyknac do
                        ekonomicznych tubek partyjnych? "Nie marnowac nasienia" (tak, to cytat z naszej
                        partyjnej ksiegi "O wychowaniu mlodziezy i starych.. slow kilka" dr Eugeniusza
                        Jebcoka-Powaznego)

PS: Widze, zescie devin obeznani w temacie.. Wy musicie wysoko w naszej
                        partyjnej piramidce stac, tylko sie chowacie pod przykrywka zwyklego
                        obywatela...
                        • devinjammer Re: Kupie... 23.08.04, 12:20
                          Nie jestem zwykły! Jestemz wydziału wewnętrznego i wysłali mnie tu abym
                          towarzyszkę zinwigilował.. pardon... miało być wsparł w działalności
                          prokrajowej. <hehe myślę: bo nas doszły słuchy, że towarzyszka kapitalistyczne
                          handle robi i czypieńdziesiont to za mało dla towarzyszki>
                          • o-ren_ishi Re: Kupie... 23.08.04, 12:52
                            > Nie jestem zwykły! Jestemz wydziału wewnętrznego i wysłali mnie tu abym
                            > towarzyszkę zinwigilował.. pardon... miało być wsparł w działalności
                            > prokrajowej. <hehe myślę: bo nas doszły słuchy, że towarzyszka kapitalistyc
                            > zne handle robi i czypieńdziesiont to za mało dla towarzyszki>

To jest wielka hanba dla mnie, taka inwigilacja za moimi partyjnymi plecami.
                            Kto wczoraj, jak nie ja, zlapal 14-stu amerykanskich pro-kapitalistycznych
                            dysydentów na produkcji bimbru nieznanego pochodzenia (cala noc się na
                            wywrotowcow czailam) ? Wszyscy wiemy, ze w Partii pijemy tylko Dżin
                            Zwyciestwa...Zapewne tego towarzyszu nie zaprotokolujecie, bo z WP (wewnetrznej
                            partii) tylko czyhacie na nasze potkniecia.

PS: Niech Zyje Towarzysz Devin (to jest czysta wazelina).
                            PS:... ja nie chce palcem wskazywac, ale wszyscy wiemy kto zajadal się wczoraj
                            nie-partyjnymi cukierkami. (a to szantaz)

• devinjammer Re: Kupie... 23.08.04, 12:56
                              Ehhh towarzyszko.. Lepsze mieliśmy w WP zdanie o Towarzyszce. te cukierki to
                              prowokacja, a dysydenci, których Towarzyszka zamknęła to nasz partyjny
                              oficjalny państwowy zakład monopolu spirytusowego. A z tym rozstrzelaniem
                              wszystkich to już Towarzyszka przesadziła! Kto będzie wódkę narodową
                              produkował? Nikt nie umie robić, a do picia chętni wszyscy! Ehhhh... Nadmiar
                              dobrych chęci...
                              • o-ren_ishi Re: Kupie... 23.08.04, 13:10
                                > Ehhh towarzyszko.. Lepsze mieliśmy w WP zdanie o Towarzyszce. te cukierki to
                                > prowokacja, a dysydenci, których Towarzyszka zamknęła to nasz partyjny
                                > oficjalny państwowy zakład monopolu spirytusowego. A z tym rozstrzelaniem
                                > wszystkich to już Towarzyszka przesadziła! Kto będzie wódkę narodową
                                > produkował? Nikt nie umie robić, a do picia chętni wszyscy! Ehhhh... Nadmiar
                                > dobrych chęci...

<Narrator: Towarzyszka O-ren robi wielkie oczy, wzdycha a potem w napadzie
                                szalu depcze partyjnego chrzaszcza krzyczac pewne slowo na k...>

To dlaczego mieli czapeczki z napisem coca-cola? Takich rzeczy sie nie robi
                                waszej zaufanej posredniczce i konspiratorce.

<Narrator: Towarzyszka O-ren blednie na twarzy, pada przed Devin...>

Toooo co ze man zrobicie????????? Ja nie chce do pokoju nr 101!!! Tylko nie do
                                pokoju nr 101!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaa... Niech sie towarzysz zlituje, ja
                                zawsze..ja wszystko..Dla Partii, zycie.. nawet moje zycie bym oddala...

<Narrator: Towarzyszka O-ren spazmuje i wszczepia sie palcami w mundur
                                towarzysza Devina>
                                • devinjammer Re: Kupie... 23.08.04, 17:28
                                  Na najbardziej zaufanych funkcjonariuszach zawiedliśmy się najbardziej. Proszę
                                  zwiększone zainteresowanie służb wewnętrznych potraktować jako dowód uznania
                                  służb wewnętrznych dla pracy Towarzyszki! Tymczasem wstrzymamy się od
                                  wyciągnięcia konsekwencji i reperkusji, na przyszłość radzę jednak dokładniej
                                  zapoznać się z materiałami operacyjnymi przed wykonaniem egzekucji. Big smile
                                  Tow. DJ
                                  <gładzi tow. O-Ren po główce i wręcza jej cukierka wyjętego z kieszeni spodni>
                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 24.08.04, 15:40
                                    Dzieki towarzyszu :-)

> <gładzi tow. O-Ren po główce i wręcza jej cukierka wyjętego z kieszeni spod
                                    > ni>

Nic nie powiem, ale nuta pedofilska mi w tym poscie zabrzmiala :)
                                    • devinjammer Re: Kupie... 24.08.04, 16:06
                                      Cóż za reakcjonistyczna reakcja Towarzyszko! Oddawać cukierka!
                                      • o-ren_ishi Re: Kupie... 24.08.04, 16:54
                                        Juz go zjadlam towarzyszu :(. Za reakcjonistyczna reakcje przepraszam, ale mam
                                        takie dzisiaj jakies 'zalotne mysli' i taka jestem jakas taka jestem.. no
                                        jestem.. Bo ja towarzyszu dzisiaj tych czerwonych tabletek na wstrzemiezliwosc
                                        nie bralam (zabraklo na magazynie, jutro bedzie dostawa).
                                        • devinjammer Re: Kupie... 24.08.04, 17:37
                                          Zaraz, moment... A jakiego koloru był ten cukierek? Zielonego? No tak wszystko
                                          tłumaczy. A jak ja się na kwatermistrzostwie wytłumaczę z braku?!? Chyba jednak
                                          spakuję się jeszcze raz...
                                          • o-ren_ishi Re: Kupie... 24.08.04, 17:48
                                            Nie zielony. Towarzyszu ta tabletka byla czerwona. C-Z-E-R-W-O-N-A. Niech sie
                                            towarzysz nie boji. Na pewno nie wysla towarzysza na Kaukaz (przynajmniej tym
                                            transportem, juz jest zapchany po brzegi).
    • Gość: zauroczony Re: Kupie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:51
      tak pięknie piszesz..
      • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 20:52
        Podobam Ci się, co
        • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 20:54
          Przeptaszam, wymknęlo mi się.
          • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 21:42
            balansujecie na cienkiej linii towarzyszu Abdon.
          • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 21:43
            to jak w koncu z tym gruntem z atrakcyjna lokalizacja? Oren bierze czy sie jednak nie zdecydowala?
            • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 21:47
              Oferta nieaktualna. Zakochałem się w O-ren i postanowiłem podzielić się z Nią
              gruntem. Lokalizacja świetna. Stare Powązki. Prestiżowy cmentarz w Warszawie
              • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 21:49
                no to umarl w butach, przegapilam, ale bede protestowac!
                grunt to bunt!
                • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 21:51
                  ale moglibyscie sie troche posunac to jeszcze by i dla mnie miejsca wystarczylo,
                  urna wiele nie zajmie a im nas wiecej tym weselej.
                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 21:53
                    Można pogłębić
                    • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 21:55
                      eee to kto pod kim bedzie lezal, ze sie tak wprost zapytam?
                      • gloom Rodan-ptak smierci oraz... 22.08.04, 22:04
                        ..., na samym dnie - "Bestia z glebokosci 20 000 sazni". Chyba 20 000?
                        Pamietacie?
                  • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 21:53
                    Droga koleżanko! Co to za propozycja posuwania się na cmentarzu? Skaranie
                    boskie z tymi dzieciakami!
                    • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 21:55
                      wesola kwaterka, co sie czepiasz, ze cmentarz to od razu dretwo ma byc?
                      • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 21:56
                        Jak pisałaś wcześniej- sąsiedzi nieco sztywni- mogą nie zdzierżyć konkurencji!
                        • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 21:57
                          tak, moze ich cos gryzc!
                          • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 21:58
                            A wręcz zżerać. Zazdrość to czy robaki?
                        • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 21:58
                          O-ren Kochanie!

Co się z Tobą stało? Tęsknię. Obiecuję solennie, że oświadczeia otrzymasz
                          • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 21:59
                            poszla ze mna na solo, jak nie zginie zyc bedzie
                            • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 22:00
                              Co to jest solo?
                              • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 22:02
                                to jest to co robia dwie osoby ktore chca rozstrzygnac za pomoca brutalnej sily kto ma racje:)
                                • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 22:03
                                  A o czym macie rozstrzygnąć?
                                  • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 22:06
                                    jak to o czym? nie wiesz ze ja jestem prawie tak zazdrosna jak Oren i takie wyznania jak z kilku postow
                                    wyzej nie moga przejsc bez echa?
                              • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 22:03
                                nie , to nie jest nic do picia:))
                                • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 22:04
                                  A do czego?
                                • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 22:05
                                  No chyba, że wódka solo. Albo tequila z solą :D
                                  • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 22:07
                                    zdecydowanie chodzi o dosolenie:)
                                  • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 22:07
                                    i to solenne!
                                    • devinjammer Re: Kupie... 22.08.04, 22:08
                                      To najlepiej nad Soliną (a może w Solinie) :)
                                      • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 22:09
                                        w Solniczce
                                        • gloom Re: Kupie... 22.08.04, 22:11
                                          lub pod Solferino
                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 22:07
                                    Czekam Lucynko na wyjaśnienie
                                    • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 22:10
                                      ;)
                                      to ja czekam na wyjasnienie, raz troche popracowalam po poludniu, nie bylo mnie ze 4 godzinki na
                                      forum a Ty sie zaraz zakochujesz w Oren.
                                      Jestem wstrzasnieta!
                                      oczekuje przeprosin za wstrzas!
                                      • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 22:13
                                        Taki wstrząs jest bardzo dobry. Lekarz wyjaśnił mi, że działa jak wstrząs
                                        elektryczny
                                        • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 22:19
                                          a wiesz ze faktycznie?!!
                                          , mam swietny humor:))) a jakis czas temu mialam nieswietny
                                          • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 22:24
                                            Bardzo się cieszę. Mnie też nic nie brakuje. Czy odebrałeś kartkę?
                                            • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 22:27
                                              tak:))))
                                              jestem w zwiazku z tym lagodnie usposobiona a wiec wspanialomyslna
                                              wiec Ci wybaczam:)))
                                              • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 22:29
                                                Myślałem, że bedziesz dokazywać tymczasem na duplikacie. Ale sprawa się rypła
                                                • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 22:35
                                                  na jesieni jak ludzie wroca z wakacji to bedziem dokazywac, na razie cisza i spokoj:)
                                                  • abdon Re: Kupie... 22.08.04, 22:38
                                                    Dobrze. Lucynko muszę Cię pożegnać. Dobrej nocy. Niech Ci się przyśni coś
                                                    miłego.
                                                  • lucyna_n Re: Kupie... 22.08.04, 22:45
                                                    moze przy odrobinie szczescia jakis upadly aniol skazany na zywot czlowieczy?
                              • o-ren_ishi Re: Kupie... 24.08.04, 17:05
                                Solo inaczej Han Solo - międzygwiezdny szuler, przemytnik, podrywacz i chłopak
                                o złotym sercu, to najsympatyczniejsza postać w całym cyklu. Nawiązuje do
                                postaci granych przez Clarka Gable i Humphreya Bogarta.

...chcesz wiedziec wiecej? serwisy.gazeta.pl/film/1,31034,805109.html

Pozdrawiam, O ren z Ishi-Island
    • paradiso29 Re: Kupie... 23.08.04, 13:05
      Grunt to postawa. Trzymaj twardy pion. Dobic tez sie nie daj do konca.
      • sabeena Re: Kupie... 23.08.04, 13:35
        Ale spokojnie dobijaj targu do konca.
        S.
        • gloom Re: Kupie... 24.08.04, 03:01
          I tak trzymac. Niniejszym nadaje aukcji nalezne miejsce wsrod innych watki
          • o-ren_ishi Re: Kupie... 24.08.04, 16:57
            > I tak trzymac. Niniejszym nadaje aukcji nalezne miejsce wsrod innych watki

To lepsze gloomku niz allegro. Tu przynajmniej nie 'opedzluja' mnie z pieniedzy
            tak szybko. Tu ludzie uczciwi, w mysl zasady "chory chorego nie oszuka'.
            • gloom Re: Kupie... 24.08.04, 17:10
              "Poloneza Caro kupi ten, co jest naprawde glupi" ;)
            • abdon Re: Kupie... 24.08.04, 17:13
              O-ren

Telegram otrzymałem. Przyjeżdzaj natychmiast.Jest szalet, ale umyć się można.
              Czekam na parceli. Położenie podałem.
              • o-ren_ishi Re: Kupie... 24.08.04, 17:49
                > O-ren
                >
                > Telegram otrzymałem. Przyjeżdzaj natychmiast.Jest szalet, ale umyć się można.
                > Czekam na parceli. Położenie podałem.

Jutro. Jutro bede na miejscu.
                • abdon Re: Kupie... 24.08.04, 18:18
                  Boże! Jak długo będę musiał czekać!!!
                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 25.08.04, 00:17
                    Do jutra chlopcze, do jutra.
                    • abdon Re: Kupie... 25.08.04, 02:24
                      Nocuję na naszej parceli. Nie martw się o mnie. Mam parasol, kanapki, latarkę i
                      kawę z koniakiem w termosie (25 gr koniaku na filiżankę kawy z domowego
                      expresu. Może być winiak. Broń Boże z plujką).Niedługo już świta.Trochę
                      straszno, ale dla Ciebie wszystko. Nie mogę się doczekać.
    • o-ren_ishi Re: Kupie... 30.08.04, 00:20
      Reaktywacja watku :)))) Zeby mi nie umarl tak szybko :) Ktos sie przylacza do
      reaktywacji czy sama mam walczyc?
      • beekeeper Re: Kupie... 30.08.04, 00:25
        ja chciałbym się dowiedzieć czy panna o-ren przestrzega rygorów swojej
        patriotycznej diety, i czy mamy już w naszym pięknym kraju parę kilo neurotyka
        mniej ;)
        • o-ren_ishi Re: Kupie... 30.08.04, 00:30
          Witam pana beekeepera :)

Niestety. W kraju przybylo pare kilo obywatela wiecej...
          Diete trzymalam przez dwa dni.
          W sobote (wczoraj) postanowilam zjesc sute sniadanie (tlumaczac sobie dobitnie:
          a skoro sie odchudzalam to na male lakomstwo pozwolic sobie moge..), potem
          zjadlam suty obiad, nastepnie sprawy potoczyly sie lawinowo i cala diete szlag
          trafil.

Ale od jutra, od jutra! Od jutra ruszam znowu do boju (+jogging).

A co u pana beekeepera slychac? Bo z Ciebie obywatel enigmatyczny bardzo..U
          procz tego, ze jestes, ten co jestes, to nic o Tobie nie wiem.
          • devinjammer Re: Kupie... 30.08.04, 00:34
            Co tam dobrego O-ren? Wątek trzeba podbijać bo nas trolle gonią!
            Pozdrawiam DJ
            • o-ren_ishi Re: Kupie... 30.08.04, 11:47
              Trzeba, trzeba! Tylko ja wczoraj musialam pole walki opuscic, bo moj system
              zaczal szalec :/ Niestety.
          • beekeeper Re: Kupie... 30.08.04, 00:35
            a po co w ogóle tak się zamęczać? żeby awansować z wagi piórkowej do muszej? ;)

ja tu jestem postacią cokolwiek kontrowersyjną, niektórzy miewają na mój temat
            pewne obsesje, inni przypisują niecne intencje...
            • o-ren_ishi Re: Kupie... 30.08.04, 11:45
              > a po co w ogóle tak się zamęczać? żeby awansować z wagi piórkowej do
              muszej? ;)

Podloze mojego odchudzania jest troche na wpol rozdzielone.
              Po pierwsze primo: cel, podstawa w moim rozwoju jest wyznaczony cel, jesli go
              nie ma, to pograzam sie w apatii i otepieniu.
              Po drugie primo: dazenie do pozbycia sie nadmiaru tkanki tluszczowej! Tkance
              tluszczowej mowimy nie (a wlasciwie jej 4kg)!

> ja tu jestem postacią cokolwiek kontrowersyjną, niektórzy miewają na mój
              > temat pewne obsesje, inni przypisują niecne intencje...

Podstawa drogi panie to kontrowersyjny wizerunek. Moj niestety troche wyblakly
              jest i plaski jak chodnik (pracuje nad tym, zeby chociaz ten chodnik byl
              brukowany).
              • sabeena Re: Kupie... 30.08.04, 11:56
                > Po drugie primo: dazenie do pozbycia sie nadmiaru tkanki tluszczowej! Tkance
                > tluszczowej mowimy nie (a wlasciwie jej 4kg)!

Pewnie, popieram w calej rozciaglosci, cztery kilo mniej O-ren=cztery kilo do
                przodu w walce o upragniony kawalek gruntu ;)
                Chyba ze juz przeprowadzilas sie do Abdona, ale pamietaj, bedziesz musiala sie
                pogodzic z obecnoscia Kamili551, bo Abdon ostatnio ja wlasnie adoruje, tylko
                patrzec jak zaproponuje jej przeprowadzke do was na kwatere :)
                Pozdrawiam
                S.
                • o-ren_ishi Re: Kupie... 30.08.04, 12:04
                  > Pewnie, popieram w calej rozciaglosci, cztery kilo mniej O-ren=cztery kilo do
                  > przodu w walce o upragniony kawalek gruntu ;)
                  > Chyba ze juz przeprowadzilas sie do Abdona, ale pamietaj, bedziesz musiala
                  sie
                  > pogodzic z obecnoscia Kamili551, bo Abdon ostatnio ja wlasnie adoruje, tylko
                  > patrzec jak zaproponuje jej przeprowadzke do was na kwatere :)
                  > Pozdrawiam
                  > S.

Nie mam nic przeciwko obecnosci kamili551 (jestem za!! bardzo Za!),
                  przynajmniej bedziemy mogly gruntownie sie blizej gruntownie poznac :)

A kolega abdon to widac wielki milosnik i adorator kobiet. Az strach sie bac.
                  • sabeena Re: Kupie... 30.08.04, 14:03
                    > Nie mam nic przeciwko obecnosci kamili551 (jestem za!! bardzo Za!),
                    > przynajmniej bedziemy mogly gruntownie sie blizej gruntownie poznac :)
                    > A kolega abdon to widac wielki milosnik i adorator kobiet. Az strach sie bac.

Ja bym uwazala, jak kolega Abdon jest takim milosnikiem kobiet, to pare innych
                    pan tez bedziesz miala okazje poznac calkiem gruntownie, ale to moze byc nawet
                    dosc ksztalcace ;)
                    Pozdro
                    S.
                    • o-ren_ishi Re: Kupie... 30.08.04, 15:12
                      > Ja bym uwazala, jak kolega Abdon jest takim milosnikiem kobiet, to pare
                      innych
                      > pan tez bedziesz miala okazje poznac calkiem gruntownie, ale to moze byc
                      nawet
                      > dosc ksztalcace ;)
                      > Pozdro
                      > S.

To wszystko tylko na plus!... Moze kolega abdon nie bedac (mam nadzieje) nazbyt
                      nacjonalistycznie nastawionym, jakas wloszke, tudziez hinduske w tym
                      swoim "zapiecku" trzyma :) To i lepiej, bo inne kultury poznam! :D
              • beekeeper Re: Kupie... 30.08.04, 12:39
                o-ren_ishi napisała:

> Podstawa drogi panie to kontrowersyjny wizerunek. Moj niestety troche
                wyblakly
                > jest i plaski jak chodnik

płaski to on dopiero będzie jak się pani będzie dalej głodzić ;) poza tym, pani
                dieta zredukuje może pierwiastek neurotyzmu w naszym społeczeństwie, ale
                jednocześnie uszczupli (literalnie) krajowe zasoby kobiecego ciała – a to wcale
                chwalebne nie jest!
                • o-ren_ishi Re: Kupie... 30.08.04, 15:09
                  > dieta zredukuje może pierwiastek neurotyzmu w naszym społeczeństwie, ale
                  > jednocześnie uszczupli (literalnie) krajowe zasoby kobiecego ciała – a to
                  > wcale chwalebne nie jest!

Ja jestem zwolenniczka dosc frywolnej teorii "Wszystko w naszej rodzinie sie
                  wyrownuje", tlumaczac to z kolei na jezyk prosty (wiesniaczy) mozna rzec, ze im
                  wiecej schudne, tylez wiecej jakas kobieta (bialoglowa raczej, bo kobiete
                  kobietą nazywac to tak po chamsku przeciez...)w kraju tym zgrubnie.

Durnotą pachnie ta teoria moja, ale czegoz tu sie spodziewac wiecej po
                  znerwicowanym, ogluplym od diet czleku, ktory wlasnie ciasta sobie odmowil.

:)))) Czuje sie dzis jakas nawiedzona, a pan panie beekeeper?

> płaski to on dopiero będzie jak się pani będzie dalej głodzić ;)

O moja plaskosc to najmniej bym sie martwila :)))

Klaniam sie, O ren
                  • beekeeper Re: Kupie... 30.08.04, 18:11
                    o-ren_ishi napisała:

> Ja jestem zwolenniczka dosc frywolnej teorii "Wszystko w naszej rodzinie sie
                    > wyrownuje", tlumaczac to z kolei na jezyk prosty (wiesniaczy) mozna rzec, ze
                    im wiecej schudne, tylez wiecej jakas kobieta (bialoglowa raczej, bo kobiete
                    > kobietą nazywac to tak po chamsku przeciez...)w kraju tym zgrubnie.

pani teoria społecznej produkcji i podziału tkanki tłuszczowej jest wyraźnie
                    inspirowana teorią wartości dodatkowej karola m. ;) (ten nieusuwalny
                    antagonizm – zysk jednych jako wyzysk drugich...) no no...

> :)))) Czuje sie dzis jakas nawiedzona

cóż – jest pani kobietą-na-diecie ;)

> a pan panie beekeeper?

no a ja na szczęście nie ;)

pozdrawiam wysokokalorycznie :)

• o-ren_ishi Re: Kupie... 30.08.04, 18:22
                      > pani teoria społecznej produkcji i podziału tkanki tłuszczowej jest wyraźnie
                      > inspirowana teorią wartości dodatkowej karola m. ;) (ten nieusuwalny
                      > antagonizm – zysk jednych jako wyzysk drugich...) no no...

:) No prosze, az sama siebie zaskakuje.

> cóż – jest pani kobietą-na-diecie ;)

Od jutra bede. Dzis znowu poddalam sie po 5-godzinnym samobiczowaniu. Dziekuje
                      za zrozumienie.

> no a ja na szczęście nie ;)

I Bogu dzieki :)

> pozdrawiam wysokokalorycznie :)

Tylko nie wysokokalorycznie. Dietecznie! Wole, dietetyczne pozdrowienia.
                      • o-ren_ishi Re: Kupie... 30.08.04, 18:29
                        I juz Cie nie ma beekeeperze :-(

• beekeeper Re: Kupie... 30.08.04, 18:44
                          do usług
                          • o-ren_ishi Re: Kupie... 30.08.04, 18:54
                            A wiec jestes. To dobrze, ze jestes, to dobrze.

Powiedz mi jesli (to nie tajemnica), czym sie zajmujesz (tlumaczenie: Jaka
                            praca, zawod Twoj)?
                            • beekeeper Re: Kupie... 30.08.04, 19:07
                              widzę że wywiad japoński bierze obiekt ‘beekeeper’ w aktywne rozpracowanie ;)
                              • o-ren_ishi Re: Kupie... 30.08.04, 19:13
                                <na boku: szybko sie zorientowal... trzeba bedzie zastosowac plan B.>

<Niesmialo> Ee. Tak tylko pytam :) Ale widze, ze kolega tutaj przede mna plasy
                                i tance odprawia i ani mysli zaspokoic ciekawosc moja.
                                • beekeeper Re: Kupie... 30.08.04, 19:15
                                  to jest w zasadzie do zrobienia, ale musimy ustalić kanały przepływu informacji
                                  niejawnych ;) jakieś sugestie?
                                  • o-ren_ishi Re: Kupie... 30.08.04, 19:18
                                    > to jest w zasadzie do zrobienia, ale musimy ustalić kanały przepływu
                                    informacji niejawnych ;) jakieś sugestie?

Sugestie. W tym jestem dobra.
                                    Moze gg?
                                    • beekeeper Re: Kupie... 30.08.04, 19:24
                                      aaa, nie posiadam. to może @?
                                      • o-ren_ishi Re: Kupie... 30.08.04, 19:29
                                        Hm. To da sie zalatwic... Spotkajmy sie na "czacie" #randki na wirtualnej!:)
                                        (zart)

Oczywiscie, @. Pasuje. Juz czeka cos na Ciebie cos w skrzynce, ale niestety
                                        nieaktualne juz (zaslalam numer gg).
                                        • beekeeper Re: Kupie... 30.08.04, 19:42
                                          > Juz czeka na Ciebie cos w skrzynce

i wzajemnie :)
          • beekeeper Re: Kupie... 30.08.04, 00:50
            jest tam panna jeszcze? pewnie przegrałem z ‘transatlantykiem’...
            • o-ren_ishi Re: Kupie... 30.08.04, 11:52
              > jest tam panna jeszcze? pewnie przegrałem z ‘transatlantykiem’...

Tym razem z systemem. Windows zawiodl.
    • abdon Re: Kupie... 30.08.04, 01:13
      O-ren napisała
      niektórzy miewają na mój temat
      pewne obsesje,

Ciągle obsesyjnie tęsknię do Ciebie
      • o-ren_ishi Re: Kupie... 30.08.04, 11:48
        > Ciągle obsesyjnie tęsknię do Ciebie

Oj, abdon, abdon! Bracie :)) Z Ciebie to wazeliniarz jest :D (co sie chwali, bo
        ja lubie wazeline)
        • abdon Re: Kupie... 31.08.04, 02:44
          Markową?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka