marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 19:46 za to,że: - oni mają tylko nas - że nie łąjdaczą się z piecioma prostytutkami - że jesteśmy zadbane i zdrowe, wiec HIV im nie grozi - że czasami pytamy się jak sie czują - że wybieramy dla nich czasami prezenty - że mają zadowolonych i szczęśliwych mężów - że tak często nie musza tyłka nadstawiać po 10 latach małżeństwa - że uczymy ich fajnych rzeczy w łóżku - że kosztujemy tylko tyle ile kosztujemy, bo są droższe imprezy, np. hazard - że książek nie musza czytać i o tym z mężem rozmawiać - że moga oglądac brazylijskie seriale, bo inaczej mąż goni - że nie muszą ,eczów oglądać, bo on u nas obejrzy - że jest zadbany, bo dlanas sie wystroił itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migdałek ZA CO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 23:41 DZIEKUJĘ -ZA NIEOBECNOŚC MOJEGO MĘŻA PODCZAS CHOROBY CÓRKI-WYJECHAŁ "W DELEGACJĘ"..KOMÓRKA BYŁA POZA ZASIĘGIEM -ZA SAMOTNE NOCE W ZIMNYM ŁÓŻKU -ZA PRZEGRANY ZWIĄZEK Z NIEDOJRZAŁYM FACETEM -ZA NIEPEWNOŚC NASTĘPNEGO DNIA -ZA POZOSTAWIENIE DOMU I RODZINY TYLKO NA MOJEJ GŁOWIE -ZA ODEBRANIE DZIECIOM OJCA NIE PROSIŁAM O TO,JESLI MIAŁAM ZOSTAC SAMA.RAZEM PLANOWALIŚMY KAŻDY DZIEN ,AŻ DO TEJ PRZEKLĘTEJ CHWILI GDY SAM SOBIE ZAPLANOWAŁ KOCHANKĘ,BO W DOMU MIAŁ WSZYSTKO.WIDOCZNIE MIAŁ ZA DUŻO.TERAZ NIE MA NIC.TYLKO JAKĄŚ LALĘ Z KTÓRĄ ŁĄCZY GO SEKS.DZIECI NIE CHCĄ POZNAĆ NOWEJ KOLEŻANKI TATUSIA.ROZUMIEJĄ.SĄ JUŻ DUŻE.CHCĄ BYĆ SILNE BEZ NIEGO.NIE SĄ.MUSZĘ WALCZYC O NICH I O SIEBIE.JUŻ UMIEM.WYJEŻDŻAMY STĄD DO KANADY.UDAŁO SIĘ.NOWE ŻYCIE JEST TYLKO DLA NAS.BEZ NIEGO.WOLNI OD SAMOTNOSCI I ZDRADY.RAZEM-NA ZAWSZE. Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: ZA CO? 06.12.04, 10:23 To rzeczywiście Twój mąż jest jakis dziwny. Mój kochanek gdyby dziecko było chore, to byłby w domu. Są i normalni. Musisz jednak brać pod uwagę,że mąż mógł się zakochac i nic na to nie poradzisz. Dlaczego do nas są pretensje o to, że facet jest niedojrzały? My go nie wychowywałyśmy. Bierzemy go takim jakim jest. Dopiero z czasem zaczynamy wychowywać, ale to wcale się nie udaje. ten typ tak ma i niestety jest niewychowawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Migdałku, dzięki 06.12.04, 10:41 Jesteś mądrą kobietą. Dzięki za ten tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żony Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:47 Paniom już dziękujemy!!! Możecie już odejść i spokojnie starzeć się w samotności. Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 19:51 boisz się nas, niestety, a my takie dobre dla was jesteśmy. Chyba zacznę brać więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 19:56 Martuniu,z godziny na godzinę stajesz sie bardziej nerwowa- a po co ? Zadzwoń po swojego kochanka,niech zrobi ci dobrze-może sie uspokoisz. A z reszta mialaś iśc sie zabawić tam,gdzie mężczyżni bez obrączek chodzą- czy nie pora już? :]] Chyba już wszystko powiedzialas,teraz sie tylko powtarzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 19:58 za wcześnie jeszcze, 24 to odpowiednia godzina na wyjście Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 20:04 To zrób sobie relaksującą kąpiel,maseczka na buzię,dobra muzyka.Wyluzuj sie przed wyjściem po tym calym dniu przed kompem.No,dobrze radzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzynag Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 08.12.04, 10:39 zycze ci szczerego zakochania duzo milosi oddania wiary zaufania dlugiego zwiazku i tego bys pewnego dnai uslyszala od pustej panny te same slowa ktorymi rzucasz teraz bez opamietania i jak widac bez doswiadczenia prawdziwej milosci szkoda mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 08.12.04, 11:05 a mi jest bardzo szkoda ciebie, ponieważ nie masz odprzedmiotowionego ja i to jest twój problem, to grozi chorobą psychiczną moja droga lub dużą nerwicą. Odpowiedz Link Zgłoś
unisex [...] 03.12.04, 20:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf co z Wami jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:06 skoro to tak zle byc kochanka, to dlaczego Marta od samego rana skupia na sobie tyle agresji...? Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: co z Wami jest ? 03.12.04, 20:19 ja agresywna? tylko w łóżku mój drogi, tylko w łóżku I nie bójcie sie tak o nas, hihi. Czemu mam wrażenie, że jestescie sfrustrowanymi żonkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: co z Wami jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:21 dlaczego piszesz do mnie 'moj drogi'? poza tym to chyba jasne, ze moje post nie byl skierowany do Ciebie? przeczytaj go jeszcze raz hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna żona Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:05 Wiesz Marto współczuję ci. Masz kochanka tylko 3 x w tygodniu po 4 godziny. Niezbyt wiele. A odnośnie tych wyjazdów i bycia pod palmami. Cóż z tego skoro jesteś tam sama. A on w tym czasie nad Bałtykiem z żoną. W sumie jesteś strasznie biedną kobietą. Biedną nie pod względem finansowym, ale uczuciowym. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 21:07 jaka sama, z przyjaciólmi moja droga. Policz ile tobie mąż poświęca czasu. Mi daje 12 godzin non stop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna żona Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:24 Mam go o wiele dłużej niż 12 godzin tygodniowo. Cóż z tego że jesteś z przyjaciółmi skoro go nie możesz mieć przy sobie. A pewnie chciałabyś? Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 21:27 ale własnie nie chce go kobieto na stałe, i dziewczyny tez to piszą, zrozum wreszcie. Po co mi kłopot na głowie. Nie mamczasu juz rozmawiac, choc fajna dyskusja,idę się szykować na fajny wieczór. A Ty codzisiaj robisz, na drutach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna żona Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:53 Masz kiepskie wyobrażenie o nowoczesnych żonach. Teraz nie robi się już na drutach itp. Na razie robię to co ty. Siedzę w necie. Ale wiem że za chwilę będę miała przy sobie męża i wiem ,,, czego będzie odemnie chciał :-) Moje życie nie jest nudne. I wiem, że nie chciałabym spędzić je sama, nie mając bliskiej osoby przy sobie. Jestem w twoim wieku, forsy mi nie brakuje, także sporo jeżdżę. Ale mam coś więcej od ciebie... to czego nie można kupić za pieniądze. Rodzinę i miłość bliskich mi osób. I co najważniejsze - z nikim nie muszę się tym dzielić. A ty ? Jesteś i będziesz tą trzecią, a może dziesiątą. Hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.proxy.aol.com 03.12.04, 21:08 Pytanie: a ile ma zona swojego meza? Wiecej? A jak jest odwrotnie? Zona siedzi nad baltykiem a maz pod palmami z kochanka, to co? tez trzeba wspolczuc kochance? Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 21:10 czytałas moją odpowiedź w Malediwach? Do tej pory płaczę ze śmiechu. jak swojemu opowiem o dzisiejszym dniu, to będzie płakał razem ze mną ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 21:18 Jak już będziecie na tych Malediwach,to odezwijcie się bez logowania,sprawdzimy wasze IP - milego wypoczynku. ps. nie jestem żoną,żyję w wolnym związku i kiedyś takie uklady jak marta i ona też przerabialam,ale krótko - widać szybciej sie uczę i dlatego czytam niektóre wasze posty z uśmieszkiem poblazliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 21:25 ale zdjecia fajne, własnie ogladam. Jak znajde te o których wspominałam to jutro wkleję, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melania.k Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:59 eee, Marta rozczarowałaś mnie - myślałam, że Twój kochanek z Tobą jeździ na wakacje zagraniczne. Jeśli nie, to co to w ogóle za związek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochankazona Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:01 Przemyśl to co napisał bukem bukem napisał: > Słowo do kochanek: dupą świata się nie zwojuje, a u kochanki w 90% nam chodzi > o waszą dupę. Wiec tak szczerze: dyrdymały o tym, ze podniecacie kogoś > mentalnie to bzdura na kółkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Zmiana pampersow u kochanek IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 03.12.04, 22:32 Ty strasznie stara dupa jestes. Ten twoj pajac to chyba nosi juz pampersy. Zmieniasz mu czesto? Sama tez juz powinnas zamowic sobie miejsce w domu starcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: drogie panie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 23:36 no, niestety, drogie panie -żona to żona, kochanka to po prostu d.... a jeśli nie jest tyko d... to staje się drugą, trzecią itd ale żoną. Jak ma być tylko d... to jej się wciska , że żona nie da rozwodu, że dzieci, rodzina... - bo to TYLKO D..... Taka jest prawda i nie ma co się oszukiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi zdzicha! IP: *.arcor-ip.net 04.12.04, 01:11 nie zapomnij dac jutro na tace za ich oboje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: zdzicha! hehe IP: *.home.cgocable.net 04.12.04, 01:56 Kochanka z zonka walcza o faceta, w dodatku chyba ciagle chodzi o tego spaslaka hodowanego na nalesnikach i leniwych ( bo nie bylo protestu). To kolejny dowod, ze to baby walcza o kawalek miesa, zwany chlopem.A ta chlopina chodzi jak ciele od jednej do drugiej i nie ma nic do gadania. Oh, nie ma slow..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi Re: zdzicha! hehe IP: *.arcor-ip.net 04.12.04, 02:00 hoopina nie ma slow, ale moze ma co innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona hansi IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 04.12.04, 02:02 Hansi to ty ciagle zyjesz? Nie masz juz ochoty na marte? Ona wolna jest. Ten od nalesnikow jej odpadl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: zdzicha! hehe IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 04.12.04, 02:00 Gdzie ty tu widzisz zone tego starego nalesnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: zdzicha! hehe IP: *.home.cgocable.net 04.12.04, 02:13 Ide poplywac. Przynajmniej sie wytarzam w wodzie z pozytkiem dla ciala i ducha :) Odpowiedz Link Zgłoś
zona.i.kochanka Re: żony powinny nam podziękowac 04.12.04, 02:43 Dziękujemy:) Mąż w delegacji , a mój K właśnie wyszedł. Miał pilny projekt "na wczoraj" do zrobienia... a on jest taki suminny !;))))))) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
andreyka marto nie mow co inne zony powinne 04.12.04, 03:25 Zajmij sie soboa - Ty jako zona w przyszlosci dziekuj kochance swojego meza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxy Re: żony powinny nam podziękowac IP: 81.210.86.* 06.12.04, 11:54 kobiety prosze was na litosc boska czy was juz do konca popieprzylo? Im dalej czytam posty tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze cos tu nie jest tak. Na forum szarpia sie dwa obozy zony kontra kochanki,przy czym zony wieszaja psy na kochankach zabierajacych mezow i ojcow rodzinie a kochanki szydza z zon ,,kur domowych " z drutami w reku na bujanym fotelu. Kobieto puchu marny ... ,Dlaczeg pytam sie dlaczego jest w was tyle nienawisci w stosunku do siebie? a gdzie pytam sie jest ,,punkt zapalny " tego konfliktu czyli mezczyzna. Zauwazylam ze o nim nie mowi sie wcale. Obwiniacie sie nawzajem nie zwracajac uwagi na faceta ktory stoi za waszymi plecami i smieje sie w kułak... pozdrawiam. (ciag dlaszy moich wynaturzen nastapi za czas jakis) Odpowiedz Link Zgłoś
olive_dd Re: żony powinny nam podziękowac 08.12.04, 14:52 to prawda, zony wieszaja psy na kochankach, ale chyba przeciez 'do tanga trzeba dwojga' i ci mezowie zdradzajacy swoje zony odgrywaja tu chyba duza role. ja jestem zona i kochanka, moj kochanek ma zone. wcale sie z tego powodu nie szczyce, nie powiem ze jest to uklad o jakim marzylam, ale tak to juz jest. czuje sie winna wobec mojego meza ale nie czuje sie winna wobec zony mojego kochanka, bo to on odpowiada za swoje czyny, jest swiadomy tego co robi, ja go do niczego nie zmuszam. kazdy powinien ponosic odpowiedzialnosc za siebie, nie ma sensu obwiniac kochanki meza, bo przeciez on wie co robi i to do niego nalezy miec pretensje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaga Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 08.12.04, 15:32 A ja chce tutaj złożyc serdeczne podziękowanie kochance mojego (już) ex-męża. Pan M. hołdował modelowi dwóch domów - od pon do piątku z narzeczoną w Wa-wie a na weekend samolotem do mnie i dziecka. Po pół roku sielanki narzeczona znalazła sobie inny obiekt pożądania a pan M. postanowił poszukać u mnie pocieszenia i zrozumienia... No cóż - dzięki tej wspaniałej dziewczynie zrozumiałam, że można z pana M. bez trudu zrezygnować - i jest już Panem Ex pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś