Dodaj do ulubionych

żony powinny nam podziękowac

03.12.04, 19:41
Obserwuj wątek
    • marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 19:46
      za to,że:
      - oni mają tylko nas
      - że nie łąjdaczą się z piecioma prostytutkami
      - że jesteśmy zadbane i zdrowe, wiec HIV im nie grozi
      - że czasami pytamy się jak sie czują
      - że wybieramy dla nich czasami prezenty
      - że mają zadowolonych i szczęśliwych mężów
      - że tak często nie musza tyłka nadstawiać po 10 latach małżeństwa
      - że uczymy ich fajnych rzeczy w łóżku
      - że kosztujemy tylko tyle ile kosztujemy, bo są droższe imprezy, np. hazard
      - że książek nie musza czytać i o tym z mężem rozmawiać
      - że moga oglądac brazylijskie seriale, bo inaczej mąż goni
      - że nie muszą ,eczów oglądać, bo on u nas obejrzy
      - że jest zadbany, bo dlanas sie wystroił
      itd itd
      • Gość: Migdałek ZA CO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 23:41
        DZIEKUJĘ
        -ZA NIEOBECNOŚC MOJEGO MĘŻA PODCZAS CHOROBY CÓRKI-WYJECHAŁ "W
        DELEGACJĘ"..KOMÓRKA BYŁA POZA ZASIĘGIEM
        -ZA SAMOTNE NOCE W ZIMNYM ŁÓŻKU
        -ZA PRZEGRANY ZWIĄZEK Z NIEDOJRZAŁYM FACETEM
        -ZA NIEPEWNOŚC NASTĘPNEGO DNIA
        -ZA POZOSTAWIENIE DOMU I RODZINY TYLKO NA MOJEJ GŁOWIE
        -ZA ODEBRANIE DZIECIOM OJCA
        NIE PROSIŁAM O TO,JESLI MIAŁAM ZOSTAC SAMA.RAZEM PLANOWALIŚMY KAŻDY DZIEN ,AŻ
        DO TEJ PRZEKLĘTEJ CHWILI GDY SAM SOBIE ZAPLANOWAŁ KOCHANKĘ,BO W DOMU MIAŁ
        WSZYSTKO.WIDOCZNIE MIAŁ ZA DUŻO.TERAZ NIE MA NIC.TYLKO JAKĄŚ LALĘ Z KTÓRĄ ŁĄCZY
        GO SEKS.DZIECI NIE CHCĄ POZNAĆ NOWEJ KOLEŻANKI TATUSIA.ROZUMIEJĄ.SĄ JUŻ
        DUŻE.CHCĄ BYĆ SILNE BEZ NIEGO.NIE SĄ.MUSZĘ WALCZYC O NICH I O SIEBIE.JUŻ
        UMIEM.WYJEŻDŻAMY STĄD DO KANADY.UDAŁO SIĘ.NOWE ŻYCIE JEST TYLKO DLA NAS.BEZ
        NIEGO.WOLNI OD SAMOTNOSCI I ZDRADY.RAZEM-NA ZAWSZE.
        • marta9991 Re: ZA CO? 06.12.04, 10:23
          To rzeczywiście Twój mąż jest jakis dziwny. Mój kochanek gdyby dziecko było
          chore, to byłby w domu. Są i normalni.
          Musisz jednak brać pod uwagę,że mąż mógł się zakochac i nic na to nie
          poradzisz. Dlaczego do nas są pretensje o to, że facet jest niedojrzały? My go
          nie wychowywałyśmy. Bierzemy go takim jakim jest. Dopiero z czasem zaczynamy
          wychowywać, ale to wcale się nie udaje. ten typ tak ma i niestety jest
          niewychowawczy.
        • kvinna Migdałku, dzięki 06.12.04, 10:41
          Jesteś mądrą kobietą.

Dzięki za ten tekst.
      • joasia1 Re: żony powinny nam podziękowac 06.12.04, 01:06
        Masz racje.

• Gość: żony Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:47
      Paniom już dziękujemy!!!
      Możecie już odejść i spokojnie starzeć się w samotności.
      • marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 19:51
        boisz się nas, niestety, a my takie dobre dla was jesteśmy. Chyba zacznę brać
        więcej.
        • yoosh Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 19:56
          Martuniu,z godziny na godzinę stajesz sie bardziej nerwowa- a po co ?
          Zadzwoń po swojego kochanka,niech zrobi ci dobrze-może sie uspokoisz.

A z reszta mialaś iśc sie zabawić tam,gdzie mężczyżni bez obrączek chodzą-
          czy nie pora już? :]]
          Chyba już wszystko powiedzialas,teraz sie tylko powtarzasz.
          • marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 19:58
            za wcześnie jeszcze, 24 to odpowiednia godzina na wyjście
            • yoosh Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 20:04
              To zrób sobie relaksującą kąpiel,maseczka na buzię,dobra muzyka.Wyluzuj sie
              przed wyjściem po tym calym dniu przed kompem.No,dobrze radzę..
        • Gość: katarzynag Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 08.12.04, 10:39
          zycze ci szczerego zakochania duzo milosi oddania wiary zaufania dlugiego
          zwiazku i tego bys pewnego dnai uslyszala od pustej panny te same slowa ktorymi
          rzucasz teraz bez opamietania i jak widac bez doswiadczenia prawdziwej milosci
          szkoda mi ciebie
          • marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 08.12.04, 11:05
            a mi jest bardzo szkoda ciebie, ponieważ nie masz odprzedmiotowionego ja i to
            jest twój problem, to grozi chorobą psychiczną moja droga lub dużą nerwicą.
    • unisex [...] 03.12.04, 20:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gf co z Wami jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:06
        skoro to tak zle byc kochanka, to dlaczego Marta od samego rana skupia na sobie
        tyle agresji...?
        • marta9991 Re: co z Wami jest ? 03.12.04, 20:19
          ja agresywna? tylko w łóżku mój drogi, tylko w łóżku
          I nie bójcie sie tak o nas, hihi.
          Czemu mam wrażenie, że jestescie sfrustrowanymi żonkami?
          • Gość: gf Re: co z Wami jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:21
            dlaczego piszesz do mnie 'moj drogi'?

poza tym to chyba jasne, ze moje post nie byl skierowany do Ciebie? przeczytaj
            go jeszcze raz hihi
    • Gość: taka jedna żona Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:05
      Wiesz Marto współczuję ci.
      Masz kochanka tylko 3 x w tygodniu po 4 godziny.
      Niezbyt wiele.
      A odnośnie tych wyjazdów i bycia pod palmami. Cóż z tego skoro jesteś tam sama.
      A on w tym czasie nad Bałtykiem z żoną.
      W sumie jesteś strasznie biedną kobietą. Biedną nie pod względem finansowym,
      ale uczuciowym.
      Nie pozdrawiam.
      • marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 21:07
        jaka sama, z przyjaciólmi moja droga.
        Policz ile tobie mąż poświęca czasu. Mi daje 12 godzin non stop.
        • Gość: taka jedna żona Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:24
          Mam go o wiele dłużej niż 12 godzin tygodniowo.
          Cóż z tego że jesteś z przyjaciółmi skoro go nie możesz mieć przy sobie. A
          pewnie chciałabyś?
          • marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 21:27
            ale własnie nie chce go kobieto na stałe, i dziewczyny tez to piszą, zrozum
            wreszcie. Po co mi kłopot na głowie.
            Nie mamczasu juz rozmawiac, choc fajna dyskusja,idę się szykować na fajny
            wieczór. A Ty codzisiaj robisz, na drutach?
            • Gość: taka jedna żona Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:53
              Masz kiepskie wyobrażenie o nowoczesnych żonach. Teraz nie robi się już na
              drutach itp. Na razie robię to co ty. Siedzę w necie. Ale wiem że za chwilę
              będę miała przy sobie męża i wiem ,,, czego będzie odemnie chciał :-)
              Moje życie nie jest nudne. I wiem, że nie chciałabym spędzić je sama, nie mając
              bliskiej osoby przy sobie. Jestem w twoim wieku, forsy mi nie brakuje, także
              sporo jeżdżę. Ale mam coś więcej od ciebie... to czego nie można kupić za
              pieniądze. Rodzinę i miłość bliskich mi osób. I co najważniejsze - z nikim nie
              muszę się tym dzielić.
              A ty ? Jesteś i będziesz tą trzecią, a może dziesiątą. Hi hi hi
      • Gość: ona Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.proxy.aol.com 03.12.04, 21:08
        Pytanie: a ile ma zona swojego meza? Wiecej? A jak jest odwrotnie? Zona siedzi
        nad baltykiem a maz pod palmami z kochanka, to co? tez trzeba wspolczuc
        kochance?
        • marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 21:10
          czytałas moją odpowiedź w Malediwach?
          Do tej pory płaczę ze śmiechu.
          jak swojemu opowiem o dzisiejszym dniu, to będzie płakał razem ze mną ze smiechu
        • yoosh Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 21:18
          Jak już będziecie na tych Malediwach,to odezwijcie się bez logowania,sprawdzimy
          wasze IP - milego wypoczynku.
          ps. nie jestem żoną,żyję w wolnym związku i kiedyś takie uklady jak marta i ona
          też przerabialam,ale krótko - widać szybciej sie uczę i dlatego czytam niektóre
          wasze posty z uśmieszkiem poblazliwości.
    • z3r0 Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 21:22
      Marto, wyjdziesz za mnie?
      • marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 21:24
        nigdy w zyciu
        • marta9991 Re: żony powinny nam podziękowac 03.12.04, 21:25
          ale zdjecia fajne, własnie ogladam. Jak znajde te o których wspominałam to
          jutro wkleję,
          • Gość: melania.k Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:59
            eee, Marta rozczarowałaś mnie - myślałam, że Twój kochanek z Tobą jeździ na
            wakacje zagraniczne. Jeśli nie, to co to w ogóle za związek??
            • Gość: kochankazona Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:01
              Przemyśl to co napisał bukem

bukem napisał:

> Słowo do kochanek: dupą świata się nie zwojuje, a u kochanki w 90% nam chodzi
              > o waszą dupę. Wiec tak szczerze: dyrdymały o tym, ze podniecacie kogoś
              > mentalnie to bzdura na kółkach.
    • Gość: Ona Zmiana pampersow u kochanek IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 03.12.04, 22:32
      Ty strasznie stara dupa jestes. Ten twoj pajac to chyba nosi juz pampersy.
      Zmieniasz mu czesto? Sama tez juz powinnas zamowic sobie miejsce w domu starcow.
      • Gość: facet Re: drogie panie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 23:36
        no, niestety, drogie panie -żona to żona, kochanka to po prostu d....
        a jeśli nie jest tyko d... to staje się drugą, trzecią itd ale żoną. Jak ma
        być tylko d... to jej się wciska , że żona nie da rozwodu, że dzieci,
        rodzina... - bo to TYLKO D..... Taka jest prawda i nie ma co się oszukiwać.
      • Gość: hansi zdzicha! IP: *.arcor-ip.net 04.12.04, 01:11
        nie zapomnij dac jutro na tace za ich oboje.
        • Gość: Renka Re: zdzicha! hehe IP: *.home.cgocable.net 04.12.04, 01:56
          Kochanka z zonka walcza o faceta, w dodatku chyba ciagle chodzi o tego
          spaslaka hodowanego na nalesnikach i leniwych ( bo nie bylo protestu). To
          kolejny dowod, ze to baby walcza o kawalek miesa, zwany chlopem.A ta chlopina
          chodzi jak ciele od jednej do drugiej i nie ma nic do gadania. Oh, nie ma
          slow..:)
          • Gość: hansi Re: zdzicha! hehe IP: *.arcor-ip.net 04.12.04, 02:00
            hoopina nie ma slow, ale moze ma co innego?

• Gość: Ona hansi IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 04.12.04, 02:02
              Hansi to ty ciagle zyjesz? Nie masz juz ochoty na marte? Ona wolna jest. Ten od
              nalesnikow jej odpadl.
          • Gość: Ona Re: zdzicha! hehe IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 04.12.04, 02:00
            Gdzie ty tu widzisz zone tego starego nalesnika?
            • Gość: Renka Re: zdzicha! hehe IP: *.home.cgocable.net 04.12.04, 02:13
              Ide poplywac. Przynajmniej sie wytarzam w wodzie z pozytkiem dla ciala i
              ducha :)
    • zona.i.kochanka Re: żony powinny nam podziękowac 04.12.04, 02:43
      Dziękujemy:) Mąż w delegacji , a mój K właśnie wyszedł. Miał pilny projekt "na wczoraj" do zrobienia... a on jest taki suminny !;)))))))

Pozdrawiam:)
      • andreyka marto nie mow co inne zony powinne 04.12.04, 03:25
        Zajmij sie soboa - Ty jako zona w przyszlosci dziekuj kochance swojego meza.
    • Gość: foxy Re: żony powinny nam podziękowac IP: 81.210.86.* 06.12.04, 11:54
      kobiety prosze was na litosc boska czy was juz do konca popieprzylo? Im dalej
      czytam posty tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze cos tu nie jest tak.
      Na forum szarpia sie dwa obozy zony kontra kochanki,przy czym zony wieszaja psy
      na kochankach zabierajacych mezow i ojcow rodzinie a kochanki szydza z
      zon ,,kur domowych " z drutami w reku na bujanym fotelu. Kobieto puchu
      marny ... ,Dlaczeg pytam sie dlaczego jest w was tyle nienawisci w stosunku do
      siebie? a gdzie pytam sie jest ,,punkt zapalny " tego konfliktu czyli
      mezczyzna. Zauwazylam ze o nim nie mowi sie wcale. Obwiniacie sie nawzajem nie
      zwracajac uwagi na faceta ktory stoi za waszymi plecami i smieje sie w
      kułak... pozdrawiam. (ciag dlaszy moich wynaturzen nastapi za czas jakis)
      • olive_dd Re: żony powinny nam podziękowac 08.12.04, 14:52
        to prawda, zony wieszaja psy na kochankach, ale chyba przeciez 'do tanga trzeba
        dwojga' i ci mezowie zdradzajacy swoje zony odgrywaja tu chyba duza role. ja
        jestem zona i kochanka, moj kochanek ma zone. wcale sie z tego powodu nie
        szczyce, nie powiem ze jest to uklad o jakim marzylam, ale tak to juz jest.
        czuje sie winna wobec mojego meza ale nie czuje sie winna wobec zony mojego
        kochanka, bo to on odpowiada za swoje czyny, jest swiadomy tego co robi, ja go
        do niczego nie zmuszam. kazdy powinien ponosic odpowiedzialnosc za siebie, nie
        ma sensu obwiniac kochanki meza, bo przeciez on wie co robi i to do niego
        nalezy miec pretensje.
    • Gość: amaga Re: żony powinny nam podziękowac IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 08.12.04, 15:32
      A ja chce tutaj złożyc serdeczne podziękowanie kochance mojego (już) ex-męża.
      Pan M. hołdował modelowi dwóch domów - od pon do piątku z narzeczoną w Wa-wie a
      na weekend samolotem do mnie i dziecka. Po pół roku sielanki narzeczona
      znalazła sobie inny obiekt pożądania a pan M. postanowił poszukać u mnie
      pocieszenia i zrozumienia...
      No cóż - dzięki tej wspaniałej dziewczynie zrozumiałam, że można z pana M. bez
      trudu zrezygnować - i jest już Panem Ex

pozdrawiam wszystkich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka