Gość: sdf IP: *.range81-157.btcentralplus.com 09.01.05, 00:29 moj brat wrocil zgruzgotany szaroscia chamstwem i oczekiwaniem dnia jutrzejszego dobrze ze przywiozl kielbase i wodke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.malone Re: z polski 09.01.05, 00:38 a jaka wódeczka i jaka zakąska(jesli wolno wiedzieć) i pozdrowienia dla obu Panów Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: z polski 09.01.05, 00:42 kielbas jest pare a teraz w polszy takie fantazyjne nazwy nadaja ze sie gubie, na ten przyklad z goralskiej beczki, z owczej gorki i z innych dziwnych miejsc, a wodka to nie wiem bo jest w zamrazarce na dole a mi sie nie chce schodzic jutro pewnie wypijemy to nie omieszkam wyjawic nazwy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: z polski 09.01.05, 00:47 Z góralskiej beczki, mniam. Dobre. :) A dziś - wczorak raczej szaro nie było, natreszcei trochę słońca załapałam, jak miło. W Lądku ładniej?? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: z polski 09.01.05, 00:48 Wasze zdrowie! Tak nazwy teraz są fajne: "szynka babuni", "szynka dziadunia". O i sery: "Dziurdamer" albo "Pyszne dziury", ale mi sie najbardziej podoba "Sekret mnicha" czyli "Monk's secret". W druga stronę wyszłaby "Wydzielina mnicha":) Hej, nie przeszkadzam MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frolic Re: z polski IP: *.251.120.148.Dial1.Weehawken1.Level3.net 09.01.05, 00:45 szarosc, chamstwo, oczekiwanie dnia jutrzejszego to przeciez czlowieku masz na calym swiecie, ale jak wychlaliscie ta gorzale to pewnie zrobilo wam sie kolorowo i wesolo. Tak trzymac, bo picie to zycie a robota to glupota buahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: z polski 09.01.05, 00:48 tak jest na calym swiecie ale w innym wymiarze troche a tak na stronie to wszystko ok? Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: z polski 09.01.05, 01:02 zabyl, zabyl, wszystkiego przywiezc nie mogl he he ale ojciec specjalnie dla mnie drozdzowe ciasto z makiem przygotowal slodycze z ktorymi nie wiem co zrobic bo nie cierpie kielbasy i szynki, to najfajniejsze bo jestem zbyt leniwy zeby do sklepu chodzic a tu jedzenie samo przyszlo no i wodka, zdarza sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: z polski IP: *.chello.pl 09.01.05, 10:30 Z Polski sie nie da uciec! Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: z polski 09.01.05, 11:22 Gość portalu: Hubert napisał(a): > Z Polski sie nie da uciec! Bez wódki i ogórca:)))) Odpowiedz Link Zgłoś