Gość: Andrzej IP: *.unl.edu 29.05.02, 23:16 Siedzi w budzie i szczeka. Co to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Zagadka IP: *.unl.edu 29.05.02, 23:35 wredna2 napisał(a): > A buda chociaz jest ocieplana? > > wrrrrr.... jest. ale do rzeczy, kto szczeka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Zagadka IP: *.unl.edu 29.05.02, 23:43 iwa.ja napisał(a): > I kto za tym stoi? Nie wiem. ale do rzeczy. kto szczeka ? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: Zagadka 29.05.02, 23:45 Ja mysle, ze jak zechce poszczekac, to wyjdzie z z tej budy... i wtedy sie zobaczy wr. Gość portalu: Andrzej napisał(a): >> jest. ale do rzeczy, kto szczeka ? Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Zagadka 29.05.02, 23:56 Dowolna istota, która potrafi i chce wejść do budy, by szczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnoll czyli kto mogl zejsc na psy IP: *.bydgoska.krakow.pl 30.05.02, 10:36 tesciowa co to juz ma dwie zolte kartki (pies wczesniej dostal czerwona i wypadl z gry) sie mi jeszcze kojarza chlopi z filmu "ferdydurke" no i ten... jak mu tam... kot co dostal kota? a moze pies co zszedl na psy? a moze Andrzeju to Ty?? yy? hau fnoll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Zagadka IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 30.05.02, 12:56 Zona na widok zataczającego się męza. Tylko czemu w pytaniu jest "co to?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Zagadka IP: *.unl.edu 30.05.02, 15:09 Gość portalu: sylwia napisał(a): > > Zona na widok zataczającego się męza. > > Tylko czemu w pytaniu jest "co to?" Kilku z Was szepnelo cos o psie. Cieplo, cieplo, ale to nie pies szczekal. To byla SUKA, hihihihihihihihihi !!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnoll Re: Zagadka IP: *.bydgoska.krakow.pl 30.05.02, 15:50 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > To byla SUKA, hihihihihihihihihi !!!!!!!!!!!!!!!!!! hihihihihihi (ale wiesz andrzeju, ze suka tez pies?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Zagadka IP: *.unl.edu 30.05.02, 15:53 Gość portalu: fnoll napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > To byla SUKA, hihihihihihihihihi !!!!!!!!!!!!!!!!!! > > hihihihihihi > > (ale wiesz andrzeju, ze suka tez pies?) Nie OSUKUjesz ? Fnoll, nie zaczynaj tego dnia od mieszania plci, prosze. Pozdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Zagadka IP: *.unl.edu 30.05.02, 16:05 pastwa napisał(a): > A pies też suka ? Nie, to jest piesuka. Dostales moj email ? Pozdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Zagadka IP: *.unl.edu 30.05.02, 16:13 pastwa napisał(a): > Tak, odpowiedziałem Ci w "zapachowym" wątku. tak, teraz juz wyniuchalem. dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś