keri5 07.03.05, 11:43 Czy możecie polecić mi kogoś? byłabym bardzo wdzięczna. Szukałam trochę na forum ale nic nie znalazłam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubkulik Re: Psycholog w Krakowie 07.03.05, 12:29 Zajrzyj tutaj www.psychoedukacja.pl Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
rlena Re: Psycholog w Krakowie 07.03.05, 23:59 Mam BARDZO powazne zastrzezenia jesli chodzi o Andrzeja Szulca. Z pewnoscia nikomu go nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Psycholog w Krakowie 08.03.05, 10:00 Tez znam osoby, ktore maja do niego zastrzezenia, ale mnie osobiscie bardzo pomogly zajecia grupowe z nim. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
leksheygyatso Re: Psycholog w Krakowie 07.03.05, 17:01 WITAM, Osobiście polecam sprawdzonych psychoterapeutów z certyfikatem Polskiego Towarzystwa Psychologicznego(pare nazwisk z krakowa z wraz opisem specjalizacji na liscie). www.ptp.psychologia.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=53 mysle ze napewno warto choc umowic choc 1 na konsultache i zapytac co polecaja w tym temacie i Pani sytuacjii pozdrawiam OM MANI PEME HUNG NAMO AMITABHA BUDDHA NAMO BODHISATTWA KSITIGARBHA lekshey Odpowiedz Link Zgłoś