ciemny_korytarz 27.04.05, 12:06 osobnik okreslany jak wyzej jak dziala? co robi? jesli nie dziala obumiera? leczyc sie go da? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karielcia Re: wampir energetyczny 27.04.05, 12:25 ej tam, obumiera... jak nie ma normalnego zrodla zasilania - to podlacza sie do latarni. ulicznej, a niekedy nawet czerwonej. Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: no właśnie, i niech tam zostanie 27.04.05, 12:58 chcesz pozwolic, aby ow wampir kradl prad z ulicznej latarni na koszt nas wszystkich, zwyklych podatnikow, a wiec takze na Twoj koszt? popierasz postawy aspoleczne? Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: no właśnie, i niech tam zostanie 27.04.05, 13:06 miałam na myśli burdel dla wampirów energetycznych, to tak dla zrozumienia mojego aspołecznego posta Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: no właśnie, i niech tam zostanie 27.04.05, 13:11 ale wampiry energetyczne wola brac, a nie dawac. a w burdelu sie raczej tak nie da. wiec wpadaja tam tylko z krotka wizyta. rozumiesz to? a Ty - lubisz sie dawac wykorzystywac? - ja to uwielbiam. pasjami. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: no właśnie, i niech tam zostanie 27.04.05, 13:16 nie byłam w burdelu, wiec skoro wiesz lepiej nie bede sie sprzeczac Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Ćśśśś... 27.04.05, 13:34 Uspokójcie się dziewczyny. Prosze o szacunek dla najstarszego zawodu świata! Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: Ćśśśś... 27.04.05, 14:09 ja tez te kobiety pracujace gleboko szanuje. i 100 razy wolalabym, aby moj maz, jak juz musi, pod czerwona latarnia sie czasem zawiesil - przynajmniej moge byc pewna, ze (wprzeciwienstwie do romansu) zawsze potem, niecnota, wroci mi do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: no właśnie, i niech tam zostanie 27.04.05, 13:59 ale ja tez nie bylam. pytalam tylko, czy lubisz sie dawac wykorzystywac? eeh... jakbym chciala trafic na takiego wampira viel vampyra... Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: no właśnie, i niech tam zostanie 27.04.05, 14:17 cos widze, ze chetnie zamienilybysmy sie nie tylko rolami? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: no właśnie, i niech tam zostanie 27.04.05, 14:21 karielcia napisała: > cos widze, ze chetnie zamienilybysmy sie nie tylko rolami? a okularki założyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: no właśnie, i niech tam zostanie 27.04.05, 14:27 a uwazasz, ze przy zmianie rol i zamianie wampira vel wampyra na wampa - byloby mi w nich bardziej do twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
red_one Re: wampir energetyczny 27.04.05, 13:56 > osobnik okreslany jak wyzej jak dziala? - przysysa sie do wszystkiego co mu na drodze sie napatoczy i co sie rusza. > co robi? - wysysa energie > jesli nie dziala obumiera? - zapada w sen zimowy > leczyc sie go da? - nie da, ale mozna probowac na wlasne ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś