psychopata.z.borderline 03.05.05, 20:06 czy nie sądzicie,że właśnie tak powinno nazywać sie to forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hsirk Re: Dupomaryniologia 03.05.05, 20:13 niesamowite odkrywcze ale jednak tu piszesz... a czego bys chciala...? oprocz tego ze jestes psychopata z czymsis trudnym do wymowienia to wiesz cos o ludzkiej psychice? bo nie sadze Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Dupomaryniologia 03.05.05, 20:17 jak masz problem z wymową, są w większych miastach szkoły dykcji Odpowiedz Link Zgłoś
demiurgos Re: Dupomaryniologia 06.05.05, 15:54 co borderline zmienia w Twoim życiu? jak sobie z tym radzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Dupomaryniologia 06.05.05, 16:29 co zmienia? a no to, że chce miec wszystko i wszystkich pod kontrolą, na smyczy i łańcuchu, cała sie trzęse jak rozmawiam z ludźmi, obserwuje wszystko i wszyskich, skupiam sie na wszelkich gestach i doszukuje sie wrogości, jak znajomi spedzaja czas beze mnie, ciągle myśle ze mnie obgadują i zalewam sie łzami, denerwuje sie ze nie mogę tam być;) cóż, straszne życie psychopaty z borderline:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
siekator Re: Dupomaryniologia 06.05.05, 16:39 No to zwykly psychopata ma prosciej. Wystarczy przegryzc te line i juz swiat bez granic! Odpowiedz Link Zgłoś
demiurgos Re: Dupomaryniologia 06.05.05, 21:44 a skad wiesz, ze to borderline? masz diagnoze, czy po prostu gzies przeczytałas i odniosłas do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Dupomaryniologia 15.05.05, 16:17 mamy mistrzów, w każdym wątku się odnajdą Odpowiedz Link Zgłoś