marie4 31.05.05, 19:31 Życia. Ludzi. Śmierci. Przemijania. Straty bliskich. Nienawiści do mnie. Ale LUDZI najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnycharakter Dobrze wybralas: 31.05.05, 19:47 na tym forum jest malo ludzi... czch Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Boję się. 31.05.05, 19:59 marie4 napisała: > Życia. Ludzi. Śmierci. Przemijania. Straty bliskich. Nienawiści do mnie. Ale > LUDZI najbardziej. i co teraz bedzie ! strach pomyslec! Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Boję się. 31.05.05, 20:04 imagiro napisał: > jedna normalna .... dziekuje ... ktora? Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Boję się. 31.05.05, 20:07 imagiro napisał: > ta co sie boi ... >rozumiesz ja ,czyli masz takie same strachy? Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Boję się. 31.05.05, 20:13 imagiro napisał: > oczywiscie ... ludzie to bestie ... >straszne! >wlasciwie to ja tez sie boje ,strasznie sie boje ...ojojoj! > co my z tym strachem poczniemy? Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Boję się. 03.06.05, 15:27 marie4 napisała: > Życia. Ludzi. Śmierci. Przemijania. Straty bliskich. Nienawiści do mnie. Ale > LUDZI najbardziej. .... Dobra kąpiel i grzane wino z miodem, dobrze ci zrob, tak na początek:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś