Dodaj do ulubionych

eary i inni

22.07.05, 20:02
czlowiek, ktory w internecie fantazjuje, ze zostal zgwalcony jest niemadry i
zachowuje sie niestosownie

napewno nie jest - cytuje - idiota, debilem i ku*ewka (eary, nazwalas ja tak
w dniu, w ktorym lejesz lzy nad swoja krzywda, czyli byciem niestosownie
potraktowana przez kogostam, co cie zmusza do pozegnania sie rzekomo)

moze wstancie od tych ekranow, obroncy (swojej) moralnosci

klaniam sie, ale malo komu
Obserwuj wątek
    • hsirk Re: eary i inni 22.07.05, 20:10
      nigdy nie nazwalas podobnymi slowy fantazjujacych ?
      • jan_stereo Re: eary i inni 22.07.05, 20:15
        naturalnie,bo kazdy fantazjujacy osobnik/osobniczka to idiota,debil lub kurewka.
      • zalozylam_nowe Re: eary i inni 22.07.05, 22:21
        hsirk napisał:

> nigdy nie nazwalas podobnymi slowy fantazjujacych ?

nie pamietam czegos takiego, wiec wykluczyc nie moge

a teraz do meritum:
        czy chcesz powiedziec, ze ten, kto czyni tego typu okienko jest "ku*ewka,
        debilem, idiota"?
    • moc_ca Re: eary i inni 22.07.05, 21:32
      zalozylam_nowe napisała:

> czlowiek, ktory w internecie fantazjuje, ze zostal zgwalcony jest niemadry i
      > zachowuje sie niestosownie
      >
      > napewno nie jest - cytuje - idiota, debilem i ku*ewka (eary, nazwalas ja tak
      > w dniu, w ktorym lejesz lzy nad swoja krzywda, czyli byciem niestosownie
      > potraktowana przez kogostam, co cie zmusza do pozegnania sie rzekomo)
      >
      > moze wstancie od tych ekranow, obroncy (swojej) moralnosci
      >
      > klaniam sie, ale malo komu

...takiej oto reprymendy udzielił asystent pseudofilozofa forumowego, jego
      satelita i przydupas w aureoli fałszu i zakłamania.
      Powiedział co wiedział kłaniając się mało komu i odszedł w chwale.
      • luty10 Re: eary i inni 22.07.05, 21:36
        moc_ca napisała:

> zalozylam_nowe napisała:
        >
        > > czlowiek, ktory w internecie fantazjuje, ze zostal zgwalcony jest niemadr
        > y i
        > > zachowuje sie niestosownie
        > >
        > > napewno nie jest - cytuje - idiota, debilem i ku*ewka (eary, nazwalas ja
        > tak
        > > w dniu, w ktorym lejesz lzy nad swoja krzywda, czyli byciem niestosownie
        > > potraktowana przez kogostam, co cie zmusza do pozegnania sie rzekomo)
        > >
        > > moze wstancie od tych ekranow, obroncy (swojej) moralnosci
        > >
        > > klaniam sie, ale malo komu
        >
        > ...takiej oto reprymendy udzielił asystent pseudofilozofa forumowego, jego
        > satelita i przydupas w aureoli fałszu i zakłamania.
        > Powiedział co wiedział kłaniając się mało komu i odszedł w chwale.
        >
        >
        moja ukachana kuchareczka....:)))
        • iwona334 Re: eary i inni 22.07.05, 21:46
          A gotuje tak, ze az uszami paruje. Oboma.
          • luty10 Re: eary i inni 22.07.05, 21:48
            iwona334 napisała:

> A gotuje tak, ze az uszami paruje. Oboma.

noooo, wszyscy potem zgage majom...:)))
            • poziomica1 Re: eary i inni 23.07.05, 23:08
              luty, najwieksza zgage ma sie, jak sie loda na mrozie konsumuje. Wiesz o tym?
        • poziomica1 Re: eary i inni 23.07.05, 23:07
          excuse moi, jestem pewna, ze zarowno satelita jak i ten z orbity powinni wrocic
          sobie stamtad skad przybyli. A co to za wyzwiska w ogole? Co to znaczy "post
          łamiący regulamin forum"?? Czy tylko wyraz, do tego wykropkowany, pierwszy
          lepsz z brzegu, zaczynajacy się na "k", po wykropkowaniu, podkreslam tworzy
          post, ktory mimo tego, ze zawiera wyraz niecenzuralny jest po wykrpokowaniu
          wyrazu niecenzuralnego zgodny z regulaminem forum i dlatego, dzieki zwyklemu
          wykropkowaniu posta nie usuwa sie??? Wedlug mnie nalezaloby pewne normy
          okreslic, moze odswiezylaby okreslanie norm adminka forum. Bo to, co tutaj
          pisze sie, toz to najzwyklejsze obrazanie, moi mili.
          O fałsz i zakłamanie można by się zakładać. Tylko, że zakład to taka rzecz,
          która podlega manipulacji. A manipulacja fałszowi i zakłamaniu. Moi drodzy.
          :).
      • zalozylam_nowe Re: eary i inni 22.07.05, 22:19
        moc_ca napisała:

>
        > > czlowiek, ktory w internecie fantazjuje, ze zostal zgwalcony jest niemadr
        > y i
        > > zachowuje sie niestosownie
        > >
        > > napewno nie jest - cytuje - idiota, debilem i ku*ewka (eary, nazwalas ja
        > tak
        > > w dniu, w ktorym lejesz lzy nad swoja krzywda, czyli byciem niestosownie
        > > potraktowana przez kogostam, co cie zmusza do pozegnania sie rzekomo)
        > >
        > > moze wstancie od tych ekranow, obroncy (swojej) moralnosci
        > >
        > > klaniam sie, ale malo komu
        >
        > ...takiej oto reprymendy udzielił asystent pseudofilozofa forumowego, jego
        > satelita i przydupas w aureoli fałszu i zakłamania.
        > Powiedział co wiedział kłaniając się mało komu i odszedł w chwale.
        >
        >
        czyzbys wrzucila, jak codzien, swojego nicka w wyszukiwarke i ta wyrzucila ci
        ten post, ze nie moglas go pominac, chora z nienawisci istoto?
        • moc_ca Re: eary i inni 22.07.05, 22:30
          zalozylam_nowe napisała:

> > ...takiej oto reprymendy udzielił asystent pseudofilozofa forumowego, jeg
          > o
          > > satelita i przydupas w aureoli fałszu i zakłamania.
          > > Powiedział co wiedział kłaniając się mało komu i odszedł w chwale.
          > >
          > >
          > czyzbys wrzucila, jak codzien, swojego nicka w wyszukiwarke i ta wyrzucila ci
          > ten post, ze nie moglas go pominac, chora z nienawisci istoto?

Tak dokładnie, wrzucilam, i co?
          Z nienawiści Ty jestes chora, ja zaś niezmiennie, w weekendy bawię się
          z przyjaciółmi - jeśli mamy na to ochotę- Twoim zacietrzewieniem
          i rozbestwieniem. Próbujemy odgadnąć jak się zachowasz po określonych
          słowach, wiesz że zazwyczaj dokladnie tak jak myślimy? Rozśmieszasz tym nas
          prawie do łez. he.., he.....
          • zalozylam_nowe Re: eary i inni 22.07.05, 22:34
            moc_ca napisała:

>
            > > > ...takiej oto reprymendy udzielił asystent pseudofilozofa forumoweg
            > o, jeg
            > > o
            > > > satelita i przydupas w aureoli fałszu i zakłamania.
            > > > Powiedział co wiedział kłaniając się mało komu i odszedł w chwale.
            > > >
            > > >
            > > czyzbys wrzucila, jak codzien, swojego nicka w wyszukiwarke i ta wyrzucil
            > a ci
            > > ten post, ze nie moglas go pominac, chora z nienawisci istoto?
            >
            > Tak dokładnie, wrzucilam, i co?
            > Z nienawiści Ty jestes chora, ja zaś niezmiennie, w weekendy bawię się
            > z przyjaciółmi - jeśli mamy na to ochotę- Twoim zacietrzewieniem
            > i rozbestwieniem. Próbujemy odgadnąć jak się zachowasz po określonych
            > słowach, wiesz że zazwyczaj dokladnie tak jak myślimy? Rozśmieszasz tym nas
            > prawie do łez. he.., he.....
            >
            Wiesz, a ja sie w weekendy nie zajmuje forum, nie mowiac o wrzucaniu swojego
            nicka w wyszukiwarke kiedykolwiek. A kiedy spedzam czas z przyjaciolmi, do
            glowy mi nie przychodzisz.
            • moc_ca Re: eary i inni 22.07.05, 23:18
              zalozylam_nowe napisała:

> Wiesz, a ja sie w weekendy nie zajmuje forum,

ooo, tak to twój duplikat tu przebywa .. :-)))

nie mowiac o wrzucaniu swojego
              > nicka w wyszukiwarke kiedykolwiek.

Nooo, myślę ... gdybyś wrzucila i przeczytała pare własnych produkcji to może
              bys tu juz nie przyszła?

A kiedy spedzam czas z przyjaciolmi, do
              > glowy mi nie przychodzisz.

My, natomiast, pasjami lubimy się tobą bawić! :-))))
              Szkoda że przeczytasz to jutro, punktualnie o 23.00 wygonili cię z kawiarenki
              internetowej?
              • jan_stereo Re: eary i inni 23.07.05, 01:54
                Masz zajebiscie kumatych przyjacioł i wierze ze własnie tym sie zajmujecie.
              • sara1986 Re: eary i inni 23.07.05, 11:21
                ty masz przyjaciol?zalosniejszej istoty nie nosila ta ziemia,ty opuchniety z
                nienawisci wytworze chorej wyobrazni.tak,o tym snisz w bezsenne noce-zeby miec
                przyjaciol.ale to sie nigdy nie spelni bo
                a w zakladach zamknietych trudno o przyjaznie
                b od ciebie kazdy uciekalby w podskokach po 5 minutach
                ohydniejszego stwora nie widzialam jak net dlugi i szeroki,plugawisz
                nazwe "kobieta",dla ciebie powinni wymyslec cos posredniego pomiedzy plciami bo
                do zadnej nie pasujesz.
                wez sie lepiej za robote ,stara panno,bo ci w koncu net odetna i stracisz
                jedyny kontakt ze swiatem.
                • moc_ca Re: eary i inni 23.07.05, 11:47
                  sara1986 napisała:
                  /ciach/

agresja w stosunku do sara1986? Pleciesz o czyms co nie miało miejsca. To cię
                  jeszcze bardziej zdradza.Pokaz mi w którym momencie byłam agresywna w stosunku
                  do ciebie?
                  Domyślam się że mówisz o starych bliznach (z numerem o 30 mniejszym),prawda? :-)
                  jeszcze boli? Biedaczku ...
                  Twój styl jest niepodrabialny, od poczatku wiem kim jestes.
                  ps.uważaj na brata
                  • dawid.ze.stanow Re: eary i inni 23.07.05, 12:24
                    sara do garow!czego tu szukasz,potrzebujesz wyladowac agresje to marsz do
                    lazienki,zaraz ci wybije glupoty ze lba.
                    wyczysc buty Mackowi i mnie,tu nie masz nic do roboty.Glupota
                    twoja siega zenitu.
                    • sara1986 Re: eary i inni 23.07.05, 13:40
                      idz tluczku i nie siej fermentu.do garow zapedz mamusie swojego bachora.
                      mackowi to ty czyscisz buty juz nie pamietasz ukadow w naszym domu?oj nieladnie
                      nieladnie.
                      swoja droga dowcip masz ciezki,ten slowotok o rzucaniu sie na ciebie,robieniu
                      loda-oj fantasto .myslisz ze majac macka pod reka chcialabym ciebie?wymysliles
                      to po pijaku bo cie szlag trafil ze nie robisz wrazenia.
                      aha no i nie mozesz byc dawidem bo imiona byly zmyslone-lec,zaloguj sie od
                      nowa:DDDD
                      • isabar Re: eary i inni 23.07.05, 16:10
                        Tak, ktoś tu ma osobowość wieloraką, poszczególne osobowości tej osoby mogą
                        kontaktować się między sobą, wiedzieć o sobie, a niektóre są całkowicie
                        rozszczepione, wtedy taka rozszczepiona osobowość może szczerze nienawidzieć
                        pozostałe, które zdają jej się odrębnymi osobami.
                        Ciekawe ile nicków zostałoby tu na forum gdyby usunęła się ta jedna osoba?
          • poziomica1 Re: eary i inni 23.07.05, 23:27
            przepraszam, zapytam z głupia frant- w jakim celu wrzuca się swojego nika do
            wyszukiwarki? Nie musi być to pytanie logiczne i nie jest, bo odpowiedź można
            znaleźć w mojej odpowiedzi na post zalozylam_nowe,.. dlatego pytanie z
            głupia:).
            Ciekawostka moze byc fakt, ze zacietrzewienie i rozbestwienie moze nie dotyczyc
            zalozylam_nowe, ale np. Twoich przyjaciol, ktorzy w rozbestwieniu zabawiaja sie
            zalozylam_nowe, a raczej jej zachowaniem, czy moze powinnam napisac-
            zakladaniem sie? Pewnie, zakladanie moze to jest to odp. slowo- o zakladaniu
            sie napisalam nieco nizej- przeczytaj, czym jest i powtorz sobie na glos. Próby
            odgadniecia cudzego zachowania, a do tego z przyjaciolmi nie jest niczym innym
            jak zakladaniem sie o to, jak zachowa sie przyjaciel- czy powie dokladnie to,
            co mysli osoba, kotra siedzi po mojej prawej i czy jest dokladnie tym, o czym
            mysle ja. A jesli nie jest to dlaczego. Bo osoba, ktora obserwujecie, w tym
            przypadku zalozylam_nowe zachowuje sie dokladnie tak, jak przewidujecie (nie
            mwoiac ani nie wspominajc o tym, ze zachowuje sie zgodnie z tym, jak nie tyle
            zyczy sobie sama co zachowuje sie tak, jak zachowac powinna, a wiec zgodnie z
            normami spolecznymi- skoro jej zachowanie latwe jest do przewidzenia), a wiec
            roznica, czy tez gra polemiczna nie toczy wsie miedzy wami a zalozylam_nowe,
            ale miedzy wami, wsposrod was, ktorzy ja obserwujecie. Btw. ciekawe, o co ida
            zaklady. Ale zaklady to juz nie domena zalozylam_nowe. A wiec rowniez nie
            zakłanie i fałsz. Sami siebie pozrecie. Siebie i swoje ogony.

>he.., he.....
        • poziomica1 Re: eary i inni 23.07.05, 23:18
          założyłam_nowe- założyłam, że nie trzeba wrzucać niczego do wyszukiwarki, aby
          móc się w niej odnaleźć i uściślic, czego szuka- tak ogółem mówiąc.
          Zadziwiające, że sama na to nie wpadłaś, skoro nowe musisz zakładać, by stare
          mócodnaleźć.
    • andy_b Re: eary i inni 23.07.05, 17:09
      zalozylam_nowe napisała:

> czlowiek, ktory w internecie fantazjuje, ze zostal zgwalcony jest niemadry i
      > zachowuje sie niestosownie

Masz rację, jest pomieszany. To co zrobiła tutaj to nic, w porównaniu z tym, co
      jej pomieszanie może przynieść jej samej i jej bliskim w prawdziwym życiu. Ale
      pozwala nam to dostrzec nasze własne pomieszania i emocje związane z samym
      "serialem" i z ujawnieniem jego źródeł. Na przykład tą falę wyzwisk.
      • borewicz.porucznik Re: eary i inni 23.07.05, 18:10
        smucisz jak pogryziony hubkulik
    • poziomica1 Re: eary i inni 23.07.05, 23:01
      e ta, zachowuje sie niestosownie. W necie ponoć jest dozwolone kazde
      zachowanie, wystarczy wejśc na któryś z czatow do pokoju "Randki" tudzież
      bardziej sugestywnie nazwany pokój na e. I wtedy, kiedy wejdzie sie na podobne
      pokoje i zdaży sytuacja, w ktorej zostanie sie molestowanym, wtedy mozna
      powiedziec, lub nazwac takie zachowanie, ktore wystapilo na lamach internetu
      zachowaniem, ktore daleko wykracza poza granice przyzwoitosci i przyzwolenia
      jednej ze stron. A skoro wykracza i dzieje sie bez przyzwolenia jednej ze stron
      wtedy jest niejako pogwałceniem zachowania przyjetego dobrowolnie i
      poszanowanego przez obydwie strony za zgoda obydwu ze stron. I wtedy nazwanie
      czegos w ten a nie inny sposob, czegos co wystpilo w necie nie jest
      fantazjowaniem, tylko nazwaniem rzeczy po imieniu, w necie naturalnie. Niemadre
      byloby przenoszenie zarowno zachowania jak i realiow sytuacji, ktora wystpaila
      w necie w realia rzeczywiste. To byloby czyms niestosownym do realiow
      rzeczywistosci.
      A dalej- cytuje- człowiek, który w internecie fantazjuje pisze niezrozumiałe
      posty. Człowiek, który nie fantazjuje w ogóle, nie pisze niczego. A może się
      mylę?
      Jeżeli eary, której nie znam a którą serdecznie pozdrawiam, bo inaczej tzn. w
      inny sposób nie zaczyna się znajomości jak poprzez pozdrawianie ( szeroko
      popularyzowana metoda na róznego rodzaju forach) ma ochotę pozeganć się, to
      niech żegna się. Tylko dlaczego tego nie robi? Proszę, może ktoś się jej
      zapyta, biedna eary nie pytana nie odzywa się. Wszyscy wiedzą wszystko lepiej
      od niej, wszyscy mają gotową odp. na "już". To i dlaczego łez lać nie może. Ze
      śmiechu. A zresztą, nie rozumiem, co załozylam_nowe ma wspolnego z eary, aby to
      co ma wspolnego upowaznialo ja do wytykania jej tego czego wytknac sie nie da,
      bo tego po prostu nie ma? A moze jest? A gdzie jest eary? Za duzo pytan??
    • hieroglif1 Re: eary i inni 23.07.05, 23:55
      zalozylam_nowe powinna z was wszystkich smiac sie w kułak. Zeby wziąść sobie do
      obsr. osobę prosto z ulicy- i myśleć, że ona tak po prostu pozwoli się
      wykorzystać(?). Manipulacja? Nie. Po prostu brak fałszu i zakłamania. To prawo
      funkcjonuje na prawie, a nie na fałszu i zakłamaniu. Fałszywi i zakłamani są
      ci, którzy ustalaja normy prawne i normują prawo, dlaczego? Bo tylko oni
      wiedza, w jaki sposób regulować prawo, by prawo i podlegająca mu prawda były
      wiarygodne na tyle, by móc bezpiecznie mu "zawierzyć" i w nie uwierzyć. Może
      się mylę???
      • aretha04 Re: wziąć 24.07.05, 00:06
        tak napisałaby osoba dorosła, może starsza i wykształcona
    • hieroglif1 i jeszcze cos 23.07.05, 23:57
      dorosli ludzie, z pewnością starsi ode mnie, wykształceni, a zachowujący się
      jak banda dzieciaków, których na pęczki mijam ulicą. To jest dopiero wstyd, być
      kimś, mieć co się chce i zachowywać się jak piętnastoletnie buraki. Powinno się
      takich wieszać. Wybaczcie, że musiałam to napisać.
      • rybolog Re: i jeszcze cos 24.07.05, 00:07
        a kto sie bedzie bawil w jakies tam sznury, kula w leb...ot tak, dla zasady i
        sikania w portki nie ma, no, moze troche mozgu wyplynie...ale damy sobie z tym rade.
    • wichrowe_wzgorza Re: eary i inni 24.07.05, 00:39
      Kurde,ja się nie kłaniam,ale nie wiem, o co chodzi???????????

• rybolog Re: eary i inni 24.07.05, 00:47
        chodzi o to zeby nie wpasc w bloto...hihihi.

Dobranoc.
        • wichrowe_wzgorza Re: eary i inni 24.07.05, 00:55
          Ryb, Kudrdeeeeeeeeeeeeeee,aleś Ty cwany! Dobranoc???????????

:)
    • eary Re: eary i inni 25.07.05, 12:24
      eary droga panno napisała co myślała.
      Przeszkadza ci- twoj problem.

Ale milo ze zajęłaś się czymś innym niż luty..

Krucjata?

Zbędna..
      Miłego dnia :)
      • zalozylam_nowe Re: eary i inni 25.07.05, 12:33
        eary napisał(a):

> eary droga panno napisała co myślała.
        > Przeszkadza ci- twoj problem.

Przeszkadza ci moj komentarz do twojej wulgarnosci? Twoj problem. Kiedy zrobisz
        tak znow, a ja przeczytam, znow bedzie.

>
        > Ale milo ze zajęłaś się czymś innym niż luty..

Od 'szlugow' zaburza sie percepcja. Ja sie zajmuje tluszcza a nie lutym, sara,
        xy2, imaginem czy komandosem.

>
        > Krucjata?
        >
        > Zbędna..
        > Miłego dnia :)

Nie odwzajemniam, bo hipokryzja jest mi obca :)
        • eary Re: eary i inni 25.07.05, 12:34
          zlość piękności szkodzi.
          Ale gotuj się dalej.

Bużka.

Hipokrytka.
          • zalozylam_nowe Re: eary i inni 25.07.05, 12:45
            eary napisał(a):

> zlość piękności szkodzi.
            > Ale gotuj się dalej.
            >
            > Bużka.
            >
            > Hipokrytka.

Zlosc? Przeciez to zwykla pogarda :))
            • eary Re: eary i inni 25.07.05, 14:38
              ciiii...
              bo wyjdzie ze hipokrytka jesteś :)
              a tego nie chcemy.
              Dobrze.. fajnie jalowo sie gada ale zabiorę się za coś milszego.

Wciąż miłego dnia
              (kłaniać w ogólę się nie kłaniam - boć przeciem dziewuszka i dygać mi wypada)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka