chevrolett 08.08.05, 18:23 problem polega na tym, że mam 14 lat i jestem z mężczyzną, który ma 32 lata. współżyjemy ze sobą. czy można to nazwać pedofilią?? czy to niezgodne z prawem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borewicz.porucznik a co tu sprawdzać? 08.08.05, 19:12 pedofilia - temat bulwersujący nie wiem tylko czemu w TV mówią tylko o pedofilach - mężczyznach, a o kobietach to nie? Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka22 Re: a co tu sprawdzać? 08.08.05, 19:17 Wiesz, jeśli Ty masz 14 lat to jego może ścignąć prokurator. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: a co tu sprawdzać? 08.08.05, 19:52 Ponieważ w tym 'wydaniu' nie istnieje, poruczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
borewicz.porucznik Re: a co tu sprawdzać? 08.08.05, 20:14 > Ponieważ w tym 'wydaniu' nie istnieje, poruczniku. nie istnieje bo nie pokazali w TV - jak pokażą, to zaistnieje Odpowiedz Link Zgłoś
adam.michnig Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 08:44 > Betty, sprawdz to. Rozkazywać to se możesz swojej mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 16:29 Nie było do ciebie, to się zamknij Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca mamy problem z autorem 08.08.05, 19:51 Jeśli to żart to powinniśmy zareagować wszyscy, jeśli to autentyk to portal powinien pomóc w zlokalizowaniu zboczeńca. Jestem prawie pewna że to żartobliwy w zamierzeniu, ohydny w rzeczywistości popis autora wielu ostatnich wątków zamieszczanych na forum Psychologia. Do autora: jesteś skończonym łajdakiem i durniem! Odpowiedz Link Zgłoś
borewicz.porucznik Re: mamy problem z autorem 08.08.05, 20:16 >portal powinien pomóc w zlokalizowaniu zboczeńca a zaraz potem portal powinien pomóc w wyleczeniu zboczeńca przecież taki portal wiele może Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: mamy problem z autorem 08.08.05, 20:16 "Jestem prawie pewna że to żartobliwy w zamierzeniu, ohydny w rzeczywistości > popis autora wielu ostatnich wątków zamieszczanych na forum Psychologia." tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett nie żart!!!! 08.08.05, 21:00 nie żart!!!!! przysięgam!~!!!! naprawde mam 14 lat i nie róbcie nic po prostu ie pytam!!! naprawde ale chciałam wiedzieć czy to takie nienormalne itd. a w stosunku do tych co se jaja robią to nie wiem PO CO mieliby takie wątki zamieszczać... dzięki papa powiedzcie mi jak najwięcej na ten temat.. Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: nie żart!!!! 08.08.05, 21:09 i jeszcze jedno - jak to naprawde jest niezgodne z prawem to z tym skończe... :/:( ale błagam nie róbcie nic!!! to sie zaczęło z mojej winy, jest to moja sprawa tylko chciałam sie zapytać.. naprawde nie przejmujcie sie tylko mi doradźcie. nie mam z tym problemu, to zaczęło sie z mojej winy!! on jest naprawde całkiem normalnym człowiekiem, żadnych chorób psychicznych nie ma, żadnych zboczeń, tylko sie po prostu kochamy!! (psychicznie) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: nie żart!!!! 08.08.05, 21:42 chevrolett napisała: > . nie mam z tym problemu, to zaczęło sie z mojej winy!! on jest naprawde całkie > m normalnym człowiekiem, żadnych chorób psychicznych nie ma, żadnych zboczeń, t > ylko sie po prostu kochamy!! (psychicznie) _____________________________ oj to chyba mocno psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
vlad-srollovnik Re: pedofilia - mam problem 08.08.05, 21:45 czy twój ukochany jest księdzem katolickim? jeżeli tak to masz podwójny problem, będziesz zazdrosna o kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
natalf Re: pedofilia - mam problem 08.08.05, 22:31 znalam kiedys dziewczyne ktora majac 15 lat regularnie wspolzyla juz z 29 letnim, zonatym facetem... tez nikt nic nie wiedzial (tzn rodzice i zdradzana zona). ona takze mowila ze go kocha. zadne argumenty nie trafialy do jej pustej blond glowki. jelsi to zart to wyjatkowo perfidny, jesli prawda to... coz, ta "milosc" jest naprawde psychiczna, przez duze P . brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
baba2005 Re: loveoferic ma problem n/t 09.08.05, 10:50 Myslisz, ze to podpucha. A ja bym mimo wszystko sprawdzila. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: loveoferic ma problem n/t 09.08.05, 11:46 co sprawdziła????? o co wam chodzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: loveoferic ma problem n/t 09.08.05, 12:33 Ja tez jestem za tym, zeby sprawdzic - warto miec ip trolla na widelcu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 [...] 09.08.05, 12:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lzygan Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 13:17 chevrolett napisała: > problem polega na tym, że mam 14 lat i jestem z mężczyzną, który ma 32 lata. ws > półżyjemy ze sobą. czy można to nazwać pedofilią?? czy to niezgodne z prawem?? ej boże, pieprzycie trzy po trzy zamiast pomóc dziewczynie, a do chevroletta - zerwij z nim jak najszybciej, bo to co on robi jest karane więzieniem, będziecie to mogli zrobić legalnie jak będziesz miała ukończone 15 lat i pomyśl o jego rodzinie, jeśli ją ma oczywiście, bo może robił to ostatnio kilka lat temu i po prostu się napalił a co do pedofilii, to zależy tak naprawdę jak wyglądasz, bo niektóre dziewdzyny w twoim wieku wyglądają tak, że nikt by nie pomyślał, że robi to właśnie z 14-tką Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 13:24 lzygan napisał: > a co do pedofilii, to zależy tak naprawdę jak wyglądasz, co ty pierdzielisz Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 13:41 JA jestem chevrolett i mam 14 lat...!!! zgadzam się, że niektóre dziewczyny wyglądają jak pełnoletnie. ale ja siebie tu nie będę oceniać, bo zależy z jakiego punktu widzenia patrzeć.. czyli jak skończę 15 lat (czyli niedługo) będziemy mogli prawnie uprawiać seks?? Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 13:44 czego nie rozumiesz? ze facet uprawiajacy seks z 14 latka to nie jest normalny facet tylko pedofil, i ze takie zachowanie jest karane? a jak bedziesz miec 15 lat, to on nagle przestanie byc pedofilem? Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett ojjjj 09.08.05, 13:55 ale to Ty nie rozumiesz!! znasz tylko podstawy, które wymieniłam!! skąd wiesz jaka jest relacja między nami? jak on mnie traktuje?? to naprawde nie jest pedofil tylko normalny człowiek i :| wcale nie jestem zazdrosna o rówieśników, bo nie mam po co, prosze mi z takimi textami nie wyskakiwać :/ i nie jest księdzem... Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: ojjjj 09.08.05, 14:22 mam 14 lat i jestem z mężczyzną, który ma 32 lata. współżyjemy ze sobą. czy można to nazwać pedofilią?? TAK czy to niezgodne z prawem?? TAK czy jest tutaj cos niezrozumialego dla ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 13:52 jak skończysz 15 lat to staniesz się dla niego za stara i wymieni cię na nowszy model Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 13:58 jezu przestań!! nie liczyłam na złośliwości chociaż się myliłam. kierujecie się stereotypami, że każdy kto uprawia seks z nieletnią jest pedofilem, księdzem, że zaraz mnie rzuci dla młodszej.. to nieprawda! nie znacie go! Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:00 nie uważasz, że jest za stary? Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:02 ten tekst że jest za stary zwalił mnie z nóg!! uważam, że to dopiero początek życia, rówieśnicy wydaja mi się po prostu ułomni i jacyś tacy "nie tego", a poza tym zawsze mi się podobali starsi faceci... Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:08 a jakie relacje masz z Tatą? Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:13 raczej dobre.. na pewno nie jest pedofilem prosze nawet nir kojarzyć!!! lol takie przeciętne.. nie złe Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:18 a co Tata sądzi o Twoim chłopaku? Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:21 tata nie wie o chłopaku to chyba oczywiste!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:26 oczywiste? rzekłaś, że jesteście w normalnej relacji... musisz ukrywać wasz związek? Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:27 normalnej - nie ma żadnych zmuszeń, gwałtów itd, o to mi chodziło... musze ukrywać Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:31 a gdybyś miała 14 lat i byłabyś z 30 letnim facetem pokazałabyś się mamusi tatusiowi babci cioci i wszystkim jakiego masz łądnego chłopaka?? nie sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:36 ja go kocham, ale to oczywiste, że by go posądzili o pedofilię czy nie? wywalili by mnie razem z nim z domu, wydziedziczyli, poddali testom ciążowym, babcia by umarła na zawał a ja bym została "dziwką" Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:39 zatem wszyscy uznaliby, że jest on dla Ciebie nieodpowiedni. tylko z powodu wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:42 ale coś Cię jeszcze niepokoi skoro pytasz o publiczną opinię. czy może wiesz co? Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:44 chciałam się dowiedzieć, czy jeśli zbliżam się do dorosłości, czy nie będzie to nienormalne, że mam 30-letniego "chłopaka". ale widzę, że będzie Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:47 czy sądzisz, że wiek wyznacza granice: dorosłości i dojrzałości? Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:49 chevrolett napisała: > chciałam się dowiedzieć, czy jeśli zbliżam się do dorosłości, czy nie będzie to > nienormalne, że mam 30-letniego "chłopaka". ale widzę, że będzie a jak tam Twoja nauka?/w szkole/ Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:51 a co ma nauka do faceta?? szkoła szkołą, facet facetem... chyba nie spędzam z nim 24 godziny na dobę. jestem też w domu Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:54 chevrolett napisała: > a co ma nauka do faceta?? szkoła szkołą, facet facetem... chyba nie spędzam z n > im 24 godziny na dobę. jestem też w domu po prostu tak zapytalam..zwykle panienki w Twoim wieku czlek o to pyta.. przpraszam cie bardzo .. wiem ze mlodziez nie lubi tego typu pytan... Z czystej ciekawosci chcialam zapytac jakie masz oceny w szkole? ale jak nie chcesz odpowiadac to nie... zamierzasz sie dalej ksztalcic? Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 15:00 średnia 4.56. oczywiście, że zamierzam sie kształcić!! chce zostać psychologiem, nawet mam jako takie doświadczenia, bo kiedyś byłam chora na depresję i się leczyłam u psychologa Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 16:19 chevrolett napisała: > średnia 4.56. oczywiście, że zamierzam sie kształcić!! chce zostać psychologiem > , nawet mam jako takie doświadczenia, bo kiedyś byłam chora na depresję i się l > eczyłam u psychologa a to pieknie;) widze ze masz jasno sprecyzowane cele,jak na 15-latke to naprawde milo uslyszec.. przykro mi z powodu Twojej depresji. Jestem przekonana ze tak madra dziewczyna jak Ty sama wie czy taki zwizek jest dobry czy tez nie.. Napewno jestes bardzo rozwinieta dziewczynka..i poinformowalas tego pana o swoim wieku... Mam nadzieje ze ten zwiazek nie przeszkodzi ci w realizacji Twoich planow;) Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 [...] 09.08.05, 15:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k [...] 09.08.05, 15:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Slucham??? 09.08.05, 15:45 xy2 napisała: > "ziuta" znowu sie pojawiła, wredna i jadowita 1. kto to jest Ziuta, gdyz nie znam? 2. Czy masz co przeciw wyksztalconym prostytutkom, po studiach? Osobiscie uwazam, ze takie sa o wiele ciekawsze, niz te bez szkol? Chyba sie z tym zgodzisz? A takze z tym, ze domagaja sie wiecej z wyzszy poziom uslug? Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Slucham??? 09.08.05, 15:47 wiesz co mnie męczy i specjalnie robisz takie sugestie, CZYŻ nie? Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett jaka znowu prostytucja? 09.08.05, 15:50 nie jestem żadną protytutką :/ i co to ma wspólnego z tematem? jak już macie zacząć wypisywać o dziwkach i zoofilii, to może skończmy ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: jaka znowu prostytucja? 09.08.05, 15:54 Popieram wniosek :) Dostalas juz odpowiedz na swoje pytania. To JEST pedofilia i to JEST karalne. Za prokuratora i psychiatre pracy nie bedziemy odwalać. bywaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie ja zaczalem... 09.08.05, 15:57 chevrolett napisała: > nie jestem żadną protytutką :/ i co to ma wspólnego z tematem? jak już macie za > cząć wypisywać o dziwkach i zoofilii, to może skończmy ten wątek... lecz xy2. wiec wybacz. mam nadzieje, ze zauwazylas, ze udzelilem jej stosownych uwag, za zachowania nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 ty jesteś zawsze taki stosowny 09.08.05, 16:03 pogłaskac tylko zboka, który sypia z 14 latką. za co mi tak pojechałes w swoich białych rękawiczkach, co? a moze masz cos na sumieniu z dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
baba2005 Re: ty jesteś zawsze taki stosowny 09.08.05, 16:08 Zabko, daj juz spokoj :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k o tak! 09.08.05, 16:14 xy2 napisała: > a moze masz cos na sumieniu z dziećmi< o tak mam cos na sumieniu z dziecmi, jedno wlasne, umarle... I od tego momentu nie wydaje o ludziach KATEGORYCZNYCH ocen, nie znajac dokladnie problemu - co u Ciebie jest razace. Wiec na moja lagodnosc raczej nie licz. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie placz. 09.08.05, 16:27 xy2 napisała: > do wydawania wyroków to ty jesteś pierwszy 1. dziekuje za uznanie. 2. klamstwo nie jest karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: nie placz. 09.08.05, 16:30 ale masz 1 problem, z oceną rzeczywistości, ale to twój problem. to co ci niewygodne, jedziesz wg wiejskich stereotypów, to z czego żyjesz bronisz.. a to nie ja zyje z ... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k blad w mysleniu. 09.08.05, 16:42 xy2 napisała: > ale masz 1 problem, z oceną rzeczywistości, ale to twój problem. to co ci > niewygodne, jedziesz wg wiejskich stereotypów, to z czego żyjesz bronisz.. a to > 1. Istotnie zawsze chcialem byc dyrektorem burdelu, ale nie bylo mi to dane... Nie wiem tylko, co maja do tego wiejskie stereotypy? pochwala "wolnej milosci", zrozumienie dla prostytucji - to raczej liberalne i wielkomiejskie obyczaje - nie uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: blad w mysleniu. 09.08.05, 16:44 a ja marzyłam o tym, żeby być szefem projektu nie burdelu Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: blad w mysleniu. 09.08.05, 16:50 nie projektować, tylko decydować o tym, czy sie opłaca, do tego trafiać w 10 a na podrzędny burdel i ocene opłacalności jego funkcjonowania... szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bzdura, dziewcze 09.08.05, 16:59 rozdzial typu szefowanie projektom, mam juz za soba. zapewniam, ze dyrektorowanie dobrym burdelem, jest dla prawdziwego mezczyzny rownie atrakcyjne. kto mowil o podrzednym? ... nisko strzelasz, dziewcze. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: bzdura, dziewcze 09.08.05, 17:04 powiem ci mniej protekcjonalnie, niz ty do mnie ja nie strzelam, ani wysoko ani nisko ja nie oczekuje szczytów, bo tam jest zimno i brakuje tlenu. chce normalnie zyć i lubie, jak mi jest ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
j-k eeh...dziewcze 09.08.05, 17:14 wiec juz bez protekcji na zakonczenie na dzisiaj. i naprawde z dobrego serca. mozna przyznawac sie do roznych rzeczy, do ekstrawaganckich gustow, innej orientacji itd... Natomiast nadal nie wypada (bedac kobieta) przyznawac sie do wlasnego egoizmu, ze najpierw JA, a potem cala reszta... Mezczyzni od takich kobiet uciekaja. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 wiesz, to jest tak 09.08.05, 17:22 jak jestem szcześliwa to jestem dobra ale jak ktos mnie gnoi, odwzajemniam, chyba normalne Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: Alaaaa 09.08.05, 15:33 heh a po co chcesz wiedzieć skąd?:> tak z domu. a xy2 nie bądź wulgarna, bo nie wiesz nic, dla Ciebie seks to od razu kurestwo. to może Ciebie tak w domu wychowali?? że seks od razu jest zły itd a może rodzice się wzajemnie kłócili?? i może nie znosili? moja rodzina jest normalna i się o mnie martwią a kurestwo to zupełnie inna sprawa. co jest według ciebie kurestwem? może zgadzasz się z kościołem, że najlepszy jest seks po ślubie? i przed, to grzech? a zresztą mnie to nie interesuje, jestem niewierząca ;P Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Alaaaa 09.08.05, 15:34 tak, ja codziennie jestem w kościele, modle sie, kupuje kwiatki i sprzatam społecznie Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: Alaaaa 09.08.05, 15:41 no widzisz :| a ja nie i mi z tym dobrze. i już widze skąd taki Twój pogląd. a może po prostu wierzysz w Boga, bo wszyscy wierzą i ten co nie wierzy jest zły?? dlatego, że cieszy cie opinia, że jesteś taka dobra? codziennie jesteś w kościele? to nawet moja 70 letnia wierząca babcia tyle razy nie chodzi do kościoła... ile masz w ogóle lat? może dlatego myślisz że jestem kur** bo w czasach twojej młodości to było karalne?? daj spokój Odpowiedz Link Zgłoś
baba2005 Re: Alaaaa 09.08.05, 15:38 Swietnie, trolliku ;) Obiad, rozumiem, smakowal. To teraz pora na drzemke. I przestan zawracac glowe. Pa, baw sie dobrze - gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Alaaaa 09.08.05, 15:42 co masz baba znowu do mnie? może chevrolett/love of eric napisze wątek o zoofilii i opisze co z owca robi.. o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
baba2005 Re: Alaaaa 09.08.05, 15:44 Nie do Ciebie - pisze do chevrolet. Bo to przeciez nie Ty, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: Alaaaa 09.08.05, 15:45 nie, nie o to. po co w ogóle pieprzyć takie głupoty? co ma zoofilia z tym wspólnego? jeśli to miało być zabawne to niezbyt Ci wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: Alaaaa 09.08.05, 16:20 xy2 napisała: > po co sie w tym kraju kształcić, co sie z tego ma? > chevrolett od małego uczy sie kurestwa, przecież to normalne > > co daje wykształcenie, no co bedzie miala swiadectwo ukonczenia szkoly...to lepsze niz nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
babe007 Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 14:13 No sorry, ale 32-letni facet współżyjący z dzieckiem (którym jesteś i de jure i, sądząc z wypowiedzi, de facto)ma nierówno pod sufitem. Miałam kiedyś sąsiadkę, której 15 letnia córka zaszła w ciążę z prawie 30-letnim facetem. Był ślub i teoretycznie powstała nowa rodzina. Tyle, że po 2 latach on ją zostawił. Dla kolejnej piętnastolatki. Zastanów się.... Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 16:10 Wiadomość i tak zostałaby pewnie usunięta ze względu na złamanie prawa albo nie daj boszsze regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
olxlo Re: pedofilia - mam problem 22.08.05, 23:00 a ja sadze, ze chewrolett jest pedofilem, w dodatku napalonym na jakas 14-ke. moze jeszcze nigdy nie probowal, na razie tylko 'bada', ten temat go fascynuje, ale to jest pierwszy krok, ze w ogole jakos zlokalizowal swoje zainteresowania. wybor tematu jest znamienny Odpowiedz Link Zgłoś
dorota711 Re: pedofilia - mam problem 29.08.05, 22:00 tak, to oczywiście jest karalne...ale np. nie każdy facet wie ile tak naprawdę dziewczyna ma lat..mojej znajomej w wieku 14 lat wszyscy dawali 20. moim zdaniem pedofil jest zainteresowany osobami wyglądającymi na dzieci...jeśli 14-latka ma wydatny biust, jest rozwinięta jak dorosła kobieta, to facet, który się z nią spotyka jest normalny, bo jemu po prostu podoba się młoda kobieta, jaką niewątpliwie może być 14-latka Odpowiedz Link Zgłoś
lzygan Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 16:57 powiedz mi jeszcze chevrolet, co ty wiesz o tym kolesiu, jakiś 32-letni singiel, a może żone zdradza i ma dzieci, a może ma jeszcze inne na boku, czy macie jakieś wspólne zainteresowania, jakie ma wykształcenie i takie tam czy tylko łączy was seks i nic więcej, bo jak atrakcyjnie wyglądasz to koleś może być napalony i nic więcej i jak mu się znudzisz i spowszedniejesz to cię po prostu rzuci, a można wiedzieć jak się poznaliście sorry że tak dużo pytam ale ciekawi mnie jak można związać się z facetem 2x od ciebie starszym trochę to dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett ... 09.08.05, 17:50 jest sam.. nie ma żony dzieci, dobrze nam się rozmawia, ma wyższe nie powiem jakie, nie łączy nas tylko seks. dla mnie tu nie ma nic dziwnego - on mnie podnieca i mi imponuje. myśle że to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
lzygan Re: ... 09.08.05, 18:12 >jest sam.. nie ma żony dzieci, dobrze nam się rozmawia, ma wyższe nie powiem ja > kie, nie łączy nas tylko seks. dla mnie tu nie ma nic dziwnego - on mnie podnie > ca i mi imponuje. myśle że to wystarczy a skąd wiesz jak on to traktuje, czy nie robi tego wszystkiego po to tylko, żeby z tobą trochę pobyć, tego nie możesz być nigdy do końca pewna czy cię nie zostawi dla innej, jak mu się znudzisz, pełno jest tu wypowiedzi na tym i innych forum sfrustrowanych kobiet o tym, że facet je zostawił, spróbuj spojrzeć na wasz związek z dystansem, i powiedz mi jeszcze jak się poznaliście Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: loveoferic? 09.08.05, 17:23 zdecydowanie. tylko pomysl mniej ciekawy. co by nie mowic sposob odp na posty ten sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
eary Krish.. 09.08.05, 17:23 w tym wieku może pomyśleć ze chodzi o kręcenie lodów... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Krish.. 09.08.05, 17:25 tylko coś pomysł słaby.. chociaż to może właśnie szczyt jej umiejętności intelektualnych.. czy seks 32latka i 14 to pedofilia... hmmmm??? noooo nieeee wieeeemmmmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
dastromboli hej, szewrolet;) 11.08.05, 21:23 a ja Wam mowie: nil mirari, nil indigari, sed intellegere. Jesli to haczyki i blef, to chwycil. Jesli nie - coz, Mala wydaje sie wyszczekana i chyba sobie poradzi;) Trzymaj sie, Mala, nie kloc na forum, bo nie ma sensu, i sprobuj dbac o siebie. Aha. To JEST przestepstwo i radzilabym sie nie chwalic przez jakies 10 lat (nie pamietam, kiedy sie przedawnia...;) po Twoich 15 urodzinach, ze robiliscie TO przed tymiż (urodzinami). A Babci prosze sie nie chwalic w ogole;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: a robisz mu loda? 09.08.05, 17:54 wstydliwe pytanie, ale seks ze starym gościem (w stosunku do ciebie ) to norma rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: a robisz mu loda? 09.08.05, 17:57 stary?? nawet zmarszczek nie ma ja nie wiem o czym mówicie... Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: a robisz mu loda? 09.08.05, 18:02 ale jak mezczyzna wyglada na swoje lata, jest do tego zadbany i meski to jest rewelacja:) ale ja byłam zadowolona jak w wieku 28 lat prosili mnie o dowód osobisty przy zakupach:) stres mnie zniszczył i postarzył, ale nie szukam pocieszenia w dzieciach Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: a robisz mu loda? 09.08.05, 18:02 Moze skonkretyzujesz dalsze pytania w swojej sprawie/jesli takowe masz/ czy nakrecasz watek?? Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett chyba nie 09.08.05, 18:05 chyba nie mam już więcej pytań chyba, że Wy będziecie pytać =) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 18:12 chevrolett napisała: > problem polega na tym, że mam 14 lat i jestem z mężczyzną, który ma 32 lata. ws > półżyjemy ze sobą. czy można to nazwać pedofilią?? czy to niezgodne z prawem?? tak www.kopd.pl/subpage.php?act=adarticle&subact=show_full&cat=prawa_dziecka&adarticle_id=77 Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 18:22 dzięki na takie coś czekałam - konkretność Odpowiedz Link Zgłoś
baba2005 Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 18:24 To sie nazywa konkret. Mialas tez wyzej. Umiesz zalozyc watek, a nie umiesz uzyc wyszukiwarki.... Eeeeeeeeee :( Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 18:27 spoko umiem.. ale: - silne poczucie winy, czuje się odpowiedzialne za zachowania seksualne podejmowane wobec niego (szczególnie w przemocy kazirodczej) - zmiana zachowania - zamknięcie się, smutek, depresja - poczucie bycia złym, gorszym, innym - myśli samobójcze - koszmary, lęki nocne - spożywanie alkoholu, narkotyzowanie się - niepohamowane objadanie się - dolegliwości psychosomatyczne - bóle brzucha, nudności, wymioty zapalenia przewlekłe dróg moczowych, sromu - zachowania seksualne dziecka wobec dorosłych i rówieśników - nasilona masturbacja dziecięca - nieadekwatny do poziomu rozwoju dziecka język dotyczący sfery seksualnej - ucieczki z domu. raczej nie posiadam przypisanych wyżej skłonności, więc nie sądzę, żebym była wykorzystywana... Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 18:53 a to? v brakuje mu wiedzy, że może być wykorzystane seksualnie v dysponuje popędem seksualnym v w sposób naturalny jest ciekawe wszystkiego co nowe v uczymy je szacunku i posłuszeństwa wobec dorosłych v potrzebuje opieki, czułości, uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
chevrolett Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 19:01 "brakuje wiedzy" nie jestem głupia odróżniam napalenie od miłości -popęd - owszem -uczymy posłuszeństwa - mam swoje zdanie -potrzebuje czułości - rodzina mi to daje Odpowiedz Link Zgłoś
chungus_hay Re: pedofilia - mam problem 09.08.05, 19:09 Dla mnie bez wątpienia to zboczenie. Chociaż też mam 14 lat i rozumiem że można się zakochać w 32letnim facecie bo w jakiś sposób może być on dla ciebie pociągający, to myśle że ja nie pozwoliła bym sobie na realizacje takiego związku. I w tej całej sytuacji miłość do tego człowieka nie jest sprawą najgorszą, zły jest w tym przedewszystkim sex i niezależnie czy wyszedł on z twojej czy też z jego inicjatywy. To on i tak dla mnie będzie pedofilem bo ma 32lata i wie co robi, odpowiada za was oboje bo jest o wiele starszy. Myśle że jakby Cię naprawdę kochał to by poczekał. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra.mp3 Re: pedofilia - mam problem 10.08.05, 15:05 hmmm...MOim zdaniem to jest pedofilia,sama pomysl co facet 32 letni moze oczekiwac od 14latki??to juz jest dorosly męzczyzna,ktory tylko i wylacznie bedzie oczekiwal od Ciebie wspolzycia!a tak naprawde to moze byc oskarżony o pedofilie bo prawo w takim przypadku obowiazuje Ciebie do 16 roku życia...jak chodzi o sprawy sexsualne!!!zastanow sie czy warto jest byc z takim (facetem). Odpowiedz Link Zgłoś
tonik_17 Re: pedofilia - mam problem 10.08.05, 23:43 dziewcyzno nie dosc ze nie zgodne z prawem to ty masz niepokolei w glowie, zastanawials sie jak bedzie wygladalo twoje zycie za kilka lat. moze ten twoj kochanek ma hiva a ty o tym nawet nie wiesz. wspolczuje ci i twoim rodzicom. to jest niezgodne z prawem tymbardziej ze masz 14 lat i jestes niepelnoletnia Odpowiedz Link Zgłoś
smagliszka Re: pedofilia - mam problem 22.08.05, 23:30 hmmm... Zaniepokoiliście mnie wszyscy :) Ponieważ mając 14 lat prowadziłam już swoje życie seksualne, z pełnoletnim facetem i nigdy nie pomyślałam o tym jako o przestępstwie czy też pedofili :) Co prawda ten facet nie był aż 2X starszy a ponadto teraz, po latach jest moim mężem, niemniej jednak 10 lat nie minęło, także- mam męża przestępce??? :D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: pedofilia - mam problem 24.08.05, 12:13 a ile byl starszy? a jakby byl 2 x starszy, to ok? a jak 14 letnia corka ci powie, 'mamo, to moj chlopiec, kolega taty z pracy' .. to uznasz, ze to w porzadku? Odpowiedz Link Zgłoś